Taulutarkastuksen ohje pahvitauluille SAL, Pistoolijaosto.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kultahippuseminaari Tanhuvaara Mikko Mattila Tanhuvaara Mikko Mattila.
Advertisements

Maastoammunta SJAL tuomarikoulutus 2013.
AJAVAN KOIRAN OMINAISUUDET. Ajavan koiran ominaisuudet • Toivotut ominaisuudet = positiiviset ominaisuudet • Ei toivotut ominaisuudet = negatiiviset ominaisuudet.
Vastuunjako • Kilpailun järjestäjä • Jury • Tulospalvelu • Ammunnanjohto • Kenttätuomari • Päätuomari.
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Tiedonhaku Internetistä PODCASTING Katarina Andersson TU08se
Erikoistapauksia SJAL tuomarikoulutus Tehtävä 78.1 Seniorien ja juniorien kilpailussa oli 30 min lämmittelyaika sekä naisten että miesten sarjoille.
IPM VILJELY Savonlinna Mikkeli 20.3 Pieksämäki 25.3.
Turvallisuus SJAL tuomarikoulutus TUOMARIN ON HUOLEHDITTAVA KILPAILUN TURVALLISUUDESTA KAIKIN KÄYTETTÄVISSÄ OLEVIN KEINOIN.
Tulosten tulkitseminen SJAL tuomarikoulutus 2013.
Taulutarkastuksen ohje pahvitauluille SAL, LMjaosto.
Lasten säännöt - johdatus. Lasten säännöt - miksi?  Lasten säännöt on laadittu käytettäviksi 13-vuotiaiden ja sitä nuorempien kilpailuissa käytettäviksi.
Tietojen hallinta Alkuperäinen teksti:
Toiminta kentällä SJAL tuomarikoulutus Sisältö • Tehtävät kilpailun aikana • Sijoittuminen kentällä • Tasapuolisuus ampujia kohtaan • Tulosten tulkitseminen.
Vesa Artman Tammikuu  Lasten säännöt koskevat sarjoja 13 v ja alle  Normaali (kansainvälinen sääntö) koskee sarjoja 14 v ja yli  Veteraanisarjoilla.
EXtensible Markup Language
ACTION AIR - Action Air on yksi Practicalin disipliini eli aselaji. Se on kansainvälisen Practical-liiton (IPSC) ja Suomen Ampumaurheiluliiton (SAL)
Kuntalaki uudistuu -seminaarisarja: Miten kunnallisen päätöksenteon läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta parannetaan? Puoluerahoituksen kehittämistä.
PAIKANNUSLAITTEEN KÄYTTÖ ARVOSTELUN APUVÄLINEENÄ AJOKOKEESSA JA KETUNAJOKOKEESSA.
Kurra 2003 TT-Kulta Turnaus la
Taulutarkastuksen ohje pahvitauluille
Ohjesäännöt SJAL tuomarikoulutus Luovutusvoitto ottelussa: Joukkue tai ampuja saa luovutusvoiton, mikäli vastustaja ei ole saapunut ampumapaikalle.
Tuomaroinnin periaatteet SJAL tuomarikoulutus 2013.
Ajatuksia oppimisesta
Maastoammuntarata SJAL tuomarikoulutus 2013.
Ottelukierrokset henkilökohtainen kilpailu SJAL tuomarikoulutus 2013.
13. Hyvä ohjelmointitapa (osa 1)
Vapaa aihe Kysymykset.
Ammattiosaamisen toimielimen tehtävät ja Ammattiosaamisen toimikunnan toiminta Koulutuskeskus Salpauksessa Heikki Tuomainen lehtori, opetuksen kehittäminen.
GNU-ohjelmointityökalut Jussi Raunio TI09OHJ
Osaamisen ja sivistyksen asialla Kansainväliset yhteistohtoriohjelmat Opetusneuvos Carita Blomqvist.
Kilpailusäännöt SJAL tuomarikoulutus World Archery - säännöt Kulloinkin noudatettavat kilpailusäännöt koostuvat säännöistä ja ohjesäännöistä. –
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Tietopalvelu verkkoympäristössä Nina Granlund 2006.
Tuomarin velvollisuudet SJAL tuomarikoulutus 2013.
Päätuomarin velvollisuudet SJAL tuomarikoulutus 2013.
TILASTOKUVIO kuvio on voimakkain tapa esittää tietoa
HEI USEIN HYMY TARTTUU Minulla ei ole sinulle uutisia...
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Tietotekniikan peruskäsitteet
C 1. Testaus on ”sarja toimintoja” Itse asiassa, testaus on vuorovaikutusta, jota rytmittää ohjelmiston arviointi. Vaikka on hyödyllistä tunnistaa sarja.
Toistorakenne Toistorakennetta käytetään ohjelmissa sellaisissa tilanteissa, joissa jotain tiettyä ohjelmassa tapahtuvaa toimenpidekokonaisuutta halutaan.
OTTELUKIERROKSET - JOUKKUEET SJAL tuomarikoulutus 2013.
@ Leena Lahtinen Toistorakenne Ohjelmassa toistetaan tiettyjä toimenpiteitä monta kertaa peräkkäin Toisto noudattaa sille kuuluvia tarkkoja standardoituja.
Työ- ja elinkeinokeskus EAKR- ja ESR-rahoitus Pohjois- Savossa 2007 – Microteknia, Kuopio.
Yhteysopettajakoulutus
Parajousiammunta SJAL tuomarikoulutus Parajousiammunta - luokat Tähtäinjousi – W1, W2 ja Standing – kaikissa erikseen miehet ja naiset. – Välineet.
Toistorakenne Toistorakennetta käytetään ohjelmissa sellaisissa tilanteissa, joissa jotain tiettyä ohjelmassa tapahtuvaa toimenpidekokonaisuutta halutaan.
MAB3 prosenttilasku.
MapInfon tiedostot TAB – Tiedosto, jonka avulla tietokanta avataan MapInfossa. Tiedostossa tietoja kentistä ja koordinaattijärjestelmästä. DAT, XLS. TXT.
KEMIKAALEIHIN LIITTYVÄ TYÖTURVALLISUUS
Toistorakenne Toistorakennetta käytetään ohjelmissa sellaisissa tilanteissa, joissa jotain tiettyä ohjelmassa tapahtuvaa toimenpidekokonaisuutta halutaan.
1 MITÄ TEHDÄ HYBRIDITIETUEELLE MELINDASSA? Talonmiehentuokio Kiti Vilkki-Eriksson.
Tieteellisen artikkelin kirjoittaminen
Toimintasuunnitelma.
Hinnerjoen Metsästysseura Salo-Veikot r.y.
Tutkielman teko-ohjeet
PISTOOLI- AMMUNTA.
Linux palomuurina ( IPTABLES )
RATASÄÄNNÖT JA RATAKÄYTTÄYTYMINEN
NY Vuosi yrittäjänä Yrittäjyyttä ja työelämäoppeja käytännössä 4. ja 5
14. Hyvä ohjelmointitapa.
Translitterointikyselyn tuloksia
Kilpailusäännöt SJAL tuomarikoulutus 2018.
Vastuunjako SJAL tuomarikoulutus 2018.
Päätuomarin velvollisuudet
Tuomarin velvollisuudet
TOIMINTA KYRÖNPELLON AMPUMARADOILLA
Miten toimialamme kehittyy?
Esityksen transkriptio:

Taulutarkastuksen ohje pahvitauluille SAL, Pistoolijaosto

Yleistä taulutarkastuksesta - SAL:n säännöt luovat perustan - Tämä ohje noudattaa SAL:n sääntöjä - Tarkoituksena on ennalta ehkäistä erehdyksiä tuloksissa ja antaa kaikille kilpailijoille tasavertaiset tuomiot tuloksista

Taustaa Kansainvälisten sääntöjen ja käytäntöjen mukaan pahvitaulut tulkataan taulutarkastamossa, jolloin tuomiot osumista tekee Classification Jury. Tällöin tulkkauksen linja on kaikille ampujille sama. Suomalaisen käytännön mukaan rata on jaettu usean taulutuomarin pätkiin ja näin ollen eroja osumien tulkkauksessa ja tuloskorttien merkinnöissä voi syntyä. Kansainvälinen käytäntö on kuitenkin varsin raskas ja viivyttää tulosten valmistumista.

Yleisiä ohjeita 1 -Taulutuomarit muodostavat taulutuomariston, jolle on nimettävä puheenjohtaja - Puheenjohtajan johdolla on kerrattava sääntöjen mukaiset tulkkauksen periaatteet (ja sovittava yhteisestä linjasta) - Puheenjohtajan johdolla kerrataan myös sekä taulujen tarkastuksessa tauluun että tuloskorttiin tehtävät merkinnät - Jos mahdollista, niin yhdelle ikäkausisarjalle tulisi nimetä vain yksi taulutuomari

Yleisiä ohjeita 2 - Tuloskorttiin tehtävät merkinnät: Napa 10 = X 10 = 10 9 = 9 jne. 0 = 0 (ei esim. - ) Tämä napakympin merkintätapa noudattaa sekä kansainvälistä käytäntöä että eri tulospalveluohjelmien tapaa merkitä napakymppi.

Tauluihin tehtävät merkinnät yleistä - Tauluun on selkeästi merkittävä tuomarin tekemät toimenpiteet - Säännöt määrittävät kuinka tulkki asetetaan ja kuinka sitä katsotaan - Tappitulkilla tehdyt osuma-arvojen määritykset ovat lopullisia eikä niistä voi tehdä protestia

Tauluihin tehtävät merkinnät 10 m ilmapistooli Huom! Vain ip-taulujen keskiosat näytettyinä, merkinnät tehdään esim. ip-taulun alareunaan. Napakymppi, ei tulkattu X Osuma 9, tulkattu tappitulkilla Osuma 9, tulkattu levytulkilla (LT) osuma 10, ei tulkattu LT Taulutuomarin nimikirjaimet MT

Tauluihin tehtävät merkinnät 25 m isopistoolin tarkkuusosan keskiö Useampi osuma samassa reiässä 2 os Osuma 9, tulkattu levytulkilla (LT) osuma 10, ei tulkattu Napakymppi, tulkattu tappitulkilla LT 4 Osuma keskiön ulkopuolella: 4, tulkattu tappitulkilla, kuvion paikka osoittaa laukauksen suunnan MT Taulutuomarin nimikirjaimet 4/P13/EII Kerättäessä keskiöt talteen (ek-kilpailuissa): sarjan numero / ampumapaikka / erä