Kaikkea mahdollista! Tässä esityksessä on arvoituksia ja muuta pakollista asiaan kuuluvaa. Tämä esitys on lopullinen eikä siitä voi valittaa. Aloitetaanpa…

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vihreän liiton kesäpäivät 2006 Panu Laturi
Advertisements

Star Eyes Unit Itenäinen Sales Director Tarja Laurén, Mary Kay®
Osta koira!!.
Karkki vai kepponen… seuraavalla sivulla on kuvia, paina mistä haluat
Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Tehtävä 3: PowerPoint Heli Lämsä.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Tilatiedot ja niiden muutokset
Olet ystäväni MANIHAR.
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
Kysy kysymys parilta. Vastaus on tekstissä s
Murtolukujen kertolasku
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat oman arjen tarkasteluun.
Tervetuloa kanssani keväiseen metsään!
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Case-kahvila Raija Kerätär
Huomio ! Tämä Power Point esitys sisältää Pornograaffista materiaalia LopetusEteenpäin.
10 vinkkiä voimaantumiseen
Minne tästä?. Kotiin, mutta ensin... •Pois nykyisestä irrallisten ratkaisujen lyhytnäköisestä toimintamallista •Kielipoliittinen suunnittelun tulee löytää.
Helsingin yliopisto - Lääketieteellinen tiedekunta, TUKE Laajojen asiakokonaisuuksien esittäminen PowerPointilla Pysyvätkö kuulijasi kärryillä?
Preppaus ENA 4.
NALLE PUH.
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
Nainen Koraanissa Islam ei tee kerrassaan mitään eroa naisten ja miesten välillä heidän suhteessaan Allahiin (swt). Molemmille luvataan sama palkkio hyvästä.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Naisen ainoa vika.
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX1 määr arvi tavo kilp toim resu toim Strategia on yhteinen näkemys yrityksen suunnasta ja toimien yhteensovittaminen.
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Toni Kääpä.
Tehtävä 3: PowerPoint Ville Julkunen.
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
Blondin logiikkaa 1 Made by the Man.
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Lasten suusta.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
Elämää suurempia kysymyksiä...kukapa tietäisi vastauksen...
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Tapahtuipa Kerran... Kenelläpä ei olisi niitä päiviä jolloin mokaat oikeen kunnolla ja tekisi mieli huutaa: “VOI VI…!” No, katsoppa mitä tapahtui eräänä.
Mitä profeetta Muhammed (r.h.k) sanoo (naisesta)?
Ria Slides Tässä tavaratalossa naisille annettiin mahdollisuus valita itselleen aviomies eri ehdokkaista.....
Pakkauksen kasaaminen
Kohtalokas erehdys…. Olipa kerran eräs iäkäs rouva, joka eleli kissansa kanssa.
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Eugen Herrigel.  Pakko myöntää, että mielenkiinto kirjaa kohtaan heräsi 76 sivua/3 kirjapistettä suhteesta, mutta tarkoituksenani oli kuitenkin lukea.
Tänään - Vaihto-info, Jani Haapakoski - Sivuaineista * Sivuaineet tutkintorakenteessa * Mitä vaihtoehtoja sivuaineissa on * Miten sivuaineiden opinto-oikeutta.
KVV-maisteriohjelman HOPS-työskentely Miksi? Miten? Kuinka monelle?
Kontekstinhallinta ja muut rajapintatarpeet Mika Tuomainen Juha Mykkänen SerAPI-projekti, HIS-tutkimus Kuopion yliopisto, Tietotekniikkakeskus, Centek.
Idolien ja esikuvien rooli. Keskustelunaiheita. Tehtävät
Metsänhenkeä etsimässä Prosessikuvaus Metsänhenki-naamiosta Katariina Kinnunen 2007.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Johdetun luokan olion alustus tMyn1 Johdetun luokan olion alustus määrätyillä arvoilla Kun ohjelmassa esiintyy johdetun luokan olion määrittely, järjestelmä.
Ryhmätehtävät 2.2 Onnellinen Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Palautteen antaminen esityksen tavoitteen toteutuminen
Suullinen esitys Puolalanmäen lukio VA4 syksy 2006 Anne Lindholm.
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Johdetun luokan olion alustus tMyn1 Johdetun luokan olion alustus määrätyillä arvoilla Kun ohjelmassa esiintyy johdetun luokan olion määrittely, järjestelmä.
Palautteen antaminen esityksen tavoitteen toteutuminen sisällön jäsentäminen sisällön kohdistuvuus kuulijakuntaan esityksen havainnollisuus ja ymmärrettävyys.
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Matkalla.
VARMUUSKOPIOINTI Näin tehdään Varmuuskopiointi Mac OS X 10.5 Leopard Serverillä, mutta varmuuskopiointi tehdään samalla tavalla myös muissa Mac OS X- käyttöjärjestelmissä,
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Joulun runoja © Jorma Piippo. Musta joulu Maa oli valkoinen viime viikolla, lunta oli mukavasti, sopivasti. Tuntui hyvältä, kun tuli lumi, ei ollut synkkää,
Harjoitus 8.3: Mukautettu esitys
Esityksen transkriptio:

Kaikkea mahdollista! Tässä esityksessä on arvoituksia ja muuta pakollista asiaan kuuluvaa. Tämä esitys on lopullinen eikä siitä voi valittaa. Aloitetaanpa… Miksi seuraavan kuvan mies on onnellinen? Mieti tarkkaan ja käytä vaikka matemaattisia kaavioita selvittääksesi tämä suuren arvoituksen.

No niin… se oli sellainen No niin… se oli sellainen. Entä mikä seuraavassa kuvassa on pielessä vai onko mikään?

YK:n joukot on vihdoin löytäneet Saddamin ja hänen vaimonsa! Uutistauko YK:n joukot on vihdoin löytäneet Saddamin ja hänen vaimonsa!

Takaisin Pasilaan…. Sitten onkin luvassa pakollinen söpö kissa kuva, voi helttileijaa kun on töpöjä kituja…

Ja sitten taas arvoitus… minne katosi seuraavan kuvan taiteilija Ja sitten taas arvoitus… minne katosi seuraavan kuvan taiteilija????? Veikö ufot????

Nainen ja mies ajattelevat lähes samalla tavalla… siitä todisteena seuraava otos….

Kannattaa käydä ATK-opiskeluja, tulevaisuutesi on upea ja ruusuinen Kannattaa käydä ATK-opiskeluja, tulevaisuutesi on upea ja ruusuinen. Tässä erään nörtin toimisto ja parempi puolisko, käykö kateeksi…

Ja kun ATK:hon päästiin niin tässä näppäimistö mikä riittää enemmän kuin hyvin Windows-pohjaisiin koneisiin.

Jos ei ole ihmisen helppo tehdä itsemurhaa niin kissalle se vasta vaikeaa onkin…

Ja taas arvoitus.. mitä mahtaa tämä kissa pelästyä, suurta karvaista eläintäkö???

Edelliseen voisi kommentoida jotain nasevaa mutta siirrytään eteenpäin ja kysytään minne seuraavan kuvan mies on piilottanut päänsä?

Totta kai on tässäkin esityksessä pakko paljasta rintaa vilauttaa…

Ja nyt on hyvät kuulijat ja katselijat aika hyvästien, säätä on luvassa huomiseksikin.

Hmmm…. nyt tuli väärä loppukuva… hetkinen Hmmm…. nyt tuli väärä loppukuva… hetkinen. Nyt kokeillaan uudestaan, näkemiin seuraavaan kertaan.