KUrpitsatalo Kurpitsatalon on muistitietojen mukaan rakentanut Leppänen pojalleen v.1930. Silloin hän rakensi taloon alakerran, jossa on keittiö, kaksi.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Toholammin Naisvoimistelijat
Advertisements

Vapaamuotoinen CV, Kirsi Paasonen
Kotiseutumme luontoa.
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Heijastuksia elämästä
Kirja •Kirjan nimi:Loppan och Ceasar •paino: 266g •sivumäärä:123 •kirjailija:Kerstin Gavander •julkaisuvuosi:
Olet ystäväni MANIHAR.
Heippa! Kutsun kaikki tuttavani ja ystäväni juhliini. (Pieni varoitus: tarjoilut ovat aika simppelit, joten jos mahdollista, tuokaa mukananne jotakin purtavaa.
Helsingin yliopiston Satakuntalainen Osakunta
 TOIMINTA ALKOI 1997  Yhteiskristillinen toiminta perustuu  yhteiseen näkyyn ja yhteisiin  pelisääntöihin  päihdeongelmaisten ja heidän perheit- 
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Lippukunnan kirjanpito
Suomen latu ry Marina Tuura.
Harjoitteluvaihto Portugali
Pyynikin vanha Näkötorni
NALLE PUH.
A-kilta A-klinikan asiakkaat ja työntekijät päättivät vuonna 1964 perustaa päihdeongelmaisten ja heidän läheistensä ja ystäviensä muodostaman vapaaehtoisuuteen.
Vapaamuotoinen CV, Kirsi Paasonen
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
 Kirjoita harkiten keskusteluryhmiin Jos kirjoitat viestejä julkisiin keskusteluryhmiin varmista, että viestisi liittyy ryhmän aiheeseen. Älä lähetä.
Pentti Valkeajärvi Riistan- ja kalantutkimus Laukaan kalantutkimus ja vesiviljely Päijänteessä siialla on suuri taloudellinen merkitys ammatti- ja vapaa-ajankalastajille.
Heippa kaikille! Kutsun kaikki tuttavani ja ystäväni grillijuhliini. (Pieni varoitus: tarjoilut ovat aika simppelit, joten jos mahdollista, tuokaa mukananne.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Suunnitelma paperittomasta kokouskäytännöstä koko luottamushenkilöhallinnolle Kaupunginhallitus
TERVETULOA TUTUSTUMAAN TILOIHIMME. TOTEUTA HAAVEESI JA SOITA MEILLE!
Vili ~tarina tunteellisesta marsusta © Hilla 2007 Roosalle : Hilla.
KRISTINUSKON ENSIASKELEET
Pedagogisen toimikunnan toisen kokouksen muistio
Hollola Hallinnollisesti Hollola kuuluu Lahden kaupunkiseutuun ja Lahden seutukuntaan. Hollolan naapurikunnat ovat pohjoisessa Asikkala (38 km), idässä.
MUM8TM D-jatko Heikki Hietala. Kurssin rakenne 8 x 2 x 3 h lähiopetusta = 48 h Omaa työskentelyä 33 h Yhteensä 81 h = 3 op. Kurssi koostuu 3DS Maxin.
Lauri Viidan lapsuudenkoti
Etelä-Korea Korea, on valtio Aasiassa.
Suomalainen sosiaalipolitiikka: Suomessa sosiaalimenojen osuus BKT:sta n. 27% (V. 1998) Euroopan keskitasoa Sosiaalipolitiikka koostuu monesta eri osasta,
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Esitelmä 11 - Teemu Mutanen Optimointiopin seminaari - Syksy 2005 / 1 Lisätiedon arvo.
A SIAKAS YKKÖSEKSI Feargal Quinn. F AKTAT KIRJASTA Kirjoitettu 1990 Kirjoittaja Feargall Quinn Kirjoittaa omakohtaisesta kokemuksesta Perustanut ruokakauppa.
Kun ekaluokkalaiset ovat opiskelleet kuukauden lukiossa, tavan mukaan heidät vihitään lukiolaisiksi. Tänä päivänä heistä virallisesti tulee lukion oppilaita.
Asukastoiminnan ja yhteisöllisyyden mahdollisuudet kerrostalossa
haulitorni Haulitehdas sijaitsee lähellä santalahtea, junaradan
Turun linna.
Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla
Kuningas Matias I Omistaa suuren valtakunnan keskellä Eurooppaa.
Kylmän sodan kriisejä.
Mikael Agricola Mikael Agricola syntyi vuonna 1510 ja kuoli 9. huhtikuuta vuonna 1557 ja hänen kuolinpäivänsä on vakiintunut liputuspäivä. Keskiajalla.
Pyhittäjä Arseni Konevitsalainen. Pyhittäjä Arseni Konevitsalainen syntyi Novgorodin lähistöllä ja sai hyvän kristillisen kasvatuksen. Ammatiltaan hän.
UUSIVUOSI / Uutenavuotena suomalaiset juhlivat ystävien ja/tai perheen kanssa ja juovat kuohuviiniä. He syövät perunasalaattia ja.
Kappale 8: Onnea uuteen kotiin!
Niemenkulman vanha koulu Yhdistysten talot ja tilat –ilta 3.5. Vartsala Terhi Ajosenpää.
Joulun runoja © Jorma Piippo. Musta joulu Maa oli valkoinen viime viikolla, lunta oli mukavasti, sopivasti. Tuntui hyvältä, kun tuli lumi, ei ollut synkkää,
Iso keltainen talo on yksi Utön vanhimmista luotsitiloista. Niitä on yhteensä neljä.
KODIN PUHTAANAPITO JA PIENET HUOLTOTYÖT Nuorisoasuntoliitto ry // Mieti eri näkökulmia  Kodin siistinä pitäminen ei ole vain viihtyisyyskysymys.
Utön vanhin talo on rakennettu vuonna Silloin rakennettiin myös Utön ensimmäinen majakka.
Oma koti kullan kallis.
NISSAKSEN ASUKASPUISTO Avoinna ma–to klo 9–16 ja perjantaisin klo 9–15
Onnistuneen tietovarastoprojektin edellytykset
OSOITE Katuosoite/koordinaatit TILAT
Korkeakulttuurit ja Egypti
Jyväskylän vanhempainfoorumi ry JVF
Pohjois-Suomen lentoasemat
TÄLLÄ PAIKALLA SIJAITSI OINAAN SEURAINTALO
My Home . By:Ines.N.
Pompejin kaupunki Pompeji oli roomalainen kaupunki Campaniassa. Se hautautui Vesuviuksen purkauksessa vuonna 79. Pompeji on ollut laajojen arkeologisten.
Egyptin arkielämää.
Maahanmuuttajien kotoutuminen Helsingissä
Aleksis Kiven syntymäkodin näyttelyuudistus
OMAKOTITALON SÄHKÖINEN VARUSTUS 2016
Kuhankosken riippusilta
Jatkettu väliraportin ja nykytilan työstämistä.
Liittokokous Helsinki Messukeskus.
Bilbao, Espanja Justine Jokinen & Benjamin Sällström
Esityksen transkriptio:

KUrpitsatalo Kurpitsatalon on muistitietojen mukaan rakentanut Leppänen pojalleen v.1930. Silloin hän rakensi taloon alakerran, jossa on keittiö, kaksi kamaria ja eteinen (wc tuli myöhemmin). Talo oli alun perin valkoinen, mutta myöhemmin siihen on lisätty keltaista. Talossa on huopakatto ja T-malliset ikkunat. Sodan jälkeen taloon rakennettiin yläkerta, jossa on ollut kaksi asuntoa, yksi hellahuone ja yksi kahden huoneen asunto. Kun yläkertaa alettiin käyttää on mahdollisesti vedetty taloon myös vesijohto.

Talon pohjois- itä- ja kaakkoispuolille levittäytyvät ns Talon pohjois- itä- ja kaakkoispuolille levittäytyvät ns. Tahmelan ryytimaat. Nykyisin talo on kaupungin omistama, ja kurpitsaliikkeen käytössä. Kurpitsaliike syntyi v.1997 kasvimaiden ystävien ja viljelijöiden toimesta. Kurpitsaliike järjestäytyi vuonna 1998 myös yhdistykseksi, mikä mahdollisti mm. toimitilan vuokraamisen kaupungilta. Palsta-alueen keskeltä, Isolähteenkatu 2:sta saatiin vuokralle tyhjilleen jäänyt talo, joka ristittiin Kurpitsa-taloksi ja jota talkoiltiin käyttökuntoon koko kesä –98. Taloa on tarkoitus pitää avoinna tarpeen ja talkooinnon mukaan viikonloppuisin ja muulloinkin. Se on myös käytettävissä kokouksia ym. tapahtumia varten.

Kurpitsatalo järjestää paljon erilaisia juhlia ja tapahtumia, esimerkiksi sadonkorjuujuhlia ja halloween juhlia. Kurpitsatalolta saa vuokrata veneitä. Siellä toimii myös infokahvila. Ryytimaat ovat hyvillä paikoilla, sillä parhailla alueilla maa on pelkkää mustaa multaa monen metrin syvyyteen asti. Pyynikin harju suojaa maita pohjoisen kylmiltä ilmoilta. Kurpitsatalon juhlissa on usein tarjolla herkullisia lettuja.