Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

A-kilta A-klinikan asiakkaat ja työntekijät päättivät vuonna 1964 perustaa päihdeongelmaisten ja heidän läheistensä ja ystäviensä muodostaman vapaaehtoisuuteen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "A-kilta A-klinikan asiakkaat ja työntekijät päättivät vuonna 1964 perustaa päihdeongelmaisten ja heidän läheistensä ja ystäviensä muodostaman vapaaehtoisuuteen."— Esityksen transkriptio:

1 A-kilta A-klinikan asiakkaat ja työntekijät päättivät vuonna 1964 perustaa päihdeongelmaisten ja heidän läheistensä ja ystäviensä muodostaman vapaaehtoisuuteen perustuvan yhdistyksen. Yhdistyksen toiminta alkoi A-klinikalla Vuolteenkadulla ja se rekisteröitiin Vuolteenkadulta muutettuaan Papinkatu 22 oli yhdistyksen ensimmäinen virallinen tila. Ennen Tahmelan A-kiltaa väliin mahtui ainakin Valkaman kesäpaikka.

2 Tahmelan A-kilta Tahmelan A-killan talon historia alkaa 1900-luvun alusta jolloin siinä asui yksityisihmisiä, 1950-luvulla talo myytiin kaupungille, sillä ehdolla, että siinä järjestettäisiin sosiaalitoimintaa. Ennen Tahmelan monitoimitalon ja tukikodin vakiintumista 1991 talossa oli ollut lastenkoti, poikakoti ja naistensuojakoti. Tahmelan A-kilta on aina pysynyt alkuperäisessä muodossaan, lukuunottamatta lastenkodin aikana tehtyä lisäsiipeä. Tahmelan A-kilta toimii Tampereen kolmentoista A-killan päätoimistona, jossa työskentelee useita henkilöitä. Koko talon työntekijämäärä on 10.

3 Toiminta Tahmelan A-kilta on joka päivä auki klo 8-16 ja maanantaisin ja perjantaisin klo 20 asti. A-kilta toiminnan tavoite on päihdeongelmista vapaa elämäntapa ja sitä kautta parempi elämänhallinta ja elämisen laatu. Toimintaan kuuluvat erilaiset keskusteluryhmät, vapaa-ajan tapahtumat ja tilaisuudet, saunaillat, harrastustoiminta, liikunta, koulutus, tiedotus, retket, matkat, leiritoiminta, tukihenkilötoiminta, päihdeongelmaisten edunvalvonta, yhdyskuntatyö, päiväkeskus- ja tukikotipalvelujen myynti Tampereen kaupungille sekä erityyppiset kehittämisprojektit. Koko A-kilta toiminta lähtee ihmisten ehdoilla ja heidän sen hetkisistä tarpeista


Lataa ppt "A-kilta A-klinikan asiakkaat ja työntekijät päättivät vuonna 1964 perustaa päihdeongelmaisten ja heidän läheistensä ja ystäviensä muodostaman vapaaehtoisuuteen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google