Tulostus-, kopiointi- ja skannauspalvelut Helsingin yliopistossa

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kausi Alustus ● Nokian Torpedo käynnistää kaudelle oman kuntourheilujaoston, jonka tavoitteena on liikkua iloisella ilmeellä yhteisissä.
Advertisements

Metropolia Tietohallinto v2014
Funet Boksi -pilvitallennuspalvelu IT 2013 –päivät, Tampere Movember 2013
Koulutuksiin ilmoittauminen Wilman kautta Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä.
Vanhuspalvelujen kirjaamisen haasteet
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Valtionavustuksilla tukea moniammatillisen ohjauksen ja opiskelijahuollon kehittämiseen klo Verkostotapaaminen/ohjaustilaisuus.
Työpaikalla tapahtuvan oppimisen info
Tulostusuudistus Helsingin yliopistossa Tietotekniikkafoorumi
Nuorisotakuu 2013 Valtiosihteeri Pilvi Torsti Opetus- ja kulttuuriministeriö
Veloitusmallit ja palvelun uudet piirteet Antti Mäenpää.
Kuluttajistuminen, CYOD ja BYOD
Kuinka rakentaa tietokone itse
Tulostusuudistus Aalto- yliopistossa - 9/2013 tilannekatsaus Jouni Komulainen.
Coulutuscoctail
e-kirjat Ota haltuun Web- kirjasto lukuohjelmat lainaaminen lukeminen
Tervetuloa opiskelemaan sosiaalityötä Tampereen yliopistossa
Tulevat veloitusmallit ja palvelun uudet piirteet Antti Mäenpää.
Mikä on Peppi projekti ja miten se etenee?
TAUSTA Siuntion perusturvapalvelut on tuotettu Lohjan, Siuntion, Inkoon ja Karjalohjan yhteistyönä sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueella.
Ari Tuovinen Joukkoliikenne, talousarvio 2013 Kaupunkilipputuki 2009 on tehty kaupunkiliikenteen vuoroista siirtymäajan liikennöintisopimus Siirtymäajan.
Strategiakausi käynnistyi. Mitä uutta opintohallintoon? Päivi Pakkanen Rehtorin kanslia/ Tutkimus- ja opintoasiat / Opintoasioiden.
Miten HELDA ja TUHAT liittyvät koulutukseen ja miten ne otetaan huomioon eri tasoilla? Teodora Oker-Blom Viikin tiedekirjasto.
Keskustelua vuoden 2015 opiskelijavalintoihin valmistautumisesta OHA-forum Tuija Pasanen, UEF.
TIETO- JA VIESTINTÄ- TEKNIIKKA OPETUKSESSA -opettajien täydennyskoulutus Johanna Karppinen Info
Marjo Vesalainen / AinO-keskus:
Tukioikeuksien siirrot
ISO 9000 –sarjan uudistus – Mikä muuttuu?
Metropolian kirjasto- ja tietopalvelut
OIKEAT ASKELEET Perässäkulkijasta edelläkävijäksi Tablettitietokoneiden käyttö opetuksessa parantaa lasten ja nuorten kykyä ratkoa ongelmia.
Yhteispalvelupisteestä Asiointipisteeksi
Jyväskylän yliopistopainon palveluja opiskelijalle Petri Hakkarainen
Kasvihuonetuki 2014 Ohje hakijalle
Rajauslain soveltamiskäytäntöjä Helsingin yliopistossa Helsingin yliopiston Oodi-päivät Marja Kruut Opiskelijaneuvonta- ja opintotukipalvelut.
KVV-maisteriohjelman HOPS-työskentely Miksi? Miten? Kuinka monelle?
Opetus- ja koulutuspalveluiden tavoitetila
Opintopolku.fi Kysymyksiä ja käytäntöjä siirtovalinnoista Opintoasiainpäivät Anu Holvikivi, HY & Ulla Lehtonen, OPH.
LÄÄKELASKENTA Kaasulaskut
Office 365 –pilvipalvelut UEF:n opiskelijoille
Nuorissa = voimaa, vahvistetaan sitä! Voimakas –projekti
Ylempien toimihenkilöiden neuvottelutulokset Viestinvälitys- ja logistiikka-ala Informaatiologistiikka-ala.
HOPS - Henkilökohtainen opiskelusuunnitelma ammattiin kasvamisen tukena TL/
Tiedotustilaisuus erillisiin erityisopettajan opintoihin hyväksytyille Tiistai klo Käyttäytymistieteellinen tiedekunta Opettajankoulutuslaitos.
Haku ammatilliseen koulutukseen Kevään yhteishaku , haku päättyy klo Valinnan tulokset voi julkaista aikaisintaan Syksyn yhteishaku.
Sähköisen työskentelyn ja verkostoitumisen palveluympäristö.
KSHJ & KOULUTUSTARJONTA Opintohallinnon tietojärjestelmäiltapäivä Pia Penttinen, Hakijapalvelut.
Tehtävä: lukiokoulutusten vertailu
Päivi Koski-A. Suomalais-venäläinen koulu
JYVÄSKYLÄN YLIOPISTO Kesäkoulun tuntiopetus Opettajat palauttavat allekirjoitetun palkkiolaskulomakkeen Satu Lassilalle tarkastettavaksi. Satu Lassila.
Erillisopinto- oikeudet Oodissa Merkitsemiskäytäntöjen selkiyttäminen ja yhtenäistäminen Tiina Kotti / Opi-tieto.
ME OLEMME KREATIVO. Tulostimet ja tarvikkeet Koulutus Konsultointi Tulostimemme Suomessa Asiakaslupaus.
Aktivoi opiskelijoitasi!
 toimintakäsikirjan päivitysten tilanne  prosessikuvausten tilanne (voimme tarkastella jo päivitettyjä prosessikuvauksia)  Flamma-julkaisujärjestelmän.
Opintoasiainsuunnittelija Anu Aunela Eläinlääketieteellinen tiedekunta WebOodin tenttityökalu eläinlääketieteellisessä.
Tiptop - viestintäsuunnitelma Mats Lindstedt.
Tiesitkö ?? Oodilla on kaksi tukipuhelinnumeroa ja kaksi sähköpostiosoitetta WinOodi -asiat: ◦ Puh ◦ WebOodi -asiat:
Etätehtävä – kello käyntiin, 56 minuuttia ;) 1.Kirjoita diat 2 – 3 itsellesi (Pelkkä tulostus ei riitä, tarkoitus on kirjoituksen yhteydessä palautella.
Verkonhallinta Henri Sihvola Jarkko Pulli. Verkonhallinnan vaatimukset Vaatimukset kuvattu ISO:n CMIP- verkonhallintastandardissa –Kokoonpanon hallinta.
The HUR Natural Transmission Paineilma-vastus Edut Portaaton vastuksensäätö Tasainen vastus myös nopeassa liikkeessä Turvallista ja tehokasta Matala.
OPETUSTILAT Voidaan jakaa käyttötarkoituksen mukaan seuraaviin ryhmiin Normaali opetustila Erikoisluokka Integraatioluokka Luokkatilat ovat varattavissa.
Jyväskylän yliopistopainon palveluja opiskelijalle Petri Hakkarainen 2015
Kirjaston kotipalvelu  Toimitetaan kirjaston aineistoja niille asiakkaille, jotka eivät itse pääse kirjastoon  Palvelu on asiakkaille sama, mutta toteutustapa.
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
BYOD Bring Your Own Device
VIRTUAALIPALVELU.
Opintohallinnon tietojärjestelmäiltapäivä
Virtuaalipalvelu.
Projektin yleiskuvaus
Suomi.fi-viestit some-banneripohjat organisaatioille
Marttayhdistyksen vuosikello
Kentän uudet nettisivut Kentän
Esityksen transkriptio:

Tulostus-, kopiointi- ja skannauspalvelut Helsingin yliopistossa Jouni Komulainen

Tulostusuudistus 2013-14 Uudet laitteet: tulostimien ja monitoimilaitteiden vaihto uusiin Laitetoimittajana Canon Tulosta työsi pilveen ja vapauta se haluamallasi laitteella Hukkatulostus vähenee Vikasietoinen toimintamalli ”Kaikki laitteet kaikkien käytettävissä” Käyttäjäpohjainen veloitus laitekohtaisen sijaan Laitteiston joustava ja tehokas käyttö Samassa yhteydessä ylimääräisistä laitteista voidaan luopua Tarvittaessa laitekohtainen lukemalaskutuskin onnistuu Ennen laitevaihtoja mikään ei muutu Palvelumalli säilyy muilta osin entisenkaltaisena Tiettyjä parannuksia: mm. tietoturva, mobiilitulostus => Positiivinen muutos – iso projekti!

Uudistuva veloitusmalli - lukemalaskutuksen ja magnacardin tilalle Monitoimilaitteille ja opiskelijatulostimiin korttitunnistus (älykortti) – ”tulosta pilveen, nouda mistä haluat” Laitekohtaisesta laskutuksesta käyttäjäkohtaiseen laskutukseen Joustavampi laitteiden käyttö Kustannusten seuranta ja hukkatulostuksen väheneminen Kiintiöiden käytön mahdollistaminen ja kiintiön myynti (opiskelijoille) Uusi veloitusmalli käyttöön laitevaihtojen yhteydessä Osa laitteista joudutaan jättämään lukemalaskutuksen piiriin Auloissa säilytetään magnacard-laitteita siirtymäajan Tunnistekorttina käy HSL:n bussikortti ja Lyyra-kortti Erillinen tulostuskortti maksuton henkilökunnalle Työryhmätulostimilla ei korttitunnistusta

Viestintä yksiköille Unigrafia ottaa yhteyttä yksiköihin viimeistään alkusyksyn aikana Sovitaan toimitusaikataulu ja laitevaihdot Laitteet toimitetaan syksystä 2013 alkaen, osin 2014 Laitevaihtojen yhteydessä vaihdetaan veloitusmalli Koulutus ja tiedotus sovitusti Tulostusuudistus on iso projekti ja toivomme yksiköiltä nopeaa reagointia laitevaihtoehdotuksiin

Uudet laitteet Monitoimilaite 1 Monitoimilaite 2 Värillinen A3-laite 45 sivua/minuutti Monitoimilaite 2 25 sivua/minuutti Pieni monitoimilaite (vain erityistarpeissa) Pöytämallinen A4 värilaite Työryhmätulostimet (MV ja väri) Pientulostin erityistarpeisiin Opiskelijatulostus hoidetaan omilla järeillä tulostinmalleilla

Kysymykset ja lisätiedot tulostinasennukset@unigrafia.fi Palvelusta tiedotetaan osoitteessa http://tulostus.unigrafia.fi Myös Flamma-tiedotusta Alma: https://alma.helsinki.fi/doclink/98951