06.03.2008 ANi 1 Maavoimien Materiaalin Kunnossapidon Kumppanuushanke Millog Oy.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
PROFIMILL Oy Tuotannon hallintaan liittyvät ohjelmistot ja konsultointipalvelut. Yritys.
Advertisements

Kansallinen digitaalinen kirjasto - lyhyt johdatus Jukka Liedes
Strategiat ja asiakastyytyväisyys Matti Kiiskinen, kehityspäällikkö Suunnittelu- ja konsulttitoimistojen liitto SKOL ry TKK Dipoli
Heikki Vauhkonen Tulikivi Oyj. Osavuosikatsaus 01-03/2010 •Tulikivi-konsernin liikevaihto oli 10,7 me (11,0 me 01-03/2009). •Konsernin tulos.
Avoimeen yhteistyöhön perustuva tehokas ja monipuolinen terveydenhuoltojärjestelmä
VUOKATTI Pekka Mäntynen Pohjois-Pohjanmaan matkailutoimikunnan puheenjohtaja Oulun lentoaseman päällikkö.
Yhteistyössä Tietohallinto liikunnassa ja urheilussa
KESKI-SUOMEN MATKAILUN TULEVAISUUDEN NÄKYMÄT Keski-Suomen matkailuparlamentti VELI-PEKKA PÄIVÄNEN.
Mikä on paremmin kun hanke päättyy 2016? Mikä on muuttunut 2018 kun hankkeen päättymisestä on kulunut vuosi? Missä partneriryhmän ulkopuolella tuotteet.
Henkilökohtaisen avun keskus Kaakkois-Suomeen Oma koti – oma elämä –seminaari
Lohjan Puhelin Oy 2007 J. Välkkynen
Matinkylän Huollon arvot Luotettava •Mitä se on? –MH Oy:n historia paikallisena toimijana –Asiakkaiden omistama ja johtama –Tunnettu ja avoin Yhteistyökykyinen.
Copyright © Tekes Cleantech-yritykset ”Viisi tähteä”
PERUSTURVA SIVISTYS - tuottaja MAATALOUS - tuottaja TEKNINEN - tuottaja VAPAA-AIKA - tuottaja YMPÄRISTÖ - tuottaja RAK.VALV. - tuottaja JÄRVINET OY -atk.
Enfo käynnistää konsernin jakautumisvalmistelut Tiedotustilaisuus
Turvallinen ja viihtyisä piha
Projektisalkun hallinta
Kevät 2003 Pörssi-illat 1 Jaakko Pöyry Group yritysesittely.
Avi Studio Oy. Yritys •Osakeyhtiö, perustettu maaliskuussa 2007 •Kaksi päätoimialaa:  Sisällön ja opastusjärjestelmien tuotanto matkailun ja kulttuurin.
MIKÄ ON TOPKAUHA? TOPKAUHA. MIKÄ ON TOPKAUHA? TOPKAUHA on suomalaisten asiantuntijoiden kehittämä työssäoppimisjärjestelmä kaupan ja hallinnon alalle:
Pk-yritysbarometri, syksy 2014 Alueraportti, Lappi 1.
Heikki Vauhkonen Tulikivi Oyj. -Tulikivi-konsernin liikevaihto kolmannella vuosineljänneksellä oli 13, 5Meur (16,6 Meur 07-09/2008 ja tulos.
Työvoima- ja elinkeinokeskus Ohjelmakausi 2007–2013 käynnistyy, EU-projektien toteutus Yritysrahoituksen puheenvuoro Pekka Pelkonen Pohjois-Karjalan TE-keskus.
Yrityksen hallitustyöskentely: perusasiat
J Kangasniemi 2010 Osaava-ohjelman taustaa ja rakenne Tätä kalvosarjaa päivitetään verkossa. Varmistathan että käytössäsi on viimeisin versio. (viimeksi.
MERTA - hyvät palvelut, hyvät käytännöt
Tekesin ja innovaatiotoiminnan vaikutukset 2014
Onnistunut IT-projekti - Haaveesta totta? Tiken näkemys
Harri Kainulainen 1 Keskinäisyys yritysmuotona tunnetaan varsin huonosti. Yksinkertaistettuna keskinäisyys on vakuutusalan osuustoimintaa. Asiakkaat.
Pk-yritysbarometri, syksy 2014 Alueraportti, Pääkaupunkiseutu 1.
Valtion PARAS –hankkeen tilanne Jaana Simola Päijät-Hämeen liitto, Hämeenkatu 9 A, LAHTI
1 IT-seminaari ISTEKKI OY 1.Yhtiön esittely Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin ja Kuopion kaupungin IT- ja lääketieteellisen tekniikan palvelutuotantoyhteistyön.
Työ- ja elinkeinokeskus EAKR- ja ESR-rahoitus Pohjois- Savossa 2007 – Microteknia, Kuopio.
Sosiaaliturvan ABC toimittajille Kela lainsäädännön toimeenpanijana
Itä-Suomen EAKR-SKOM NSPA – Pohjoisen harvaan asuttujen alueiden politiikkalinjaukset Satu Vehreävesa ohjelmapäällikkö, Pohjois-Savo.
KESKI-SUOMEN LIITTO Sepänkatu 4, Jyväskylä KESKI-SUOMEN MATKAILUELINKEINON STRATEGIA Suomalaisin Suomi – viihdy ja voi.
Miten yritykset voivat hyötyä avoimesta tiedosta? Jarmo Nieminen Projektipäällikkö CSC – Tieteen tietotekniikan keskus.
KJT REEBOK FINLAND OY TUUSPORT OY YHTEISTOIMINTASOPIMUS Johtokunta Open
Palvelun käyttöliittymätasonpalvelun toteutus osaksi TIPTOP portaalia prosessin kulku EduGUI komponenttikirjasto on käytettävissä open sourcena, Eduix.
Kestävää kasvua ja työtä
Investointi strategisena päätöksenä. ”PÖYTÄKIRJAOTE” Investointi on kannattava, Ei vaaranna yrityksen maksuvalmiutta ja Tukee yrityksen valitsemaa strategiaa.
Helmet Business Mentors Oy Pääomasijoitusta suomalaisiin pk-yrityksiin vuodesta 1995 Suunnittelu- ja konsultointialan toimialakatsaus Toimiala.
Ulkoisen hallituksen merkitys liiketoiminnassa Veli-Matti Nopanen Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry.
Innovatiiviset julkiset hankinnat – yritysten mahdollisuudet uuteen liiketoimintaan Tuomas Lehtinen HSY Älykäs Vesi
JOSEK OY YRITYSKLINIKKA YRITYSNEUVOJAN TYÖVÄLINEENÄ
Aktiivista omistajuutta vai varallisuutta kasvattavaa varainhoitoa - uuden säätiölain mahdollisuudet - Juha Viertola Oikeustieteen lisensiaatti
EU ja Suomen lähialueiden turvallisuus
19 Yritys tavoittelee voittoa s
Pk-yritysbarometri, syksy 2016
Sanna Koivumäki/RO/MMM
Hankinnoilla työllistämisen malli
Yritysostomahdollisuuksien kartoitus
SUOMEN SOTILASURHEILULIITON
Pk-yritysbarometri, kevät 2017
Pk-yritysbarometri, kevät 2017
Viestit kansalaisille, ammattilaisille ja päättäjille
Pk-yritysbarometri, syksy 2016
Pk-yritysbarometri, syksy 2016
TYÖTERVEYTTÄ TUKEMASSA
Pk-yritysbarometri, syksy 2016
Hallitusneuvos Mikko Ojala
MAAVOIMIEN MATERIAALIN KUNNOSSAPIDON KEHITTÄMINEN (KUJA-HANKE) Puolustusministeriön kehittämislinjaus.
LIIKEKILPAILUN SÄÄNTELY KILPAILU- MENETTELY KILPAILUN- RAJOITUKSET
Venäjän vienti kasvuun Päijät-Hämeessä –hanke
Tiedotustilaisuus Puolustusministeri Jyri Häkämies
Metsäjohtaja Sauli Brander UPM Metsä
Asiointipalveluiden laatu
Elinkeinopolitiikalla kasvua
HENKILÖSTÖTUOTTAVUUDEN PERUSTEET
Asiointipalveluiden laatu
Esityksen transkriptio:

ANi 1 Maavoimien Materiaalin Kunnossapidon Kumppanuushanke Millog Oy

ANi 2 Puolustusteollisuuden merkittävä yhteistyöhanke •Maavoimien materiaalin kunnossapidon kumppanuusohjelma on yhdistänyt suurimmat puolustusalan teollisuusyritykset hankkeen taakse. •Hanke edistää puolustusministeriön hyväksymän puolustus- ja turvallisuusteollisuusstrategian toteuttamista. •Ollut laaja puolustusvoimien ja -hallinnon kanssa yhteistyössä läpiviety neuvotteluprosessi, josta on myös hyötyä mahdollisille tuleville kumppanuushankkeille. •Teollisuus on panostanut voimakkaasti hankkeeseen ja perustanut Millog Oy:n toteuttamaan maavoimien kunnossapitovastuulla olevan materiaalin kunnossapidon •.

ANi 3 Millog Oy  Millog Oy on osa Patria konsernia  Patria, Insta ja Suomen valtio ovat ns. teollisia osakkaita, jotka ohjaavat Millogin toimintaa osakassopimuksessa sovitulla tavalla.  Raskone, Sisu Auto ja Oricopa toimivat strategisessa alihankintasuhteessa Millog Oy:öön ja tuottavat oman toimialueensa kunnossapitopalvelut.  Valtion omistuksen kautta puolustushallinnon osallistuminen Yhtiön hallintaan. Pitkäaikainen alihankintasopimus, toteuttavat oman alueensa huoltotyön yhtiölle. Millog Oy Millog Oy tekee huolto- ja korjaustyön, jota Teolliset osakkaat (Patria ja Insta) tukevat 55% 26% 8% 3%

ANi 4 Merkitys Asiakkaalle •Sopimus takaa mahdollisuuden yhtiön pitkäjänteiseen kehittämiseen ja antaa Puolustusvoimille vakaan pohjan rahoituksen suunnitteluun •Toimittaja on sitoutunut sopimuksin henkilökunnan aseman turvaamiseen ja Puolustusvoimien hyvän työnantajan käytäntöön. Tuottavuuden kehittäminen pitkällä tähtäimellä perustuen lähinnä luonnolliseen poistumaan •Asiakkaalta siirtyvät resurssit käytettävissä liiketoiminnan laajentamiseen muille asiakkaille kuin Puolustusvoimat. Yleiskustannuksia jaetaan kehittyvän liikevaihdon suhteessa, josta pitkällä tähtäimillä saadaan merkittävä kustannussäästö Puolustusvoimille. Tavoitteena, että sopimuskauden lopulla vähintään neljännes liikevaihdosta tulee muilta asiakkailta. •Mahdollistaa mm. vastakauppamenettelyn hyödyntämisen kunnossapidon alueella etenkin huoltovarmuuden ja poikkeusolojen kannalta.

ANi 5 Merkitys Millog Oy:lle •Pitkäaikainen sopimus mahdollistaa yrityksen sitoutumisen investointeihin mm. tietotekniset investoinnit sekä uuden tyyppiseen auditoitavaan sotataloussopimukseen. •Perustetaan kumppanuusryhmä Millog Oy - Maavoimat kehittämään ja arvioimaan kumppanuuden toteutumista •Valtion omistus ja puolustushallinnon edustus yhtiön hallituksessa takaa ns. ”open book”-periatteen toteutumisen. •Euroopan laajuisesti merkittävä puolustusteollisuuden kumppanuushanke, joka avaa mahdollisuuksia pohjoismaiseen ja eurooppalaiseen yhteistyöhön.