FC HONKA LEIJONAT -02 Vanhempainilta 20.9.2010.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Leppävaaran Pallo Valmentajakerho
Advertisements

FC Honka Akatemia U12 Kausi 2014.
Iitin Pyrintö 2014 Yleisurheilijoiden, vanhempien ja toimitsijoiden sekä vapaaehtoisten info Iitin lukiolla torstaina
RPS.
FC Honka Uudet nappulavalmentajat syksy © FC Honka ry 2 Date/Title/Author Seura • Kaikille halukkaille halutaan luoda mahdollisuus harrastaa jalkapalloa.
Tikkurilan Palloseura
Talvikauden harjoittelu
POJAT 2003 VANHEMPAINPALAVERI
JoJo:n tehtävät / Vesa Parttimaa JoJo:n tehtävät Laatukäsikirja s. 13 (
Fotboll SV P01 jalkapallo
Pelisääntökysely Kisa-Eagles kausi /2//13.
Liike ja valppaus p p Ilman palloa, käännöksissä katse parissa
NiceFutis E10 kausi PELITAPA 6VS / Liikkuminen kentällä (oma pelipaikka) Tilanteiden tunnistaminen Syöttöpeli Pelinopeus PELITAITO.
P06 Harjoittelee. Harjoitukset Syksy – Talvi - Kevät MaTi 18-19:30Ke ToPe La Su Liiketaito, Kisakallio. Ilmoittautun eille (13)
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
GrIFK tyttöjalkapallon kehittämisprojekti GrIFK jalkapallo Seurassa Pelaajia 510, 16 ikäluokkaa ja 74 valmentajaa, joista tyttöjä/naisia 11 Tyttöjä.
Nuorten ohjaajien palaveri Muuramen Yritys ry Jalkapallojaosto
Loiskeen junioritoiminta
FC WILD P06 Eerikkilä 11/10/2014. Eerikkilä Agenda Joukkueen kuulumiset Valmennuksen uutiset Tasoryhmät Syksyn ja kesän ohjelma Tapahtumat.
FC Honka Haaste kausi 2015.
PEPO E11 Kausi 2014.
IKÄLUOKKAMALLI C 15.
P06-joukkueen vanhempainilta
Fc Honka B4 Toimintasuunnitelma 2015
YLEISTÄ Tavoitteena tarjota mukavaa ja kehittävää jalkapallotoimintaa pojan kykyjen ja innokkuuden ja vanhempien panostusvalmiuden mukaisesti HJS E10-05.
Syyskokous GrIFK Kauniaisten Jäähalli.
Tips Tykittäjät 02 Vanhempainilta
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
VANHEMPAIN KOKOUS Laaksolahden hallin kokoustila klo 9.00
FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13
E - AKATEMIA HJS E11 Sinivalkoinen
LePa P03 vanhempien kokous
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
Vanhempainilta Mimmileijonat T-01 Toimihenkilöt Budjetti Varustehankinnat Säännöt ja tavoitteet Valmentajan puheenvuoro.
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
E04 KAUDELLA Dffff.
FC REIPAS Iloa – Innostumista – Intohimoa P05 Raita vanhempainilta
Vanhempien tapaaminen P05 Torstai Leppävaaran UP kahvio.
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
Vanhempainilta LePa P Ohjelma Budjetti Toimihenkilöt Valmennus ja tapahtumat.
07 – Vanhempainilta Kauden avaus Kiekko-Vantaa Itä Ry.
Joukkueen pelisäännöt FC KasiYsi P05 päivitetty
Tervetuloa P04 joukkueen vanhempainiltaan
Kilpailu- ja harrastustoiminnan periaatteet
Vanhempainkokous.
SalPa P07 Vanhempainilta
FC Honka akatemia Avoimet harjoitukset
Iloa – Innostumista – Intohimoa
LPS T04-06 Haaste VANHEMPAINILTA
MASU 08 VANHEMPAINPALAVERI
P15 kausisuunnitelma Kausi
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
OSPA AKATEMIAN HARJOITUSSUUNNITELMA KEVÄT 2016
Jalkapallokoulun kausisuunnitelma 2017
Pakkalan Palloseuran P-05/06 Vanhempainilta
07 East + West Kausisuunnitelma
Talvi 2018: Poikien harjoitusvuorot
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
MynPa 09 – kausisuunnitelma 2017
KPV T-10/11 kausisuunnitelma 2018
URHEILUTOIMINTALINJAUS
GrIFK P
Komeetat 05 vanhempainpalaveri
Yksilöllinen kehityksenseuranta
KPV T-10/11 kausisuunnitelma
KPV T-10/11 kausisuunnitelma
Esityksen transkriptio:

FC HONKA LEIJONAT -02 Vanhempainilta 20.9.2010

Asialista Leijonat ’02 (Aku) Valmennus (Jari) Esittely Roolit ja tehtävät Leijonien arvot Talous Valmennus (Jari) Tavoitteet Harjoitus- ja peliohjelma Syksy ’10 Vapaata keskustelua (Vanhemmat)

1. FC Honka Leijonat -02 - Esittely

1. FC Honka Leijonat -02 - Esittely

1. FC Honka Leijonat - esittely Valmennus Jari Wallasvaara, vastuuvalmentaja Jonne Tukia, valmentaja Tom Ojala, valmentaja Tufek Barhaila, valmentaja Ben Wärn, apuvalmentaja Atte Vanhatalo, valmentaja Sami Kesäjärvi, maalivahti-valmentaja Joukkueenjohto Sami Kesäjärvi, huolto ja varusteet Joni Suomalainen, taloudenhoitaja Aku Vikström, jojo

1. FC Honka Leijonat - roolit ja tehtävät Valmentajat Harjoitus- ja peliohjelman suunnittelu ja toteutus Sosiaalisuus ja ryhmäkäyttäytyminen Liikunnallisuus Arvot ja periaatteet – yhdessä sovittujen sääntöjen kunnioittaminen ja noudattaminen Joukkueenjohto Harjoitusvuorot ja –paikat (ml. sarjat ja turnaukset jatkossa) Varustehankinnat Taloudenpito Tiedotus (kotisivut) Vanhemmat Läsnäolo ja kannustus Leijona tilaisuudet ..

1. FC Honka Leijonat – Talousarvio 2010 - 2011

1. FC Honka Leijonat - Arvot Liikunnalliset ja sosiaaliset tavoitteet ohjaavat toimintaamme, ilman kilpailullisia tavoitteita Noudatamme ”Kaikki Pelaa” ajatusmallia Kannustamme ja tuemme aina pelikaveria Olemme ajoissa paikalla harjoituksissa ja peleissä Harjoitusten ja pelien aikana poikia ohjaavat ja neuvovat vain valmennusvastuussa olevat valmentajat Vanhempien käyttäytyminen kilpailutilanteissa on aina esimerkillistä ja kannustavaa Tuomari on aina oikeassa Leijonissa on mahdollisuus muihinkin harrastuksiin kuin jalkapalloon

1. FC Honka Leijonat - Arvot Perusta joukkueen jokapäiväiselle toiminnalle

Asialista Leijonat ’02 (Aku) Valmennus (Jari) Esittely Roolit ja tehtävät Leijonien arvot Talous Valmennus (Jari) Tavoitteet Harjoitus- ja peliohjelma Syksy ’10 Vapaata keskustelua (Vanhemmat) 10

2. Tavoitteet – Hauskaa perusasioiden parissa Liikunnalliset tavoitteet Monipuolisuus (futis, sähly, voimistelu, paini, parkour, koripallo, käsipallo,..) Tasapaino, rytmikyky, reaktiokyky, koordinaatio ja ketteryys Lihashuolto Sosiaaliset tavoitteet Ryhmätoiminta – Yhteisten tavoitteiden sekä sääntöjen luominen ja noudattaminen Joukkuehenki – Pelikavereiden kunnioitus ja yhteenkuuluvuuden tunne Hauskan pito – Positiivisia kokemuksia, iloisia mielikuvia, leikkiä futiksen varjolla Pelilliset tavoitteet Perustekniikat ja palloon ”samaistuminen”  yksilötason kehittäminen Harjoitteiden monipuolisuuden ja haasteellisuuden lisääminen asteittain ja yksilöllisesti Pelaaminen joukkueena: hillopurkki  pistepeli  .. Pelisäännöt – sivurajat, maali- ja kulmapotkut, jne. ”Kaikki pelaa” UUTTA 2010-2011 Keskittyminen, kurinalaisuus, tavoitteellisuus.. Leijonien oma tekniikka-akatemia tiistaisin

2. Herkkyyskaudet

2. Valmennussuunnitelma 1. Kausi (2008) Pallon haltuunotto, syöttäminen, potkaisu Juokseminen, kuljetus Leikit ja ryhmässä toimiminen 2. Kausi (2009) Pelipaikat; hyökkäys ja puolustus Pallonhallinta; harhautukset Rohkeus, itseluottamus 3. Kausi (2010) Pallonhallinta; harhautukset, laukaustekniikka Koordinaatio Pelikäsitys; pistepeli 4. Kausi (2011) Pallonhallinta; pomputtelu, harhautukset (kikat), syöttö- ja laukaustekniikka Koordinaatio; rytmi, ketteryys, tasapaino Pelaaminen; rohkeus ja luovuus, kentän luku ja erikoistilannepelaaminen, mv valmennus Keskittyminen, kurinalaisuus ja tavoitteellisuus

2. Vuosikalenteri 2010 http://fchonkaleijonat2002.nimenhuuto.com/  Tapahtumat

2. Harjoitus- ja peliohjelma: Talvi 2009 Harjoitus-/pelitapahtuma max 2 krt / vko / pelaaja Tiistai klo 18-19 tekniikkatreenit  tavoitteellisuus, keskittyminen, kurinalaisuus, pelaajien orientaatio ja vanhempien rooli Sunnuntai klo [12-13] pelitreenit  pelaaminen (hyökkäys, puolustus, mv peli, erikoistilanteet), hauskanpito Talvisarja Kerran kuukaudessa sunnuntaisin Harjoituspelit Tavoitteena 2 pelitapahtumaa kuukaudessa per pelaaja (ml talvisarjan pelit) Muu aktiviteetti (muun ohjelman mukaan) Seinäkiipeily 21.11. klo 14.00 – 15.30 Telinveoimistelu Paini Sähly …

2. Harjoitus- ja peliohjelma: Joukkuejako http://fchonkaleijonat2002.nimenhuuto.com/  Materiaalipankki / Leijonat joukkuejako.docx

2. Miten ”futisura” etenee jatkossa? 5-6 vuotiaat (1.-2. vuosi) Ikäkausiharjoitus (yhteistreenit) kerran viikossa ja rinnalle toinen harjoitus oman joukkueen kanssa Otteluissa pelimuotona 5v5 (maalivahti ja 4 kenttäpelaajaa) Kaikki pelaa (Palloliiton säännöt) eikä ottelutuloksia ei kirjata/tilastoida 7 vuotiaat (3. vuosi) Harjoittelut oman joukkueen kanssa Seuran lisäharjoitusryhmät (4-11 vuotiaille), Talenttiryhmä (uusi) Kaikki pelaa 8-10 vuotiaat (4.-6. vuosi) Akatemia-, haaste- ja perusjoukkueet (Leijonat) Ottelutulokset kirjataan 9 vuotiaista alkaen, jolloin myös pelisysteemiksi myös 7v7 11 vuotiaat (7. vuosi) Akatemiajoukkueen (”edustus”) muodostus Haastejoukkueet

Asialista Leijonat ’02 (Aku) Valmennus (Jari) Esittely Roolit ja tehtävät Leijonien arvot Talous Valmennus (Jari) Tavoitteet Harjoitus- ja peliohjelma Syksy ’10 Vapaata keskustelua (Vanhemmat) 18

3. Vapaata Keskustelua Vanhempien rooli Hongan akatemiat jmv vs Leijonien toiminta jatkossa Turnaus-järjestelyt Joukkuekuvaus Pelipaidat – toimitus lokakuussa Muuta, kysyttävää?