Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

FC Honka Akatemia U12 Kausi 2014.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "FC Honka Akatemia U12 Kausi 2014."— Esityksen transkriptio:

1 FC Honka Akatemia U12 Kausi 2014

2 Toimihenkilöt Valmennus 2014 Vastuuvalmentaja: Kimmo Eronen
Valmentaja: Jussi Leppälahti Mv-valmentaja: Toni Vuorinen Fyysinen valmentaja: Julkaistaan myöhemmin

3 FC Honka Akatemia U12 Joukkueemme toiminnan tavoitteena on mahdollistaa pelaajien kasvaminen kansainvälisen tason jalkapalloammattilaisiksi.

4 Mitä tarjoamme I Mahdollisuuden kilpailla jalkapallossa oman ikäluokkansa parhaiden kanssa parhaita vastaan, niin Suomessa kuin Euroopassa. Laadukasta kokonaisvaltaiseen (tekninen/taktinen/fyysinen/psykologinen) kehittymiseen tähtäävää jalkapallovalmennusta. Oma-aikaisen harjoittelun ohjelman, joka yksilöidään pelaajille kauden aikana. Korkealaatuista mv-valmennusta.

5 Mitä tarjoamme II Sami Hyypiä Akatemian kokonaisvaltaisen kehittymisen seuranta –konseptiin osallistumisen. Yksilöllisiä valmentaja-vanhemmat-pelaaja kehityskeskusteluja kolme kertaa vuodessa. Suunnitelmallista ja hyvin organisoitua joukkuetoimintaa. Harjoitusaikamme ovat kouluaikana arkipäivisin todennäköisesti 15:30-20:30 Espoon alueella, tapahtumia on keskimäärin 5-6 kertaa viikossa. Pyrimme ensisijaisesti harjoittelemaan viikolla ja pelaamaan viikonloppuisin.

6 Mitä odotamme pelaajalta
Intoa ja halua harjoitella jalkapalloa 20h viikossa, sisältäen kaiken jalkapalloharjoittelun (joukkuetapahtumat + oma-aikainen harjoittelu/pelailu). Intoa ja halua harjoitella teknisiä ominaisuuksia oma-aikaisesti vähintään(!) "kultamerkkitasolle" ja kehittää fyysisiä ominaisuuksia huippuunsa. 90% harjoitusaktiivisuutta. Jalkapallon tulee olla pelaajalle ensisijainen laji, mutta muita harrastuksia saa olla ja niiden johdosta saa myös olla pois tapahtumista yhteisesti sovitulla tavalla.

7 Mitä odotamme pelaajan huoltajalta
Halua tukea lapsen kilpaurheiluun kasvamista jalkapallon parissa. Yhdessä sovittujen joukkueen periaatteiden ja sääntöjen noudattamista. Lapsen tukemista hänen oma-aikaisessa harjoittelussa. Lapsen tukemista varuste-, matkustamis- ja tietotekniikkakysymyksissä. Kuukausimaksujen maksamista. Kustannustaso oli kaudella 2013 n.140€/kk, mutta kaudelle 2014 se tulee todennäköisesti hieman nousemaan. Tämä maksu ei vielä sisällä varusteita, pelipassi-/vakuutusmaksuja tai seuran jäsenmaksua, eikä vapaaehtoisia matkaturnauksia Suomessa tai ulkomailla.

8 Tapahtumista I Avoimet harjoitukset Harjoitukset
Toimitaan kauden 2013 joukkueen sääntöjen pohjalta. Avoimet harjoitukset eivät vastaa sisällöllisesti normaaleja harjoituksiamme. Seurata saa, mutta ”alueen” ulkopuolelta. Käytännöstä lisäohjeita ennen 1. treeniä. Harjoitukset Kenttävuoro maksimoidaan jalkapallolle. Ennen ja jälkeen tehdään pallollisia ja pallottomia oheisharjoitteita. Joukkueen opetussuunnitelmat eivät ole avoimessa jaossa, mutta pidämme erillisen vanhempainillan kauden alussa, jolloin käymme joukkueen vuosisuunnitelman läpi.

9 Tapahtumista II Pelit Valmentajat päättävät peliajan ja pelipaikat.
Peliaika ykkösryhmässä on ansaittava! …osaamisella, kehittymisellä, osallistumisella & yrittämisellä. Kaikille pyritään takaamaan vuoden aikana jalkapalloilullisen kehityksen kannalta riittävästi peliaikaa. Yksittäisessä pelissä yhden pelaajan peliaika vaihtelee 0-100% välillä. Valmentajat, vaihtopelaajat ja huoltaja vaihtopenkillä, kaikki muut vastakkaisella puolella. Kannusta! …mutta älä ohjaa pelaajia (vedä, syötä, eteenpäin, käy kiinni, Jaska on vapaa, jne.)

10 Tapahtumista III Matkaturnaukset
Kuten harjoituksissa ja peleissä, myös matkojen ajan toimitaan joukkueena. Kaudella 2013 mukana kaksi valmentajaa ja kaksi huoltajaa: mediavastaava ja huoltovastaava. Ulkomaanmatkoilla tavoitteena vähintään yksi yhteinen tapahtuma vanhempien kanssa jos heitä on paikalla. Järjestetään ja toimitaan jalkapallon ehdoilla, mutta minimikustannuksilla. Kustannusten minimointi vanhempien vastuulla! Matkoihin osallistumiseen kuuluu myös valmistavia tapahtumia ennen matkaa joissa on oltava läsnä.

11 Toiminnasta 2014 I Pelaajat laativat itselleen joukkueen säännöt.
Pelaajat täyttävät liikuntapäiväkirjaviikon kerran kuukaudessa. Pelaajat pitävät säännöllisesti kirjaa oma-aikaisen harjoitteluohjelman toteutumisesta. Levon, unen, ravinnon & koulun merkitys toiminnassamme on erittäin suuri. Vanhempien vastuut ja velvollisuudet –dokumentti. Valmennus keskustelee vanhempien kanssa heidän omasta lapsesta, ei muista pelaajista.

12 Toiminnasta 2014 II Koko kauden toiminta-aikataulu jaetaan avausleirillä. 01-Akatemiassa mahdollisesti pelaavat 02-syntyneet osallistuvat kovimpiin ulkomaan & kotimaan turnauksiin 02-Akatemian kanssa. Uutena asiana kilpailullinen piirisarja. Kesken kauden joukkueeseen pyrkivä pelaaja pääsee mukaan harjoittelemaan: jos mahtuu pelaavaan kokoonpanoon niin pääsee joukkueeseen. Sama pätee myös mahdollisiin yksittäisiin turnauksiin.

13 Avoimet harjoitukset - uusi pelaaja
Ilmoittautumisprosessi: Täyttäkää avointen harjoitusten yhdistetty ilmoittautuminen ja ennakkokysely. Ilmoittakaa avoimiin harjoituksiin osallistumisesta pelaajan nykyiselle valmentajalle ja keskustelkaa pelaajan tilanteesta. Maksakaa avointen harjoitusten osallistumismaksu. Saavu harjoituksiin mustassa treenipaidassa ja asianmukaisissa pelivarusteissa, mukanasi kovaksi pumpattu pallo, juomapullo, lenkkarit & hyppynaru.

14 Joukkueen muodostuminen I
Avoimet harjoitukset alkavat ja päättyvät Avoimiin harjoituksiin kuuluu 11 vähintään 2h tapahtumaa. Nämä sisältävät 2-3 peliä joihin pelaajat nimetään erikseen.Avoimet harjoitukset maksavat kaikille osallistujille 40€. Jokaiselle osallistuvalle pelaajalle taataan vähintään 3 harjoitukset, tämän jälkeen joukkuetta tiivistetään asteittain. Pelaajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti harjoitusten jälkeen jos eivät ole päässeet joukkueeseen. Toivomme että voimme näissä tilanteissa käydä lyhyen palautekeskustelun yhdessä pelaajan ja vanhemman kanssa ko. harjoituksen jälkeen, tai vaihtoehtoisesti myöhemmän harjoituksen yhteydessä.

15 Joukkueen muodostuminen II
Akatemiajoukkue julkaistaan joukkueen nettisivuilla. on joukkueen aloitusleiri Kisakalliossa johon jokainen pelaaja osallistuu. Myös joukkueen perustamiskokous pidetään Kisakalliossa leirin yhteydessä, eli kyseisenä lauantaina tulee ainakin toisen vanhemmista olla paikalla. Ohjelmassa tuolloin myös kauden toimintasuunnitelman läpikäymistä, sekä pojat vs muut hegemoniaottelu.

16 Yhteystietoja ja linkkejä
Vastuuvalmentaja Kimmo Eronen kimmo.eronen.fchonka * gmail.com @EronenKimmo Joukkueenjohtaja Kasper Ramström kasper * fork.fi Pelivideoitamme löytyy täältä:


Lataa ppt "FC Honka Akatemia U12 Kausi 2014."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google