ELÄMÄN LÄHDE JA PARANEMISEN MAHDOLLISUUDET

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
DRAMATURGIAN PERUSKÄSITTEISTÖÄ
Advertisements

PUHEEN VUORO Vanhempainilta
Ajatuksia elämästä .....
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Piristystä päivääsi MAISKIS MAISKIS!.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
AJATUSTEN VAIKUTUS HYVINVOINTIIN
Sijaisvanhemmuus ja henkinen hyvinvointi. 1.Palauta usein mieleesi, ettet ole syypää lapsen ongelmiin, et ole niistä vastuussa, mutta voit toimia ensisijaisena.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Totuus.
Jumalan kanssa.
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Kerran kauan sitten kaukaisessa maassa eli neljä pikku olentoa:
Ilon kautta tavoitteisiin Eveliina Pöllänen
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Psalmi 23:1
Ajatuksia elämästä..
Majakka Markku ja Virve Pellinen
Filosofian praktikum 2008 Mikä on elämän merkitys? Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin kolmas praktikum-kokoontuminen.
Ladygolf Ladykapteenien kokous SLU:n talo, Radiokatu 20 Helsinki. kello
Naisen elämänkaari ja henkinen hyvinvointi
Paavalin kirje Filemonille
Mission Impossible? - kestävä parisuhde luvulla Majakka Markku ja Virve Pellinen.
1 Ihmissuhdetarpeiden täyttäminen lapsen elämässä Raamatullinen malli terveiden ihmissuhteiden saavuttamiseksi.
puheemme uudistava voima
SAIRAAN IHMISEN KOHTAAMISESTA 1/5
Seurakunnan rooli maaseudun kehitystyössä Voimistuvat kylät-seminaari Seinäjoki Markku Ylinen Johtava kappalainen P eräseinäjoen kappeliseurakunta.
Raamatun tekstien valossa.VKR.
NALLE PUH.
Taide on terapiaa! Jorma Heikkinen Tsemppi talo,
”Jos voit avata solmun kielelläsi, miksi käyttää siihen hampaita?”
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Tule sellaisena kuin olet 2. Aitous ja epäilys
Seurakuntien varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät "Kirkko iholla"
Avaimia itsensä valmentamiseen
Meidän kirkko – osallisuuden yhteisö  hengellinen elämä vahvistuu  huolehdimme heikommista ja kannamme maailmanlaajaa vastuuta  vahvistamme kirkon jäsenyyden.
Psykologian koulukuntien ihmiskuvat
OLEMISEN TEOLOGIA JA PEDAGOGIIKKA
NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6.
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
= olemusajattelu. Essentialismin mukaan kaikilla substansseilla on oma olemus jonka mukaan ne toimivat Kaikilla eliöillä ja elottomilla on oma päämääränsä.
Leena Kakkori & Rauno Huttunen
Mitä asenne tarkoittaa?
UE © Anne Rongas 2006 UE1: Uskonnon luonne ja merkitys Kotkan aikuislukio © Anne Rongas 2008.
Tule sellaisena kuin olet Katso ja maista!
Tietoisuus ja maailmankuva Informaatioverkostojen koulutusohjelman filosofiankurssin viides luento.
DIALOGI Dialogi on kahden tai useamman ihmisen vuoropuhelua.
MIKSI JAPANISSA TEHDÄÄN LÄHETYSTYÖTÄ? Kuva: Philippe Gueissaz.
Tapahtukoon sinun tahtosi
KRISTILLINEN TOIMINTAPERIAATE
Hyvä ja paha Muistiinpanot 9. luokan oppikirjan 3. kappaleeseen
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
Mieli voi sairastua, niin kuin kehokin Erilaisia mielenterveysongelmia voi esiintyä kaiken ikäisillä Tilapäinen oire saattaa olla terveen mielen reaktio.
Taivaan valtakunta on valo maailmalle. Sanomamme ikuinen soikoon kaikkialle; Heikot nostetaan, väsyneitä kannetaan, köyhyys poistetaan, nääntyneitä ruokitaan.
Adoption Adoptio. 1.Kun kuulet sanan adoptio, mitä tulee ensimmäiseksi mieleen 2. Mitä kokemuksia sinulla on ollut adoptiosta, henkilökoht, suvussa,
Usko ja tieto Kysymys Jumalan olemassaolon todistamisesta - Tuomas Akvinolainen s Mestari Eckhart s. 78 -> miten Jumalan olemassaoloa on filosofisesti.
Tiedon ja todellisuuden filosofia Fi3 Karhulan lukio 2016 (ANP)
Voimauttava ja tiedostava johtajuus Syksy lähiopetuskerta.
Hannu Hätinen LAPE-kehittämispäivä
Puheen teksti osoitteessa
Tulevaisuus Vaakalaudalla 5.Mooses 6:4-9.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Uskonto ilmiönä - uskonnollisuus ihmiselle tyypillistä (lat. homo religiosus = uskonnollinen ihminen)   yliluonnollinen ulottuvuus (transsendenssi) keskeinen.
Myötätunto ja Jumalan rajat a
Hyvä vanhemmuus (/Pia Salo 2014)
Lähetysopetus rippikoulussa
Taolaisuus.
:,: Kaikki, joita Henki johtaa, saavat nimen: lapsi Jumalan. :,:
Esityksen transkriptio:

ELÄMÄN LÄHDE JA PARANEMISEN MAHDOLLISUUDET Tuulikki Harmia-Pulkkinen 12.3.2014

Työvälineitä paranemiseen

Askeleita paranemiseen Sisäisen lapsen ohjaaman alitajunnan puhdistaminen vanhoista rajoittavista uskomuksista, ajatuksista, valoista (vala) ja kokemuksista. Tukkivat ihmisen energiakehoa ja aiheuttavat vastaavan tukoksen kehoon Uskomuksilla ja valoilla on voimakas elämää ohjaava vaikutus!

Tunteet ja ajatukset Väylä alitajunnannan tallenteisiin Alitajuntaa ohjaa ihmisen sisäisen lapsi, jonka kohdatessaan ihminen saa kontaktin Korkeampaan itseensä = väylä Lähteeseen aukeaa! Keho on kommunikointiväline, joka heijastaa mieltä ja mielen tallenteita

Kuka minä olen?

Albert Einstein(1879-1955) ”Haluan tietää kuinka Jumala loi tämän maailman. En ole kiinnostunut yksittäisistä ilmiöistä tai aineiden laajasta kirjosta. Haluan ymmärtää Jumalan ajatukset, kaikki muu on vähäpätöistä. Jokainen, joka tosissaan etsii vastauksia, tulee oivaltamaan, että maailmankaikkeuden henkisiin lainalaisuuksiin kätkeytyy henki – henki, joka ylittää ihmisen kaikessa ja joka saa tuntemaan ihmisen rajallisine voimavaroineen nöyräksi.” ”Muoto on vain tiivistynyttä energiaa”.

David Bohm (1917-1992) Karl Pribram s. 1919 Gerardus ’t Hooft s David Bohm (1917-1992) Karl Pribram s.1919 Gerardus ’t Hooft s.1946; Nobel 1999

Ylitajunta ja alitajunta Korkeampi Itse ohjaa korkeampaa tietoisuutta; korkein itse on ihmisen henkinen olemus, joka edustaa ihmisen Jumalallista itseä eli henkistä mestaria = LÄHDE jokaisessa ihmisessä Valveilla olotietoisuus käsittää vain murto-osan koko tietoisuudestamme ja sen tehtävistä. Alempi itse eli sisäinen lapsi: alitajunta – tunteet, aistihavainnot, ajatukset, uskomukset, kokemukset ja pitkäkestoinen tallennus

Ego - minä Vasen: analyyttinen, järkevä, erillisyys Oikea: tunteet, kokonaisuudet, ykseys

Ykseys Maailmankaikkeuden taustalla oleva ”ikuisuus” (Nollapistekenttä, eetteri, gravitaatiovoima,Rakkaus, Jumala, Lähde…), jonka rakkauden ilmentymä jokainen ihminen on. Erillinen mieli eli ego luo kokemuksen ykseydestä erkaantumisesta ja perustan dualistiselle maailmalle.

Paraneminen Erillisyyden ajatuksen työstäminen ja siitä puhdistaminen = pelon maailmasta vapautuminen Mielen yhtyminen rakkaudessa NYT hetki: menneisyys ja tulevaisuus ovat aikaan ja tilaan rajoittuvan maailman luomia illuusioita, Nyt-hetki sisältää kaikki ulottuvuudet

Ego elää syyllisyydestä ja piilottaa sen alitajuntaan Pimeydestä kaikki pyrkii vapauteen ja projisoituu ulospäin. Kielletty aiheuttaa pelkoa.

Vapauttava anteeksianto Pikatie Nyt-hetkessä elämiseen ja rakkauteen = Yksi Itse = ykseys Alitajunnan puhdistaminen projektioistaan vapauttavan anteeksiannon avulla. Peilinä ja vapauttajana toinen ihminen

VAPAUTTAVA ANTEEKSIANTO Puhdistan itseni siitä mitä havainnoin toisessa ihmisessä; alitajuntaa tulkitsee kaikki toisia ihmisiä kokemani tunteet ja ajatukset itseäni koskeviksi Neljä askelta kohti vapautta: ”Rakas Luojani, olen pahoillani heijastamastani Puhdista minut Anna anteeksi Minä rakastan sinua, kiitos!” Enemmän aiheesta: www.ykseys/org/silta/

Elämä Joko rakkauden tai pelon ilmentymä Pelon maailma on erillisen mielen eli egon luoma Rakkaus on ihmisen perimmäinen olemus; Avautuminen rakkaudelle: Vapauttava Anteeksianto Arvostelun ja tuomitsemisen lopettaminen Kiitollisuus ja kaiken katsominen rakkauden eli hengen silmin

Vapaa tahto/rakkaus Perimmiltään valinta egon ja rakkauden välillä. Rakkaudessa ratkaisut, ajatukset, oivallukset, ymmärrys ym. löytävät ihmisen! Rakkaudessa kysymys ”kuka minä olen” johtaa oivallukseen, että minussa on sekä kysyjä, kysymys että kysymyksen kohde (verrannollinen pyhään kolminaisuuteen). Rakkaus parantaa kaiken!

Minä olen Rakkaus, joka on Täydellisyys Vapaus Myötätunto Kaiken lähde Kaikki tietävä Luottamus Ilo Voima Oleminen ilman rajoja