FC WILD Tyytyväisyyskysely 2012 16.04.2012. Yleistä/taustaa Tyytyväisyyskyselyn tavoitteena oli saada kuuluviin kentän ääni, jotta seura pystyy ottamaan.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vihreän liiton kesäpäivät 2006 Panu Laturi
Advertisements

TT-VOLLEYN JOUKKUEIDEN ja HARJOITUSRYHMIEN OHJESÄÄNNÖT HARJOITUKSIA, PELEJÄ JA TURNAUKSIA VARTEN.
Tilannekatsaus.  Espoon kaupungin kanssa 15 vuoden sopimus Karakallion kentän käyttöoikeudesta. Sopimus alkaa  Perustettu Hornankattila Oy.
Joukkueenjohtajan tehtävät Pajamäen Pallo-Veikot, PPV
FOOTPASS-ARVIOINTI Suomen Palloliitto.
Tervarit Juniorit Juventus 04 Vanhempainpalaveri
Jumalan kanssa.
Työrukkaset heilumaan ja nuorisotyöttömyys kuriin.
Kesän kisat •Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan omatoimisesti kautta (pois lukien viestit ja seuraottelut)
Maksuyhteenveto ja osoitetarrat • Kirjautumisohjeet netissä • Käyttöohjeita voit tutkia kirjauduttuasi • Rekisteritietoja ei saa luovuttaa kellekään, niitä.
Moodlen ohje opiskelijoille
Etelä-Savon kuntien talous 2013 Kuntien ajankohtaispäivä Mikkeli
treeni.fi harjoituspäiväkirja
FC WILD Tyytyväisyyskysely Yleistä/taustaa • Tyytyväisyyskysely järjestettiin toista kertaa tavoitteena saada kuuluviin kentän ääni,
RPS.
FC Honka Uudet nappulavalmentajat syksy © FC Honka ry 2 Date/Title/Author Seura • Kaikille halukkaille halutaan luoda mahdollisuus harrastaa jalkapalloa.
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Tikkurilan Palloseura
Napero-ohjaajat.  Teoria + kahvi17.30 –  Malliharjoitus18.30 –
Saaristomeren Meripuolustusalue VLK-toiminta 2012.
Pelisääntökysely Kisa-Eagles kausi /2//13.
TTL Sosiaalisessa mediassa
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
GrIFK tyttöjalkapallon kehittämisprojekti GrIFK jalkapallo Seurassa Pelaajia 510, 16 ikäluokkaa ja 74 valmentajaa, joista tyttöjä/naisia 11 Tyttöjä.
Heinolan kaupungin opetussuunnitelma
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Drop out-ilmiö SPL:n Turun piirin juniorijalkapallossa
FC WILD P06 Eerikkilä 11/10/2014. Eerikkilä Agenda Joukkueen kuulumiset Valmennuksen uutiset Tasoryhmät Syksyn ja kesän ohjelma Tapahtumat.
CxO Mentor Oy. Kyselytutkimus Vastauksia 36 kpl Vastaajat aikuisia, yksi 16-vuotias mukana Mukana seuran toiminnassa: – 1-3 v (7 hlö) – 4-9 v (21 hlö)
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA VASTUUALUE 1VASTUUALUE 3 VASTUUALUE 4 VASTUUALUE 2 SIHTEERI MALLISEURA RY / HALLITUS - dynaamisen organisaatiokaavion esittely.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Anna kehitysmaiden lapsille hyvä koulutus – ja tulevaisuus! Päivätyökeräys 2014–2015.
TRIO JUNIORIT TÄNÄÄN Toiminnan tavoite Toiminnan tavoitteena on edistää juniorikaukalopalloa sekä koulukaukalopalloa. Seuran toiminnassa tulee korostua.
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Jukka Vehviläinen / DiaLoog LUKION PÄÄTTÄNEIDEN KYSELYN TULOKSET Kokkola
Tuusulan Palloseuran P-09 vanhempainilta
Leppävaaran Pallo ry Kysely seuratoimijoille – yhteenveto tuloksista Loka-marraskuu 2011.
Huolen puheeksiottaminen
1. Kokouksen avaus 2. Puheenjohtajan ja sihteerin valinta 3. Toimihenkilöt 4. Harjoitusvuorot ja olosuhteet 5. Käytäntöjä 6. Varusteet 7. Budjetti ja.
KVV-maisteriohjelman HOPS-työskentely Miksi? Miten? Kuinka monelle?
T04-05 vanhempainpalaveri 28.9
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
LIIKUNTAKASVATUKSEN PERIAATTEET 1. Lapsilähtöisyys 2. Avoimuus 3. Vapaaehtoisuus 4. Elämyksellisyys 5. Päätäntämahdollisuus 6. Omatoimisuus.
Järjestön logo tähän Olla vertainen Vertaistoiminta yhteisöllisyytenä, osallisuuden tukena ja paikkalähtöisenä toimintana Mona Särkelä-Kukko.
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
FC LaPa D12 ja D13 Toimihenkilöt: JoJo Hannu Laamanen D12 ja D13
Pilottihankkeiden onnistumiset, hankaluudet ja opinpaikat Veronika Honkasalo
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
Yhteysopettajakoulutus
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
Vanhempainilta Mimmileijonat T-01 Toimihenkilöt Budjetti Varustehankinnat Säännöt ja tavoitteet Valmentajan puheenvuoro.
HyPS P06 Joukkueen omat säännöt 1. 2 Säännöt Kannustamme reilusti ja rehdisti kaikkia, emme arvostele toisten suorituksia Kiusaamissa ja häiriökäyttätymisissä.
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
Kilpailijan starttikurssi
T01-04 vanhempainilta pe Harjoitukset Sarjat Turnaukset Jalkapalloleiri Talous Ilmoittautumistilaisuus Muuta.
Laajennetun työssäoppimisen kokeilussa Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus Työssäoppiminen laajenee - laajeneeko ohjaus ja tuki?!?
1.Alkeiskurssi 3 krt, maanantai, tiistai ja keskiviikko klo Kurssi antaa edellytykset aloittaa golfharrastus ja suorittaa GreenCard Seuran.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Suuttumuksen hallinta
EKS Ringettevisio Jäsenmäärän kasvattaminen n.10% kausi Miten?  yleinen näkyvyys Espoossa, hyvä taustatyö, toimiva seura ja ringettekoulu.
724. Pelisääntökysely 10/23/15. Kysely urheilevan lapsen vanhemmalle 1. Laji?
ILVES ry:n viestintäsuunnitelma Sisäinen ja ulkoinen viestintä Sisäiseen viestintään kuuluu seuran tavoitteiden toteutukseen suoraan tai epäsuoraan liittyvien.
Joukkueen pelisäännöt FC KasiYsi P05 päivitetty
Valmennustoiminnan strategia – Vastuullisesti huipulle
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri
Esityksen transkriptio:

FC WILD Tyytyväisyyskysely

Yleistä/taustaa Tyytyväisyyskyselyn tavoitteena oli saada kuuluviin kentän ääni, jotta seura pystyy ottamaan toiveet huomioon toiminnan kehittämisessä. Kysely oli avoinna seuran nettisivuilla Vastauksia tuli yhteensä 197 kpl, joka on arviolta 25 % vanhempien ja yli 15-v. pelaajien määrästä. Joukkueita koskevat tulokset toimitetaan joukkueiden johdolle, josta edelleen ko. joukkueen vanhemmille ja pelaajille.

Tulokset 1-2

Tulokset 3-5

Tulokset 6-7

Tulokset 8-9

Tulokset 10-11

Tulokset 12-13

Tulokset 14-15

Tulokset 16

Risut ja ruusut #1 Seuralla on jo paljon eri ikäluokkia toiminnassa, niin tyttö-kuin poikajoukkueitakin. Pieneksi käyneiden varusteiden vaihto / myyntikanava ei vaan ole ottanut oikein toimiakseen vaikka sellainen linkki on seuran sivuilla. Suurin osa taitaa vain ostaa aina uudet varusteet jälkikasvulleen. Vai onko se niin, että joillain joukkueilla tämä asia toimii ihan hiljaisesti. Tähän asiaan kun saisi jotenkin kehitystä. Muuten seuran toiminta on todella positiivista.Itse olen ollut mukana n. 6 vuotta ja toiminta on kehittynyt valtavasti. Kiitos teille hallituksen ym. jäsenille. Olisin toivonut väliaikatietoja kenttähankkeesta, mitään ei ole kuulunut osakeannin jälkeen. Liian paljon pelaajia putoa pois suuren seuramaksun johdosta. Ehdottomasti pitäisi luoda mahdollisuus harrastaa jalkapalloa myös kakkoslajina kesäaikaan. Näin suuren seuramaksun voi perustella ainoastaan talven harjoitusolosuhteiden järjestämisellä, joten ei ole reilua, että he, jotka haluaisivat harrastaa lajia vain kesäaikaan (jääkiekkoilijat, uimarit, koripalloilijat, salibändyn pelaajat jne.) joutuvat kustantamaan muiden talviharjoittelun. Jos/kun tähän tehdään riittävän tiukat ja selvät säännöt, niin sen ei pitäisi viedä keneltäkään mitään pois. Vastikään päivitetty "valmennuslinja" sisälttää yli 90% pelkkiä yhdentekeviä itsestäänselvyyksiä. Jos seura oikeasti haluaa luoda oman pelifilosofiansa ja näin auttaa eri ikäryhmien valmennusporrasta, niin silloin se pitää tehdä paljon yksityiskohtaisemmin sekä peliryhmityksen että harjoittelun osalta. Erityisen oleellista olisi ottaa kantaa siihen, miten peliryhmitys skaalautuu erilaisilla pelaajamäärillä. "

Risut ja ruusut #2 Seuralta toivoisi enemmän vastinetta jäsenmaksulle, tuntuu että pienempien pelaajien joukkueet eivät saa juuri mitään vastineeksi seuramaksulle. Esimerkiksi valmennusapu olisi tarpeen. Kotikenttähanke on monia mietityttänyt, missä mennään, peruuntuiko.. Olen itse kuullut, mutta sivuilla olisi voinut olla infoa asiasta. Seuran tiedottaminen on liikaa nettisivujen varassa. Joukkueita koskevat asiat pitäisi lähettää myös sähköpostilla. Seuramaksu liian suuri. Seuran panostus joukkueiden suuntaan on nolla, kehittämisen paikka. Seuran sisäinen yhteenkuuluvuuden tunne on kärsinyt kolhuja. Lapinkylän nurtsi pitäisi saada parempaan kuntoon. Kunnalta pitäisi vaatia mullittamista ja siementen kylvämistä, ainakin niihin pahimpiin monttuihin. Tuomarit aina valittaa rajojen näkyvyyttä, joten linja- ja kulmaliput tarvitaan. Olen ilmoittautunut viime kesänä vapaaehtoiseksi ensiapukurssille. Kurssia ei kuitenkaan ole järjestetty koko talvena ja kohta alkaa varsinainen pelikausi. Onko tarkoitus järjestää ko. kurssi vielä kevään aikana vai täytyykö itse käydä SPR:n kurssilla? Onko talviharjoittelupaikkoja kysytty myös Espoon halleista? Esim. Laaksolahden hallissa on usein melko tyhjää. Seura voisi olla vahvemmin tukemassa uuden ikäluokan joukkueen aloittamista. Kokenut valmentaja vois tulla vetämään muutamat ensimmäiset treenit ja käydä välillä katsomassa miten joukkue on kehittynyt, ja onko harjoitukset pelaajia kehittäviä. Ymmärrän kyllä joukkueen ulkoasun yhtenäisyyspyrkimykset yms. mutta puheet yhdenmukaisesta verryttelyasusta, tuulipuvusta jne. ovat kohtuuttomia 6-vuotiaiden poikien kohdalla. Eikö riittäisi samanlainen pelipaita peleissä? Totta kai em. jutut ovat tervetulleita, jos seura maksaa ne ja joukkuemaksut pysyvät silti satasen kieppeillä/vuosi. Mutta eipä taida olla mahdollista.."

Risut ja ruusut #3 Seuran tulisi avoimemmin tiedottaan seuran asioista eikä pyöritellä pienen piirin sisällä asioita. Seurajohdon olisi hyvä saada tuuletusta. Mielestäni seurassa ei ole tapahtunut juurikaan muutosta asioihin vaikka seuraan on palkattu henkilö seuran asioita hoitamaan ja auttamaan / tukemaan joukkueita. Markkinointia ja varainhankitaa tulisi parantaa. Veikkolassa useitakin kohtuullisen isoja firmoja joiden logot kuvittelisi seura-asusteista jo löytyvän. Duosporrtin ja hallituksen kytkökset pitäisi olla läpinäkyviä ja kaikki varusteet avoimesti kilpailutettuja, jotta ei syntyisi vääriä tulkintoja kytköksistä. Nykyinen malli luo epäluottamusta. Tekonurmi kun saataisiin Vuorenmäkeen, niin helpottaisi kummasti. Toivoisin, että erityisesti pienimpien lasten ohjaajat soveltuisivat tehtävään sekä tietojen, taitojen, asenteen ja persoonan puolesta. Kaikki eivät todellakaan sovellu. Seura kuulutti taitotasovaatimusta aiemmin talvella. Miten se näkyy toiminnassa, itse en ole huomannut mitään muutosta. Ohjaajat tarvitsevat opastusta ja tukea seuralta, kaikkein eniten alkuvaiheessa. Valmennuskoulutus ei riitä alkuvaiheen tueksi. Parempia harjoituspaikkoja kaivataan! Fc Wildin "ruohonjuurityö" toimii hyvin ja innostuneesti talkootyönä, puhtaasti lasten etuja ajatellen. Seuran johto tuntuu valitettavasti toimivan ihan eri maailmassa, jossa tärkeintä on mielikuvien ja imagon pönkittäminen sekä taloudellinen hyöty. Seuran puolelta toivon johdetumpaa otetta valmennuksen linjauksiin. Avoimuutta lisää toiminnan sisällöistä ja miten tavoitteita seuralla on esim. seuraavien viiden vuoden aikana. Tämänkin joukkueen valmennuksen toteuttamista helpottaisi seuran valmennukselle antama lisätuki ja selkeämmät tavoitteen asettelut siihen mitä ja mihin valmennuksella pyritään tämän ikäisten kohdalla. En ymmärrä miksi harjoitusvuorot vaihtuvat aina eri päiville kesä ja talviajoiksi.