Ajolista ja synopsis CoClap muodostuu videosta ja äänestä, jonka tavoitteena on saada kulttuuriratikassa matkustavat ihmiset osallistumaan ja tekemään.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
KEKE-ARVIOINTIA JA TEEMOJEN ÄÄNESTYS Toukokuussa 2013 toteutetun kyselyn tulokset Kuva: Kekepuu elokuussa 2013.
Advertisements

Kyläradio Koulutus Kuinka teen paremmin • Puhu yksityiskohdista – ei yleisestä • Anna kuuntelijoille kuvia • Aloita aina parhaalla palalla.
makramee-tekniikalla
Henkilökohtaisten avustajien työnantajien vertaistukiryhmä
Esimies verkossa Kevät 2013 PAOK paokhanke.ning.com #paokhanke (Twitter) facebook.com/PAOK-verkosto.
SMOOTHISTI TYÖELÄMÄÄN OPPISOPIMUKSELLA
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Entä jos… näköaisti surkastuu? Entä jos… ohikiitävä hetki pysähtyy? Entä jos… arki murtuu? Entä jos… aistit.
ALOITUSINFO TYÖKYKYVALMIUDET. JA ETTÄ MISTÄ OLIKAAN KYSYMYS..? • Laajuus 1ov • YV-valinnainen • Työkykypassin ”kolmososio” • Mikä ihmeen työkykypassi?
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
HTK-opiskelijoiden aloitustapaaminen Hämeenlinna HTM Riina Keskinen.
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat oman arjen tarkasteluun.
Myötäilta I materiaali
Innostavan esityksen muistavat kaikki. Ideasta käytäntöön NY 12h –leirin esitys2008.
Kuva muodostuu todellisista säteistä, todellinen kuva.
Miian ja Niinan atk-työt
Isi tuli! Vastuullista isyyttä tukeva vertaistukiryhmä
Neljännesvuosisata naisjäsenyyttä lionstoiminnassa Juhlistamme merkkivuotta.
Pelin suunnittelu Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2009 /
Musiikin ryhmäkoulutus
SEMINAARI 10:N AULATILOJEN MUUTOS * Ankkurit -projekti * Itä-Lapin ammattiopisto.
Nuorten peliohjelmointi 2011
14 websuunnitteluvinkkiä!
Viestimetsä Metropolis Mikä Metropolis?  Elokuun lopulla noin 85 kulttuurialan opiskelijaa kerättiin yhteen ja jaettiin ryhmiin.  Yhteistyökumppanina.
Twitter reaaliajan seurannassa Kiravo-projekti 2013 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Projekti ja siinä työskentely
 Kulttuuriratikassa Tiina Piiroinen Metropolis 2012 CoCreate Helsinki.
Kohti puolimaratonia! THE GRIND
KE Teknillisen kemian seminaarikurssi. Seminaariesitykset Ti klo 9-10 Ohjeita esim. –J. W. Niemantsverdriet: How to give successful oral.
Yhteiskuntaoppi kunnialla läpi!
Vinkkejä koko koulun ASPnet- profiilin kirkastamiseksi ml. toimintakulttuuri Työpaja 3.
Taidetarjotin -TAPAHTUMA Ajankohta: maaliskuu viikko 12 Missio: Taide kuuluu kaikille Pääkohderyhmä: Potentiaaliset TPO-oppilaat ja heidän vanhempansa.
HakuVerkko Jatka katselua, uutta tietoa tulossa tapahtumista ja tapaamisista!!!
Tukiparitoiminta paikalliseksi työkaluksi (TUPA) Nuorisotyön neuvottelupäivät Nuorten omaehtoinen toiminta.
Taabor 2013 NU12. Arviointi  Mikä oli tämän ryhmän vahvuus tässä tapahtumassa?  Missä ryhmällä olisi ollut eniten kehittämistä?  Miten yhteistyö Nurmijärven.
KVV-maisteriohjelman HOPS-työskentely Miksi? Miten? Kuinka monelle?
MUM8TM D-jatko Heikki Hietala. Kurssin rakenne 8 x 2 x 3 h lähiopetusta = 48 h Omaa työskentelyä 33 h Yhteensä 81 h = 3 op. Kurssi koostuu 3DS Maxin.
Case Omnia, LAHP10SEA : Atto-aineita osittain työssäoppien päiväkodissa, sosiaali ja terveysalan pt.
Jatkuvan parantamisen Jp-taulu
Entäpä jos oppilaat, vanhemmat ja lähialueen asukkaat opettaisivat toisilleen hallitsemiaan tietoja ja taitoja?
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
SMILE By Ryhmä 6 Hanne Ek Sonja Lepistö Satu Honkala
Unicef-kävely Me muutamme maailmaa Kaikki eivät pääse kouluun.
Entä jos… näköaisti surkastuu? Entä jos… ohikiitävä hetki pysähtyy? Entä jos… arki murtuu? Entä jos… aistit.
Iida Salminen & Laura Päärni, VAKA-12C
Tutorkoulutus - kanditutorit Yläkertsi. Tutorkoulutus - Ohjelma Agenda Pääsihteerin terveiset Orientaatioviikko.
Tässä on kokoelma kaikista 8lk:lla tekemistäni töistä.
Puhelintyöskentely.
 Ke (6. palkin päättöpäivä) lyhyiden kielten kuunteluita koululla. Liiku siis hiljaa ja noudata opettajien ohjeita.  To Penkkaripäivä.
ROT
A VOIN PÄIVÄTOIMINTA K OIVUKYLÄN PALVELUTALOON Toimintataikurit Taija, Sari, Kati, Sini ja Hanna.
JOPO, joustava perusopetus 8-9 lk.
 Ilmoittautuminen uusintakuulusteluun wilmassa ”Tentit”-osiossa  Uusintapäivät: ja klo alkaen. Uusintakokeesi sijoitetaan.
ITKY104 IT kaikkialla, 2 op Alku- ja perusinfo
KUMAMOTO & JAPANI PEKKA ALAVUOTUNKI KOT0SN9. VALMISTELUT Viisumihakemus Rokotukset Japanin aivotulehdusrokotus on suositeltu mutta ei välttämätön 3kk.
Puhuu ne eläimetkin – TV-sarja Yliopistollisesta eläinsairaalasta Tiedottaja Anna Rinnemaa Luonnonvarat-tapaaminen
TVT (vaka) Projektitehtävä
ROT Lyseon lehti kaipaa toimittajia ja uutta nimeä! Katso marraskuun Jorma-lehti lyseo.mobie.fi/zine/32/cover. lyseo.mobie.fi/zine/32/cover.
Kotiin – Behind the Scenes
Mikroskoopin keksiminen ja mikroskooppityypit
Metropolis - innovaatioviikko järjestetään Metropolia Ammattikorkeakoulussa nyt neljättä kertaa. Innovaatioprojektia.
Ideoiden ituja Tiistaina
9. AISTIT 9.3 Muut aistit.
Projektityökurssi KLTITE05SU/OH Projektitöiden seminaariohjeet.
 Yleistavoite (valtakunnallinen): musiikin käyttö ja vaikutusmahdollisuudet eri taidemuodoissa ja mediassa  Kurssi rakentuu Lontooseen suuntautuvan opintomatkan.
4. MONO-päivä Klo
CHEM-A1100 Teollisuuden toimintaympäristö ja prosessit I Harjoitustyö
8. Luokkalaisten TET Tämä esitys käsittelee PowerPointin uusia ominaisuuksia. Se kannattaa katsella diaesityksenä. Näistä dioista saat ideoita esityksiin,
Esityksen transkriptio:

Ajolista ja synopsis CoClap muodostuu videosta ja äänestä, jonka tavoitteena on saada kulttuuriratikassa matkustavat ihmiset osallistumaan ja tekemään yhdessä rytmikäs musiikkiteos taputuksen avulla. Klo 16:00 Ratikka lähtee Oopperatalolta. Video pyörimään. Hiljennetään muut mahdolliset äänet lähistöltä, esim. metsän äänet. Alussa (ja esitysten väleissä) CoClap grafiikkaa + infoa. Klo 16:10 Ensimmäinen CoClap esitys. Kesto n. 7 min. Koko videon pituus 30 min, joka luuppaa 2 kertaa tunnin aikana. Klo 16:30 Ratikka lähtee takaisin Ensi Linjalta. Klo 16:40 Toinen CoClap esitys. Kesto n. 7 min. Klo 17:00 CoClap kokonaisuus loppuu -> Mahdollisesti esitetään klo 17 jälkeen vielä kerran. (Eli luupataan yhteensä kolmesti.) MUUTA Kulttuuriratikan matkustajat voivat tullessa tai lähtiessä piirtää oman kätensä ääriviivat + terveiset Whiteboardmarker-tusseilla ratikan takaikkunaan.

Projektin plussat ja miinukset + Metropolis 2012 oli kurssina mielenkiintoinen, koska normaalisti emme pääse kosketuksiin muiden linjojen kanssa + Ryhmämme idean hyvä ja helppo toteutettavuus + Ryhmäläisten aikataulujen yhteensopivuus ja joustavuus + Ei menty sieltä, missä aita on matalin + Oli hienoa nähdä, miten erilaista osaamista ryhmästä löytyi. Jokainen tarttui toimeen siinä, missä koki olevansa eniten vahvoilla ja otti rohkeasti vastuuta itselleen, ns. "vapaamatkustajia" ei ryhmästämme löytynyt + Tiedotus toimi projektin aikana hyvin; metropolis 2012 facebook oli toimiva työkalu. Lisäksi teimme ryhmällemme oman facebook-sivun, jonka kautta tieto kulki jouhevasti. - Tehtävänannon määrittely epäselkeä: Saimme luvan tehdä kaikkea, mutta emme tienneet mitä, missä ja milloin. Tehtävänannon pitäisi olla rajatumpi. Koska teemoja oli kolme (osallistuvuus, helsinki design week ja aistit), oli vaikea keksiä projektia, jossa kaikki 3 yhdistyisivät lyhyellä aikataululla - Kulttuuriratikassa olisi ollut myös hyvä käydä jo ekana tai toisena päivänä! Näin olisi saanut heti käsitystä tilasta ja mahdollisuuksista. - Kaikki eivät päässeet hyödyntämään omaa osaamistaan (kaikilta linjoilta oppilaita) - Lyhyen projektin takia ei aikaa todelliselle synergialle, eikä aikaa oppia toisilta - Alun perin ilmoitettu kurssin kestoksi 1 viikko! Pidentynyt kurssi hankaloittaa jo alkanutta koulunkäyntiä, kun todellinen toteutus ja kurssipalautteen teko ovat myöhemmin kuin oli alun perin ilmoitettu

Tapahtuma ja toteutus + Tekemämme videomme toimi ratikassa, saimme myös muun ulkoilmeen CoClapin mukaiseksi (irtomainokset, valot) + Riitti että edes yksi henkilö lähti mukaan taputukseen; muut seurasivat perässä! + Esitysten väli ja ajoitus osuivat nappiin - Jos aikaa olisi ollut tehtävälle enemmän, olisimme voineet tehdä esitysten väliin joitain aiheeseen sopivia videoklippejä - Ihmisiä olisi toivonut paikalle enemmän, kulttuuriratikan reittiä pitäisi mainostaa useammassa paikassa Media http://www.eetuahanen.com/coclap/ https://www.facebook.com/CoClap Video Behind the scenes http://www.youtube.com/watch?v=6c7D68nzpI8 CoClap in action at kulttuuriratikka http://www.youtube.com/watch?v=D8qEG69XvwE Kuvasimme myös tapahtuman Live streamina!

Parannusehdotuksia vuodelle 2013 Ensimmäinen päivä sekava; odotimme, että pääsemme nopeammin asiaan. Vatsallaan pyörimiset ja lapaluun koskettelut hämmensivät ja turhauttivat tämän ikäisiä! Tehtävänannon rajaaminen; vapaus on hyvästä, mutta hidasti ideointia näin lyhyellä aikavälillä Ohjeistuksessa ristiriitoja vapauden ja tiukkojen ohjeiden välillä Projektin suunnittelu niin, että kaikkien linjojen edustajat pystyisivät osallistumaan paremmin Selkeämpi aikataulutus (ei menisi muiden kurssien kanssa päällekkäin)