SOTAINVALIDIEN VELJESLIITON 64. LIITTOKOKOUS

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Ylöjärven kierros Tervetuloa virtuaaliselle kierrokselle Ylöjärvelle! Valitse kartasta haluamasi kohde tai käy nähtävyydet läpi yksi kerrallaan. Ylöjärven.
Advertisements

Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Sanginjoki – Pohjois-Suomen Nuuksio Sanginjoen ulkometsän suojeluhanke Me, aloitteen tehneet järjestöt, esitämme, että Oulun kaupungin tulee kehittää omistamaansa.
Työhönvalmennuksella työelämään
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Ilman jatkuvaa kehitystä ja muutosta tulevaisuus on epävarma Konkreettisia askelia, joilla saavutamme visiomme Arvot Missio Perustehtävä Visio Millainen.
Kyselyyn vastasi:Espoo 23/25 Kirkkonummi3/4 Kauniainen0/1 Ilman jatko-opiskelupaikkaa jääneet nuoret Kesäkuu Espoo146 Kirkkonummi20 3 koulua, joissa kaikki.
Huonoin työni? Hirveetä p…...
Tunnemmeko jäsenemme? Järjestöpäivät Etappi 1: Rekrytointi.
Elävä kaupunkikeskusta ry:n strategia 2010 – 2015 (viimeistely) Esitys hallituksen kokoukselle Strategiaryhmän valmisteluun perustuva toiminnanjohtaja.
Varjosen veljesten muistokivi Maskussa
klo Omat toiveet – unelmakartta esittely Pihan jäsentely
Ohjelma Klo 8.30 – 9.00 Tervetulokahvitarjoilu
EVU:n 40-v. historiakirja Alustava suunnitelma Kari Kallio
Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan.
Oululaisen Pelitoimialan Järjestäytyminen. Oululainen Pelitoimiala •Ouluun on vuosina perustettu kymmenkunta uutta pelitoimialan yritystä •Tällä.
KOKOUS- JA KONGRESSIPALVELUT HELSINKI AIRPORT CONGRESS.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Logistiikka/Varasto Enontie 2, Kauhajoki Enontie 2, Kauhajoki.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
@ Leena Lahtinen OHJELMAN OSITTAMINEN LUOKKA ATTRIBUUTIT METODIT.
Shuffle reagointi Luetunymmär- täminen ymmärtäminen palaute itsearvio kuullun- rakenne- ja sanasto OSAT: lisätietoa Opi oppimaan lisätehtäviävälitodistus.
Heinolan kaupungin opetussuunnitelma
TEKSTITYYPIT RK s. 238.
Lukio-opiskelusta Syksy 2014.
vanhus- ja vammaispalvelut | a. myllykangas 1 Avustajat matkalla ammattiin 2007 – 2010 Sotainvalidien Veljesliiton Kemijärven osasto Sotainvalidien.
HakuVerkko Jatka katselua, uutta tietoa tulossa tapahtumista ja tapaamisista!!!
Prometheus- eli Protu-leirit
KEP yleiskatsaus Seuraavat diat ovat KEP-työpajasta.
Klubin arvojen määrittelyprosessi. Arvoprosessi Klubin tulee selvittää itselleen miksi arvot ovat tärkeitä. Arvoja ei kannata pohtia vain siksi, että.
Visuaalisen ammattilaisen esitys Verkkokurssi Tiedosto 1 Kurssin rakenne.
LUKUINTOOLLEN! Kirjaston ja koulun yhteistyötä Kurikan malliin
Syntaksin harjoituskurssi CYK140
Kauppakamarien Venäjä –kysely jäsenyrityksille 2015 – Helsingin seudun kauppakamarin tuloksia Kaikkien kauppakamarien jäsenyrityksien kyselyyn vastasi.
Hankasalmi, Jyväskylä, Keuruu, Laukaa, Muurame, Petäjävesi, Toivakka ja Äänekoski Nuorten nettilehti Painovirhe.
@ Leena Lahtinen OHJELMAN OSITTAMINEN LUOKKA ATTRIBUUTIT METODIT.
Sisältö Menetelmän taustaa Menetelmän 8 askelta – 1. Liikkeelle (Move!) – 2. Video minulle – 3. Puhetta minulle – 4. Video sinulle – 5. Puhetta sinulle.
Sankarit ja sankaruus Venäjällä Makula, kevät 2015 Tavoitteet, suorittaminen ja aikataulu.
ILOA AUTTAMISESTA 2015, 1 Punaisen Ristin periaatteet 50 vuotta Punaisen Ristin ja Punaisen Puolikuun liikkeen perusperiaatteiden historiaa.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Kylien Salo Teijon yhdistysten kokous Hankekoordinaattori, kyläasiamies Henrik Hausen, Kylien Salo –kehittämishanke, Salon kaupunki.
KATY Eli Kuopion Autoteknillinen Yhdistys ry Eli Kuopion Autoteknillinen Yhdistys ry Perustettiin vuonna 1935.
MIKSI JAPANISSA TEHDÄÄN LÄHETYSTYÖTÄ? Kuva: Philippe Gueissaz.
Vierailimme Stentorpin lammastilalla Kun olimme bussilla harhailleet vähän matkaa, löysimme perille. Tilan omistajat Heikki ja Jill toivottivat meidät.
UNESCOn maailmanperintö
”Mitä meillä jo on tehty”! Mitä ja miten haluamme jatkossa tehdä yhdessä (ja erikseen?) Valitut Jatkotoimenpiteet – toimintasuunnitelma 2015 – 2017 Yhteinen.
Kiusaamiskysely 2014 Syksy.
Kenttäorganisaation tulevaisuus. Aikataulu Kuopion liittokokous päätti järjestöorganisaation tulevaisuudesta Liiton on suosittanut, että kaikissa piireissä.
Terveyskeskussairaala Osasto 1
Luku- ja tenttivihjeet 6 Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Sinustako NuVa-vaikuttaja? Eveliina Kunttu Nuorisovaltuutettu Nuorisovaltuuston puheenjohtaja.
Asukasyhdistys ry Tuiran
Tässä on kuva kivikautisesta asumuksesta
Korkeakulttuurit ja Egypti
Turun kansallisen kaupunkipuiston avajaiset sekä verkostotapaaminen
Hyvinkää 100 vuotta.
ENO-verkkokoulun tuki ry
Jyväskylän vanhempainfoorumi ry JVF
Tervetuloa Joensuun Lyseon peruskouluun
UNESCOn maailmanperintö
11 Suomi talvisodassa s. 80–84.
KERROSTALOTONTTEJA, LAHTI
Ontologiakehittäjien pienryhmän toiminta ja YSO-pohjaisten ontologioiden kehityslinjaukset Finto-projekti, ohjausryhmän kokous Tuomas Palonen,
SISKOT JA SIMOT LAITILAAN?
Pietarsaari ( Jeppis ).
Työkokous - palkkatuki ja sen vaikuttavuus
Liiton viestintä ja Sotainvalidi-lehti
Veljesliiton ajankohtaiset asiat
Esityksen transkriptio:

SOTAINVALIDIEN VELJESLIITON 64. LIITTOKOKOUS 9.-10.6.2015 JYVÄSKYLÄN PAVILJONKI Heikki Häiväoja: ”Veljeä ei jätetty”. Sotainvalidityön muistomerkki Jyväskylässä. Kuva: Roope Lahtinen SOTAINVALIDIEN VELJESLIITTO 75 VUOTTA KRIGSINVALIDERNAS BRÖDRAFÖRBUND 75 ÅR

Perustamiskokouksen osanottajia Cygnaeuksen koulun pihassa Sotainvalidien Veljesliitto perustettiin Cygnaeuksen koululla Jyväskylässä 18.8.1940. Etusivulla on kuvattu koulun puistoon sijoitettu elokuussa 2010 paljastettu kuvanveistäjä Heikki Häiväojan veistos ”Veljeä ei jätetty”. Muistomerkin omistaa Sotainvalidien Veljesliitto. Heikki Häiväoja kertoo muistomerkistä seuraavaa: "Muistomerkin lähtökohtana on kalliosta irrotettu luonnonmukainen lohkare. Sen kulmista on hakkaamalla otettu esiin kuin kiven sisältä löytyvä yhtenäinen, kiinteä muoto. Tämä kuvaa sitä määrätietoisuutta ja järjestäytynyttä puolustustahtoa, joka edesauttoi kansakuntaa säilyttämään maansa itsenäisyyden ja estämään sen miehittämisen. Kiven etupintaan on kaiverrettu todellinen kuva sodasta. Silpoutuneet puut ovat kuin vertauskuvia haavoittuneista ihmisistä. Tuhoutunut metsä kertoo myös siitä ylivoimasta, jota vastaan taisteltiin. Kiven yläreunassa olevat ja pienemmässä tekstikivessä jatkuvat säteet kuvaavat rauhan auringon säteitä ja sitä varjelusta, jota Suomen kansa sai sotavuosina kokea.” Kiven takasivulle on kuvattu sotainvalidien tulevaisuuden uskoa symboloiva hirsisalvosrakenne.

TERVETULOA JYVÄSKYLÄÄN Sotainvalidien Veljesliiton Sisä-Suomen piiri ja Jyväskylän seudun Sotainvalidit ry. toivottavat kaikki kokousvieraat tervetulleiksi kesäisen kauniiseen Jyväskylään. Juhlavuoden liittokokousvalmistelut on käynnistetty. Kokouspaikaksi olemme valinneet Jyväskylän Paviljongin, joka uskoaksemme tarjoaa juhlavat ja toimivat puitteet veljesliiton 64. liittokokoukselle. Myös tärkeimmät ohjelmansuorittajat on jo varattu. Sotainvalidien Veljesliitto - Krigsinvalidernas Brödraförbund Sotainvalidien Veljesliiton Sisä-Suomen piiri Jyväskylän Seudun Sotainvalidit ry. Lisätiedot: sisa-suomenpiiri@elisanet.fi www.jyvaskylanseudunsotainvalidit.fi

JYVÄSKYLÄN PAVILJONKI TODELLINEN TAPAHTUMAKESKUS. KESKELLÄ SUOMEA. KESKELLÄ KAUPUNKIA. Tervetuloa Sotainvalidien Veljesliiton Liittokokoukseen 2015. Paviljongin palvelukokonaisuus käsittää monipuolisten kokous- ja kongressitilojen lisäksi näyttelytilat sekä täydelliset ravintolapalvelut, jotka kaikki sijaitsevat saman katon alla. Erinomainen sijainti, hyvät liikenneyhteydet ja paikoitustilat sekä kaupungin keskustan, hotelleiden ja matkakeskuksen läheisyys tekevät talosta erityisen toimivan juuri Teidän tarpeitanne varten. Käyntiosoite: Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä p. 014 339 8100 www.jklpaviljonki.fi