Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

ENO-verkkokoulun tuki ry

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "ENO-verkkokoulun tuki ry"— Esityksen transkriptio:

1 ENO-verkkokoulun tuki ry
TULEVAISUUDEN KUUSI KOKO SUOMI ISTUTTAA PUITA ENO-verkkokoulun tuki ry

2 1917: Itsenäisyyden kuusi Vuonna 1917 kylvettiin Itsenäisyyden kuusi, joka istutettiin Kaivopuistoon Helsinkiin vuonna Kuusi on omistettu Suomen eduskunnalle. Se edustaa metsiä, Suomen kansan aarreaittaa.

3 1967: Kotikuusi Suomen täyttäessä 50 vuotta vuonna 1967 istutettiin kymmeniä tuhansia Itsenäisyyden kuusen jälkeläisiä, Kotikuusia, myös monien koulujen pihoille

4 2017: Tulevaisuuden kuusi Juhlakuusiperinne jatkuu ensi vuonna. Tavoitteena on, että mahdollisimman moni suomalainen, Suomessa asuva, ulkosuomalainen, ja Suomen ystävä istuttaa juhlapuun tai metsikön satavuotiaalle Suomelle. Keskiössä ovat lapset ja nuoret – siitä kertoo jo kampanjatunnus, kättä yhteen lyövät lapset. Juhlapaketteja myyvät 4h-yhdistykset ympäri Suomea ja ne tilataan ennakkoon. Paketin hinta on 100e. Se sisältää juhlataimen, kuparilaatan ja metsäkirjan. Metsikön perustamista varten tarjotaan metsikkö- kylttejä.

5 TULEVAISUUDEN KUUSI - JUHLAPAKETTI

6 Osa virallista Suomen satavuotisjuhlaohjelmaa
TULEVAISUUDEN KUUSI Osa virallista Suomen satavuotisjuhlaohjelmaa Suojelijana tasavallan presidentti Sauli Niinistö Eduskunta istuttaa juhlametsikön Kuusen voi istuttaa istutuspäivinä ( ja 21.9.) tai itselle sopivana ajankohtana toukokuusta lokakuun alkuun.

7 KOTIKUUSTA ETSIMÄSSÄ – NETTISARJA 2016 -17
20-osaisessa videosarjassa (10-15min) kierretään 18 maakunnassa kuulemassa Kotikuusien tarinoita ja nähdään maakunnan maisemia. Jaksot löytyvät Youtube-kanavalta

8 LISÄTIETOA Verkkosivusto: Facebook: Twitter: Instagram Tulevaisuuden kuusi –laulu


Lataa ppt "ENO-verkkokoulun tuki ry"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google