Tervetuloa Pro Immalanjärvi ry:n tiedotustilaisuuteen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kausi Alustus ● Nokian Torpedo käynnistää kaudelle oman kuntourheilujaoston, jonka tavoitteena on liikkua iloisella ilmeellä yhteisissä.
Advertisements

Pohjois-Pirkanmaan Tattariosuuskunta  Perustettu vuonna 2003  Osuuskunnan tarkoituksena on tuottaa puhdasta raaka-ainetta paikallisille tattaria jalostaville.
Kosteikkojen ja suojavyöhykkeiden yleissuunnittelu ja toteuttaminen
Kauppakeskuksissa tehdään paljon yhteiskunnallisesti merkittäviä isoja ja pieniä tekoja…
Hotel Atlas Tiedotustilaisuus alueen medioille Tervetuloa!
VESIKASVILLISUUSSELVITYKSET V
Tapulikaupungin Safety –strategia 2006
Tietoyhteiskunnan asialla vuodesta Tietotekniikan liitto lyhyesti • Valtakunnallinen ja puolueeton ICT-alan asiantuntija Suomessa • Jäseninä n.
Seudulliset Kehittämisyhteisöt SEKES RY
TEKNIIKAN JA TIEDON TOIMIHENKILÖT TTT RY
Kesän kisat •Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan omatoimisesti kautta (pois lukien viestit ja seuraottelut)
Yhdistyksen toiminnan kehittäminen
Korson koulun vanhempainyhdistys ry • Tarkoituksena edistää ja tukea kodin ja koulun välistä yhteistoimintaa. • Järjestämme ja olemme mukana erilaisissa.
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
Maaseutualueiden kehittämishankkeiden rahoitus toiminnanjohtaja Kirsti Oulasmaa Rieska-Leader ry.
”KaaSu” - Kaakkois-Suomen välityömarkkinoiden kehittäminen – hanke 2008 – 2010.
Miten vesi kiertää? 1a Etelä-Pohjanmaalla keskimäärin
Tikkurilan Palloseura
Maatalouden vesiensuojelu Sininen Haapavesi- hankkeessa
SININEN HAAPAVESI - HANKE
Viestiupseeriyhdistys ry
1 Hyvä Seura -koulutuspuu. 2 • Seurojen toimihenkilöille tarkoitettu koulutuskokonaisuus seuratoiminnasta • Kohderyhmänä uudet seura-aktiivit, joukkueenjohtajat,
Pro Immalanjärvi ry:n tiedotustilaisuus Hakalassa
Suojele saaristoa – taistelua tuulimyllyjä vastaan - tieto hankkeesta helmikuussa yhdistys perustettiin toukokuussa 2009: Pro Barösundin saaristo.
TTL Sosiaalisessa mediassa
(Yhdistyksen oma logo tähän)
Turun kauppakamari, Nuorkauppakamarikilta
Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 1 KALASTUSMATKAILUN INNOVAATIO – KILPAILU = KALASTUSMATKAILUN KEHITYSPALKINTO 2013.
Viestiupseeriyhdistys ry
MAASEUDUN TERVEYS- JA LOMAHUOLTO RY
Tikkurilan Palloseura ry Jalkapalloa jo vuodesta 1958
Työterveys ja -turvallisuus on yhteinen asia. Hyväksi sinulle. Hyväksi tuottavuudelle. Yhteistyöllä riskit hallintaan Terveellinen työ -kampanja 2012–2013.
Asukasvaikuttaminen Tampereella ja Lappeenrannassa Millainen malli Imatralle?
Kansalaistoimijalähtöinen kehittäminen joensuun kaupunkialueilla kaupunginsihteeri Jari horttanainen
Työvoima- ja elinkeinokeskus Ohjelmakausi 2007–2013 käynnistyy, EU-projektien toteutus Yritysrahoituksen puheenvuoro Pekka Pelkonen Pohjois-Karjalan TE-keskus.
Tekstiä tähän kohtaan ” Osaavana pidempään työelämässä”
Jukka Läärä puheenjohtaja
Pohjois-Karjalan järjestöpäivät 2011 Monikulttuurisuustyöpaja
Haapaveden ja Virmutjoen tila 2013, esitietoja Yleisötilaisuus Helena Kaittola.
» Ehdotus sääntömuutoksiksi Lahden Seudun Ekonomit ry ja
Leader-rahoitus Yhdistysten hanke- ja rahoitusinfo
Be Better! Liity jäseneksi nuorkauppakamariin Suomen Nuorkauppakamarit ry Nuorten johtajien ja yrittäjien kansainvälinen verkosto.
Vesienhoidon tutkimusohjelman loppuseminaari
Kylätoimijoiden koulutus- ja neuvottelupäivät /MG.
EU-hanke Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto Budjetti e.
Onko siivous ammatti? Ei, siihen joudutaan, kun ei pystytä tai osata muuta! Näin ajateltiin vielä vuonna 1969! Kunnes joukko viisaita ihmisiä kokoontui.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Ammatillisen perus- ja lisäkoulutuksen valtionavustusten tiedotustilaisuus Seppo Hyppönen Yksikön päällikkö Ammatillinen.
Perhemetsä 3G -hanke K ari Pulli Suomen metsäkeskus Kaakkois-Suomi.
Maatalouden vesiensuojelu
Rekisteröidy jäseneksi Rekisteröitymissivu Kirjautumattomille käyttäjille Sähköpostiosoite (toimii käyttäjätunnuksena) Salasana Salasana uudelleen Nimi.
Sininen Haapavesi Metsätalouden vesiensuojelu Ruokolahti
Ammattitaitokilpailut 2020 Skills-laivaseminaari
Esitys aluetoimikuntamalliksi Vapaa-ajan asukaspalveluiden lautakunta §65.
Syyskokous Syyskokouksen esityslista Kokouksen avaus 2.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.
Savonlinnan kansalliset seniorit ry
Mitä museot tekevät? Jättävät viestiä ja jälkiä ajastamme uusille yhteisöjemme jäsenille ja tuleville sukupolville Siirtävät tietoja, arvoja ja yhteisiä.
Kotka Suomen Romanifoorumi.
Etsivän työn kehittämispäivät Corinne Björkenheim
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y.
Mitä museot tekevät? Jättävät viestiä ja jälkiä ajastamme uusille yhteisöjemme jäsenille ja tuleville sukupolville Siirtävät tietoja, arvoja ja yhteisiä.
Nokian Luonto ry. Nokian Luonto ry :
Hakalan kouluyhdistys Pulsa ry
Kassos ry.
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
Keski-Suomen kalakannat Tilastoja ja laskelmia kaupallisen kalastuksen näkökulmasta Tapio Keskinen
Yhdistysten toiminnasta
Tervetuloa ilmastoneuvotteluihin!
TERVETULOA ILMASTO- NEUVOTTELUIHIN! Istu oman delegaatiosi pöytään.
Sotainvalidien Perinnejärjestö ry
Esityksen transkriptio:

Tervetuloa Pro Immalanjärvi ry:n tiedotustilaisuuteen

Pro Immalanjärvi ry:n tiedotustilaisuus Hakalassa Immalanjärvi ry:n tarkoitus ja toiminta: puheenjohtaja Risto Niemelä 5 min ”Immalanjärven suurin kala 2012” -kilpailun diplomien luovutus voittajille: osakaskunnan puheenjohtaja Lauri Määttä 5 min Katsaus Immalanjärven Suurisuonojan valuma-alueen metsätalouden vesiensuojelun yleissuunnitelman etenemiseen: johtaja Seppo Repo, Metsäkeskus Kaakkois-Suomen alueyksikkö 20 min Tuoreet terveiset maastoretkeltä Suurisuonojan valuma-alueelta: retken vetäjät yhdistyksen hallituksen jäsen Tuomo Tontti ja ympäristöinsinööri Helena Kaittola 15 min Maatalouden kosteikkojen yleissuunnitelman eteneminen: maiseman ja luonnonhoidon neuvoja Laura Blomqvist Pro Agria Etelä-Karjala 15 min

Pro Immalanjärvi ry:n tiedotustilaisuus Hakalassa Kestävä kalastus ja suunnitelmallinen kalakannan kehittäminen: projektikoordinaattori Manu Vihtonen Etelä-Karjalan kalatalouskeskus 20 min Kuvia Immalan tervaleppälehdosta ja tilannekatsaus suojeluhankkeen etenemisestä: Etelä-Karjalan luonnonsuojelupiirin hallituksen puheenjohtaja Juha Juuti 15 min Mitä vedenalaiset kuvat kertovat Immalanjärven vesikasvillisuuden ja rehevöitymisen kehityksestä: Ympäristöinsinööri Helena Kaittola, Imatran ympäristöviranomainen 20 min ”Kirkkaasti parempi Immalanjärvi ” -hankkeen esittely: puheenjohtaja Risto Niemelä 20 min Mittaustulokset ja vesinäytteet Immalanjärven eri alueilla olevista tarkkailupisteistä: varapuheenjohtaja Yrjö Haverinen 15 min

Pro Immalanjärvi ry  Yhdistyksen tarkoituksena on asukkaiden elämänlaadun ja yleisen viihtyvyyden turvaaminen Immalanjärven vaikutusalueella.  Tavoitteena on puhtaampi ja kalaisampi Immalanjärvi.  Yhdistys kannustaa seudun asukkaita, yrityksiä ja yhteisöjä yhteistyöhön, jotta järven kunto ja vesi koko järvialueella olisi erinomaista myös tuleville sukupolville.

Pro Immalanjärvi ry  Tarjoaa vaikutuskanavan järven tilasta ja sen veden laadusta sekä kalakannasta kiinnostuneille yksityishenkilöille ja yhteisöille.  Rakentaa yhteistyöverkoston vesialueen omistajien, osakaskuntien, ympäristöviranomaisten ja muiden vesiensuojelun kannalta tärkeiden toimijoiden välille  Hankkii ja jakaa tietoa vesiensuojelusta ja Immalanjärven tilaan ja kalastoon vaikuttavista toimenpiteistä, esimerkiksi internetsivustolla ja järjestämällä neuvottelu-, koulutus- ja tiedotustilaisuuksia.

Jäseneksi liittyminen  Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen.  Kannattavaksi jäseneksi tai yhteistyöyritykseksi voidaan hyväksyä oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa.  Yhdistyksen jäsenmaksu on 20 euroa/talous  Liittyminen tapahtuu täyttämällä jäsenhakemuslomake ja maksamalla jäsenmaksun Pro Immalanjärvi ry:n tilille: FI Maksuun viesti: jäsenmaksu 2013

Immalanjärven suurin kala 2012 voittajat Haukisarja g Pertti Parikka Lahnasarja g Tuomo Tontti Ahvensarja g Pertti Paavilainen 970 g ” ”

Kirkkaasti parempi Immalanjärvi Hankkeeseen kuuluvat tapahtumat:  Tutkimustietojen kokoaminen  Veden laadun mittaaminen  Omatoimisen veden laadun mittaamisen koulutus  Kalakannan, kalaston hoidon ja kalastuspaineen arviointi  Kestävän kalastuksen ja kalastustaitojen kehittämiskurssi  Kalaruoan valmistuskurssi  Immalanjärvi valokuvauskilpailu  Immalanjärven suurin kala -kilpailu  Tiedotustilaisuudet  Hankkeelle anotaan tukea Etelä-Karjalan Kärki-LEADER ry:ltä

Kirkkaasti parempi Immalanjärvi  Tapahtumiin arvioidaan osallistuvan yhteensä noin 400 henkilöä  Hankkeen hyöty muodostuu tiedon ja ymmärryksen lisääntymisestä, Immalanjärven suojeluun liittyvästä aktiivisesta vuorovaikutuksesta ja entistä omatoimisemmasta työstä veden laadun ja kalakannan sekä koko asuinympäristön kehittämisessä.  Hyödynsaajia tulevat olemaan hankkeeseen osallistujien lisäksi myös muut Imatralla ja Ruokolahdella Immalanjärven vaikutusalueella asuvat vakinaiset asukkaat ja loma-asukkaat sekä kaikki luontoarvojen kehittämistä arvostavat tahot.

Immalanjärven suurin kala -kilpailu  Kilpailukaloiksi hyväksytään seuraavat kalat: yli 5 kg järvilohi, yli 5 kg hauki, yli 5 kg lahna, yli 2 kg made, yli 1 kg siika, yli 1 kg ankerias ja yli 500 g ahven.  Osallistuminen tapahtuu siten, että lähetät sähköpostilla osoitteeseen seuraavat tiedot: kalastajan tai kalastajien nimet, kalalaji, pyydystystapa, pyydystyspaikka ja aika, kalan paino kiloina ja grammoina sekä pituus senttimetreinä. Mielellään myös digikuva ja mittaustuloksen todistajan nimi.  Palkintona 50 euron lahjakortti kunkin lajin voittajalle. Seuraa saalistietoja

Immalanjärven suurin kala -kilpailu 2013 tilanne Haukisarja 1.) g ja 2) g Timo Linden ja Mirja Lipponen 3.) g Tuomo Tontti Ahvensarja 1.) 966 g Martti Jäppinen 2.) 925 g Rauno Mattila 3.) 885 g Timo Linden Siikasarja 1.) g Jere Piepponen