Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 1 KALASTUSMATKAILUN INNOVAATIO – KILPAILU = KALASTUSMATKAILUN KEHITYSPALKINTO 2013.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 1 KALASTUSMATKAILUN INNOVAATIO – KILPAILU = KALASTUSMATKAILUN KEHITYSPALKINTO 2013."— Esityksen transkriptio:

1 Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 1 KALASTUSMATKAILUN INNOVAATIO – KILPAILU = KALASTUSMATKAILUN KEHITYSPALKINTO 2013

2 Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 2 Kalastusmatkailun Osaamiskeskus ry. yhteistyökumppaneineen haluaa kehittää perinteistä Kalastusmatkailuinnovaatiokilpailuaan laajentamalla merkittävästi palkintoihin oikeuttavaa aihealuetta. Kilpailun perustavoitteena on edistää kalastusta harrastuksena ja sitä kautta lisätä kalastusmatkailun houkuttavuutta Suomessa.

3 Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 3 Haettavat palkinnot on nyt tarkoitettu muun muassa: kaikenlaisten vapaa-ajankalastamiseen liittyvien keksintöjen ja kehitysprojektien toteuttamiseen tai palkitsemiseen, erityiskalastuskohteiden tai monipuolisten, laajalle yleisölle tarkoitettujen kalastusmahdollisuuksien ja niihin liittyvien kohteiden ja toimintojen tukemiseen tai lisäämiseen Suomessa, kotimaahan suuntautuvan kalastusmatkailun tai siihen liittyvien mökki-, majoitus-, ruokailu-, opas- ja ohjelmapalvelu-, metsästys-, vesiretkeily- ja luontomatkailupalvelujen toimintojen ja innovaatioiden kehittämiseen, tukemiseen tai palkitsemiseen, sellaisten markkinointitekojen ja -ideoiden tukemiseen tai palkitsemiseen, jotka lisäävät kalastuksesta kiinnostuneiden ulkomaalaisten, erityisesti venäläisten henkilöiden ja ryhmien matkustamista Suomeen kalastuksen merkeissä.

4 Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 4 Pääpalkintona jaetaan Suomen Messusäätiön lahjoittama 3.000 euron tukiraha toiminnon kehittämiseen. Lisäksi jaossa on Matkailun edistämiskeskuksen lahjoittama 1.000 euron palkinto Palkintoraha tulee käyttää palkittavan innovaation tai toiminnon kehittämiseen.

5 Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 5 Hakumenettely on avoin kaikille asiasta kiinnostuneille tahoille, niin yksityisille henkilöille, ryhmille, yrityksille kuin yhteisöillekin. Osallistuvien yksityishenkilöiden täytyy olla vähintään 18 vuotta täyttäneitä. Palkintoa voi hakea joko itse omalle idealleen tai toiminnolleen tai sitä voi kuka tahansa ulkopuolinen ehdottaa hyväksi havaitsemalleen kohteelle. Ehdotuksia voi tehdä useampiakin.

6 Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 6 Arviointiryhmässä ovat: ylijohtaja Jaakko Lehtonen Matkailun edistämiskeskuksesta (MEK) puheenjohtajana Hannu Salovaara, Juha Kemppainen ja Seppo Suuronen Kalastusmatkailun Osaamiskeskus ry:stä tiedottaja Riikka Luomanpää Suomen Messuilta tiedottaja Jaana Vetikko Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestöstä kalataloustarkastaja Kai Samanen Uudenmaan ELY – keskuksesta tuottaja Aki Vepsäläinen Sevent Oy:stä tutkimuspäällikkö Petteri Ohtonen Haaga-Perhosta Ari Pajukoski Suomen Kalastusopaskilta ry:stä.

7 Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 7 Ehdotukset on lähetettävä tammikuun 2013 loppuun mennessä. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä sähköinen hakulomake internetissä osoitteessa http:// www.suomenkalastusmatkailu.fi.www.suomenkalastusmatkailu.fi (Innovaatiosivulla linkki)

8 Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 8 Palkintojen voittajat julkistetaan Kalastus 2013 – messujen yhteydessä 8. maaliskuuta 2013 Helsingin Messukeskuksessa

9 Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 9


Lataa ppt "Kalastusmatkailun osaamiskeskus ry. 1 KALASTUSMATKAILUN INNOVAATIO – KILPAILU = KALASTUSMATKAILUN KEHITYSPALKINTO 2013."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google