Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Mitä museot tekevät? Jättävät viestiä ja jälkiä ajastamme uusille yhteisöjemme jäsenille ja tuleville sukupolville Siirtävät tietoja, arvoja ja yhteisiä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Mitä museot tekevät? Jättävät viestiä ja jälkiä ajastamme uusille yhteisöjemme jäsenille ja tuleville sukupolville Siirtävät tietoja, arvoja ja yhteisiä."— Esityksen transkriptio:

1

2

3 Mitä museot tekevät? Jättävät viestiä ja jälkiä ajastamme uusille yhteisöjemme jäsenille ja tuleville sukupolville Siirtävät tietoja, arvoja ja yhteisiä kertomuksia tuleville sukupolville Arvostavat edellisten sukupolvien työtä, osaamista ja tekoja Museotoiminnan perusta ovat kokoelmat: 5,5 miljoonaa esinettä, taideteosta, 20 miljoonaa luonnon- tieteellistä objektia ja 21 miljoonaa valokuvaa.

4 Museokentällä ajankohtaista
Museot oppimisympäristönä ja osana suomalaista koulutusjärjestelmää Museot suvaitsevaisuuden ja kulttuurisen ymmärryksen vahvistajana Museoiden taloudellinen merkitys matkailuelinkeinon peruspalveluna

5

6

7

8 Miten museot vaikuttavat yhteiskuntaan?
Talous. Museot lisäävät paikkakuntien vetovoimai- suutta sekä investointien että asukkaiden näkö- kulmasta. Jokainen museovieras jättää paikkakunnalle noin 50 euroa: ravintoloihin, hotelleihin, erikois- kauppoihin ja liikkumiseen. Tutkimukset osoittavat, että museo tuottaa enemmän verovaroja kuin valtio ja kunnat niihin käyttävät. Yhteiskuntarauha, hyvinvointi ja terveys. Museoala myös työllistää henkilöä, joista vakituisia on 1900.

9 Tänne voi tulla esimerkiksi museon yhteystiedot


Lataa ppt "Mitä museot tekevät? Jättävät viestiä ja jälkiä ajastamme uusille yhteisöjemme jäsenille ja tuleville sukupolville Siirtävät tietoja, arvoja ja yhteisiä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google