Onneni on olla Herraa lähellä

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Muistoissa....
Piristystä päivääsi MAISKIS MAISKIS!.
Heijastuksia elämästä
Kirka – Alku kaiken kauniin
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Joh. 8:12 Jeesus sanoi: "Minä olen maailman valo.
TANSSIIN KUTSU - monitoimijaisuus sijoitetun lapsen koulupolun tukena Christine Välivaara Pesäpuu ry Arvokas elämä – juhlaseminaari
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
Sytytä parisuhteen rukouskynttilä
Täällä pohjantähden alla Maasta tähtiin ei ole helppoa tietä.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Totuus.
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Herra on minun paimeneni, ei minulta mitään puutu. Psalmi 23:1
RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan …?
Millainen on ystävä?.
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan osoitteen?
Naisen elämänkaari ja henkinen hyvinvointi
Paavalin kirje Filemonille
OI KATSOHAN LINTUA OKSALLA PUUN
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Naisen ainoa vika.
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista.
Ystävä hyvä kuulespa tätä…
Heipsan taas! Tässä on minun tämänvuotinen joulutervehdykseni Sinulle. Jos odotat jotain ”rati riti rallaa”, niin voin sanoa, että sitä ei ole tulossa,
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
ROTARY PALVELUJÄRJESTÖ IHMISKUNTA ON ASIAMME. ROTARY PALVELUJÄRJESTÖ auttaa ihmisiä: KÖYHYYS NÄLKÄ LUKUTAIDOTTOMUUS ALKOHOLI HUUMEET YMPÄRISTÖN SAASTUMINEN.
Uhratkaamme siis hänen kauttansa Jumalalle joka aika kiitosuhria, se on: niiden huulten hedelmää, jotka hänen nimeänsä ylistävät. (Hepr. 13:5)
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
Kiitos sulle Jumalani.
Järjestön logo tähän Olla vertainen Vertaistoiminta yhteisöllisyytenä, osallisuuden tukena ja paikkalähtöisenä toimintana Mona Särkelä-Kukko.
Mitä asenne tarkoittaa?
Tapahtukoon sinun tahtosi
Matkalla.
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
KRISTUS 9lk/UO2.
Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi
Päivänavaus Rukous on silta Joskus sisimpäämme kasvaa ilon kukkamaa. Kaikki on niin hyvin, että ihan naurattaa. Silloin tuntuu, että rukouskin.
Tervetuloa Afrikkaan! Asithi – Aamen, siyakudumisa, Asithi – Aamen, Baba, Aamen, Baba, Aamen, siyakudumisa. Aamen, aamen – Aamen, ylistäkää He nimeä, Aamen,
Kauneimmat Joululaulut kajahtavat rauhan puolesta.
Elämän pyhyys. Kristillisen ihmiskäsityksen mukaan Jo äidin kohdussa ihminen on ainutkertainen kokonaisuus ”Sinun silmäsi näkivät minut jo idussani. Minun.
Taivaan valtakunta on valo maailmalle. Sanomamme ikuinen soikoon kaikkialle; Heikot nostetaan, väsyneitä kannetaan, köyhyys poistetaan, nääntyneitä ruokitaan.
Golgatan ristiin käännä pääs siellä sun kuninkaasi näät ei loista päässään kruunu kultainen sen piikit ovat pistäneet. Kuitenkin kuningas Hän on kaikki.
Isä taivaallinen Eteen valtaistuimen Niin kuin lapsi Tulen mä pyytäen: Anna siunauksesi Anna uusi voimasi Tähän jään ja sinua odotan Isä taivaallinen San.
Sinun kirkkautesi voima Lempeys ja viisaus Tulkoon yllemme Olet kaikkeuden Herra Täydellinen rakkaus Iankaikkinen Kristus kirkkauden toivo San. Sakari.
Runo Proosa = sanat parhaassa järjestyksessä;
Millaisen seurakunnan SINÄ HALUAT?
Tulevaisuus Vaakalaudalla 5.Mooses 6:4-9.
Tervetuloa.
Tonttu Pakkasyö on ja leiskuen pohja loimuja viskoo.
MOTTO, VISIO, MISSIO TAI MUU VASTAAVA OTSIKKO
Tervetuloa JOULUjuhlaan!.
Myötätunto ja Jumalan rajat a
Lähetysopetus rippikoulussa
Joulu saapuu jokaiselle
Yllä vallan maailman. Yllä kaiken voiman valtavan. Yllä tiedon ja viisaan ihmisen on valta, voima, viisaus Jeesuksen.
:,: Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa.
Kaiken mitä kerran rakastin, mille elämäni rakensin, kaiken luovutan
Kiitän sinua kaiken runsauden antaja.
Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan,
Jeesus, Herrani, ei ole vertaistasi.
Esityksen transkriptio:

Onneni on olla Herraa lähellä

turvallisin käsi päällä maan siellä kaikki saavat uuden sydämen Herra kädelläsi asua mä saan turvallisin käsi päällä maan siellä kaikki saavat uuden sydämen rauhan annat haavat sitoen

onneni on olla Herraa lähellä turvata voin yksin Jumalaan tahdon laulaa hänen teoistaan

se on rikas käsi antamaan siellä armahdusta meille tarjotaan Herra kädelläsi iloita mä saan se on rikas käsi antamaan siellä armahdusta meille tarjotaan eikä kadotusta milloinkaan

onneni on olla Herraa lähellä turvata voin yksin Jumalaan tahdon laulaa hänen teoistaan

kohonnut ei käsi kostamaan sitä naulat pisti pahuus ihmisten Herra kädelläsi itkeä mä saan kohonnut ei käsi kostamaan sitä naulat pisti pahuus ihmisten anteeksi soi risti kaiken sen

onneni on olla Herraa lähellä turvata voin yksin Jumalaan tahdon laulaa hänen teoistaan

kutsut ystäväsi lepäämään käsi minut kantaa uuteen elämään Herra kädelläsi uneen painan pään kutsut ystäväsi lepäämään käsi minut kantaa uuteen elämään ikirauhan antaa, valoon jään

onneni on olla Herraa lähellä turvata voin yksin Jumalaan tahdon laulaa hänen teoistaan