Karkki vai kepponen… seuraavalla sivulla on kuvia, paina mistä haluat

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Osta koira!!.
Advertisements

Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Selkä suoraksi Suomi TM
Pelisilmää asiakaskohtaamisiin Mikko Ojanen. Kauraa • Valitsin kirjan hiljattain pidetyillä myyntipäivillä buukattuja tapaamisia varten. • Asiakastapaamisia.
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
Naisena olemisen ihanuus! Loistava, tuntematon Naiskirjailija
TAITOTASO 5 = TAITAJAN TAIDOT
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
Jumalan kanssa.
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Ajatuksia elämästä..
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
Huomio ! Tämä Power Point esitys sisältää Pornograaffista materiaalia LopetusEteenpäin.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan.
Raamatun tekstien valossa.VKR.
NALLE PUH.
14 websuunnitteluvinkkiä!
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Samsonin tarina. Nimeni on Samson ja olen 14-vuotias. Asun Kisumussa, Keniassa ja rakastan jalkapalloa!
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
Kuka määrää, Sinä tai pomo?.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Rakkaat ystäväni!.
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
Olipa kerran nainen jolla oli kolme tytärtä. Eräänä päivänä hän päätti testata kolme vävyään.
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
NAISEN ITSETUNTO.
Heipsan taas! Tässä on minun tämänvuotinen joulutervehdykseni Sinulle. Jos odotat jotain ”rati riti rallaa”, niin voin sanoa, että sitä ei ole tulossa,
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Lasten suusta.
Via Vis – väkivaltatyöhankkeen vaikuttavuus asiakkaiden näkökulmasta "Mun stressihormonit on ainaki 90 pinnaa tullu alaspäin" Helena Parkkila, KM, tohtoriopiskelija.
Lihavuus on onnellisten hetkien kertymää....
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Mikä minä olen ? Minä olen suunnilleen 20 cm pitkä. Minun toiminto sopii kummallekin sukupuolelle. Minut voi löytää seisomasta, roikkumasta tai makaamasta.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
Tapahtuipa Kerran... Kenelläpä ei olisi niitä päiviä jolloin mokaat oikeen kunnolla ja tekisi mieli huutaa: “VOI VI…!” No, katsoppa mitä tapahtui eräänä.
OLEMISEN TEOLOGIA JA PEDAGOGIIKKA
Riippuvuus tupakoinnista
Vili ~tarina tunteellisesta marsusta © Hilla 2007 Roosalle : Hilla.
Olet ehkä ollut retkellä
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
Kohtalokas erehdys…. Olipa kerran eräs iäkäs rouva, joka eleli kissansa kanssa.
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
PILKKU.
Terassi-projekti.
Metsänhenkeä etsimässä Prosessikuvaus Metsänhenki-naamiosta Katariina Kinnunen 2007.
PRONOMINIT Pronomini viittaa toiseen ilmaukseen, eli sillä on korrelaatti eli viittauksen kohde. Korrelaatti voi olla sana, lause tai lauseke. Viittaussuhteen.
Ryhmätehtävät 2.2 Onnellinen Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Tarinaa työn mielekkyydestä
Yhteysopettajakoulutus
Tupakoinnin aloittaminen ja käyttö
Tapahtukoon sinun tahtosi
VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen.
Riippuvuus tupakoinnista
Niko Saarinen.
ARKIELÄMÄN KEMIAA KOTKAN KESKUSKOULUSSA
HEVONEN.
Esityksen transkriptio:

Karkki vai kepponen… seuraavalla sivulla on kuvia, paina mistä haluat

Olipa kerran ritari, joka oman hevosensa sairastuttua päätti kokeilla kaverinsa hevosta. Ritari ratsasti sillä sitten niityn poikki ja kun päivä oli niin komea, niin päättipä ratsastaa metsän poikki läheiselle nummelle. Ja niin saapui ritari lopulta suolle, jonne hän seisahtui. Vaimeat avun huudot kiinnittivät sankarimme huomion, ja aikansa pälyiltyään huomasi tämä huutojen tulevan aivan jalkojensa juuresta. Pieni haltijahan se siinä killitti suonsilmäkkeessä. Ritari pelasti haltijan pulasta ja tämä tietysti työehtosopimuksen velvoitteiden mukaisesti tarjosi klassiset kolme toivomusta. Mietti ritari aikansa ja sanoi sitten, ettei mammonaa ole koskaan liikaa ja toivoi pussillista timantteja, jonka hetimmiten myös käteensä sai. 'Zip' vaan... Mietti taas tovin ja tuumasi, että tahtoo tuo henkikulta olla aika löysässä turnajaisten tiimellyksessä toisinaan joten sanoi haltijalle: - Toivonpa, ettei yksikään ase voisi minua enää haavoittaa. 'Zip' vaan ja samassa tunsi ritari itsensä haavoittumattomaksi! Mietti ritarimme vielä kolmatta toivomusta. Mietti ja mietti. Ei keksinyt mitään, koska elämä ritarina oli melkoisen mukavaa. Koska haltijalla oli kiire haltijoiden vuosikokoukseen, hoputti tämä ritaria, joka laiduntavan hevosensa korskuessa tuumasi: - Pannaan nyt sitten vaikka vehkeet niin kuin hevosella. 'Zip' vaan ja 'shasaam' - haltijakin oli kadonnut. Kotiinpäin ratsastellessaan ritari tuumasi: - Nyt minä sitä tollukkaa portinvartijaa höynäytän. Onpahan onnen päivä. Portille saapuessaan heitti ritari pussukan vartijalle ja tuumasi, että katsopas noita. Ei ollut tollukka koskaan varmaan timanttia nähnyt, mutta arvasi toki, mistä oli kysymys. - Ohhoh, onpas timantteja, vartija sai hämmästykseltään sanotuksi. Tämän jälkeen hyppäsi ritari ratsailta ja sanoi: - Lyöhän minulta pää poikki jungmanni. Aikansa kun vartijaa komensi, kohotti tämä kassaransa, joskin empien. Lyödä humautti lopulta ritaria, mutta kas ihmettä, kirves hulahti ritarin pään läpi jälkeäkään jättämättä. Seuraavaksi pudotti ritari housut kinttuihin ja tuumasi: - Mitäs sanot velivartija tästä? Silmät ymmyrkäisenä kakisteli vartija - ei saanut raukka henkeä vedettyä saati sitten sanan puolikasta sanottua. Kun lopulta sai jotakin ulos suustaan, niin tuumasi: - Noin isoa vittua ei ole kyllä hevosellakaan!

Tulevaisuuden ennuste

Mutta jos sittenkin jaksaisimme, Älä sure, älä murehdi elämme vain kerran, sitäkin kauniimmin, sitäkin paremmin. Joskus se on vaan niin vaikeaa ymmärtää. Mutta jos sittenkin jaksaisimme, hissun kissun, päivän kerrallaan.

Viimeistä viedään, nyt se on leikin loppu!