Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

HEVONEN.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "HEVONEN."— Esityksen transkriptio:

1 HEVONEN

2 Naaras ja uros hevonen Naaras hevonen on tamma.
Hevosen lapsi on varsa. Varsat ovat aika leikkisiä ja villejä. Uros hevonen on ori. Tamma ja ori hevosilla ratsastetaan ja ajetaan ravia.

3 HEVOSEN HOITO Hevosta täytyy ruokkia ja pestä. Talvella hevonen tarvitsee loimen. Hevosen karsina täytyy putsata vähintään kerran viikossa.

4 kouluratsastus Kouluratsastus on kuin hevosen balettia.
Hevonen kulkee kouluratsastuksessa kuin ajatuksen voimalla. Se tottelee pienimmästäkin nykäisystä. <-kuva

5 RATSASTAJA Ratsastaja tarvitsee suoja varusteet jotka ovat: kypärän, kumisaappaat, hanskat, suojalasit ja putkihuivin. Miksi niitä tarvitaan? Kypärää tarvitaan koska jos tiput hevosen kyydistä niin henkesi voi pelastua etkä välttämättä saa ruhjoumia. Tarvitset suoja lasit ettei silmiisi mene kivi nimittäin jos pieninkin kivi lentää silmääsi voi saada suuri kokoisenkin silmä vaurion. Putkihuivia tarvitset koska sinulle voi ilman putkihuivia mennä kivi suuhun ja suunkautta henkeen niin että tukehdut. Hanskoja tarvitset että ihosi käsissäsi ei kulu niin paljon. Kumisaappaita tarvitset koska ne voi pestä jos ne sotkeutuvat.

6 kuvia

7 Hevonen tahtoo olla puhdas
Hevonen on siisti eläin. Se tekee karsinassa jätöksensä yhteen tiettyyn nurkkaan. Se piehtaroi koska luulee puhdistuvan sillä tavalla.


Lataa ppt "HEVONEN."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google