 Leiri 25.7.-2.8.2013, sudarileiri 25.-28.7.  Raksaleiri 20.-24.7. ja purkuleiri 2.-5.8.  Paikkana Evon suurleirialue Hämeenlinnassa  Neljä alaleiriä:

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Maailmanjamboree.
Advertisements

Pihtiputaan seurakunta Miten kehittää v. työtä?
• Kurssilla perehdytetään tutor-tehtäviin • Kurssi pidetään neljännessä jaksossa 8. palkilla. Kurssin voi suorittaa samaan aikaan toisen kurssin kanssa.
Kiinteistöveroprojekti Tilanne: huhtikuu 2013
SOME Eli sosiaalinen media ja lähinnä sitä Facebook Roast.
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
Leiritermejä • Savu eli leirilippukunta, numero 213 • Kylä = 7 – 8 savua, meillä Rock • Alaleiri = 4 – 6 kylää, meillä Raffu • Leiri = neljä alaleiriä.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hakulomake Hakulomakkeen luonti, hakeminen ja hakemusten käsittely uudessa palvelussa Marcus Caselius Demotilaisuus.
Heikki Saarilampi Kot9sn2 Syksy 2011
Akavalaisten työaikakäytännöt esimerkkejä jäsenliitoista
Suurjuhla – Storfest Tampere - Tammerfors.
D-1420 Itsenäisyyspäiväjuhla Kalastajatorpalla !
Ylioppilaskokelaiden aikataulua syksy kevät 2013
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Pohjanmaan Partiolaiset Syyskokous
”Määrittää ihmisen yksilönä”
-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Ennen.
Myötäilta I materiaali
Etelä-Savon kuntien talous 2013 Kuntien ajankohtaispäivä Mikkeli
Tarinagolf ry, Nuoriso- ja valmennustoimikunta Tarinagolfintie 19, Siilinjärvi Ohjaajien palaveri
Jouko Ruissalo Suomi näkyviin Arpajaiset –
LÄHIALUEYHTEISTYÖ Järvi-Suomen Partiolaiset ry
1 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen.
Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri
Suomen latu ry Marina Tuura.
PIHLAVAN TYÖVÄEN URHEILIJAT
Nuorten peliohjelmointi 2011
 Eri laitteiden sähkötehoja Eri laitteiden sähkötehoja  Pöytätietokone on joka neljännen kerrostalokodin sähkösyöpöin laite. Tuoreen tutkimuksen mukaan.
Joukkueen Johtaja palaveri  Järjestettävä syksyllä 2010  Järjestetään yksipäiväisenä kutsuturnauksena  Jokainen joukkue kutsuu turnaukseen.
PILOTTI VIE PARHAILLE OSTOPAIKOILLE. Uusi tapa tavoittaa asiakkaat • Kaakkois-Suomen sähköinen palveluhakemisto • Palvelu, jossa myyjät ja ostajat kohtaavat.
4H-järjestö Tekemällä oppii parhaiten!. 4H-järjestön toiminta-ajatus •4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta.
Prosenttiarvon laskeminen
Asevelvollisuuden kustannukset Asevelvollisuusseminaari Helsinki
Lappileiri Perustiedot  Leirille saavat osallistua myös Zombit, ennakkotiedoista poiketen, jotta osallistujamäärä ei jää liian alhaiseksi. Leiri.
Tietoa HuimaHemmolle 2: Eri ryhmien ilmoittautuminen Huimalle.
LÄHIALUEYHTEISTYÖ Järvi-Suomen Partiolaiset ry
Suunta 12˚ Miten lisään ilmoittautumisen Polkuun? Ohje Suunnanantajalle.
Ahava Lapin Partiolaisten piirileiri. Ahava Lapin Partiolaisten piirileiri Järjestetään Inarin Kutturassa pääsiäisenä – (perjantai–maanantai)
• Tarpojat, samoajat, vaeltajat, johtajat 9 päivää 29.7.–6.8.
Antti-Jussi Lakanen Jyväskylän yliopisto. Tervetuloa ohjelmoimaan pelejä Kurssin esittely Kurssipäivien ohjelma Ohjaajat esittäytyvät Osallistujat esittäytyvät.
Gymnaestrada
Kotisivukoulutus Ohjeet alasivujen tekoon ja kuvien lisäämiseen © SVS Länsi-Suomi.
2) Kuinka monta prosenttia luku a on luvusta b
1 Raha-asioiden suunnitteleminen ja nykyinen rahatilanne Senioritutkimus 2011.
Ylioppilastutkinto Äidinkieli/ Vieras kieli Reaalikoe
Polun pyöreä pöytä Eero Tuomenoksa Polku Eero Tuomenoksa Ohjelma 18:00 Polun tämän hetken tilanteen esittely 18:50 Polun kehityssuunnat.
Prometheus- eli Protu-leirit
Anna-Liisa Lämsä: Tuhat tarinaa lasten ja nuorten syrjäytymisestä.
Koronkorko Esimerkki 1, s.90 (88)
Piirileiri Kosmos’15.
Ammattistartti ja seuranta Seminaari Ahlmanin ammattiopistolla Tampere Ulla Aunola.
© 2010 IBM Corporation1 Sivustoalue  Internet sivu rakentuu sivustoalueista, jotka yleensä on jaoteltuna toiminnoittain osa-alueisiin.  Sivustoalueella.
Rotary Nuorisovaihto – RYE piiri 1390 Mikko Hörkkö
Osallistujat IST-tapaaminen 15 ja Tiia Hintsa, Unit & IST support.
World of Warcraft Maailman kovin Nettirooli peli kautta aikain.
ROT Lyseon lehti kaipaa toimittajia ja uutta nimeä! Katso marraskuun Jorma-lehti lyseo.mobie.fi/zine/32/cover. lyseo.mobie.fi/zine/32/cover.
Piirileiri Kosmos’15.
Roihu2016.fi. ROIHU FINNJAMBOREE 2016 Rakennusleiri ROIHU Purkuleiri – leiriläistä KV-vierasta 2.
Joulukampanja Vuoden 2015 kampanjan ”uutuudet” Nettimyynti Avainlippu Tilausjärjestelmä Kuksan kautta.
100 TAPAA EHKÄISTÄ SYRJÄYTYMISTÄ. Yhteisvastuukeräys Yhteisvastuukeräys on evankelis-luterilaisen kirkon lähimmäisenrakkauden kansanliike. Keräystuotoilla.
MITÄ PARTIO ON? Kavereita - Yhdessä tekemistä - Kaikille avointa - Vapaaehtoistoimintaa.
100 uutta tapaa tehdä partiota
Yleistä , Hepohiekalla
ELOisät ELOisien ryhmä on suunnattu erityislasten isille. Ryhmä kokoontuu joka kuun kolmas maanantai juttelemaan ja viettämään iltaa yhdessä rentoutuen.
KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI
Leirilippukunnan infomateriaali
VIELÄ EHDIT MUKAAN! Ilmoittautuminen jatkuu asti.
Rohkeutta Ystävyyttä Sinnikkyyttä Kekseliäisyyttä Elämyksiä
Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla
Tervetuloa(lippukunnan/ryhmän nimi) Tammileiri-infoon
Esityksen transkriptio:

 Leiri , sudarileiri  Raksaleiri ja purkuleiri  Paikkana Evon suurleirialue Hämeenlinnassa  Neljä alaleiriä: Paramauntti, Universaali, Foksi ja Warneri, perheleiri Risney  Suojelija suoraan kuun pimeältä puolelta: Iron Sky –ohjaaja Timo Vuorensola

 Leirin teemana on elokuva ja leirillä tutustutaan leffanteon eri puoliin.  Leirillä ensi-iltana saa Ilves The Movie, jonka päähenkilöä eli sankari-ilvestä valitaan parhaillaan.  Ohjelmalaaksot perustuvat elokuvan eri lajityyppeihin ja luvassa on muun muassa stunt- temppuja ja maskeerausta.  Yhteiset ohjelmat (avajaiset, päättäjäiset) etenevät elokuvahengessä.  Leirin videotiimit ikuistavat päivittäin leirielämää videopätkiin, joita voi nähdä netissä ja leirin kahviloissa.

 Lippukunnat muodostavat tuttuun tapaan leirilippukuntia eli savuja.  Alaleireissä on partiolaista, savuissa noin  Ohjelmalaaksoihin osallistutaan savuittain / alaleireittäin.  Ruokailu alaleireittäin yhteiskeittiöillä, savuissa ei ruokahuoltoa.  Kyläluudat toimivat linkkinä savujen ja alaleirien välillä.

 Ilmoittautuminen avautuu marraskuussa ja päättyy tammikuussa.  Ilmoittautumislomake julkaistaan vuoden viimeisessä Täplässä ja sen voi myös tulostaa netistä.  Ilmoittautumislomakkeet kerätään lippukunnittain ja leirimanageri syöttää ne Polkuun. Täysi-ikäiset voivat itse ilmoittautua Polkuun, mutta täyttävät myös paperilomakkeen.  Jälki-ilmoittatuneille osallistumismaksu on jonkin verran korkeampi.

 Leirin hinta 160 euroa, sudenpennuilta 70 euroa  Vertailuna kesän 2012 piirileirien hintoja:  Huima (Uusimaa) 145 ja 90  Saraste (Pääkaupunkiseutu) 130 ja 95  Suunta12 (Järvi-Suomi) 160 ja 110  Leirimaksu maksetaan kahdessa osassa ja rahat tilitetään lippukunnan kautta.  Leiripesteissä toimivivat saavat leirimaksusta 50 euron alennuksen. Alennuksen saaminen edellyttää vahvistettua pestiä ja ilmoittautumista tämän vuoden aikana sekä osallistumista joko rakennus- tai purkuleirille.

 Mitä enemmän meitä on mukana, sitä mahtavampi leiristä tulee – nyt on aika innostaa mukaan oman lippukunnan väki!  Nettisivuilta löytyy valmis juttupohja esim. lpk- lehteen ja esittelydiasetti infotilaisuutta varten.  Leirille voi kutsua mukaan myös Ei Vielä Partiolaisia – kavereita, jotka haluatte kutsua mukaan tutustumaan partioon, tai vaikka partiolaisten vanhempia. Evp:t ilmoittautuvat yhdessä partiolaisen kanssa.

 Leirimanagerihan on jo ilmoitettu, hän toimii Ilves13- tietopankkina lippukunnassa.  Leiri-innostuksen herättelyä ja tiedonjakamista lippukunnassa.  Seuratkaa ja jakakaa: ilves.hp.partio.fi facebook.com/ilves13  Kun leiripestit kiinnostavat, kannattaa kurkata nettisivujen pestit-osiota.