Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

ELOisät ELOisien ryhmä on suunnattu erityislasten isille. Ryhmä kokoontuu joka kuun kolmas maanantai juttelemaan ja viettämään iltaa yhdessä rentoutuen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "ELOisät ELOisien ryhmä on suunnattu erityislasten isille. Ryhmä kokoontuu joka kuun kolmas maanantai juttelemaan ja viettämään iltaa yhdessä rentoutuen."— Esityksen transkriptio:

1 ELOisät ELOisien ryhmä on suunnattu erityislasten isille. Ryhmä kokoontuu joka kuun kolmas maanantai juttelemaan ja viettämään iltaa yhdessä rentoutuen. Toiminta suunnitellaan osallistujien toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Vuonna 2016 ELOisien toimintaan sisältyi muun muassa keilausta, jousiammuntaa, luistelua, makkaranpaistoa ja  lasertaistelupelailua Megazonessa. Ryhmässä on mukana työntekijä Lapin ensi- ja turvakoti ry:n miestyön keskuksesta. Ryhmän tapaamiset syksyllä 2016 Su klo Seikkailupuisto Huima, SantaSport Ma klo Ma klo Lisätiedot: Hanna, p


Lataa ppt "ELOisät ELOisien ryhmä on suunnattu erityislasten isille. Ryhmä kokoontuu joka kuun kolmas maanantai juttelemaan ja viettämään iltaa yhdessä rentoutuen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google