Savuhaukimousse 200 grammaa Lämminsavustettua haukea

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Advertisements

Härän selykset 120g naudan sisäfileepihvejä mustapippuria, suolaa
Kauppapuutarhaliitto ry/JJ/ Kukkien ja vihannesten menekinedistäminen 2009–2010 – poimintoja – Jyrki Jalkanen Kauppapuutarhaliitto ry.
Seite 1 Montag, 22. Februar 2010 Alois Pöttinger Maschinfabrik GmbH Noukinvaunun silppuriterien täysautomaattista teroitusta: „autocut“ UUSI.
C pentue. Pennut 6 viikkoa Pyry pyllerö Mitä piilee silmissä noissa, tumman ruskeassa katseessa, kolmioisissa korvissa, pienessä mustassa tuhisevassa.
Mustikkatrio.
Venyttely ohjeet CLASSIC E-99.
RUOAN JAKELU Tarjoilulinjasto. RUOAN JAKELU Tarjoilulinjasto.
JUOMASEKOITUKSEN VALMISTUKSEN PERIAATTEITA
Näin pakkaat paketit lavalle
Yritysjohdon koulutuskeskus
Pumpulipupupussi.
Yksityishammaslääkärikysely lokakuussa 2008 vastaanottokohtaiset tulokset.
Työ, teho ja yksinkertaiset koneet
Sydämen huovutus.
RAX Tuotetietokansio Pitelet käsissäsi RAX:n tuotetietokansiota. Tästä oppaasta löydät tuotteistamme ravintoarvotietoja, tuotetietoja sekä sopivuuksia.
Arvoituksellinen vihannes
MUOTTI- HUOVUTUS Nina Kivimäki 2008.
Venäläinen riepunukke
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Blondin logiikkaa 1 Made by the Man.
Kirjoita tähän MINUA KIINNOSTAA: Nimi tähän Yritys tähän Kirjoita tähän TYÖSKENTELEN: PARISSA. Tuo tähän oma kuvasi näin: Klikkaa pallo aktiiviseksi >
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
Painonpudotushaaste 6. kuidut
Väinö Niskanen1 Kirjolohikeitto 5 annosta. Väinö Niskanen2 Kirjolohikeiton raaka-aineet kirjolohta ½ kg perunaa ½ kg porkkanaa 200 g sipulia 200 g purjosipulia.
PILKKU.
LIIKUNTAKASVATUKSEN PERIAATTEET 1. Lapsilähtöisyys 2. Avoimuus 3. Vapaaehtoisuus 4. Elämyksellisyys 5. Päätäntämahdollisuus 6. Omatoimisuus.
Unicef-kävely Me muutamme maailmaa Kaikki eivät pääse kouluun.
5. RUoANSULATUS-ELIMISTÖ
Urheilevan nuoren ravitsemus
Kestoside.
Ruoka-aineallergiat Nathalia Modig.
Ravintolaslangia Basilika = basse Cayenne-pippuri (tai tabasco) = topi, kärki Cristal (samppanja) = Krisse Dom Pérignon = Domppa Drinkki = hörppy Edustuspiikki.
Liike Nopeus ja kiihtyvyys.
Hamsteri Hamsteri kuuluu jyrsiöihin.
Kalasta ruokaa.
Ongelmat on tehty ratkaistaviksi
VIHANNESHEDELMÄT Janita ja Anniina.
Käytätkö säännöllisesti energiajuomia?. Tiesitkö että? Energiajuomia käyttävillä nuorilla on kaksinkertainen määrä päivittäisiä univaikeuksia, päänsärkyä.
Ajatuksesta albumiin Digitaalikameran käytön jatkokurssi.
Nepalilainen Ruoka- projekti Aino vitikainen. ruokaProjektin Esittely Projektini aloitin tutkimalla Nepalilaista ruokakulttuuria ja tekemällä siitä lyhyen.
Ateriapalvelun tyytyväisyyskysely Tulokset 2016 (vert.2015)  Kyselyyn vastasi 117 asiakasta (120) – Miehiä 42 vastaajaa (54) – Naisia 69 vastaajaa.
Valmisruoat Pakasteet Kuivatut ruokavalmisteet Puolisäilykkeet Täyssäilykkeet.
Erilainen ruokavalio – sairauden hoitoon Hurtig
Matematiikkaa 3 a Kertausjakso – Geometria MATEMATIIKKAA 3 A © VARGA–NEMÉNYI RY 2016.
 Koulussa oli liikunta- ja rentoutumistila, jota kutsuttiin ”pommariksi”. Ankea ja virikkeetön huone muuttui projektin edetessä aisteja stimuloivaksi.
Itsenäisyyspäivä 2 ruokalajin menu Kananmunaton ruokavalio.
Asukasyhdistys ry Tuiran
Ravinto-opas Vihjeitä viisaisiin valintoihin
Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen omiin arvoihin sitoutumalla
Kukkakaali Brassica oleracea var. botrytis
Kylpyhuoneen lattian kalkkisaostumat pois: 1
RYHMÄN NIMI? MITÄ RYHMÄ TEKEE? MISSÄ ? MILLOIN? YHTEYSTIEDOT ?
Hamsteri.
TORILLAN LOUNAS PÄIVÄN KEITTO
Mitä Kiinassa syödään? 中国人吃什么.
MERIVIRRAT Aiheutuvat pasaati- ja länsituulista
Ohje on seuraavassa diassa
Hydrokopteri Fysiikan ilmiö teknisen käsityön aihepiirinä luokka
SYÖPÄSAIRAAN RAVITSEMUS.
MITÄ ON OHJELMOINTI? Toimintaohjeiden antamista.
Yrttisuklaa Täytteen valmistus
Hipster Negroamaro 2016 Tuotetiedot Tuottaja: Maa: Italia Alue: Puglia Ala-alue/Luokitus: Puglia Alkoholiprosentti: 13% Rypaletyyppi: Negroamaro 100%,
Vanhan Porvoon ruskistettu voi ja pinjansiemen jäätelö 5,5 L
Hipster Negroamaro 2016 Tuotetiedot Tuottaja: Maa: Italia Alue: Puglia Ala-alue/Luokitus: Puglia Alkoholiprosentti: 13% Rypaletyyppi: Negroamaro 100%,
Plan B Sauvignon Blanc Tuotetiedot Tuottaja: Plan B Wines Maa: Australia Alue: Länsi-Australia Ala-alue/Luokitus: Länsi-Australia Alkoholiprosentti: 13.5%
Hashtag Sauvignon 2016 Tuotetiedot Tuottaja: Maa: Italia Alkoholiprosentti: 12.5% Rypaletyyppi: Sauvignon Blanc 85%, Väri: Vaaleankeltainen Maku: hapokas,
Freixenet Mia Daiquiri Strawberry Lemon
Esityksen transkriptio:

Savuhaukimousse 200 grammaa Lämminsavustettua haukea 2 desilitraa Smetanaa Tarvittaessa suolaa ja mustapippuria. Vatkaa smetana paksuksi vaahdoksi. Sekoita vaahtoon savustettu hauki pieninä paloina. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria. Massan makujen olisi hyvä tasaantua puoli vuorokautta. Tarjoa saaristolaisleivän, punasipulin ja rapean salaatinlehden kera.

Haukiceviche 200 grammaa Haukifilettä 2 kappaletta Limehedelmää 100 grammaa Kurkkua 1 kappale Mieto punainen chili tai 50 grammaa punaista paprikaa 1 teelusikka Suolaa 2 ruokalusikkaa Öljyä Korianteria tai persiljaa Leikkaa haukifileet pieniksi kuutioiksi ja pane kulhoon. Purista kalapalojen päälle 2 limen mehu, lisää yhden limen kuoriraaste ja mausta suolalla. Anna kalojen maustua kylmässä pari tuntia. Pilko kurkku pieniksi kuutioiksi. Poista chilistä siemenet ja hienonna.Sekoita kaikki ainekset kalojen joukkoon ja anna maustua vielä noin 2 tuntia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa sokeria, suolaa tai sitruunanmehua. Koristele ceviche lopuksi korianterinlehdillä.

Haukiquenelles 500 grammaa Haukifilettä 1 kappale Munan valkuainen 4 desilitraa Kermaa 2-3 teelusikkaa Suolaa Valkopippuria, ruohosipulia ja sitruunankuorta oman maun mukaan Jauha haukifileet monitoimikoneen leikkuriterällä massaksi. Lisää massaan valkuainen, suola ja mausteet mitä haluat käyttää. Viimeiseksi sekoita massaan kerma. Massaa ei pidä sekoittaa niin pitkään että koneen/terien kitka kuumentaa massan ja se juoksettuu. Paseeraa massa isoreikäisen siivilän läpi. Massan on hyvä levätä kylmässä 2 tuntia. Pyöritä massasta yhdellä tai kahdella ruokalusikalla soikeita pallukoita eli quenelleja. Keitä quenellit valkoviinillä maustetussa kalaliemessä 3-5 minuuttia. Tarjoile Hollandaise- tai Beurre Blanc-kastikkeen kera.

Kylmäsavuhauki tartar 200 grammaa Kylmäsavuhaukea 25 grammaa Tilliä 1 teelusikka Dijon-sinappia 75 grammaa Majoneesia Pilko kylmäsavuhauki pieneksi paloiksi ja silppua tilli. Lisää sinappi ja majoneesi. Anna massan maustua kylmässä 2 tuntia. Tarjoa ruislastujen kera.