Kehitys-/tuloskeskustelut 1. Avaintehtävien määritys

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Portfoliopohja oppilaiden käyttöön
Advertisements

KEKE-ARVIOINTIA JA TEEMOJEN ÄÄNESTYS Toukokuussa 2013 toteutetun kyselyn tulokset Kuva: Kekepuu elokuussa 2013.
Toiminnan suunnittelu KPKssa.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Ammatillisen peruskoulutuksen valtionavustushankkeet Tuija Laukkanen
Naakan oppilaskunta Tervetuloa! Kasvu yrittäjyyteen -hanke - 2 Projekti Idea projektista syntyy kun: –tarvitaan jotain, jotain puuttuu (rahaa.
Jumalan kanssa.
HEKMI OY/ PALVELUKESKUS KASKI
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat oman arjen tarkasteluun.
KYSYMYKSIÄ ITSEARVIOINNIN AVUKSI
NAO/Maija-Leena Haapa-alho
Mikä on paremmin kun hanke päättyy 2016? Mikä on muuttunut 2018 kun hankkeen päättymisestä on kulunut vuosi? Missä partneriryhmän ulkopuolella tuotteet.
Uuden työntekijän perehdyttäminen
Virtuaalinen työmenestysvalmennus Työmenestysvalmennus © Mindwind Oy1 TUTKI VISIOI MAHDOLLISTA Selkeä näkemys siitä, mikä on juuri sinulle mielekäs työ.
VAPAAEHTOISTYÖSSÄ JAKSAMINEN OSAAMINEN Yhteiskunta Perhe Lähiyhteisö
© John Pihlaja Associates Inc Työnilo ja tuottavuus vanhustyössä 1 Tuottavuus ja työnilo vanhustyössä • Helsinki • Tampere.
Matti Sipponen 1 Power taitoilta Kilpailun jälkeen – Pohdinta ja oppiminen.
Minne tästä?. Kotiin, mutta ensin... •Pois nykyisestä irrallisten ratkaisujen lyhytnäköisestä toimintamallista •Kielipoliittinen suunnittelun tulee löytää.
työskentelyn hallinta
Alueelliset Paras - seminaarit Asko Peltola PARAS-uudistus – uhka vai mahdollisuus Etelä-Pohjanmaalle?
LIIKUTTAVAN HYVÄ HENKILÖKUNTA Hämeenlinna
1. varapresidenttien koulutus
TÖIDEN PRIORISOINTI JA AJAN HALLINTA
OSAAMISEN TUNNISTAMINEN TYÖNHAUN POHJANA
ITSETUNTEMUS JA OMA OSAAMINEN
Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX1 määr arvi tavo kilp toim resu toim Strategia on yhteinen näkemys yrityksen suunnasta ja toimien yhteensovittaminen.
JOHTAJIIN KOHDISTUVAT ODOTUKSET
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat työyhteisön arjen tarkasteluun.
”Jos menisin toimistoon ja se ihminen tietää mitä tarvitsen, ei ehdota mitä tekisin, se odottaa mitä kysyn” Bikva-arviointimallin soveltaminen käytännössä.
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA VASTUUALUE 1VASTUUALUE 3 VASTUUALUE 4 VASTUUALUE 2 SIHTEERI MALLISEURA RY / HALLITUS - dynaamisen organisaatiokaavion esittely.
Työmarkkinatutkimus 2012 Yksityinen sektori
Kasvatuksen ja opetuksen tulevaisuus Sastamalan kaupungin tulevaisuusseminaari
Satakunnan ammattikorkeakoulun Liiketalous Rauman henkilöstön ja Rauman talousalueen yritysten yhteistyön selvittäminen ja kehittäminen Enni Karvinen.
Nuorten ja nuorten aikuisten viestintästrategia Miksi?Kenelle?Miten?Mitä?
Simulaattorikoulutuksen jälkipuinti – osa oppimisprosessia.
OPS2016-alkuaskeleita.
Suotuisan oppimistarinan rakentaminen ET- koulutus/T3/ Tapio Malinen.
Esittäytyminen Vastaa esitettyihin kysymyksiin omalta kohdaltasi lyhyesti. Korvaa kysymykset omilla vastauksillasi. Kiitos!
Case Omnia, LAHP10SEA : Atto-aineita osittain työssäoppien päiväkodissa, sosiaali ja terveysalan pt.
Sijoittumisseuranta 2013 Vuonna 2012 maisteriksi valmistuneiden tilanne ja mielipiteet vuoden 2013 lopulla Jyväskylän yliopisto - koko aineisto Jari Penttilä.
Oppimisen tavoitteet ja osaamisen oivallukset SpiritUra -valmennuksessa Tavoitteeni - millaista muutosta tavoittelen valmennusprosessin tuloksena oman.
− työkalu toiminnan suunnittelun ja suunnitelman arvioinnin tueksi
Jukka Vehviläinen, DiaLoog AMMATTISTARTIN SEURANTA VUONNA 2010 Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä toteuttaa hankkeen, jonka aikana (v. 2010) suunnitellaan.
Väkivaltatilanteissa toimiminen ja tilanteiden käsittely
KEHITYSKESKUSTELUT OPISKELIJOIDEN KANSSA
Opettamisesta osaamiseen – kehittämisseminaari
Menestyvä työyhteisö Yksilö – Ryhmä – Organisaatio Sitoutuminen
JOUKKUEJELPPI Harjoittelukulttuurin kehittäminen Mäntyharjun Virkistyksessä.
Ohjeita esimiehelle ja henkilöstölle kehityskeskustelujen käymiseen
Motivointi, sitouttaminen, yhteisöllisyys
 Missä onnistuttiin / Missä ei? Sosiaalialan kehittämishankkeen tavoitteiden saavuttamisen arviointi syyskuu 2007 Sosiaali- ja terveysministeriö Sosiaalialan.
Juhani Kettunen Yrityksen kilpailukykytekijät Yrityssuunnittelu ja johtaminen  yrityskulttuuri Asiakaslähtöinen toiminta – sisältää mm. tuotekehityksen,
T /5115 Software Development Project I/II Experience Exchange Session: architects Jari Vanhanen Ohjelmistoliiketoiminnan ja –tuotannon laboratorio.
TUPA –Työpaikkaohjaajien kouluttajakoulutus - kuka kouluttaa ketä?
Uuden työntekijän perehdyttäminen
Turvallisuushavainnot – yhteistyöllä kohti turvallisempaa työpaikkaa
Sosiaalinen markkinointi Monikulttuurinen ehkäisevä päihdekasvatus Ohjausryhmän suunnittelupäivä
Motivaatio oppimisessa Mari Lyyra Jämsän ja Jämsänkosken lukiot Oppimistaidon kurssi 2015.
J YVÄSKYLÄN YLIOPISTO EFQM- MALLI 2013.
ABC – Askeleet nuorten tieto- ja neuvontapalvelun
Klubin strategia työkalu KST
NÄYTÄ TÄMÄ DIA: JOHDANTO
Minä kuljettajana.
Tavoite- ja kehityskeskustelut prosessina, syksyllä 2014
Arvioinnista arkipäivää
[Hankkeen nimi] [Tutkijan nimi]
[Hankkeen nimi] [Tutkijan nimi]
Julkaisun otsikko Väyläviraston julkaisuja x/2019
Julkaisun otsikko Väyläviraston tutkimuksia x/2019 Tekijän nimi.
Tähän sopiva otsikkoteksti
Anssi Aunola Lääkintämestari Keski-Uudenmaan pelastuslaitos
Esityksen transkriptio:

Kehitys-/tuloskeskustelut 1. Avaintehtävien määritys -Mitkä ovat toimen tärkeimmät tehtävät (max 7) pidemmän aikavälin tulosten kannalta? Jos aikaisemmin määritelty, tarvitaanko muutoksia? Onko tehtävänkuva ajan tasalla? Onko vastuualue selkeä ja tarkoituksenmukainen?

2. Menneen kauden arviointi 2. 1 2. Menneen kauden arviointi 2.1.Työtulokset ja tavoitteiden saavuttaminen Missä määrin henkilökohtaiset tavoitteet saavutettu? Missä onnistuttiin ja missä ei? Mitkä tekijät vaikuttivat tulokseen? Työsuoritusta edistäneet ja vaikeuttaneet tekijät? Olivatko edellisen kauden tavoitteet mielekkäitä?

2.2. Tehtävien mielekkyys (työntekijä) Mikä Sinua tyydyttää työssäsi eniten ja mikä vähiten? Ovatko tehtäväsi osaamisesi kannalta sopivia ja riittävän haastavia? Voitaisiinko jotain kykyjäsi tai taitojasi käyttää nykyistä paremmin?

2.3. Yhteistyö Miten yhteistyö oman ryhmän/ jaoston/ osaston/ ulkopuolisten sidosryhmien kanssa on onnistunut? Miten keskinäinen yhteistyönne on onnistunut? Mikä on edistänyt yhteistyötä? Onko ollut vaikeuksia? Onko kuluneena kautena tapahtunut muutoksia ?

2.4. Onnistuminen esimiestehtävissä Miten katsot onnistuneesi esimiestehtävissä? Mitä pidät hyvinä ja heikkoina puolinasi esimiestehtävän hoitamisessa?

3. Tulevan kauden suunnittelu Tulevan suunnittelukauden henkilökohtaiset avaintulokset, -tavoitteet ja toimenpiteet ja niiden liittyminen toimintayksikön avaintuloksiin ja tavoitteisiin

4. Toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi 4. 1 4. Toimenpiteet tavoitteiden saavuttamiseksi 4.1. Haittaavien tekijöiden arviointi Mitkä asiat voivat aiheuttaa ongelmia tavoitteiden saavuttamisessa? Mihin asioihin on syytä varautua ja mitkä tekijät pitää eliminoida? Tarvitaanko esimieheltä erityistukea?

4.2. Edellytysten luominen ja resurssit Tarvitaanko muutoksia työympäristössä, koneet, laitteet, työmenetelmät yms? Tarvitaanko muutoksia töiden organisoin-nissa, itsenäisyyden, vastuun , valtuuksien osalta? Tarvitaanko muutoksia henkilökohtaisissa valmiuksissa? Kehitettävät alueet ja toimenpiteet?

5. Tulevaisuuden suunnitelmat 5.1.Tehtävä- ja urasuuntautuminen Mihin suuntaan toivoisit tehtävääsi kehitettävän? Minkälaisia tehtäviä haluaisit tehdä tulevaisuudessa?

5.2.Kehittymissuunnitelma Mitä toiveita Sinulla on ammatillisen asiantuntemuksesi kehittymiselle? Mitkä ovat Sinun ehdotuksesi kehittymistoimenpiteiksi pidemmällä ( n. 3 vuoden) tähtäimellä ?

6. Muuta Mistä muusta haluatte keskustella? Miten huolehditte siitä, että sovitut asiat toteutetaan? Miten hoidatte seurannan?