Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Porin kaupunki PERHENEUVOLA.
Advertisements

Nuorten tieto- ja neuvontapiste yESBOx, Espoon kaupunki.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
 Toiminta, joka tukee perheessä, parisuhteessa ja vanhemmuudessa jaksamista sekä perheessä tapahtuvaa kristillistä kasvatustyötä.  Perhekerho  Perheleirit,
Perhesosiaalityö Kokkolassa
 JYMYN URHEILUKOULU TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ ETEENPÄIN TARKOITTAA MONIPUOLISTA LIIKUNTAA 1-2 KERTAA VIIKOSSA (maanantai, keskiviikko)  URHEILUKOULUN MAKSU x €
Huolen herääminen ja yhteydenotto Jatkohoito
Hyvinvointineuvola.
Psykologi- ja perheneuvontapalvelut. Esityksen otsikko tähän Etunimi Sukunimi Terveyskeskus - johtava ylilääkäri Avohoidon ylilääkäri Keskitetyt.
Lasten mielenterveyspalvelujen porrastus – uudet tehtävät 2012 alkaen
KANSALAISTAPAHTUMAVIIKKO TAMPEREELLA PÄÄN AVAUKSIA LAPSEN OIKEUKSIIN.
LAPSIPERHEIDEN KOTIPALVELU Paimiossa
Sosiaalialan asiantuntijapäivät Vanha Satama
LAPSEN HYVÄN KASVUN JA KEHITYKSEN ARVIOINNIN NÄKÖKULMAT OPASKIRJASSA
4-vuotiaan lapsen havainnointi neuvolassa
NEUVOLAN PERHETYÖ
NUORTEN ASEMA Päihdepoliklinikka Mielenterveyspalvelut
Sosiaalipalvelujen neuvonta X.X.2012Matti Meikäläinen.
Toimeentulotuen yksikön sosiaaliohjaus
Osmos-loppupuheenvuoro Riitta Vartio. mitä kuulin tänään?
Tiedotustilaisuus koulutulokkaiden vanhemmille ti Aineisto osoitteessa: Toive ryhmäjaosta, kts. liite.
Esiopetuksen vanhempainilta Kirkkojärven koululla
P ERHENEUVOLA LAPSEN JA PERHEEN TUKENA Perheiden hyvinvoinnin tukeminen, vanhempainilta Psykologi Saana Sievers.
NUORTEN PAJA Anu Lounatvuori Johto Perhe- ja sosiaalipalvelut Perhepalvelut Aikuisten psykososiaaliset palvelut Mielenterveys- ja päihdepalvelujen.
LAPSIPERHEIDEN HYVINVOINNIN EDISTÄMINEN PERHELÄHTÖISTÄ TOIMINTAMALLIA KEHITTÄMÄLLÄ Varsinais-Suomen ja Satakunnan Remontti-hankkeen.
NUORISOPSYKIATRIA KESKI- SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRISSÄ -psykiatrian toimialueella 5 vastuualuetta -vs. toimialueen johtaja yl Tarja Seuri - nuorisopsykiatrian.
Perhesosiaalityö  Lastenvalvojien palvelut Johtava sosiaalityöntekijä- lasten- valvoja 3 lastenvalvojaa  Ennaltaehkäisevä perhetyö Johtava perhetyöntekijä.
KAUPUNGIN AVOIMET PÄIVÄKODIT klo Maanantaisin, Elämänkaaritalo, Suvannonraitti 2 Tiistaisin ja perjantaisin, Tommola-talon perhekeskus, Hiidenhaudantie.
LASTENNEUROLOGIA poliklinikka ja päiväsairaala rakennus 45 TERVETULOA.
TERVETULOA!.  Opettajat: - Marjo Miettinen, 1.luokka ja vararehtori - Erika Heikkilä, 2.luokka - Elisa Konttila, 3.luokka - Eemeli Räihä, 4.luokka -
Miten tukea lukio- opiskelijaa? Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalvelut Oppilashuoltoyksikkö Lukion koulupsykologit ja –kuraattorit Kevät 2014.
Ruokakolmio Nuoren ravinto Juomat eivät pidä nälkää kuten kiinteä ruoka, ja sokeroituina niissä on yleensä paljon energiaa. Sokeriset juomat vaurioittavat.
Opiskelijaterveyden- huolto Joni Huttula,
Lastensuojelun perhetyö Imatran kaupunki Hyvinvointipalvelut.
Tampereen Tyttöjen Talo. TAUSTAA: Tyttöjen talon toiminta käynnistyi keväällä 2004 Tyttöjen Talo on osa Setlementti Naapurin toimintaa Toimintaa rahoittaa.
NUOREN SISÄINEN KAMPPAILU LAPSEN MAAILMA -lyhytjänteisen toiminta - leikin ja holhouksen suoman turvallisuuden maailma NUORI AIKUISEN MAAILMA - pitkäjänteinen.
Lapsen ja nuoren tukeminen ja osallisuuden vahvistaminen kuntouttavilla elementeillä Petra Suonio 2012.
Ero lapsiperheessä –koulutus Rovaniemellä Perheasioiden sovittelija Anne Seppänen.
KATAJAINEN -ryhmämuotoinen päivätoiminta
Häiriöiden varhaistunnistus, hoidon porrastus ja viranomaisyhteistyö
LAPSIPERHEIDEN SOSIAALIPALVELUT PUNKALAITUMELLA
RAUMAN KAUPUNGIN KOULUPSYKOLOGIEN TYÖNKUVA
Ilmoittautuminen mennessä.
KODIN JA KOULUN YHTEISTYÖ
Ensilinjan työntekijän rooli TOIKEssa
Tavoitteet Tarjota nuorelle myönteisiä kokemuksia, kivaa tekemistä ja kavereita Tukea nuoren kasvua ja vahvistaa luottamusta omiin kykyihinsä ja mahdollisuuksiinsa.
SAMAT-toiminta samanlainen, erilainen vanhemmuus …samat oikeudet, samat velvollisuudet…
Matskua seurakuntiin Digikorvat.
Tampere: Linnainmaan kouluikäiset lapsiperheet
Ilmoittautuminen mennessä.
SAMAT-toiminta samanlainen, erilainen vanhemmuus …samat oikeudet, samat velvollisuudet…
Yhteistyössä mukana TYP ja työkykypalvelu – vastavuoroinen toiminta
Varhainen tuki ja palvelujen integraatio
Palveluohjaaja on tavoitettavissa arkisin
TAKKUINEN ARKI? KIUKKUA ILMASSA? Nopea perheohjaus Maksutonta ohjausta
VASKIKELLON AVOIN PÄIVÄKOTI HUHTIKUU
Opiskeluhuollon palvelut
Kuntoutuksen perusteet
ERO LAPSIPERHEESSÄ –KOULUTUS tiistaina klo 9-15
Kirjoita omia muistiinpanoja tähän
LAPE-PÄHKINÄT vol Keino osallistua Pirkanmaan vanhemmuuden ja parisuhteen tuen palveluiden kehittämistyöhön - Tekstidia Dian voi valita.
VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä:
VIA, vastaanotto ilman ajanvarausta, keskiviikkoisin päihdeklinikalla
Miten tukea lasta vanhempien erossa? Eron edessä –ilta
Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto
KOULUTERVEYDENHUOLLON TEHTÄVÄT Oppilaan terveyden ja hyvinvoinnin
Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto
Tunnetko jo talous- ja velkaneuvonnan palvelut?
Fysioterapeutit kouluille
Syysloma leikkipuistossa
Esityksen transkriptio:

Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto Nilakan perheneuvola Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto

NILAKAN PERHENEUVOLA palvelee Keiteleen, Pielaveden, Tervon ja Vesannon lapsiperheitä lasten ja nuorten kasvuun ja kehitykseen liittyvissä asioissa. Palvelumme ovat pääsääntöisesti tarkoitettu perheille, joissa on alle 15 -vuotiaita lapsia. Palvelut ovat asiakkaille maksuttomia, vapaaehtoisia ja luottamuksellisia. TYÖTÄ YHDESSÄ PERHEEN KANSSA Työskentelemme yhdessä lapsen ja koko perheen kanssa. Teemme myös tarvittaessa yhteistyötä lapsen opettajan, varhaiskasvatuksen työntekijöiden tai terveydenhoitajan kanssa. Yhteydenpito tapahtuu aina perheen luvalla ja perheet ovat yleensä mukana neuvotteluissa. Asiakastyön lisäksi annamme tarvittaessa konsultaatiota ja koulutusta lapsiperheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille. OTA YHTEYTTÄ PERHENEUVOLAAN, KUN olet huolissasi lapsesi käyttäytymisestä, kehityksestä, mielialasta tai tunne-elämästä tai lapsellasi on vaikeuksia päivähoidossa, koulussa tai kavereiden kanssa sinulla on vanhemmuuteen liittyviä kysymyksiä toivot selvittelyapua perheesi ristiriitatilanteisiin tai apua parisuhteen pulmiin perheessäsi harkitaan eroa tai perheesi tarvitsee apua erosta selviytymiseen perheessä on kohdattu menetyksiä tai muita vaikeita elämäntilanteita.

NÄIN ME TYÖSKENTELEMME Pääasiallisimpia työskentelytapojamme ovat lapsen ja nuoren kasvuun, kehitykseen ja tunne-elämään liittyvä ohjaus ja neuvonta sekä tutkimukset lapsen ja perhetilanteen arviointi sekä jatkotoimenpiteiden suunnittelu yhdessä perheen kanssa Yksilöllisen tuen ja koko perheen tuen käynnit vanhemmuuden tuen ja parisuhteen tuen käynnit lasten ja vanhempien vertaisryhmät alustukset ja luennot muun muassa vanhempain illoissa työnohjaus ja konsultaatiot yhteistyötahoille NÄIN VARAAT AJAN Perheneuvolaan voit hakeutua sosiaalitoimen, koulun, varhaiskasvatuksen tai vaikkapa terveydenhuollon kautta. Lähetettä ei kuitenkaan välttämättä tarvita. Ajan voit aina varata myös suoraan itse puhelimitse: Sari Rytkönen (ma-pe) Coronaria Tietotaidon erikoissosiaalityöntekijä psykologi- ja terapiapalvelut perheasioiden sovittelija sisältyvät perheneuvolan puh. (040) 1779 124 palveluvalikkoon sari.rytkonen@keitele.fi   Tukea ja neuvontaa on mahdollista saada myös puhelimitse tai sähköpostitse. Puhelinkeskusteluun on hyvä varata aikaa.

Nilakan perheneuvola Toimipisteet Vastaanottopäivät ovat joka viikko jokaisessa Nilakan kunnassa: tiistaisin perheneuvola on Keiteleellä, joka toinen viikko to Vesannolla tai Tervossa sekä joka toinen viikko pe Tervossa tai Vesannolla. Pielavesi päiväksi muuttuu keskiviikko torstain sijaan syyskuusta 2019 alkaen. Käyntiosoitteet: KEITELE: Pikonmäentie 1 (nk. Tossavaisen kulman 2.krs) PIELAVESI: Laurinpurontie 23 B 17 (Puustellin yhtenäiskoulun asuntolasiipi) VESANTO: pe Valokuja 1 (eläinlääkärin vastaanoton ulko-ovi, 2 krs) tai to Valokuja 2 (sosiaalitoimistolla) TERVO: Lohitie 701 (Yritystalo Tervon Lohimaassa) Postiosoite Keiteleen kunta / Perheneuvola PL 14 72601 KEITELE