Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Porin kaupunki PERHENEUVOLA.
Advertisements

Psykologi- ja perheneuvontapalvelut. Esityksen otsikko tähän Etunimi Sukunimi Terveyskeskus - johtava ylilääkäri Avohoidon ylilääkäri Keskitetyt.
Katja Siltanen ja Anne Rytilahti
Rovaniemen kaupungin ennaltaehkäisevä, ohjaava sekä ryhmämuotoinen perhetyö Toiminta-ajatus Auttaa, opastaa, ohjata perheitä arjessa ja vanhemmuudessa,
P ERHENEUVOLA LAPSEN JA PERHEEN TUKENA Perheiden hyvinvoinnin tukeminen, vanhempainilta Psykologi Saana Sievers.
Kouluterveydenhuolto Koulutulokkaan vanhempainaamu.
Perhesosiaalityö  Lastenvalvojien palvelut Johtava sosiaalityöntekijä- lasten- valvoja 3 lastenvalvojaa  Ennaltaehkäisevä perhetyö Johtava perhetyöntekijä.
Koti ja perhe voimavarana Hurtig Vanhemmuuden roolit Vanhemmuuteen kuuluu monia rooleja: 1. Rakkauden antaminen 2. Huoltaja 3. Rajojen asettaja.
Tiina Markkula Verkkoterkkari –hanke (Terke) Merja Saukko Lasten ja nuorten verkkososiaalipalvelut- (Vespa) hanke (Sosvi) Sosiaalinen media ja verkko nuorten.
Sosiaalityön koulutuksen työelämälähtöisyys- hankkeen vastuuopettajien sekä tutkimus ja opetusklinikoiden vastuuhenkilöiden tapaaminen Helsingissä.
Vertaisryhmät vanhemmuuden tukena Kotipuu. VÄESTÖLIITON KOTIPUU TAVOITE Maahanmuuttajataustaisten perheiden psykososiaalinen hyvinvointi KOHDERYHMÄ -Julkisen.
Kukkulan koulun konsultoiva erityisopettaja haasteellisen oppilaan tukena Kukkumäentie 27a, Jyväskylä
KEUDA 1 Keudan aikuisopisto Hyvinvointialat Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja Työpaikalla tapahtuvan oppimisen info.
Nuorisotakuu nuorisotoimen näkökulmasta Nuorisotoimen ylitarkastaja Kirsi-Marja Stewart, Opetus- ja kulttuuritoimi.
TERVETULOA!.  Opettajat: - Marjo Miettinen, 1.luokka ja vararehtori - Erika Heikkilä, 2.luokka - Elisa Konttila, 3.luokka - Eemeli Räihä, 4.luokka -
Epäily herää – miten toimia? K-Sshp, Läheisväkivallan ehkäisyn kansallinen osaamiskeskus-hanke: koulutuspäivät Noora-Maria Ahl psykologi Marja.
Kummina olet korvaamaton Suomen Lähetysseuran kummityö on kanava, jonka kautta voimme parantaa lasten asemaa ympäri maailmaa.
Ero lapsiperheessä –koulutus Rovaniemellä Perheasioiden sovittelija Anne Seppänen.
Mikkeli Pasi Savonmäki Kohtaamo-hanke
Häiriöiden varhaistunnistus, hoidon porrastus ja viranomaisyhteistyö
LAPSIPERHEIDEN SOSIAALIPALVELUT PUNKALAITUMELLA
Johdanto Kuvailuteksti harmaaseen palkkiin:
Varhaiskasvatus lapsen hyvinvoinnin tukena Kehittämistyöryhmän tapaaminen klo 9-11 Tampereen virastotalo, rh 2, 5 krs Susanna Raivio ja Maria.
Pie huolta-koulutuspäivä
Johdatus elämänkatsomustietoon Kouluvierailut
Ihmisen elinkaari Psykologia jpe.
RYHMÄT SYKSY 2015 RENTOUTUSRYHMÄT Rentoutusryhmät järjestetään Kalevantien toimipisteessä syksyllä Ensimmäinen ryhmä pidetään ma 21.9., ja.
LSSAVI Valvontaprosessin vaiheet varhaiskasvatuksessa
Tervetuloa Innokylään
Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Oppilaitoksen nimi Päivämäärä
TYÖKYKYKOORDINAATTORITOIMINTA TYÖTERVEYS WELLAMO OY:SSÄ
LAPE kutsuu ja haastaa ”En usko, että milloinkaan aiemmin seurakuntien tekemä pitkän linjan työ lasten, nuorten ja perheiden parissa on nostettu näin.
Matskua seurakuntiin Digikorvat.
Monipalveluasiakkaan palvelujen tiedolla johtaminen
Perheeseemme kuuluu erityislapsi
YLEINEN TUKI TEHOSTETTU TUKI ERITYINEN TUKI YLEINEN TUKI
Tampere: Linnainmaan kouluikäiset lapsiperheet
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry
OSUMA-Visio syntynyt työpajassa
Sosiaalialan tehtävärakenne
Sosiaalinen kehitys Tarja Rauste
Heinolan kaupunki KIRKONMÄELLÄ PERHEKERHOT Klo VAUVAKAHVILA
Yhteistyössä mukana TYP ja työkykypalvelu – vastavuoroinen toiminta
Yhteistyölomake käyttöön myös muille ikäryhmille kuin 4-vuotiaille.
KEUDAN ORIENTAATIOPÄIVÄT LUKUVUOSI
Erotilanteen palveluilla kohti sovinnollisuutta
Palveluohjaaja on tavoitettavissa arkisin
Vanhempien ja lasten osallisuuden lisääminen
Parkinson-kerho
Mitä seurakunta tekee? Miksi seurakunta on?.
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN RYHMÄÄN – VERTAISUUDESSA ON VOIMAA!
EROTILANTEEN PALVELUILLA KOHTI SOVINNOLLISUUTTA Eroauttaminen Kainuussa 02/ Marika Uhlbäck, projektisuunnittelija Mukava Kainuu -hanke.
Iloa, innostusta ja kannustusta lapsiperheiden elintapoihin
Opiskeluhuollon palvelut
Mielenterveys ja päihdestrategia 2012
Mihin tarpeeseen kehittämistyö vastaa?
Kirjoita omia muistiinpanoja tähän
Mitä jokaisen ammattilaisen tulee osata ja tietää nepsystä?
LAPE-PÄHKINÄT vol Keino osallistua Pirkanmaan vanhemmuuden ja parisuhteen tuen palveluiden kehittämistyöhön - Tekstidia Dian voi valita.
Monikulttuurisuustyön avainhenkilöverkoston
Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus
Miten tukea lasta vanhempien erossa? Eron edessä –ilta
Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme.
Osallisuutta ja yhteisöllisyyttä tukeva toimintakulttuuri 20. 3
NUORTEN TURVATALO ESPOO
Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto
Sunan koulun vanhempainilta TERVETULOA!
Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto
Esityksen transkriptio:

Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto Nilakan perheneuvola Keitele, Pielavesi, Tervo, Vesanto

NILAKAN PERHENEUVOLA palvelee Keiteleen, Pielaveden, Tervon ja Vesannon lapsiperheitä lasten ja nuorten kasvuun ja kehitykseen liittyvissä asioissa. Palvelumme ovat pääsääntöisesti tarkoitettu perheille, joissa on alle 15 -vuotiaita lapsia. Palvelut ovat asiakkaille maksuttomia, vapaaehtoisia ja luottamuksellisia. TYÖTÄ YHDESSÄ PERHEEN KANSSA Työskentelemme yhdessä lapsen ja koko perheen kanssa. Teemme myös tarvittaessa yhteistyötä lapsen opettajan, varhaiskasvatuksen työntekijöiden tai terveydenhoitajan kanssa. Yhteydenpito tapahtuu aina perheen luvalla ja perheet ovat yleensä mukana neuvotteluissa. Asiakastyön lisäksi annamme tarvittaessa konsultaatiota ja koulutusta lapsiperheiden kanssa työskenteleville ammattilaisille. OTA YHTEYTTÄ PERHENEUVOLAAN, KUN olet huolissasi lapsesi käyttäytymisestä, kehityksestä, mielialasta tai tunne-elämästä tai lapsellasi on vaikeuksia päivähoidossa, koulussa tai kavereiden kanssa sinulla on vanhemmuuteen liittyviä kysymyksiä toivot selvittelyapua perheesi ristiriitatilanteisiin tai apua parisuhteen pulmiin perheessäsi harkitaan eroa tai perheesi tarvitsee apua erosta selviytymiseen perheessä on kohdattu menetyksiä tai muita vaikeita elämäntilanteita.

NÄIN ME TYÖSKENTELEMME Pääasiallisimpia työskentelytapojamme ovat lapsen ja nuoren kasvuun, kehitykseen ja tunne-elämään liittyvä ohjaus ja neuvonta sekä tutkimukset lapsen ja perhetilanteen arviointi sekä jatkotoimenpiteiden suunnittelu yhdessä perheen kanssa Yksilöllisen tuen ja koko perheen tuen käynnit vanhemmuuden tuen ja parisuhteen tuen käynnit lasten ja vanhempien vertaisryhmät alustukset ja luennot muun muassa vanhempain illoissa työnohjaus ja konsultaatiot yhteistyötahoille NÄIN VARAAT AJAN Perheneuvolaan voit hakeutua sosiaalitoimen, koulun, varhaiskasvatuksen tai vaikkapa terveydenhuollon kautta. Lähetettä ei kuitenkaan välttämättä tarvita. Ajan voit aina varata myös suoraan itse puhelimitse työntekijöiltämme: Sari Rytkönen (ma-pe) (to-pe) sosiaalityöntekijä psykologi p. (040) 1779 124 p. (040) 1472 522 sari.rytkonen@keitele.fi etunimi.sukunimi@keitele.fi   Tukea ja neuvontaa on mahdollista saada myös puhelimitse tai sähköpostitse. Puhelinkeskusteluun on hyvä varata aikaa.

Nilakan perheneuvola Toimipisteet Maanantaisin ja perjantaisin perheneuvola on pääsääntöisesti Keiteleellä, tiistaina Vesannolla, keskiviikkona Tervossa ja torstaina Pielavedellä. KEITELE: Pikonmäentie 2 (nk. Tossavaisenkulma 2.krs) PIELAVESI: Laurinpurontie 23 B 17 (Puustellin yhtenäiskoulun asuntolasiipi) VESANTO: Valokuja 1 (eläinlääkärin vastaanoton ulko-ovi, 2 krs) TERVO: Mantuntie 6 (Mantun yläkerta) Postiosoite Keiteleen kunta / Perheneuvola Laituritie 1 72600 KEITELE