Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Advertisements

KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Sanaston oppiminen Älä ota kesäsanaa!
Innostavan esityksen muistavat kaikki. Ideasta käytäntöön NY 12h –leirin esitys2008.
Ohjeet videotarinan tekemiseen
Standardimääritykset
EXtensible Markup Language
Lisämuotoiluja: Tässä esityksessä tutustutaan Wordin lisämuotoiluihin, kuten sarkaimiin, sivunumerointiin, ylä- ja alatunnisteisiin sekä palstoituksen.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
(Kirjoita tähän tehtävän otsikko esim. Ti-te-tehtävä 2. PP:n kotitehtävä) (Kirjoita tähän oma nimesi ja päivämäärä)
Kommentti ÄI1.
Tekstiasiakirjan kirjoittaminen
Tekstin muotoilu Wordilla:
PIKAOPAS LYNCIN KÄYTTÖÖN
Kuinka liittää sähköposti Fronteriin?
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
Vapaa aihe Kysymykset.
Kuvaa mahdollisimman selkeästi yrityksenne käyttämä mobiiliratkaisukokonaisuus, jolla osallistutte Most Mobile Enterprise - kilpailuun. Kilpailun esiraati.
PowerPoint-esitys OHJE.
KUVAKÄSIKIRJOITUS Leenan ja Leevin lumiukot Veera Tervo, Laura Päärni VAKA 12C.
Klikattuasi Uusi… saat seuraavan näytön. Dashboard kohdasta voit luoda minkä tahansa aiheisen Netvibesin. Jos haluat lähteä luomaan itse rakennellen Netvibesia.
Digitarina Multimedia oppimisprojektina 2012 Vaka.
1 Ohjeet sähköpostiviestin tekoon.  Hae raporttityökalulla kohderyhmä, jolle haluat sähköpostin lähettää. Vaihtoehtoisesti klikkaa aiemmin tallennetun.
Kiusaamiskysely 2014 Syksy.
AINEISTOPOHJAINEN KIRJOITELMA
 Valitse itseäsi kiinnostava ja sinulle sopiva kirja.  Kannattaa pohtia seuraavia asioita:  Mikä on kirjan aihepiiri?  Onko kirjan pituus sinulle.
Ajatuksesta albumiin Digitaalikameran käytön jatkokurssi.
OFFICE-TUOTTEIDEN KÄYTTÖ RT- TABLETILLA WORD EXCEL POWERPOINT ONEDRIVE.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Märta Kinnunen1 TUNNE OPPIMISTYYLISI JA KÄYTÄ SITÄ HYVÄKSESI.
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
HUOMAA: Voit muuttaa tämän dian kuvaa valitsemalla kuvan ja poistamalla sen. Napsauta sitten Kuvat- kuvaketta paikkamerkiss ä lisätäksesi oman kuvasi.
Perinteinen valokuva-albumi
Työelämän tekstejä sähköposti.
Luonnontiedeaiheinen projekti
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Yhteisöllinen innovointi
”Hissipuhe” Esitysmateriaalin runko ja sallittu sivumäärä.
Koulutusesityksen otsikko
Harjoituskurssiesityksen otsikko
8. Luokkalaisten TET Tämä esitys käsittelee PowerPointin uusia ominaisuuksia. Se kannattaa katsella diaesityksenä. Näistä dioista saat ideoita esityksiin,
Fabrikam hoitaa kevätsiivouksesi
Microsoft SharePointin mukauttaminen Verkkosivusto
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa Välitehtävät
[Hankkeen nimi] [Tutkijan nimi]
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
aihe tekstiä SmartArt-kuva, jossa on kuvia punaisella taustalla
[Hankkeen nimi] [Tutkijan nimi]
Kirjallisuusessee Essee: lyhyt, tav. yleistajuinen esitys jostakin tieteen tai varsinkin taiteen, kirjallisuuden alalta. (Nykysuomen sanakirja)
Laajennettu tehtävätoimeksianto (Taatila-Suomala 2008, 30-36)
Yrityksen nimi Tuotteet ja palvelut
Nuorten seuravalmennus suunnistusseurassa Välitehtävät
Muokkaus Mari Lampinen,
[Hankkeen nimi] [Tutkijan nimi]
MS Visio Prosessikaavion mallintaminen sanallisesta kuvauksesta
Otsikon asettelu Alaotsikko
Projektin yleiskuvaus
Tapahtuman otsikko Tapahtuman päivämäärä Tapahtuman kellonaika
Tapahtuman otsikko Johdanto-osa Tapahtuman alaotsikko Päivämäärä
Kevään markkinointiaktiviteetit
Marttojen powerpoint esityspohja 2019
Perinteinen valokuva-albumi
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Esityksen Nimi Esittäjän nimi.
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Luonnontiedeaiheinen projekti
Sosiaalisen median kuvamalli
Esityksen transkriptio:

Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän Voit käyttää tätä raikasta, ammattimaisesti toteutettua esitettä sellaisenaan tai mukauttaa sitä helposti omien toiveidesi mukaiseksi. Seuraavalla sivulla on joitakin vinkkejä, joiden avulla pääset alkuun. (Voit muuttaa esitteen valokuvia valitsemalla kuvan ja poistamalla sen. Napsauta sitten Lisää kuva -kuvaketta paikkamerkissä lisätäksesi oman valokuvasi.) Lyhyt kuvaus tai yrityksen tunnuslause sopii hyvin tähän [Postinumero ja postitoimipaikka] [Vastaanottajan nimi] [Osoite] [Yrityksen nimi] [Katuosoite] [Postinumero ja postitoimipaikka]

Mukauta oman näköiseksi Ota yhteyttä Tuotteet ja palvelut ”Älä pidä kynttilää vakan alla! Tässä on hyvä paikka sykähdyttävälle asiakaspalautteelle.” - Tiina S., Koivula Tähän tulee mahdollisimman tiiviiseen muotoon kiteytetty mainospuheesi. Jos sinulla olisi vain muutama sekunti aikaa mainostaa tuotteitasi tai palvelujasi, mitä sanoisit? Avainasiakkaat Voit esitellä muutaman vaikuttavimmista asiakkaistasi: Suuri, merkittävä yritys Erittäin tunnettu yritys Erittäin vaikuttava yritys Mukauta oman näköiseksi Ota yhteyttä Tällaisen hyvännäköisen asiakirjan luominen ei ole vaikeaa. Tämän esitteen paikkamerkit ovat valmiina käytettävissäsi. Kirjoita oma tekstisi vain yhdellä napsautuksella. Kukapa ei mielellään kertoisi omasta liiketoiminnastaan - pitkään ja laveasti. Koska teksti kannattaa kuitenkin pitää lyhyenä ja ytimekkäänä, seuraavassa on muutama ehdotus sisällytettävistä asioista… [Yrityksen nimi] [Katuosoite] [Postinumero ja postitoimipaikka] [Puhelin] [Sähköpostiosoite] Mitä esitteeseen kannattaa kirjoittaa? [Verkko-osoite] Tämä voisi olla hyvä paikka toiminta-ajatukselle. Voit vaikka tehdä yhteenvedon sivun oikeaan reunaan siitä, kuinka erotut joukosta, tai voit kertoa lyhyen menestystarinan. (Muista valita kuviksi otoksia, jotka kuvaavat yrityksesi osaamista parhaimmillaan. Kuvien tulisi aina viimeistellä vakuuttava kokonaisuus.) Tähän voit lisätä luettelon tuotteista ja palveluista – tai eduista, joiden vuoksi yhteistyö yrityksesi kanssa on kannattavaa. Voit myös tiivistää olennaiset tiedot muutamaan kappaleeseen. Kerro omista kilpailuvalteistasi ja siitä, kuinka toiminnassasi erotut muista. Keskity siihen, minkä osaat parhaiten Voit kirjoittaa yhteenvedon menestystekijöistä vasemmalle ja lyhyen tarinan asiakkaan menestyksestä tai tuotteistasi ja palveluistasi annettuja positiivisia lausuntoja keskelle. Voit kirjoittaa sivun oikealle puolelle yhteenvedon avaintuotteistasi- ja palveluistasi.