Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Laajennettu tehtävätoimeksianto (Taatila-Suomala 2008, 30-36)

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Laajennettu tehtävätoimeksianto (Taatila-Suomala 2008, 30-36)"— Esityksen transkriptio:

1 Laajennettu tehtävätoimeksianto (Taatila-Suomala 2008, 30-36)
Osaamismatriisi Laajennettu tehtävätoimeksianto (Taatila-Suomala 2008, 30-36)

2 Osatehtävä A Luettele asioita, joita osaat parhaiten
Luettele asioita, joista olet eniten kiinnostunut Luettele asioita, joita et osaa Luettele asioita, joista et ole kiinnostunut

3 Osatehtävä B Edellisellä sivulla luettelit erilaisia asioita. Valitse niistä kymmenen sinulle/yhteiskunnalle todennäköisesti tarpeellista taitoa/asiaa ja laita ne järjestykseen sen mukaan, kuinka kiinnostunut olet tekemään näitä asioita (tai käyttämään näitä taitoja). ..

4 Osatehtävä C Edellisellä sivulla laitoit kymmenen asiaa järjestykseen. Laita nyt ne järjestykseen sen mukaan, kuinka hyvin hallitset ne. ..

5 Osaamismatriisi Merkitse valitsemasi 10 asiaa matriisiin, jonka vaaka-akselille tulee alojen kiinnostavuusjärjestys ja pystyakselille osaamisjärjestys ”Tee, jos on pakko”-ruutu 1 2 3 4 5 ”Olisiko ideoita näiden taitojen jalostamiseksi?”-ruutu ”Unohda nämä” –ruutu 6 7 8 9 10 ”Opiskele näitä” -ruutu

6 ”Olisiko ideoita näille…?”-ruutu
Luettele tähän yhteiskunnassa olevia ongelmia, jotka liittyvät taitoihin, joita laitoit matriisin oikeaan yläkulmaan .. .. -> olisiko joukossa innovaatioaihioita?

7 ”Opiskele näitä” –ruutu
Mieti, miten hankkisit tarvittavaa osaamista taitoihin, joita merkitsit matriisin oikeaan alakulmaan

8 Matriisin vasemmanpuoleiset ruudut
”Unohda nämä” –ruudun nimi jo kertoo, mitä näille asioille kannattaa tehdä ”Tee, jos on pakko”-ruutu ongelmallisin ruutu Sinulla on (ehkä jopa yhteiskunnallisestikin) tärkeää osaamista, mutta ei voisi vähempää kiinnostaa Onneksi Suomi on vapaa maa ja voit sivuuttaa nämä taitosi tai käyttää niitä vuokrarahojen hankkimiseen silloin tällöin Mieti kuitenkin, olisiko tämä osaaminen jotenkin hyödynnettävissä kiinnostavammilla aloilla.


Lataa ppt "Laajennettu tehtävätoimeksianto (Taatila-Suomala 2008, 30-36)"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google