Taitokouluharjoitus Pääteema: 1 v 1 puolustaja selässä Ryhmä:
Napero-ohjaajat.  Teoria + kahvi17.30 –  Malliharjoitus18.30 –
SAPA E-JUNIORIT PELIKIRJA
Liike ja valppaus p p Ilman palloa, käännöksissä katse parissa
NiceFutis E10 kausi PELITAPA 6VS / Liikkuminen kentällä (oma pelipaikka) Tilanteiden tunnistaminen Syöttöpeli Pelinopeus PELITAITO.
P06 Harjoittelee. Harjoitukset Syksy – Talvi - Kevät MaTi 18-19:30Ke ToPe La Su Liiketaito, Kisakallio. Ilmoittautun eille (13)
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
Urheilutoiminnan painopisteet kaudelle
Perusliikuntataitojen merkityksestä jääkiekossa
Kurikka Suomen Jääkiekkoliitto2 Toimi ”tässä ja nyt” -periaatteella: Ohjaa -> Opeta -> Valmenna: Anna pelaajalle palautetta.
YLEISTÄ Tavoitteena tarjota mukavaa ja kehittävää jalkapallotoimintaa pojan kykyjen ja innokkuuden ja vanhempien panostusvalmiuden mukaisesti HJS E10-05.
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
VANHEMPAIN KOKOUS Laaksolahden hallin kokoustila klo 9.00
Treenin nimi ja tavoite: lämmittely
Oppimistavoitteet F6-F7 -ikäluokissa
E - AKATEMIA HJS E11 Sinivalkoinen
Alkuverryttely – Makke 5 min Matti & Tom tekevät seur harjoituksen kentät valmiiksi.
T YTÖT 00 ALOITUSPALAVERI KAUDELLE Jäähallin kokoustila.
HyPS P06 Joukkueen omat säännöt 1. 2 Säännöt Kannustamme reilusti ja rehdisti kaikkia, emme arvostele toisten suorituksia Kiusaamissa ja häiriökäyttätymisissä.
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
FC WILD VALMENNUSLINJA 2015
Napero-ohjaajat.  Teoria + kahvi16.00 –  Malliharjoitus17.00 –
VANHEMPAINPALAVERI OLS HOLLANTI 06. KAUSI pelaajaa 4 valmentajaa 1 taloudenhoitaja 1 EA-vastaava laaja pelaajamateriaali (ja valmentaja.
VANHEMPAINILTA TI VALMENTAJAT Minna ja Taika A-ryhmä Marika ja Henna B-ryhmä.
Yli puoli miljoonaa suomalaista toimii vapaaehtoisena urheiluseuroissa. Ohjaajat ja valmentajat ovat lasten ja nuorten urheilun mahdollistajia.
Fyysinen valmennus pojat -04 Tiivistetty katsaus P 04 joukkueen fysiikkaharjoitteluun Jape.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
U15 Alueleiriharjoitteita. Pallonhallinta Max 3 kosketusta > 5 syöttöä aikaa murtautua maalintekoon porttien läpi Tilanteenvaihto Laitaan ohjaaminen /
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
Pelitavan pääpiirteet 8v8
HAMINAN PALLO-KISSAT P07-08 VANHEMMAT PALAVERI KAUDELLE 2015 Joukkue Joukkueen valmennus tiimi Harjoittelu Peli/Turnaukset/Leirit Joukkue tauolla. Tavoitteet.
1v1 harjoitteet. 1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa.
Valmennuslinjaus seuran F7-F9 ikäluokille
Vanhempainkokous.
MASU 08 VANHEMPAINPALAVERI
VANHEMPIEN PELISÄÄNNÖT
VANHEMPIEN PELIKIRJA 4K-SÄÄNTÖ: KOMMUNIKOI, KULJETA, KANNUSTA ja KUSTANNA Kommunikoi: keskustele yhdessä toimijoiden kanssa Kuljeta: tarjoa lapsellesi.
Lilliputit Vanhempainpalaveri
Juniorivalmentajapolku 1- taso: Introilta – Taidon oppiminen Tavoite: Ymmärtää taidon kehittymiseen vaikuttavat tekijät, ymmärtää lyönnin ja heiton perusteet.
KPV T-10/11 kausisuunnitelma
Esityksen transkriptio:

KPV T-10/11 kausisuunnitelma 2018 Petri Laasanen, Antti Karjalainen, Toni Kangas 5.10.2017

Sisältöteemat jaksottain Lajitaidot Jakso 1 Jakso 2 Jakso 3 Jakso 4 Jakso 5 Jakso 6 Jakso 7 Pallonkäsittely x x x x Kuljetus ja käännös   Kuljetus ja harhautus Syöttö ja 1. kosketus Pelitaito (puolustaminen ja hyökkääminen)   x x x x Monipuolinen harjoittelu (kertaus, jaksot 1-6), 5v5 joukkuepelaaminen Maalivahdin toiminta Maalinteko Pelitapahtuma (20-30 % harjoitusajasta) x X Tee tätä kotona Pallon vispauksen ja jalkapohja- ja päkiäkosketus- ten harjoittelu. Sisäsyrjäkäännöksen harjoittelu 90 ja 180 astetta eri vauhdeilla. Keksi oma formularata ja kuljeta vauhdilla. Vartaloharhautuksen/askelharhautuksen harjoittelu ilman palloa/pallon kanssa. Syöttelyä erilaisilla palloilla jaloin ja käsin. Maalinteko ja pienpelejä pihapiirissä. Pallon pomputtelu Muut yhteiset tapahtumat Pulkkamäki   x Vanhemmat vastaan lapset   x Fyysiset taidot Liikkuvuus Motoriset perustaidot Tasapaino Ketteryys

Kausitiivistelmä 2018 Harjoitukset Ottelut Yleiset Joukkue- ja yhteishengen rakentaminen Leikin kautta oppiminen hauskaa yhdessä pitäen Perustaitojen (kuljetus, haltuunotto, syöttäminen jne.) hiominen Venytteleminen Henkilökohtainen harjoittelu Ottelut 5v5 pelipaikkojen oppiminen (timanttipelimuoto) Rutiinit, alkulämmittely jne. Pelin jälkeinen palauttelu/ venyttely & keskustelu yhdessä Yleiset Ajoissa paikalla (10 min. ennen harjoitusten alkua), käynti vessassa ennen harjoituksia ja pelejä (!) Pallo aina mukana ja pumpattuna Juomapullo vedellä täytettynä mukana Vanhempien aktivointi toimintaan, Jopoxin käyttö Talkoot ja muut yhteiset tapahtumat