Granlund Manager, käyttöohje

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
Advertisements

Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Jos tarvitset opastusta, piirisi tunnuksen tai Sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä Merja Munkki, p Ongelmatilanteissa,
Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
Maksuyhteenveto ja osoitetarrat • Kirjautumisohjeet netissä • Käyttöohjeita voit tutkia kirjauduttuasi • Rekisteritietoja ei saa luovuttaa kellekään, niitä.
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
1. 2 Rekisteröityminen •Rekisteröidy oppimisalustalle kohdasta kirjautuminen • ainstituutti.fi taihttp://vierumaki.valmentaj.
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja kuinka kommentoida foorumiin. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Avonet Digilehtiö käyttö
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Kirjaston verkkopalvelu Kirkes-kirjastojen asiakkailla on mahdollisuus käyttää IntroActive-verkkopalvelua internetissä. Verkkopalvelussa voi mm.  uusia.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Videon pikaopas Videopuhelun aloittaminen 1.Vie osoitin yhteyshenkilön valokuvan päälle ja napsauta kamerapainiketta. 2.Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa.
Tekstiasiakirjan kirjoittaminen
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
1 IGI-tiedot ovat nyt kaikkien kirkon jäsenten ulottuvilla Internetissä osoitteessa
Käyttöohje: Kuinka ilmoittautua tapahtumaan. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Kuinka liittää sähköposti Fronteriin?
Kuvan tuominen sivulle Työvaiheet käytettäessä Kuvanhallinta-toimintoa: 1. Ladataan kuvatiedosto oman tietokoneen hakemistosta sivustolle 2. Liitetään.
Sähköpostin uudelleenohjaus Eetu Maukonen. Avaa selain Etsi sähköpostistasi kyseinen kohta Asetuksista etsi ”Säännöt” ja klikkaa uusi sääntö Sieltä valitse.
Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin Ulla Timonen.
Maaseutu.fi on uudistunut -
Mikä ihmeen Office 365? Office 365
AT-STARTTI OPPILAAN OPETUSVERKON JA INTRAN PERUSTOIMINTOJA.
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Klikattuasi Uusi… saat seuraavan näytön. Dashboard kohdasta voit luoda minkä tahansa aiheisen Netvibesin. Jos haluat lähteä luomaan itse rakennellen Netvibesia.
Someoppaita – step by step Twitter AVO-hanke Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 SuomiNimeä-Tarttuva 3.0 Suomi.
Seurantalojen korjausavustuksen sähköinen haku - pikaohje Sähköisessä hakupalvelussa on kullakin sivulla ohjeita hakemuksen tekemiseen. Joissakin kohdissa.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Pikaopas: © 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lyncin aloitusnäyttö Lyncin aloitusnäytön vasemmassa osassa on ruutuja, joiden avulla.
Käyttöohje: Kuinka vaihtaa salasana. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
1 OpiPal opintojaksopalaute- järjestelmä Opiskelijan opas
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Ajatuksesta albumiin Digitaalikameran käytön jatkokurssi.
JOPOX Uusi hallinta / Lomaketyökalu. Uuden lomakkeen luonti Lomakkeen rakentaminen alkaa klikkaamalla auki Lomakkeet. Oletusarvoisesti oman joukkueesi.
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa tehtävän idea: luokanopettaja Minna Glogan toteutus: koordinaattori Virpi Hirvensalo.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
VIIRINAUHA tutorial. 1)Valitse kankaat Tee viirinauhaasi ainakin viisi kolmiota. Enemmänkin voit tehdä jos haluat. Mitä enemmän kolmioita sen pidempi.
Liikennöitsijäsivuston käyttöohje Liikennöitsijäksi rekisteröityminen Liikennöitsijäsivuston www-osoite on http ://
Kirjautuminen Opiskelijat kirjautuvat yleensä sisään vieraana. Kirjoita nimesi kenttään ja kirjaudu sisään. Voit kirjautua sisään myös omilla tunnuksilla.
Pedanet –oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
Työtilan löydät osoitteesta:
Missä kaupunki X? Esimerkki PaikkaOpin käytöstä opetuksessa
Luokan OneNote -muistikirja
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
3 Tiedonhaku Sanahakupalvelut.
Granlund Manager, käyttöohje
HOPS-työpaja.
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Mene osoitteeseen kulttuurikortti.edu.lahti.fi
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
PaikkaOppi beta Lyhyt johdatus käyttöön.
Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut
T Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Päätukihaku Vipu-palvelussa 2019
Miten luon valtuuden uudistuneessa Valtuudet- käyttöliittymässä?
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Sosiaalisen median kuvamalli
Esityksen transkriptio:

Granlund Manager, käyttöohje Jenni Sundberg 6.10.2017 / #

Uusi palvelupyyntö 10. 11. 9. 8. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. / #

Palvelupyynnön kuvaus ja kohde Aloita kirjoittamalla koko osoite esim. C52 B12 Kuvaile vika / ongelma mahdollisimman tarkasti esim. perimmäisessä makuuhuoneessa ikkunaseinällä pistorasia irti seinästä Kohde Valitse oikea kohde Oma talo on yleensä valmiina asetuksissa Haku toimii saari – saari + rakennus periaatteella, esimerkkikuvassa A A 012 Kuninkaanportti Huomaathan käyttää haussa välilyöntejä saarten ja rakennusten väleissä / #

Lisätiedot, kuvat Lisätiedot, yleisavaimen käyttölupa, lemmikit ym. Kirjoita tähän mahdolliset lisätiedot. Huom! Kirjaa myös, jos asuntoon saa mennä yleisavaimella. Lisää palvelupyyntöön dokumentteja ja kuvia Kuva tai kuvat ovat useimmiten erinomainen lisä sanalliselle kuvaukselle / #

Yhteystiedot palvelupyynnössä 5. Yhteystiedot tulevat automaattisesti kirjautumistietojen perusteella Jos haluat yhteydenoton poikkeuksellisesti eri numeroon tai sähköpostiosoitteeseen, voit muuttaa tiedot tässä Mikäli et halua tietoa palvelupyynnön valmistumisesta, poista valinta Lopuksi lähetä palvelupyyntö Sivun ylälaitaan ilmestyy hetkeksi vihreä ”Palvelupyyntö lähetetty”- ilmoitus 6. 7. / #

Värit Jättämäsi / jättämiesi ilmoitusten tiedot näkyvät sivun keskellä Keltaisena näkyvä tila on ”käsittelyssä”, vihreä ”valmis” Edellä mainittujen seassa voi olla myös kommentteja tai palvelupyyntöä koskevia Näet myös palvelupyynnön jättäjän ja käsittelijöiden tiedot Viedessäsi kursorin rivin päälle, voi nähdä koko rivin kerralla tai esim. käsittelijän yhteystiedot / #

Talotietoja Sivun oikeassa laidassa on ”tietokaruselli” Suomenlinnan hoitokunnan yhteystiedot Lisätiedot: Mahdolliset lisätiedot kohteesta Ilmoitustaulu: Taloa koskevat ilmoitukset. Käyttöä tiedotuskanavana tullaan lisäämään 2017  Sivut vaihtuvat itsekseen, mutta oikean sivun voi käydä valitsemassa myös välilehdestä / #

Käyttäjän tiedot 10. 11. Sivun ylälaidan mustassa palkissa kirjautumistietoa klikkaamalla pääset Tarkistamaan tai muuttamaan yhteystietojasi Muuttamaan salasanasi Muistathan tallentaa lopuksi Anna palautetta – tästä kohdasta menee palaute järjestelmän toimittajalle (ei Suomenlinnan hoitokunnalle). / #

Kiitos! Jenni Sundberg puh. 0295 338 383 jenni.sundberg@suomenlinna.fi / #