Samankaltaiset esitykset
Leppävaaran Pallo Valmentajakerho

B – TYTÖT Miesvartiointi
Ottelutapahtuma- tutoroinnin -nostot 2011 Marko Viitanen.
P06 Harjoittelee. Harjoitukset Syksy – Talvi - Kevät MaTi 18-19:30Ke ToPe La Su Liiketaito, Kisakallio. Ilmoittautun eille (13)
FC Espoo Palaute PTE10, PTE11 ja TD12-13.
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
FC HALIKKO P07-turnaus Otteluohjelma Paikka: Hippo-arena KHT, Halikko (kolme kenttää) Alkaen: Klo 10:00 Liiga-taso: kuusi joukkuetta Ykkös-taso:
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
Munkkiniemen Kisapojat - Faktat -
JäPS PELIFILOSOFIA 5v5 Puolustuspeli: Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 7v7 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 9v9 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
VANHEMPAIN KOKOUS Laaksolahden hallin kokoustila klo 9.00
Treenin nimi ja tavoite: lämmittely
Oppimistavoitteet F6-F7 -ikäluokissa
Hannunniitun kenttä, Virmuntie 1, Turku
HauPa HYVÄ ASENNE NÖYRYYS JA SITKEYS ROHKEUS JA ITSELUOTTAMUS
Tilanne 1: Hyökkäävän joukkueen pelaaja roikottaa mailaansa ringetteviivan väärällä puolen. Mikäli tulkitaan rikkeeksi (tahallinen: maila jatkaa roikkumistaan.
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
D02 Vanhempainilta
NJS PELIKIRJA 9v NJS (Mikko Manninen)
Ohjeistus VJS Talvi-Liiga toimintaan VJS Talvi-Liiga 4v4.
HooGee-Espa P03 YJ2 Pääteemat harjoittelussa
FC WILD VALMENNUSLINJA 2015
JYP/DISKOS C-01 KARTOITUS
B- JUN. VALITUT PELAAJAT
JYP/DISKOS C-00 KARTOITUS
E04 KAUDELLA Dffff.
Suomen Jääkiekkoliitto1 JÄÄKIEKKO PELINÄ LTV1.
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
NJS PELIKIRJA 7v NJS Pelikirja Mikä on pelikirja? Miksi joukkueilla on pelikirja? Minkälaisia pelikirjoja joukkueilla on? NJS
U15 Alueleiriharjoitteita. Pallonhallinta Max 3 kosketusta > 5 syöttöä aikaa murtautua maalintekoon porttien läpi Tilanteenvaihto Laitaan ohjaaminen /
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
P07 WARASTO-Turnaus Hippo-areena KHT, Halikko Lauantaina
JIPPO Valmennus ja taustat Päävalmentaja:Jouni Lehtimäki 2. Valmentaja:Hannu Kraft Valmentaja:Tero Tahvanainen Fysiikkavalmentaja:Antti Alamäki.
Pelitavan pääpiirteet 8v8
PHSB PELIKIRJA PELITAPA  AKTIIVINEN  PYRITÄÄN VOITTAMAAN 1-1 TILANTEET  KOKO KENTÄLLÄ PALLONRIISTOIHIN PYRKIVÄ JA PELIÄ NOPEASTI KÄÄNTÄVÄ TAPA.
1v1 harjoitteet. 1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa.
Hyökkääminen/ Oman maalivahdin avaus
Valmennuslinja Haukiputaan Pallo ry. 11/17/2017.
Suomen Jääpalloliitto Maajoukkueet Suomalainen valmennuslinja
KuPS Kuopion Palloseura
MEIDÄN MAALIVAHTIPELI KANSAIVÄLISELLÄ TASOLLA
Esityksen transkriptio:

Huuhkajapäivä 14.2.2017 Sami Hyypiä –Areena Kuusankoski

Yleiset teemat *Kaikessa toiminnassa korostetaan henkisellä puolella voittamisen mentaliteettia *Peleissä mukana jokaisella osa-alueella havainnoinnin merkitys *Suoritusten vaatimustason nostaminen ja laadun painottaminen sekä niiden vieminen arkiharjoitteluun *Punaisella maalattu on tämän tapahtuman teema (puolustus/hyökkäys) *Jokainen pelaaja pelaa myös aloituskokoonpanossa ja kokonaisen ottelun (25min)

Puolustaminen Tilanteenvaihto – ennakointi, nopea reagointi ja tavoitteena voittaa pallo takaisin omalle joukkueelle heti menetyksen jälkeen Pallollista vastustajaa lähimpänä oleva pelaaja puolustaa aina kuin mahdollista eteenpäin ja tuki tulee lähimmiltä pelaajilta Aktiivinen puolustaminen eteenpäin kohti palloa 1v1 puolustaminen kentän eri osa-alueilla Lisäksi 11v11 Aluepuolustaminen - pelaajien välinen yhteistyö puolustaessa Alimman ja ylimmän pelaajan etäisyydet – joukkueen tiiviys Joukkuekohtainen teema Yksi puolustusteema ennakkoon joukkueen valmentajilta

Hyökkääminen Tilanteenvaihtojen ennakointi ja reagointi nopeasti pallonriistojen jälkeen Rohkea pelinavaaminen ja rakentelu vastustajan linjojen välejä hyödyntäen 1v1-tilanteiden voittaminen hyökkäyspäässä Maalintekotilanteiden luominen hallitusti 2-3 pelaajan yhteistyö, liike ja tilantäyttö hyökkäyspäässä Joukkuekohtainen teema Yksi hyökkäysteema ennakkoon joukkueen valmentajilta

JOUKKUEET KuPS/PK37 Jippo/Itä United JJK,Komeetat,PaRi FC KTP,HaPK,KJP MP,PEPO,IPS,STPS

OTTELUT 10.00 E-Savo/E-Karjala – Keski-Suomi 10.30 KuPS/PK37 – E-Kymi/P-Kymi 11.00 Jippo/ United – E-Savo/E-Karjala 11.15 Ruokailu ottelut 1 ja 2 11.45 Ruokailu ottelu 3 12.15 Valmentajapalaveri 14.00 Keski-Suomi – KuPS/PK37 14.30 Jippo /United – E-Kymi/P-Kymi 15.00 E-Savo/E-Karjala – KuPS/PK37 15.30 Keski-Suomi – Jippo/United 16.00 E-Kymi/P-Kymi – E-Savo/E-Karjala

FC KTP/ KJP /HaPK Juho Innanen Benjamin Tasa Väinö Hietala Danil Jegorov Niklas Mäkelä Jasper Kostian Benjamin Kilpeläinen Joni Kopra Joel Harinen Tuukka Pahkala Taaniel Usta Juuso Kostian Severi Pöysä Tuukka Karpale Niklas Leinonen Patrik Haga Roope Pynnönen Vertti Vaerma

PEPO/ IPS/ MP/STPS Eero Ylönen Aki Manninen Aapo Neuvonen Santeri Karjalainen Ajac Aling Deng Topi Keskinen Jonas Rouhiainen Juho Enbuska Petrus Eskelinen Miro Kekkonen Tuomo Salo Eeki Tuunainen Michael Boamah Vertti Myyryläinen Tuomas Vanhanen Veli-Matti Nuija Remu Koikkalainen Anton Kylkilahti