Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Mikä? •Matemaattis-luonnontieteellisten alojen ammattilaisia yhdistävä ja edustava ammatillis-aatteellinen järjestö. •Tavoitteena edistää matemaattis-luonnontieteellisten.
Advertisements

TURUN YLIOPISTO KOKOUS Eduskunnan kirjasto, Helsinki, Sirkka-Liisa Kivelä, professori, ylilääkäri Turun yliopisto, yleislääketiede Turun yliopistollinen.
Skills-laivaseminaari Yrittäjyyskasvatus ammatillisen koulutuksen näkökulmasta Paula Kyrö Yrittäjyyskasvatuksen professori Aalto Yliopisto, Kauppakorkeakoulu.
Suomen tieteen tila ja taso 2009 ja tutkimuksen kansainvälistyminen Johtaja Paavo Löppönen
ELEKTRA - kotimaisia tieteellisiä artikkeleita sähköisessä muodossa Alustus Vapaa pääsy tieteelliseen tietoon -seminaarissa Jyrki Ilva
OKM:n julkaisutiedonkeruun tarkoitukset Hannu Siren, johtaja Opetus- ja kulttuuriministeriö Helsinki.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
MONISÄRMÄINEN HUMANISMI Keksi tähän kuva? kulttuurit taiteet traditiot yhteisöt yhteiskunnat.
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius On yksi Suomen kuudesta yliopistokeskuksesta. Kokkolan yliopistokeskuksessa yhteistyötä tekevät Jyväskylän, Oulun ja.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Yleishyödyllinen ja puolueeton puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö jo vuodesta 1970.
Apurahakysely kuvataiteilijoille. Kyselyn tarkoitus: Suomen Taiteilijaseura selvitti lokakuussa, millaisia toiveita ja näkemyksiä ammattikuvataiteilijoilla.
Autismi- ja Aspergerliitto ry Autismi- ja Aspergerliitto ry edistää ja valvoo autismin kirjon henkilöiden ja heidän perheidensä yleisiä yhteiskunnallisia.
Rotarypiirin 1420 piiriapurahojen (Designated District Grants, DDG) hakeminen ja raportointi.
M.H, Amko ry Jäsenemme toimivat ravitsemisalan monipuolisissa esimies- ja tuotantotehtävissä tai asiantuntija- ja tuote- kehitystehtävissä. Jäseniksi.
+ Ammatillisella koulutuksella on vientiä Toimintasuunnitelma ammatillisen toisen asteen koulutuksen viennille Hankkeen lopputilaisuus Mervi.
ORCID-tutkijatunnisteen käyttöönotto Hanna-Mari Puuska Julkaisutiedonkeruuseminaari
Mette Karlsson / Vuosittain n. 1,2 miljoonaa euroa avustuksia ja apurahoja 1.
2/2009 Nordplus Info /2009 Nordplus Korkeakoulutus - Päämäärät Edistää korkeakoulujen verkottumista, kokemusten, hyvien käytänteiden.
© SUOMEN AKATEMIA 2 Avoin tiede Suomen Akatemian hakuohjeissa Avoimen tieteen huomiointi tutkimuksen suunnittelussa tiedeasiantuntija Jyrki Hakapää
Seuratuomaritoiminta – uusi mahdollisuus Suomen Jääkiekkoliitto1.
Kunnat työssä ilmaston puolesta
Esityslista Kokouksen avaus
Järjestöjen osallisuus sote- ja maakuntauudistuksen valmistelussa
Tutkimuksen tuen ja hallinnon verkosto TUHA
ENERGIATEOLLISUUS ry:n JÄSENENÄ
Aikuisten uraohjaajien erikoistumiskoulutus
Ammatillinen kasvu M5216SAB
Kotilava Kotimaiset tieteelliset lehdet avoimiksi ja vaikuttamaan
Tieteellisten seurain valtuuskunta
Sisällönkuvailun asiantuntijaryhmä
Yleisopinnot, miten saada kokoon?
Puheenjohtajapäivät 2014.
SEURAN VALMENTAJAKERHO
Maailmanlaajuinen jäsentyöryhmä
LUMI-hakupalvelu kokoaa ulkomaisia verkkojulkaisuja
Ennakkotehtävä, työpaja
Mitä erityistä saat Innokylästä? Verkkopalvelu
Joensuun seudun Pohjola-Nordenin nuoret (JSPNN) on Pohjola-Nordenin nuorisoliiton (PNN) paikallisosasto Joensuussa PNN on valtakunnallinen, puoluepoliittisesti.
VIRTA-julkaisutietopalvelu ja tutkijan tietovirrat
Pääkaupunkiseudun Kultaiset Ry 20 vuotta
Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry
Kansainväliset stipendit ja niiden hakuajat
Visio ja perustehtävä Jokainen löytäisi oman tapansa liikkua ulkona.
Savonlinnan kansalliset seniorit ry Olemme myös Facebookissa
Nuorten tieto- ja neuvontapalvelut kansallinen koordinointi 2006
KEIMOLA GOLF RY Jäseniä Seniorinaisia 439, seniorimiehiä 595 eli 1034 senioria joulukuussa Marketta Haapiainen-Junnila, Keimola Golf.
Syventävien opintojen opinnäytetyö
Seudullinen työkokous
Eija Suominen Petteri Liikanen Verkostokehittäjä Omaistyö
Olemme lähellä ja läsnä
Tilastotietoa teknologiateollisuuden rekrytointitarpeista, henkilöstön koulutustaustasta ja teknologia-alojen koulutuksesta.
PaRin valmentajapolku
Suun terveydenhoidon ammattiliitto STAL ry
Tieteellinen editointi Hanna Karhu
Leivonveden GWMS-automaattiasema
Tule tutustumaan Turun seudun AVH –yhdistykseen!
Opinnäytteiden sähköinen arkistointi yliopistoissa
Tutkimukseen liittyvät eettiset näkökulmat
Laadunvarmistuksen työkalut Laadunvarmistus, toimijat ja niiden roolit
Suomen suurin suun terveydenhoitoalan ammattiliitto Noin 6000 jäsentä
Rohkeasti mukaan konferensseihin!
Liikkuva ja osallistuva amis – työkykyinen ja luova ammattilainen
Teemana: Tunnetko lääkehoitosi tavoitteet?
Tusla ry & Laskettelurinteet
Kentän uudet nettisivut Kentän
Matkalla ympäri vuoden
Järjestö 2.0 hankkeiden jatkosuunnitelma
Puheenjohtajan terveiset
Toward Active Old Age ”Kohti Aktiivista Vanhuutta”
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Esityksen transkriptio:

Hoitotieteiden tutkimusseura HTTS r.y.

Seuran tarkoitus Visio HTTS r.y.:n tarkoituksena on tukea ja edistää hoitotieteellistä tutkimusta ja sen soveltamista käytäntöön. Yhdistys järjestää tieteellisiä konferensseja, jakaa apurahoja, toimittaa tieteellistä julkaisua (Hoitotiede-lehti) ja edistää alueellista toimintaa. Visio HTTS r.y. on aktiivinen tutkimusseura, joka tarjoaa jäsenilleen korkeatasoisen ja toiminnaltaan uusiutuvan tieteellisen foorumin. HTTS r.y. on Tieteellisten Seurain Valtuuskunnan jäsen. Seura osallistuu aktiivisesti alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen tiedepoliittiseen ja yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Jäsenedut Hoitotiede lehti Kansallinen konferenssi Apurahat Vertaisarvioitu tieteellinen julkaisu Sähköisesti saatavilla vuodesta 2012 alkaen Elektra-tietokannasta (vuoden julkaisuviiveellä) Kansallinen konferenssi Järjestetään joka toinen vuosi (seuraavaksi Vaasassa 2018) Apurahat HTTS r.y. tukee hoitotieteellistä tutkimusta ja tutkimustöiden julkaisemista myöntämällä tutkimus- ja matka-apurahoja, jotka julkistetaan haettavaksi vuosittain kesäkuussa. Aluetoimikunnat Seuralla on kahdeksan aluetoimikuntaa. Aluetoimikuntien tarkoitus on edistää edistää hoitotieteellistä tutkimusta ja sen hyväksikäyttöä omalla seudullaan. Aluetoimikunnat voivat järjestää esimerkiksi koulutus-, keskustelu- tai tiedotustilaisuuksia.

Miten pääsen jäseneksi? Jäsenyys Yhdistyksen varsinaisiksi jäseniksi voivat liittyä akateemisen loppututkinnon suorittaneet ja akateemista tutkintoa suorittavat yliopisto-opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita hoitotieteisiin liittyvästä tutkimuksesta. Yhdistys ottaa myös yhteisöjäseniksi oikeuskelpoisia yhteisöjä. Lisätietoja Leena Salminen (pj.) Hoitotieteen laitos Turun yliopisto +358 50 313 5232 leesalmi@utu.fi http://www.uef.fi/fi/web/htts Minna Stolt (siht.) Hoitotieteen laitos Turun yliopisto +358 46 923 7973 minna.stolt@utu.fi