Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Pääkaupunkiseudun Kultaiset Ry 20 vuotta

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Pääkaupunkiseudun Kultaiset Ry 20 vuotta"— Esityksen transkriptio:

1 Pääkaupunkiseudun Kultaiset Ry 20 vuotta

2 Pääkaupunkiseudun Kultaiset Ry 20 vuotta
Pääkaupunkiseudun Kultaiset ry, tutummin PSK on yksi Kultainen Rengas - Golden Ring GR ry:n alueyhdistyksistä. PSK on perustettu marraskuussa 1997. Yhdistyksen tarkoitukseksi kirjattiin tuolloin kultaistennoutajien näyttely- ja koetoiminta sekä niihin liittyvä koulutus alueella. Ensimmäisenä puheenjohtajana toimi Jaana Rydell. Ensimmäisen hallituksen muodostivat Tia Geijer, Sanna Mäkinen, Vilma Reunanen ja Kaisa Salmenhaara.

3

4 Pääkaupunkiseudun Kultaiset Ry 20 vuotta
PSK on järjestänyt monenlaisia aktiviteetteja alusta alkaen, muun muassa: Erilaisten harrastuslajien esittelyjä. Toimintaa TOKO:ssa, MEJÄ:ssä, NOME:ssa ja PK-lajeissa. Luentoja koirankoulutuksesta ja koiran hieronnasta. Näyttely- ja trimmauskoulutusta. Perustottelevaisuus-, TOKO-, Rally-TOKO-, agility-, taipumuskoe- ja MEJÄ-koulutusta.

5

6

7

8 Pääkaupunkiseudun Kultaiset Ry 20 vuotta
PSK on järjestänyt Möllitoko-kilpailuja ja pari TOKO-koetta vuodessa. PSK on ollut mukana järjestämässä myös Golden Ringin mestaruuksia TOKO:ssa ja NOME:ssa. Taipumuskokeita ja NOME-kokeita on järjestetty vuosittain. PSK on ollut mukana Golden Ring Club Shown järjestelyissä ja Messukeskuksen kansainvälisessä näyttelyssä PSK:n talkoolaiset ovat edustaneet rotua Golden Ringin esittelypisteessä.

9

10 Pääkaupunkiseudun Kultaiset Ry 20 vuotta
Uusin PSK:n toimikunnista, Arkitoimintaryhmä eli ArTo tarjoaa lajiriippumatonta, kaikille sopivaa toimintaa. ArTo on järjestänyt uintivuoron koirauimalassa kerran kuukaudessa, kultsutreffit kesällä Rajasaaressa, pentutreffit, tutustumisen kaverikoiratoimintaan sekä se keräsi oman joukkueen Roturace -tapahtumaan.

11 ArTon järjestämä verenluovutustestaustilaisuus

12

13

14

15 Pääkaupunkiseudun Kultaiset Ry 20 vuotta
Yhdistyksen toimintaa pyörittävät puheenjohtajan ja hallituksen lisäksi lajivastaavat, lajikohtaiset toimikunnat, kouluttajat, taloudenhoitaja, jäsensihteeri ja toiminnantarkastaja. Talkoolaiset mahdollistavat tapahtumien ja kokeiden järjestämisen.

16

17

18

19 Pääkaupunkiseudun Kultaiset Ry 20 vuotta
Me PSK:ssa järjestämme toimintaa kultaisten karvoihin katsomatta. Se pätee myös ihmisiin. Mukaan päästäkseen ei tarvitse osata mitään etukäteen. Toivotamme kaikki lämpimästi mukaan jäseneksi ja aktiiviseen toimintaan!

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39


Lataa ppt "Pääkaupunkiseudun Kultaiset Ry 20 vuotta"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google