Millaisen seurakunnan SINÄ HALUAT?

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Tosi Kirkon Seitsemantoista Kohtaa 1.Kristus järjesti kirkon (Ef 4:11-14) 2.Tosi kirkolla tulee olla Jeesuksen Kristuksen nimi (Ef 5:23) 3.Tosi kirkon.
Onneni on olla Herraa lähellä
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Totuus.
Jumalan kanssa.
Seurakunnan syntyminen ja pioneerityö
JALANJÄLJET HIEKASSA - käännös englanninkielisestä tekstistä
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Paavalin kirje Filemonille
Rukous - hengellinen keino, jolla voimme vaikuttaa hengelliseen sokeuteen 2 Kor. 10:3-5 Vaikka me vaellammekin lihassa, emme kuitenkaan lihan.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
Seurakunnan rooli maaseudun kehitystyössä Voimistuvat kylät-seminaari Seinäjoki Markku Ylinen Johtava kappalainen P eräseinäjoen kappeliseurakunta.
ELÄMÄN VARRELLE On hyvä säilyttää luottamus siihen,
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
A ja O Ilm.1:8. "Minä olen A ja O", sanoo Herra Jumala, joka on ja joka oli ja joka tuleva on, Kaikkivaltias.
Hyvää Joulua! Sinun ei tarvitse odottaa jouluun asti…
Vastuun tasot Tukikohta-seurakunnassa
”Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumi kaikille luoduille” Mark 16:15 Kuka käskee ja ketä ? Mikä on minun paikkani ja osuuteni ? Yhdessä.
Tule sellaisena kuin olet 2. Aitous ja epäilys
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Valittu kansa – Israel vai me?
NÄEN SEURAKUNNAN... Apt.2:41 -. Näky ohjaa Perus asiakirjat ovat: Arvot ja näky Matt.22:6.
Uhratkaamme siis hänen kauttansa Jumalalle joka aika kiitosuhria, se on: niiden huulten hedelmää, jotka hänen nimeänsä ylistävät. (Hepr. 13:5)
Yhdessä vahvemmaksi kasvaminen
Eugen Herrigel.  Pakko myöntää, että mielenkiinto kirjaa kohtaan heräsi 76 sivua/3 kirjapistettä suhteesta, mutta tarkoituksenani oli kuitenkin lukea.
Hyvä Sisärengaslainen, Ensimmäisen kirjeensä viimeisessä luvussa Pietari antaa vielä ohjeita seurakunnan johtajille ja seurakuntalaisille, sekä varoittaa.
Kiitos sulle Jumalani.
Tapahtukoon sinun tahtosi
1. Tim 4: 1 Arvoisa Sisärengaslainen, 1. Timoteuskirjeen 4. luvussa Paavali varoittaa harhaopeista ja anta ohjeita Timoteukselle viran hoitoa varten. Kysymyksiä,
Kotiin – Behind the Scenes
Pedagogisen toimikunnan 11. kokouksen muistio
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
Välipalaute Moduuli 3 Mitä tästä voimme oppia? Mitä parantaa?
Lähetysopetus rippikoulussa Esimerkkejä lähetysoppitunnilla käsiteltävistä asioista.
Elämän pyhyys. Kristillisen ihmiskäsityksen mukaan Jo äidin kohdussa ihminen on ainutkertainen kokonaisuus ”Sinun silmäsi näkivät minut jo idussani. Minun.
Taivaan valtakunta on valo maailmalle. Sanomamme ikuinen soikoon kaikkialle; Heikot nostetaan, väsyneitä kannetaan, köyhyys poistetaan, nääntyneitä ruokitaan.
Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi Järjestää Hengen uudistus kirkossamme ry ja Oriveden seurakunta. © RE.
Ei oo ketään toista, jota sydämein palvoo, joka mua niin syliinsä tahtoo Ei oo nimeä toista, jota ootan ja valvon, joka minut saa antautumaan (x2) Sinun.
Isä taivaallinen Eteen valtaistuimen Niin kuin lapsi Tulen mä pyytäen: Anna siunauksesi Anna uusi voimasi Tähän jään ja sinua odotan Isä taivaallinen San.
Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala 2 Moos 3:6, 15, Mark 12:26-27 Apt 3:13, Luuk 13:28.
Toivon tiekartta Suomen Lähetysseuran strategia
1. Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan Sä kerran kaiken sanallasi loit Ei kukaan toinen tällaista saa aikaan Sä aina luotujasi auttaa voit Mä tahdon.
PELASTUS Luku 4 – Ydinsisältö. Kristillinen oppi pelastuksesta Pienoisevankeliumissa (Joh. 3:16) on tiivistettynä kristillinen näkemys pelastuksesta:
Luterilaisen jumalanpalveluksen tunnuspiirteitä
Mitä Raamattu opettaa oikeasta ja väärästä
II Luonnonuskonnot Pyhä, mana ja tabu
Puheen teksti osoitteessa
Karta pahaa ja tee hyvää, pyri sopuun, rakenna rauhaa!
YHDESSÄ KOHTI ELÄMÄÄ: Lähetys ja evankeliointi muuttuvassa maailmassa
Yksilön lyhyt historia
Tervetuloa.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Karta pahaa ja tee hyvää, pyri sopuun, rakenna rauhaa!
Reformoitu opetus.
Lähetysopetus rippikoulussa
Joulu saapuu jokaiselle
MITTAA seurakuntasi syke
Suomen evankelis-luterilaisen kirkon toiminnan suunta vuoteen 2020
Esitys Pirkanmaan pipliaseuran seminaarissa
LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN RYHMÄÄN – VERTAISUUDESSA ON VOIMAA!
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
VOIKUKKIA-vertaistukiryhmä:
Kauneutes äärellä viipyä kaipaan.
Kaiken mitä kerran rakastin, mille elämäni rakensin, kaiken luovutan
Lähetysopetus rippikoulussa
Esityksen transkriptio:

Millaisen seurakunnan SINÄ HALUAT? ”Päämäärämme on rakkaudellisissa suhteissa elävä ja Jumalan voimasta kasvava seurakunta, jonka jokainen jäsen tulee paimennetuksi ja toimii hengellisenä vanhempana palvellen lahjoillaan” Millaisen seurakunnan SINÄ HALUAT? Itse toivon että y.o ”NÄKY” voisi olla meidän jokaisen sydämissä kirjoitettuna selkeästi ja että kaikki tekisimme jotain sen eteen! Kaikki, jotka haluavat, voivat näin kokea että ”minusta välitetään ja olen tarpeellinen”! Käyttäydytään elävän Jumalan seurakunnan arvoisesti! 1 Tim. 3 : 15

b) Mitä voin antaa sille, ”Päämäärämme on rakkaudellisissa suhteissa elävä ja Jumalan voimasta kasvava seurakunta, jonka jokainen jäsen tulee paimennetuksi ja toimii hengellisenä vanhempana palvellen lahjoillaan” Mitä MINÄ odotan siltä, mitä haluan tehdä seurakuntani eteen ja mihin päämäärään tähtään? a) Mitä odotan siltä, b) Mitä voin antaa sille, c) Mikä on vaellukseni päämäärä seurakunnan keskellä?

a) Mitä voin ODOTTAA seurakunnaltani? ”Päämäärämme on rakkaudellisissa suhteissa elävä ja Jumalan voimasta kasvava seurakunta, jonka jokainen jäsen tulee paimennetuksi ja toimii hengellisenä vanhempana palvellen lahjoillaan” a) Mitä voin ODOTTAA seurakunnaltani? - Voin odottaa siltä veljiä ja sisaria jotka ovat valmiit kulkemaan kanssani ”myötä ja vastoinkäymisissä” eli aitoa ”välittämistä”. Markus 3 : 14 ; Apt 2 : 44 - Voin odottaa että ”minua paimennetaan ja saan tervettä opetusta”! Apt 2 : 42 ; 1 Kor. 12 : 25

a) Mitä voin ODOTTAA seurakunnaltani? ”Päämäärämme on rakkaudellisissa suhteissa elävä ja Jumalan voimasta kasvava seurakunta, jonka jokainen jäsen tulee paimennetuksi ja toimii hengellisenä vanhempana palvellen lahjoillaan” a) Mitä voin ODOTTAA seurakunnaltani? - Voin odottaa jopa sitä, että minua voidaan nuhdella jos olen kuriton tai olen menossa harhaan. Alakuloiset, arat ja heikot ovat asia erikseen emmekä voi kohdella kaikkia samoin. Ketä kohtaan pitää olla kärsivällisiä? 1 Tess. 5 : 14 - 15

b) Mitä voin ANTAA seurakunnalleni? ”Päämäärämme on rakkaudellisissa suhteissa elävä ja Jumalan voimasta kasvava seurakunta, jonka jokainen jäsen tulee paimennetuksi ja toimii hengellisenä vanhempana palvellen lahjoillaan” b) Mitä voin ANTAA seurakunnalleni? - Voin antaa aikaani. Ellen vietä aikaa uskovien kanssa, vietän sitä jossain muualla. Missä iloitsen eniten? Voimme oppia tätä vielä enemmän tulevaisuudessa. Tehdään yhdessä ”kodistamme” paikka johon on ILO tulla ! Ps. 122 : 1

b) Mitä voin ANTAA seurakunnalleni? ”Päämäärämme on rakkaudellisissa suhteissa elävä ja Jumalan voimasta kasvava seurakunta, jonka jokainen jäsen tulee paimennetuksi ja toimii hengellisenä vanhempana palvellen lahjoillaan” b) Mitä voin ANTAA seurakunnalleni? - Voin antaa lahjani Hänen palvelukseen! Kaikki mitä olemme saaneet, on tarkoitettu Jumalan Valtakunnan käyttöön! Voimme sanoa että uskova joka ei palvele, on Jumalan tahdon ulkopuolella ja saattaa kuihtua hengellisesti siksi että ei syö tätä ”leipää” josta Jeesus sai voimaa. On hyvä palvella Herraa alusta lähtien! Matt. 5 :13 – 16 ; Joh. 4 : 34

c) Mikä on kaiken vaellukseni päämäärä? ”Päämäärämme on rakkaudellisissa suhteissa elävä ja Jumalan voimasta kasvava seurakunta, jonka jokainen jäsen tulee paimennetuksi ja toimii hengellisenä vanhempana palvellen lahjoillaan” c) Mikä on kaiken vaellukseni päämäärä? - Sanoisin että sekä a) se mitä odotan ja b) se mitä voin antaa muille voivat c) varjella minua uskossa perille asti, mikä päämäärä! 1 Piet.1:8-9 - Mihin suuntaan olen kehittämässä seura-kuntaani ja suhteitani eli millaisen srk.n haluan? Rakkaus lisääntyköön keskuudessamme! Juuda 1 : 2 ; 1 Tess. 4 : 9 - 10