TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
TOIMINNAN SUUNNITTELU
Advertisements

Rohkeus toimia Keski-Suomen MS-yhdistys ry
Green Building Council Finland Sovitut toimintatavat
Orionin Ylemmät Toimihenkilöt OYT ry
 Nuorten vaikuttajaryhmä, joka toimii paikallisten nuorten etujen hyväksi  Pidämme yhteyttä muihin nuorten vaikuttajaryhmiin ja teemme tiivistä yhteistyötä.
Koulutus ja viestintä yhteistyön välineinä Siru Aura, ohjelmavirkailija, tiedotus ja koulutus Pohjoisen ja etelän kuntien yhteistyöohjelma p ,
 REKISTERINUMERO MERKITTY REKISTERIIN
PIIRIEN TOIMINTAOHJEET
Yhdistyslaki – Järjestökoulutus
Mäntsälän Kokoomus ry Toimintasuunnitelma 2014
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
YLÖJÄRVEN YRITTÄJÄT Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 Toimintavuoden yleispuitteet EdunvalvontaTiedotus Vapaa-aika ja harrastustoiminta KoulutusJärjestötoiminta.
Raahen Psyyke ry.
Oulun Psykiatrisen Epidemiologian Seura (OPES) ry
Yhdistyksen markkinointi
OPISKELIJAKUNTA O’DIAKO - Sinun opiskelijakuntasi.
TTL Sosiaalisessa mediassa
Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2012.
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
Toimintasuunnitelma 2011 Keski-Suomen ry. Missio edistää naisyrittäjyyttä sekä parantaa naisyrittäjien kannattavan toiminnan yleisiä edellytyksiä omalla.
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Heinolan kaupungin opetussuunnitelma
Paikallissääntöjen muutos Vanha 3 § : Kuluttajayhdistyksen tarkoituksena on : - Koota kuluttaja-asemastaan kiinnostuneet ihmiset toimimaan etujensa puolesta.
Asukasdemokratia Lohjan Vuokra-asunnot Oy:ssä (Lova)
Opiskelijakunta Pekka Halosen akatemiassa Päivitetty
PJM jäsenkirje Hallitus 2008 Puheenjohtaja Kimmo Ulvelin Vasamantie Siivikkala Sihteeri, rahastonhoitaja Tuomo Sivonen Vaakonkatu.
Vaikuttaminen ja viestintä taloyhtiössä -kyselyn tulokset.
YHDISTYSLAKI /503 Esim. patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta: tai yhdistystoimintaa käsittelevien kirjojen liitteenä
Paikallisjärjestön säännöt Tausta Yhdistyslain ja kirjanpitolain muutos Tavoite nykyaikaistaa säännöt Esitys järjestökäsittelyn pohjalta Hyväksytty.
1 YRITTÄJÄNAISTEN KESKUSLIITTO ry YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN v
Uusi, yhteinen yhdistys – AKKL&KJY 1/3 1.Toiminta-ajatuksena parantaa ammatillisen koulutuksen järjestämisedellytyksiä. Ammatillisen koulutuksen laadun.
TOIMINNAN PAINOPISTEET 2014 JYTYLIITTO ITÄ-SUOMI ALUEHALLITUS, Liite 2.
Ajankohtaista toimeenpanon näkökulmasta Toimintaryhmien puheenjohtajien tapaaminen Tampere Kirsi Murtomäki ylitarkastaja Varainhoito-osasto.
Järjestöpäivät. Romanifoorumin löydät netistä:
Varsinais-Suomen maakunnan yhteistyöryhmän (MYR) koulutusjaosto.
Kohti yhteistä tavoitetta – liiton hallituksen ja yhdistysten välinen yhteistyö Kuurojen liiton hallitus Tiina Eskelinen Iso-Syöte Kuurojen Liitto.
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
Kenttäorganisaation tulevaisuus. Aikataulu Kuopion liittokokous päätti järjestöorganisaation tulevaisuudesta Liiton on suosittanut, että kaikissa piireissä.
 Suomen Syöpäsairaanhoitajat perustettu vuonna 1986, edistämään syöpäpotilaita hoitavien sairaanhoitajien ammatillista osaamista.  Yhdistyksemme tukee.
OLETKO KIINNOSTUNUT VAIKUTTAMISESTA? HALUATKO EDISTÄÄ OPPILAIDEN ASIOITA KOULUSSA? TAHDOTKO TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ ERI TAHOJEN KANSSA? NYT SIIHEN ON MAHDOLLISUUS:
Suomalaisuuden Liiton osastojen lähtölaukaustilaisuus Tieteiden talo, Helsinki Sakari Linden, toiminnanjohtaja.
OULUN KAMERASEURA RY Yleisesittely. SISÄLTÖ Historia Visio Toiminta.
Keskustan politiikka keskustan kunnallispolitiikkaa johtaa kunnallisjärjestö kunnallisjärjestö hyväksyy kunnallisvaaliohjelman, ohjaa valtuustoryhmän nelivuotiskauden.
Syyskokous Syyskokouksen esityslista Kokouksen avaus 2.Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa.
Kuopion kaupungin JHL yhdistys 862 TOIMINTASUUNNITELMA 2017
Hinnerjoen Metsästysseura Salo-Veikot r.y.
Sihteeriyhdistys – Sekreterarföreningen ry
Savonlinnan kansalliset seniorit ry
JHL-503 toimintasuunnitelma 2017
Järjestötoiminnan ABC
Kotka Suomen Romanifoorumi.
Etsivän työn kehittämispäivät Corinne Björkenheim
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
Vaajakosken koulun Vanhempainyhdistys Sokkeli ry
ENO-verkkokoulun tuki ry
Vaalit
Tietosuojan ydinryhmän kuulumiset
Savonlinnan kansalliset seniorit ry Olemme myös Facebookissa
Erikoiskirjastojen päivä Säteilyturvakeskuksessa
Yhdistyksen nimi Perustettu pv.kk.vuosi
Satakunnan alueryhmä 2017 – 2018
ULVILA GMT Raimo Gröhn GMT Raimo Gröhn.
JHL SATAKUNNAN ALUERYHMÄN toimintasuunnitelma 2018
ESPOON JULKISTEN JA TEKNISTEN ALOJEN TYÖNTEKIJÄT JHL RY
Yhdistysten kannusteet
Yhdistysten kannusteet
TOIMINNAN TILASTOINTI
Marttayhdistyksen vuosikello
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Jätehuoltoyhdistys ry Syyskokous Solo Sokos Hotel Torni, Tampere 2. 10
Esityksen transkriptio:

TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus Toiminnan tavoite Vuonna 2017 yhdistyksen tavoitteena on toimia jäsenten välisenä yhdyssiteenä sekä yhteisten sosiaalisten ja oikeudellisten etujen ajajana. Tavoitteena on myös edistää jäsentenvirkistys- ja harrastustoimintaa. Kokoukset Yhdistys pitää sääntömääräisen yhden vuosi-kokouksen helmikuussa hallituksen määrää-mänä päivänä. Hallitus kokoontuu tarvittaessa puheenjohtajan tai hänen estyneenä ollessaan varapuheenjohtajan kutsusta tai jos vähintään puolet hallituksen jäsenistä niin vaatii.

Yleinen järjestötoiminta   Jäsenistön yhteisiä tilaisuuksia järjestetään vuoden 2017 aikana noin kerran kuukaudessa lukuun ottamatta kesäaikaa. Kuukauden 3. keskiviikkona klo 14 kokoonnutaan yhteiseen kahvihetkeen Häggmanin kahvilassa Oulaisissa (ei kesäkuukausina). Vaihtoehtotilana voisi olla myös nk. Penttilän talo.  Hallituksen alustavien suunnitelmien mukaan tehdään yhteisiä matkoja ja retkiä, järjestetään erilaisia kursseja sekä osallistutaan paikkakunnan ja lähiseudun kulttuuritapahtumiin. Kaikista tilaisuuksista ilmoitetaan Pyhäjokiseudun Muistilistassa.

1. Järjestetään kevätretki Kalajoelle 1. Järjestetään kevätretki Kalajoelle. Mahdollisina muina retkikohteina ovat Hanhikivi, Rautaruukki ja Raahen saaristo. 2. Järjestetään Suomi 100 vuotta –teemaan liittyvä kuusen istutus esim. 12.5. tai 21.9. Joensuun seudun senioriopettajien haastamana.  Kuusentaimi on osa Tulevaisuuden kuusi -juhlapakettia, johon kuuluu myös kuparilaatta ja kirja. Tämä paketti (100 €) tilataan ennakkoon Suomen 4h-liitolta osoitteesta http://www.4h.fi/tulevaisuudenkuusi. 3. Osallistutaan mahdollisesti Haapavedellä järjestettä-vään Minna Canthin syntymän 120-vuotistapahtumaan uudessa Kirnu-kulttuurikeskuksessa su 14.5. tai ke 17.5. 4. Osallistutaan esim. oopperaan elokuvissa Oulaisissa KinoKulmassa, ainakin ellei musikaalimatkaa Tampereelle (Cats) toteuteta.

5. Osallistutaan Oulaisten musiikkiviikkojen konserttiin loka-marraskuussa 6. Osallistutaan Suomen itsenäisyysjuhlaan Oulaisissa 7. Järjestetään teatteriretki lähikaupunkiin 8. Järjestetään pikkujoulu (mahdollisesti yhdistettynä teatteriretkeen tai Penttilän talossa) 9. Ohjataan senioriopettajia tutustumaan OSJ:n blogiin ja www-sivuille www.osj.fi sekä oman yhdistyksen kotisivuille www.oulamerisenioriopet.osj.fi

Yhteistoiminta Yhdistys pyrkii lisäämään yhteistoimintaa muiden senio-riyhdistysten kanssa ja pitämään yhteyttä Opetusalan Seniorijärjestöön. Yhdistys pyrkii tuomaan esille mielipiteitään julkisuudes-sa sekä esittää tarpeen mukaan lausuntojaan ja näkemyk-siään virkamiehille ja päättäville elimille. Hankitaan aktiivisesti yhdistykselle lisää jäseniä. Varainhankinta Tuloja yhdistyksen toimintaan saadaan jäsenmaksuista sekä Opetusalan Seniorijärjestön toiminta-avustuksesta. Kehitetään myös omatoimista varainhankintaa esim. järjestämällä arpajaisia ja tempauksia sekä hankkimalla sponsoriavustuksia. Matkat ja retket ovat enimmäkseen omakustanteisia.

Koulutus Koulutukseen osallistutaan tarjonnan ja tarpeen mukaan. Vuosikokousedustaja OSJ:n kokoukseen Helsinkiin 24.4. valitaan tässä yhdistyksen vuosikokouksessa. Hallitus laittaa myös edustajansa Kuopion koulutukseen ja senioriopettajapäiville 17—19.9.-17. Myös mahdollisiin muihin koulutuspäiviin laitetaan yhdistyksen edustaja. Tiedottaminen Seuraavasta vuosikokouksesta ilmoitetaan jäsenkirjeellä. Muusta yhdistyksen toiminnasta tiedotetaan yhdistyksen kotisivuilla www.oulamerisenioriopet.osj.fi ja tämän ko-kouksen päätöksen mukaan myös Pyhäjokiseudussa. Puheenjohtaja käyttää tekstiviestejä jäsenille tiedottami-sessa. Myös sähköpostin käyttöä mahdollisesti lisätään jäsenten välisessä tiedottamisessa.