Myllytullin koulun toiminnallinen joulukalenteri

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Toimintaohjeet opelle
Advertisements

KUVAKÄSIKIRJOITUS OPISKELIJAN VIIKKO + EXTRA Henrietta Partanen, Aki Hurtig.
Pieniä hetkiä.
Katso ryhmäsi ja peliaikasi listasta (opella tai mediateekin aulassa/ oppilaskunnan ilm.taululla) Voit ottaa oman mailasi mukaan. Pelit ½-kentällä,
Toimintaohjeet opelle
Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Kokonaisuus 1 Mitä omasta lääkkeestään on syytä tietää? Lääkekasvatustunti 4–6-luokkalaisille Oppimistavoite:
Liikenneturvallisuussuunnitelma Rakokiven koulu Huoltajat Turvatiimi 2015.
Tunteiden voima Hurtig Kotiläksyn kuulusteluna pistokoe: Kirjoita nimesi lapun yläreunaan Selitä mitä tarkoittaa: a) Skitsofrenia b) Paniikkihäiriö.
OLETKO KIINNOSTUNUT VAIKUTTAMISESTA? HALUATKO EDISTÄÄ OPPILAIDEN ASIOITA KOULUSSA? TAHDOTKO TEHDÄ YHTEISTYÖTÄ ERI TAHOJEN KANSSA? NYT SIIHEN ON MAHDOLLISUUS:
1B Tervetuloa vanhempainiltaan OPE: ERJA ASKOLIN.
Kielivalintailta Etelä-Hervannan koulu. Valinnan paikat A1A2B1B P A K O L L I N E N V A P A A E H T O I N E N Perusopetus.
Suomi 2B Häät Millaiset ovat traditionaaliset häät sinun kotimaassa/kulttuurissa? Milloin häitä juhlitaan? Ovatko häät kirkossa vai maistraatissa.
Poistumisharjoitus päiväkodissa. HÄLYTTÄMINEN Keskusradiolla tai paloilmoitinlaitteella Kuulutusohje (päiväkodinjohtaja tai muu vastuuhenkilö): ”Tämä.
Tervetuloa koulutukseen!. Ohjelma Kuulumiskierros Toimintaa Itsensä virittäminen ennen ryhmätilannetta Kotitehtävän läpikäynti Tulevaisuustyöskentely.
MAANANTAI YLÄ-SAVON AMMATTIOPISTOLLA TIISTAI PAIKALLA KELLO 8-16 KESKIVIIKKO YLÄ-SAVON AMMATTIOPISTOLLA TORSTAI PAIKALLA KLO 8-16 PERJANTAI YLÄ-SAVON AMMATTIOPISTOLLA.
Keskustele kaverin kanssa:
Mediakasvatusvinkkejä kirjastoon
Matematiikkaa 3b © Varga–Neményi ry 2017
Ompeluseurat kouluissa
Suomi 1B
Päättötyö 9.lk Mikä on päättötyö Tutkielman tyyppinen kirjallinen työ
Taidefilosofia ja taidekasvatus tehtävät sl 2013
Luokkatunnit Toimintakulttuuri 4.2..
Näin oppiminen muuttuu Helsingissä
Suomi 1B Torstai 1. syyskuuta 2016.
Oppilaskysely 2017 Perusopetuspalvelut
Johdatus elämänkatsomustietoon Kouluvierailut
JUTEINIKESKUS Ilta- ja viikonloppukäyttö 2017
Elokuussa 2017 Hamulan kouluun tulevien koululaisten vanhemmille
Arviointi Hyökkälän koulussa lv
Infoa tutoropettajille
Oulunkylän ala-asteen koulu
Tammikuu 2010 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
Keisari kannustaa uudistuksiin
Suomi 2A Keskiviikko
Ryhmä h07 Töölö, sanni heinzmann
Tekijät: Topias, Hilja ja Linda
Meidän koulumme on Liikkuva koulu
1B Tervetuloa vanhempainiltaan
Tammikuu 2010 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
JOPO – JOUSTAVAN PERUSOPETUKSEN LUOKKA
TIEN YLITTÄMINEN.
Vanhempainilta c.
Oppilaitoksen nimi Päivämäärä
Tammikuu 2010 SUNNUNTAI MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI
Pelastussuunnitelman opetusmateriaali oppilaille
Murtolukujen kertolasku
OPPILASKUNTA, HALLITUS, LUOTTAMUSOPPILAS-VAALIT
Kieli- ja musiikkiluokkainfo
Petroskoin keskikoulu № 46
1B Tervetuloa vanhempainiltaan
Kielitietoisuuskoulutus perusopetuksen opettajille
Projektissa johtaminen partiossa
Oppilaan päättöarviointi perusopetuksessa
X-breikki: LIIKKUVA AMIS SAKU ry.
Puistopolun peruskoulu 7. luokan vanhempainilta
Puistopolun peruskoulu
Lausunnossa suositellaan Mäntykankaan jaksoa
Tule tutustumaan Turun seudun AVH –yhdistykseen!
Ystävällisyys ja avuliaisuus
Elokuu 2009 MAANANTAI TIISTAI KESKIVIIKKO TORSTAI PERJANTAI LAUANTAI
Liikenneturvallisuussuunnitelma Rakokiven koulu Huoltajat
Voit tulostaa tämän mallin ja käyttää sitä seinäkalenterina
Oma osaston käyttöön! Esityksen tavoitteena:
Move! ennakkotunti Tämä on pohja, jota voi muokata itselle ja ryhmälle sopivaksi. Itse olen vaihdellut kysymyksiä, lisännyt kuvia, lyhentänyt tekstejä.
TERVETULOA!.
TYÖHYVINVOINTI Työhyvinvointi  .
Kuparivuoren koulu Oppilaat
Vinkkaajan muistilista
OPPILASKUNTA, HALLITUS, LUOTTAMUSOPPILAS-VAALIT
Esityksen transkriptio:

Myllytullin koulun toiminnallinen joulukalenteri Liikkuva koulu 2016

Torstai 1.12.

Alakoululaiset. Innostakaa yläkoululaiset ulkoilemaan välitunnilla Alakoululaiset! Innostakaa yläkoululaiset ulkoilemaan välitunnilla. Pyydä siskoa, veljeä, tuttua tai tuntematonta ulkoilemaan välitunnilla.

Perjantai 2.12.

1. Nouskaa seisomaan. 2. Laittakaa linkki soimaan https://www. youtube 1. Nouskaa seisomaan. 2. Laittakaa linkki soimaan https://www.youtube.com/watch?v=igNnmuZXWAg 3. Nostakaa tunnelma kattoon, on aika tanssia vapaasti. 

Keskiviikko 7.12.

1. Klikkaa linkkiä: http://www. skillilataamo. fi/ 2 1. Klikkaa linkkiä: http://www.skillilataamo.fi/ 2. Valitse ”Näytä kaikki kehitettävät taidot” –alavalikosta sana rauhoittuminen. 3. Etsi rauhoittumiskuvista ”Selkä äänessä” –kortti. 4. Valitkaa luokallenne sopiva harjoitus ja toteuttakaa se koulupäivän aikana. 5. Myös pahimman koesuman ja kiireen keskellä on tärkeää osata rauhoittua tähän hetkeen ja paikkaan.

Torstai 8.12.

1. Käykää vetämässä leukoja voimakuminauhoilla liikuntasalissa päivän välitunneilla. 2. Merkatkaa luokan yhteistulos liikuntasalin oveen. 3. Myös luokanopettajat ja -valvojat saavat osallistua yhteistulokseen.

Perjantai 9.12.

Laittakaa luokan pöydät ja tuolit kauniiseen järjestykseen.

Maanantai 12.12.

1. Tsemppaa huomenna kouluun kävellen tai pyöräillen. 2 1. Tsemppaa huomenna kouluun kävellen tai pyöräillen. 2. Jos sinun on pakko tulla autolla tai bussilla, jää pari pysäkkiä aiemmin pois ja nauti raikkaasta ulkoilmasta.

Tiistai 13.12.

Kirjoittakaa kirje joulupukille. Millaisia välituntiliikuntavälineitä teidän luokka toivoo koulumme käyttöön? Missä välituntiliikuntavälineitä tulisi säilyttää? Onko luokkakohtaisille liikuntavälineille käyttöä? Millaisia välineitä toivotte? Kirje tulee toimittaa koulun sinisessä aulassa olevaan Korvatunturin postilaatikkoon viimeistään perjantaina 16.12.2016.

Keskiviikko 14.12.

Nouse tänään aina seisomaan, kun vastaat opettajan kysymykseen.

Torstai 15.12. ”Venytä, venytä jousta, jousta. Kyykkyyn mene ja yritä nousta. Heiluta peppua, nosta jalkaa. Tästä se hyvä joulu alkaa!” Taiteilija Seppo Saukkonen

1. Nouse ylös ja ota hieman tilaa. 2 1. Nouse ylös ja ota hieman tilaa. 2. Suhtaudu linkkiin rennon letkeästi ja anna mennä. https://www.youtube.com/watch/?v=uMuJxd2Gpxo

Perjantai 16.12.

Käykää siistimässä luokan naulakot ja huolehtikaa löytötavarat paikoilleen.

Maanantai 19.12.

Lähetä ”kävelevä” joulukortti. Kerro joulutoivotuksesi tänään kasvokkain ystävillesi. Voit esimerkiksi halata heitä ja muistuttaa, miksi he ovat sinulle tärkeitä ihmisiä tai millaisia piirteitä tai taitoja ihailet heissä. Jos olet rohkea, ilahduta jotain vieraampaakin koululaista tai opettajaa.

Tiistai 20.12. ”Ei itkeä saa, ei meluta saa, joku voi tulla ikkunan taa. Joulupukki matkaan jo käy. Nyt nimien kirjaan merkitään taas: tuhma vai kiltti, ajatelkaas! Joulupukki matkaan jo käy. Taas pienet tontut liikkuu ja muistiin merkitsee, niin joulupukki tietää saa, kuka lahjat ansaitsee. Siis: Ei itkeä saa, ei meluta saa, sopu on paljon mukavampaa. Joulupukki matkaan jo käy.” Melodia and Sanat: J. Fred. Coots & Haven Gillespie; Finnish translation: Saukki

Valitkaa luokallenne sopiva toteutustapa. A Valitkaa luokallenne sopiva toteutustapa. A. Keksikää koko luokan joulusatu ikkunan takaa kurkkivista tontuista siten, että satua jatkaa aina oppilas, kenelle pallo heitetään ringissä. B. Vaihtoehtoisesti menkää esimerkiksi Ainolan puistoon, jonne ikkunan takana kurkkineet tontut ovat piiloutuneet. Etsijän tehtävänä on saada luokka taas kasaan. Leikkiä voi leikkiä myös koulurakennuksessa.

Keskiviikko 21.12.

1. Rakentakaa oma, turvallinen liikuntarata kotiluokkaanne. 2 1. Rakentakaa oma, turvallinen liikuntarata kotiluokkaanne. 2. Järjestäjät voivat tehdä radan välitunnin aikana tai sitten radan tekoon ja suunnitteluun voi käyttää enemmänkin aikaa. 3. Mikäli kilpailuvietti yllättää, haastakaa ope kirmaamaan rata oppilaiden aikaa vastaan tai yrittäkää yhdessä luokan kovinta yhteisaikaa.

Torstai 22.12.

Kirjoittakaa luokan taululle kiitokset kuluneesta syyslukukaudesta Kirjoittakaa luokan taululle kiitokset kuluneesta syyslukukaudesta. - Missä luokkanne onnistui? - Millaisia asioita lomalla voi muistella kiitollisena? Niiatkaa ja kumartakaa itsellenne! Liikkuva koulu kiittää sekä Myllytullin ahkeria ja toimeliaita oppilaita että taitavia ja innostavia opettajia. Ihanaa joululomaa 2016!

Kuvalähteet Kuva 1. http://yeesilaistenmatkassa.blogspot.fi/2014/11/tuleeko-joulu-liian- aikaisin.html Kuva 2. http://www.liikkuvakoulu.fi/ Kuva 3. http://www.hs.fi/ulkomaat/a1305551528170 Kuva 4. https://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-image-dancing- santa-image16438156 Kuva 5. http://insayoga.com/las-10-mejores-postales-de-navidad-para- yoguis/ Kuva 6. http://www.skillilataamo.fi/#/197-selkä-äänessä Kuva 7. http://www.strong4life.com/pages/seasonal/slideshows/25-fun-elf- ideas Kuva 8. https://www.activateapparel.com/design/335290-merry-flex-mas Kuva 9. http://birgitmummu.vikki.fi/Joulu/Sivustot/Joulutouhut.htm Kuva 10. http://www.sinituote.fi/joulusiivous

Kuvalähteet Kuva 11. https://www.superstock.com/stock-photos-images/1598R-9978308 Kuva 12. http://www.visitraahe.fi/raahenjoulumarkkinat/ Kuva 13. http://www.seppo.net/piirrokset/displayimage.php?pos=-333 Kuva 14. http://extranet.narc.fi/arkistotkertovat/asiakirja.php?alid=12&akid=89 Kuva 15. http://www.seppo.net/rauhallista-joulua-2 Kuva 16. http://www.seppo.net/piirrokset/displayimage.php?pid=653 Kuva 17. http://www.ateljeekotisepposaukkonen.fi/DIGI/DIGI- TAIDE/pages/digitaalinen%20maalaus%20tonttu-tanssi.htm Kuva 18. http://maurikunnas.net/teokset/kuvakirjat/joulupukki/ Kuva 19. http://media-cache- ec0.pinimg.com/736x/f0/f2/c9/f0f2c9486949f698917b9e445cc23b68.jpg Kuva 20. https://lizabethwesely-casella.com/2014/12/19/workplace- wellness-in-santas-toy-shop/

Kuvalähteet Kuva 21. http://joulun-aika.vuodatus.net/lue/2013/10/kortti-mietteita Kuva 22. http://www.livemaster.ru/topic/1032031-volshebnye- illyustratsii-asa-gustafsson Kuva 23. http://eva.ru/travel/read-28939.htm Kuva 24. http://www.evamelhuish.com/portfolio_christmas.html Kuva 25. https://www.elfontheshelf.com/blog/scout-elf-sports Kuva 26. http://www.liikuntajavapaa.fi/node/264 Kuva 27. https://s-media-cache- ak0.pinimg.com/originals/d9/06/b1/d906b1a0dde805320e02d7ee77fcbc b9.jpg Kuva 28. http://siniliinablogi.blogspot.fi/2011_12_01_archive.html