Voimistelupäivät 2016 sponsoriyhteistyö

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Voimisteluliiton ilmeen uudistus
Advertisements

Tapahtumien markkinointi ja viestintä kirjastossa
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Varsinais-Suomessa on noin asukasta. Se on Suomen väkirikkain maakunta heti Uudenmaan ja Pirkanmaan jälkeen. Varsinais-Suomi on myös perinteisesti.
Urhean olosuhdeselvitys – yhteenvetoja harjoituspaikoista
Sponsorihankinnan konseptit
VALMENNUSJÄRJESTELMÄ
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Jäähonka 2000 Stars ”Joukkueen tavoitteena on pitää jääkiekko kaikkien lasten harrastuksena siten etteivät harrastuksen kustannukset estä kenenkään mukanaoloa”
Jäähonka 2000 Stars •Lasten jääkiekkoa Espoossa Matinkylässä •Joukkue perustettu •40-50 pientä 6-7 vuotiasta jääkiekkoilijaa •Neljä peliryhmää.
Suomen latu ry Marina Tuura.
PORIN TARMO RY VOIMISTELUJAOSTO VALMENNUSRYHMIEN VANHEMPAINILTA
PALVELUT MAINOSTAJILLE Rakentaja.net – johtava yhteysasema.
Gloria LadyCup Karsintakisojen järjestäminen. Gloria LadyCup pähkinänkuoressa •Golfliiton Ladygolftoimikunnan järjestämä vuosittainen Ryder Cup -tyyppinen.
Lasten kilpailutoiminnan kehityshanke
WE LOVE HELSINKI.
Suomen Lions-liitto ry
BC Nokia Aitoa Pirkanmaalaista korista. BC Nokia Miesten edustusjoukkue URHEILULLISET TAVOITTEEMME Mestaruussarjatasoisen joukkueen rakentaminen Mestaruussarjatasoisen.
TTL Sosiaalisessa mediassa
Kuinka rakennan Semppi-terveyspisteen? Semppi on kaikille avoin, maksuton terveyspiste, jossa on tutkittua tietoa terveydestä ja vinkkejä oman terveydentilan.
Chaîne des Rôtisseurs Accosiation Mondiale de la Gastronomie Seminaari Presseille ja voudeille Yhteinen ilme viestintään 23/03/2012 Chargée de.
Pesäpallon juhlavuosi 2012 Koulukäynnit. Koulukäyntien konsepti 1. Koulukäyntien esittelydiat (liite) - Pesäpallon juhlavuoden tapahtumat - Pesäpalloseuran.
*HARRASTUS, JOKA KOKOAA PERHEEN* Suomen Islanninhevosyhdistys ja yhteistyökumppanit.
Facebook yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Aitoja tekoja joka päivä Energiansäästöviikko 2012.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
Piirileiri Kosmos’15.
Valmentajana kehittyminen
Pääyhteistyökumppanit Järjestämässä Suomen suurin opiskelijatapahtuma Jyväskylässä 400 nuorta ammattiin opiskelevaa kilpailee Suomen mestaruudesta 42.
Strategia ”Uudelle tasolle” Kriittiset menestys- tekijät GT luo ympäristön tenniksessä kehittymiseen ja siitä nauttimiseen GT on Suomen laadukkain tennisseura.
Kilpailijan starttikurssi
Sponsoriksi. Seura Helsinki Wolverines ry on amerikkalaisen jalkapallon suomalainen huippuseura, joka panostaa aikuisten ja nuorten liikuntaan ja urheilutoimintaan.
Suomen suurin koiraurheilukeskus Tampereelle.
Vanhempainilta AKRO Aava kello Asialista 1.Esittäytyminen 2.Treenikuulumiset 3.Ilmoittautuminen, vakuutus, lisenssi 4.Jumppapuvut 5.Aikatauluja.
Vanhempainilta AKRO Aurora kello
Kansalaisjournalismi on vapaaehtoistyötä, uuden oppimista ja tunnetta siitä, että on osa suurempaa yhteisöä Sampsa Kiianmaa Vehmas Assembly CC.
Suomela.fi on ajasta ja paikasta riippumaton puolueeton pientalomedia. Noin eri kävijää kuukaudessa Noin uutiskirjetilaajaa Mahtava artikkeliarkisto.
Suomen H-veneliitto MAAILMAN PARHAAT SUOMEEN SUOMI JA HELSINKI H-VENEIDEN MM-NÄYTTÄMÖNÄ
NouHätä!-kampanjan uudet kasvot Päivitettiin kampanjan visuaalinen ilme vastaamaan enemmän tämän päivän nuorison kiinnostukseen Nettisivujen.
Maailman paras omassa lajissaan Espoolainen huippu-urheilu - keskustelutilaisuus Kaisa Vikkula Olarin Voimistelijat ry
Pohjolan Mylly Oulun Matkailu Oy MaSu Oulun markkinointiviestin tä allekirjoitetaan Ouluon.fi –logolla. Merkki on monivärinen, jolloin sen käyttö.
Kerava 2 mainosalueet PELAAJA-AITIOT YLÄKATSOMO SIVUKATSOMO KELLOTAULU KJT Ice Sports Arena Oy.
MYNÄlife -asukashankintahanke Mynämäessä
Järjestöralli 2016 Kunnanjohtaja Hannele Mikkanen.
Golf55+ terveysliikuntahanke Toimintasuunnitelma
” Helsingin tapahtumia yhdessä applikaatiossa”
Lapin liikuntastrategiaa läpileikkaavat asiat
Valmennustoiminnan strategia – Vastuullisesti huipulle
Vanhempainilta ke klo
WANTED YL KISAKUTSUT.
Maailman Parkinson-päivän some-kampanja
Hyvinkää 100 vuotta.
Juniorigolfkampanja 2014.
Kirjastoreitti Koulu & Kirjasto
Tule kanssamme tekemään hyvää
Liverpool international academy
LC Vantaankoski – Vandaforsen Nappulakisa käsiohjelma
Vanhempainilta AKRO Aava kello
Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys
SUOMEN KÄSIPALLOLIITTO
Mediakortti 09/2018. Tikkurilan Judokat ry tikkurilanjudokat.fi
Kuraattorit ja psykologit toisella asteella
Lions Pass the Plate #lionspasstheplate
Tiedotustilaisuus
Lilliputit Vanhempainpalaveri
Raision Jumpparit ja Turun Liikuntaseura yhteistyössä
Vanhempainilta AKRO AUNI Klo
Raision Jumpparit ja Turun Liikuntaseura yhteistyössä
Sosiaalisen median kuvamalli
Esityksen transkriptio:

Voimistelupäivät 2016 sponsoriyhteistyö

Voimistelu on suomalaisten nuorten ja naisten eniten harrastama urheilulaji suomalaista harrastaa voimistelua Suomen Voimisteluliiton seuroissa viikoittain kilpavoimistelijaa (lisenssi) Suomessa Yleisö- ja mediaystävällinen laji

Olarin Voimistelijat ja Espoon Telinetaiturit järjestävät yhdessä kaikkien voimistelulajien yhteiset Voimistelupäivät Voimistelupäivillä on esillä kaikkien voimistelulajien upea spektri sekä voimistelu-uran koko kaari lapsuusvaiheesta huipulle – ja jopa uransa päättäneisiin asti Lajeina mukana ovat Akrobatiavoimistelu, Joukkuevoimistelu, Kilpa-Aerobic, Miesten telinevoimistelu, Naisten telinevoimistelu, Rytminen voimistelu, Team Gym ja Trampoliinivoimistelu

Tavoitteena on tapahtuman avulla nostaa voimistelun tunnettuutta Kisoille haetaan laajaa näkyvyyttä paikallisissa medioissa sekä sosiaalisessa mediassa Voimistelijoita ja valmentajia odotetaan osallistuvan n Yleisöarvio hlö

Kisat järjestetään Espoossa Tapiolan urheilupuistossa neljällä eri tapahtumapaikalla: – Esport Center – Esport Arena – Tapiolan urheiluhalli – Summahalli Kisojen lisäksi yleisöä houkutellaan paikalle erilaisin aktiviteetein; puistojumpat, tuote-esittelyständit, pomppulinnat, temppuradat jne.

Voimistelupäiville haetaan sponsoreita jotka haluavat olla mukana tukemassa lasten ja nuorten harrastus- ja kilpatoimintaa sekä tavoittaa voimistelevat/ liikkuvat perheet Haemme mukaan valtakunnallisia ja paikallisia yrityksiä, jotka haluavat näkyä ja tulla tunnetuksi laajasti yleisölle ja kilpailijoille kisapaikoilla sekä valtakunnallisesti katsojille eri medioiden välityksellä Sponsoreille tarjotaan Kulta, Hopea ja Pronssi –paketteja sekä erikseen ostettavia mainostuotteita Sponsorit/ tukijat

Kulta: € Tapahtuman verkkosivuilla (etusivu) ja FB:ssä bannerimainos ja linkki mainostajan kampanjaan / omille sivuille Logo tapahtuman julisteessa ja ennakkomarkkinoinnissa Käsiohjelman takakansi, roll-up mainos ja kuulutukset 2 krt / kisapäivä kaikilla kisapaikoilla, expo-ständi Logo tapahtumarannekkeeseen tai logo ja linkki sähköiseen pääsylippuun Nostot Facebook/ Twitter/ Instagram väh 5 krt Kutsuvieraslippuja 20 kpl Sponsoripaketit

Hopea: € Tapahtuman verkkosivuilla (etusivu) logo ja linkki mainostajan kampanjaan / omille sivuille Logo tapahtuman julisteessa ja ennakkomarkkinoinnissa Käsiohjelman sisäkansi, roll-up mainos ja kuulutukset 2 krt / kisapäivä kaikilla kisapaikoilla Kutsuvieraslippuja 10 kpl Sponsoripaketit

Pronssi: € Tapahtuman verkkosivuilla (etusivu) logo ja linkki mainostajan kampanjaan / omille sivuille Käsiohjelmassa 1 s mainos, roll-up mainos ja kuulutukset 2 krt / kisapäivä kaikilla kisapaikoilla Kutsuvieraslippuja 5 kpl Sponsoripaketit

Takakansi € Sisäkansi 750 € Sisäsivu 1/1 550 € Sisäsivu ½ 350 € Logomainos 200 € Käsiohjelman koko A5 pysty, mitat 208 mm x 148 mm, nelivärinen. Käsiohjelman mainospaikat Käsiohjelman malli

Roll-up mainos / laitamainos yhteen halliin 600 € Expo –ständi 500 € Kuulutukset 2 x päivä kaikilla kisapaikoilla 300 € Flyer –jako 500 € – Yleisölle tai voimistelijoille/ valmentajille Nostot Facebook/ Twitter/ Instagram väh. 5 krt 400 € – voi olla kilpailu, kuva, video, maininta Mainospaikka sähköisessä pääsylipussa 300 € – kuva/ logo+linkki Logo tapahtumarannekkeeseen 300 € – Yleisölle tai voimistelijoille/ valmentajille Erikseen myytävät mainospaikat

Täytä varausvahvistuslomake Toimita lomake mennessä osoitteeseen Toimituspäivät materiaaleille/ tuotteille löytyvät varausvahvistuslomakkeesta Varaaminen

Voimistelupäivät Tapiolan urheilupuisto, Espoo p Yhteystiedot