Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

PORIN TARMO RY VOIMISTELUJAOSTO VALMENNUSRYHMIEN VANHEMPAINILTA

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "PORIN TARMO RY VOIMISTELUJAOSTO VALMENNUSRYHMIEN VANHEMPAINILTA"— Esityksen transkriptio:

1 PORIN TARMO RY VOIMISTELUJAOSTO VALMENNUSRYHMIEN VANHEMPAINILTA
klo 18

2 ASIALISTA Seuran esittely Laskutusasiat ja harjoitusmaksut
Lisenssit ja vakuutukset Syksyn kilpailut NTV ja MTV Talkoot Kevät 2012

3 Perustettu 1908 Voimistelujaosto on ollut mukana alusta alkaen eli on seuran vanhin lajijaosto 5 lajijaostoa: Voimistelu-, Pyöräily- ja triathlon-, Keilailu-, Yleisurheilu- ja Aikuisliikuntajaostot Suurin jaosto on Voimistelujaosto, jäseniä noin 250.

4 VALMENNUSJÄRJESTELMÄ TYTÖT
Kilpa B Kilpa CD Timantti- merkki Kilpa EF Kilpa TIMANTIT PRONSSI EK 1 HOPEA EK 2 KULTA EK 3

5 Valmennusjärjestelmään siirrytään pikkuhiljaa
Nykyinen Kehitysryhmä on ensi syksynä EK2 Hopea ( synt.) ja uusi keväällä 2012 perustettava ryhmä EK1 Pronssi ( synt.) Valmentajat päättävät ryhmien kokoonpanot kausittain Valmentajatilanne vaikuttaa asiaan paljon, mitkä kaikki ryhmät pystytään ottamaan valikoimaan eli myös jatkossa saattaa kilparyhmissä olla yhdistelmäryhmiä. Toiveena ja tavoitteena saada luotua myös pojille vastaava järjestelmä lähitulevaisuudessa. Ongelmana poikien puolella on valmentajan puuttuminen.

6 LASKUTUS Harjoitusmaksut on laskutettu.
Valmennusryhmissä siirryttiin kuukausimaksuun 09/11 alkaen Ohjelma tekee jokaiselle kuukaudelle laskun erikseen. Kilpailumaksut laskutetaan ennen jokaista kilpailua tai välittömästi kilpailun jälkeen Laskut lähetetään sähköpostilla Muista ilmoittaa jos yhteystietonne muuttuvat tai lasku ei tule sähköpostilla perille.

7 VAKUUTUKSET Kaikilla kilparyhmien voimistelijoilla on
oltava tapaturmavakuutus + kilpailulupa eli lisenssi. Kehitysryhmällä on vakuutukselliset Voimistelupassit Seura suosittelee myös sairausvakuutuksen ottamista lapselle. Vakuutusturva on vanhempien vastuulla.

8 KILPAILUKALENTERI SYKSY 2011
• Aika: • Paikka: Tampere • Luokat: Kilpalinja B-E, MTV 4.lk, Asema • **************************************************************************** Aika: • Paikka: Turku (Tupy) • Luokat: Kilpalinja B-E, MTV 4.lk **************************************************************************** • Aika: • Paikka: Isokyrö (KyVo) • Luokat: Kilpalinja B-E • Aika: • Paikka: Vaasa (VTT)

9 TALKOOT JA MUU VARAINHANKINTA
Voimistelujaoston menot pyritään pääosin kattamaan harjoitusmaksuilla, mutta tämän lisäksi meidän on myös tehtävä muutamia varainhankintaprojekteja vuosittain. Otamme mielellämme myös sponsoreita tukemaan toimintaamme. Ravit Pilkkoset Inventaario Prisma Joulun herkkukorit Kilpailut Kevätnäytös

10 KEVÄT 2012 Kilpailut: Valmentaja päättää, mihin kisoihin osallistutaan, kunhan saa tiedon myönnetyistä kilpailuista NTV Kilpailinjan luokkakilpailut B-E-luokat, Pori ASEMA, Pori NTV Kilpalinjan luokkakilpailut B-E-luokat, Pori ASEMA, Pori Näitä kilpailuja on siis anottu, tietoa kilpailujen myöntämisestä ei vielä ole tullut. Ystävyyskilpailut VkLohja- HAIK- PoTa Lohja Voimistelupäivät Espoo Happy Games Asema Leirit: Hiihtolomaleiri? Lohja? Kevään toimintakalenteri saadaan tehtyä vasta, kun saadaan tieto myönnetyistä kilpailuista ja muista tapahtumista. Muuta: Valmennusryhmien kauden päätös Hyvelän Urheilumaja

11 Talkoot: Ravit Kevätnäytös Kilpailut: Muuta: Inventaariot Myyntitalkoot

12 YHTEISTIEDOT Muistakaa päivittää yhteystietonne
ryhmänne valmentajalle sekä jäsenrekisteriohjelmaan Jos ette saa tiedotteita kuukauteen, Tarkoittaa se, että tietonne puuttuvat tai ovat puutteelliset/virheelliset. Pääinformaatio löytyy kotisivuilta Tiedottaminen tapahtuu pääosin sähköisesti Jaoston sähköpostiosoite on:

13 VOIMISTELUJAOSTON VUOSIKOKOUS 3.11.2011 KLO 19
Kokouksessa valitaan jaostolle vuodeksi 2012 Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja Sihteeri Rahastonhoitaja Päävalmentaja Talkoovastaava(t) Koulutusvastaava Tapahtumavastaava Tiedottaja

14 Johtokunnanjäseniltä edellytetään:
Toimintaan sitoutumista Oman vastuualueen hoitamista Kokouksiin osallistumista Jäsenmaksun maksamista (20€/vuosi) Vanhemmat huomio! Toimintaamme voi tukea myös maksamalla seuran jäsenmaksun, joka on 16 vuotta täyttäneiltä 20€/vuosi. Jäseneksi on mahdollista päästä ilmoittautumalla jäsenrekisteriin kohtaan AIKUISJÄSENET

15 KYSYMYKSIÄ? VASTAAMME, JOS OSAAMME!

16

17

18


Lataa ppt "PORIN TARMO RY VOIMISTELUJAOSTO VALMENNUSRYHMIEN VANHEMPAINILTA"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google