Golgatan ristiin käännä pääs siellä sun kuninkaasi näät ei loista päässään kruunu kultainen sen piikit ovat pistäneet. Kuitenkin kuningas Hän on kaikki.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÄHETÄ MINUT säv. Outi Rossi & Elina Forsberg San. Outi Rossi.
Advertisements

JOULUINEN TIETOVISA JOULUVISA JOULUINEN TIETOVISA.
MISTÄ TULEMME, MIHIN OLEMME MENOSSA? Pääsihteeri Kalevi Virtanen Kirkon ja sen kasvatustyön silmäilyä ja sormeilua 1970-luvulta 2010 luvulle Hämeenlinna.
Onneni on olla Herraa lähellä
Miksi pitää pyytää asiaa jonka Jumala tietää?
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
OLISIKO SINUSTA JOHTAJAKSI?. Johtajaksi kasvetaan, ei synnytä.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
JALANJÄLJET HIEKASSA - käännös englanninkielisestä tekstistä
1. Tim 1: 1-2 Arvoisa Sisärengaslainen, Aloitamme nyt enimmäisen Timoteus-kirjeen läpikäymisen. Kirje on kirjoitettu nuorelle seurakunnan johtajalle rohkaisuksi.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
KRISTINUSKON ENSIASKELEET
Hepr. 1:1-2 Arvoisa Sisärengaslainen, Heprealaiskirjettä on vanhastaan sanottu Paavalin kirjeeksi heprealaisille. Tässä määrittelyssä lienee kaikki väärin.
Luuk. 19:28-31 Luukkaan evankeliumin luvun 19 loppupuolella Jeesus saapuu Jerusalemiin messias-kuninkaana. Kysymyksiä, esirukousaiheita yms voit lähettää.
USKONTO VUORISAARNA 4.LUOKKA.
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
ENKELIT.
MIKSI JAPANISSA TEHDÄÄN LÄHETYSTYÖTÄ? Kuva: Philippe Gueissaz.
Jesuksen lapsuus.
Tapahtukoon sinun tahtosi
JEESUKSEN LAPSUUS.
KRISTUS 9lk/UO2.
Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi
Hengen uudistuksen kesäjuhla Orivesi
PYHIINVAELLUS JUMALAN VOIDELTUA SEURATEN LAINKUULIAISESTA KANSALAISESTA JUMALAN LAPSEKSI Kolmastoista etappi
Hengen uudistuksen kesäjuhla
Tervetuloa Afrikkaan! Asithi – Aamen, siyakudumisa, Asithi – Aamen, Baba, Aamen, Baba, Aamen, siyakudumisa. Aamen, aamen – Aamen, ylistäkää He nimeä, Aamen,
1.Tämän tyhjän sydämen tuon jälleen eteesi. Kaiken sinä tiedät, sillä näet lävitseni. Hyväksyt minut kuitenkin, Jeesus; vaikka lankeaisin, saisin tulla.
Ylistä Herraa, minun sieluni, ja kaikki mitä minussa on, ylistä Hänen pyhää nimeään! Psalmi 103 San. Petrus Ahonen Säv. Petrus Ahonen Copyright © 2009.
Lähetysopetus rippikoulussa Esimerkkejä lähetysoppitunnilla käsiteltävistä asioista.
PYHIINVAELLUS JUMALAN VOIDELTUA SEURATEN LAINKUULIAISESTA KANSALAISESTA JUMALAN LAPSEKSI Yhdeksästoista etappi
Taivaan valtakunta on valo maailmalle. Sanomamme ikuinen soikoon kaikkialle; Heikot nostetaan, väsyneitä kannetaan, köyhyys poistetaan, nääntyneitä ruokitaan.
Malmin seurakunnan nuorten lähetyskohde Senegalin koululaiset Senegalin luterilaisen kirkon koulutyön hanke/ Suomen Lähetysseura Minna-Sisko Mäkinen Kuvat:
KRISTINUSKON LEVIÄMINEN JA HAJAANTUMINEN Luku 4 – Motivointi 1.
Adventismi Adventus = tuleminen, Jeesuksen takaisin tuleminen.
Ei oo ketään toista, jota sydämein palvoo, joka mua niin syliinsä tahtoo Ei oo nimeä toista, jota ootan ja valvon, joka minut saa antautumaan (x2) Sinun.
Yhteinen esirukous Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuninkaiden ja kaikkien.
LÄNNEN KIRKKO USKONNOLLISENA VAIKUTTAJANA Luku 6 – Motivointi 2: Reliikit.
Isä taivaallinen Eteen valtaistuimen Niin kuin lapsi Tulen mä pyytäen: Anna siunauksesi Anna uusi voimasi Tähän jään ja sinua odotan Isä taivaallinen San.
Sinun kirkkautesi voima Lempeys ja viisaus Tulkoon yllemme Olet kaikkeuden Herra Täydellinen rakkaus Iankaikkinen Kristus kirkkauden toivo San. Sakari.
Millaisen seurakunnan SINÄ HALUAT?
OPETUSVINKKI Luku 22 – Evankeliumit.
KRISTILLINEN LÄHETYSTYÖ
Tervetuloa.
Muinaisen Egyptin uskonto
Joulujuhla.
Tervetuloa JOULUjuhlaan!.
Historia2 Eurooppalainen Ihminen
Kristinuskon harjoittaminen ja elämäntavat
Kuningasten ajan alku.
Tulkoon joulu Niityillä lunta, hiljaiset kadut
Lähetysopetus rippikoulussa
Joulu saapuu jokaiselle
Joulu on taas.
Juutalaiset ja joulu.
TULKOON JOULU 1. Niityllä lunta, hiljaiset kadut,
taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus.
Muistojen virta, lapsuuden sadut.
Sanoma joulun on uusi mahdollisuus.
Tulkoon joulu.
MÄ SANOIN HILJAA! MITÄOSAA SÄ ET TAJUNNU??
Yllä vallan maailman. Yllä kaiken voiman valtavan. Yllä tiedon ja viisaan ihmisen on valta, voima, viisaus Jeesuksen.
Kauneutes äärellä viipyä kaipaan.
”,”Sulle soikoon ikuinen ylistyslaulu.
:,: Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa.
Kaiken mitä kerran rakastin, mille elämäni rakensin, kaiken luovutan
Ylistäkää Herraa taivas ja maa
Sun armosi, on mun kaikkeni.
Isä taivaan, Isä suurin tätä kaupunkia kädelläsi siunaa
Oi Herra suuri, Luoja maan ja taivaan,
Herrani mun, kuninkaani,
Jeesus, Herrani, ei ole vertaistasi.
Esityksen transkriptio:

Golgatan ristiin käännä pääs siellä sun kuninkaasi näät ei loista päässään kruunu kultainen sen piikit ovat pistäneet. Kuitenkin kuningas Hän on kaikki on Hänen kädessään rakkaus ihmisiin niin suunnaton sai hänet taivaan jättämään Kuningas Jeesus San. Heikki Uusikylä Säv. Heikki Uusikylä Sov. Heikki Uusikylä Copyright © Heikki Uusikylä

Jeesus, kuningas Jeesus sinua palvoo yksin sydämeni Oo Jeesus, kuningas Jeesus iäti tahdon olla lähelläsi Kuningas Jeesus San. Heikki Uusikylä Säv. Heikki Uusikylä Sov. Heikki Uusikylä Copyright © Heikki Uusikylä

Pian saapuva on loistossaan kuningas Jeesus päälle maan omansa nostaa ylle pilvien taipuvat polvet jokaisen. Jokainen kieli tunnustaa tuon kuningasten kuninkaan pilkkaajat, lyöjät ristin naulojen tunnustavat nyt Jeesuksen. Kuningas Jeesus San. Heikki Uusikylä Säv. Heikki Uusikylä Sov. Heikki Uusikylä Copyright © Heikki Uusikylä