Yhdistyshuoltamo VISIO Pohjois-Karjalan yhdistyshuoltamo 2017 tukee, auttaa ja kehittää yhteistyössä maakunnan yhdistystoimintaa. Yhdistyshuoltamo kokoaa.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Ammatillisen peruskoulutuksen valtionavustushankkeet Tuija Laukkanen
Advertisements

Yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja lobbaus Ulpu Iivari KTOL:n koulutustilaisuudessa
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
ILO ELÄÄ JÄRJESTÖISSÄ – Pohjois-Karjalan järjestöpäivät , Kitee PALAUTTEEN PURKU Hanna Kääriäinen 2013.
Tunnemmeko jäsenemme? Järjestöpäivät Etappi 1: Rekrytointi.
TÖIDEN PRIORISOINTI JA AJAN HALLINTA
Yhdistyksen markkinointi
Kaapeli-TV.
Vinkkejä hankeviestintään
TTL Sosiaalisessa mediassa
Joukkoistamisen ja vertaistuotannon edistäminen yhdistysten kansalaistoiminnassa Käytännön kehittäjän näkökulma.
Päijät-Hämeen kylät ry on maakunnallinen kyläyhdistys, joka tukee kyliä ja rakentaa yhteistyötä.
T Personal SE assignment Communication Practices Miikka Lötjönen.
VAPAAEHTOISTOIMINNAN LAATU JA TUKIRAKENNE Valtakunnallinen asiantuntijaseminaari ja neuvottelupäivä Keski-Suomen Museo, OHJELMA 9.30 – Ilmoittautuminen.
Keski-Suomen järjestökentän koulutuksista, kouluttajista ja koulutusten kehittämisestä Keski-Suomi talolla Jyväskylässä Keski-Suomen Järjestöareena.
TUTTI - TietotUrvallisuuden iTsearvioinTivälIne v 1.0 ©2012 Kimmo Rousku sivu 1(8) TietotUrvallisuuden iTsearvioinTivälIne Pisteytysapuvälineet.
OPPIMINEN JA OPETUS / DIDAKTIIKAN KURSSIN WIKITENTTI.
YVI – oppimisympäristö YVI-oppimisympäristön viestintä yhteistyökumppaneille.
Uudistuva intranet Henkilöstötoimikunta Riitta Lehtonen Juhani Lassander.
Opiskelun ja opetuksen viitearkkitehtuuri
KIT-toiminnan strategiset toimenpiteet vuodelle 2015 Osallistuminen ja Toimintakyky Kulttuuri ja hyvinvointi.
OSAAMISALUE, KIT-vastaava täyttää Yhteisten tavoitteiden jälkeen jokaisen KIT-vastaavan tulee tehdä yhdessä oman osaamisaluepäällikkönsä kanssa sama taulukko.
OSAAMISEN KASVATTAMISTA YHTEISELLÄ KEHITTÄMISELLÄ - HYVINVOINTITOIMIALAN INFO /Eeva Nuottasaari.
Verkko-opetuksen laatukäsikirja Kristiina Karjalainen, Ulla Ritvanen Erika Löfström Laadun teoriasta käytäntöön työpajat
Verkko-opetuksen laadunhallinta- ja laatupalveluhanke (Vopla) Helsingin yliopisto, Kuopion yliopisto, Lappeenrannan teknillinen yliopisto Verkko-opetuksen.
OHJEITA TET-RAPORTIN TEKEMISEEN
Verkko-opetuksen laatukäsikirja ja verkostotoiminnan laatu Annika Evälä, Kristiina Karjalainen SVY-yhdyshenkilöpäivä
Opiskelun ja opetuksen tukipalveluiden ja hallinnon viitearkkitehtuuri Pekka Linna, CSC.
VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen.
JAKE Teemaryhmät JAKE verkostopäivä I JAKE verkostopäivä II Sidosryhmä- kysely 10/2015 Teema- työryhmä x Teema-
Vapepa tutuksi VAPAAEHTOINEN PELASTUSPALVELU – OSAAVIEN AUTTAJIEN VERKOSTO.
HEIDI, PÄIVI JA ANU Vammaisasioiden oppimis- verkoston koordinaattorit Mikä Innokylä on? Juha Koivisto.
Tulevaisuuden kuntaa tekemässä - Hallituksen Tulevaisuuden kunta-reformi Nuorten vaikuttajien huipputapaaminen De unga beslutsfattarnas toppmöte.
Nutitilastot.fi Nuorten tieto- ja neuvontatyön tilastointiin tarkoitettu sovellus.
MIUN YHISTYS– Pohjois-Karjalan yhdistysohjelma , Kuopio.
Yhdistyshuoltamo Tarvitseeko yhdistyksenne vuosihuoltoa? Nakuttaako vapaaehtoistyön moottori? Onko uuden startin aika? Mietitkö jo romuttamolle vientiä?
JAKE-hanke / Moni-JAKE Järjestöjen monikulttuurisuuden kehittäminen Monikulttuurisuus-teemaryhmä – Järjestö-kunta-yhteistyö – Järjestöjen monikulttuuristaminen.
Celian palvelut kirjastossa Tampere suunnittelija Elina Kilpiö, Celia.
Katja Asikainen.  Hankkeen kesto: –  Hankkeen hallinnoija: Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys  tavoitteet: ◦ maakunnallinen järjestöstrategia,
Märta Kinnunen1 TUNNE OPPIMISTYYLISI JA KÄYTÄ SITÄ HYVÄKSESI.
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
ABC – Askeleet nuorten tieto- ja neuvontapalvelun
Jäsenhankinta lapset ja nuoret TYÖPAJA
Johdanto Kuvailuteksti harmaaseen palkkiin:
VAPAAEHTOINEN PELASTUSPALVELU – OSAAVIEN AUTTAJIEN VERKOSTO
TEAviisarin käyttökoulutus klo
VAPAAEHTOINEN PELASTUSPALVELU – OSAAVIEN AUTTAJIEN VERKOSTO
Kilpailijat.
kansanedustajasi oikein ydinvoimasta?
Tervetuloa Innokylään
Työelämän tekstejä sähköposti.
Tervetuloa töihin! Hyvää kesää työn merkeissä!
JÄRJESTÖJEN JA KUNTIEN KUMPPANUUS – hyvät käytännöt Pohjois-Karjalassa Hyvinvointikumppanuus Etelä-Savossa-hanke Kansalaistoiminta ja kumppanuus maakuntauudistuksen.
Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys
OHJEITA TUTKIELMAN ESITTELYYN AC-ISTUNNOSSA
Huoltajakysely lukuvuoden opiskelijoille
OSAAMISALUE, KIT-vastaava täyttää
Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme.
Saatteeksi PP-pohjan käyttäjälle
Viestinnän työkalupakki
Kysymykset työskentelylle: Verkoston vastuut, pelisäännöt ja hyödyt 1
Tiedolla johtaminen - työryhmä
Yhdistyksen liikuntatoiminnan arviointi ja kehittäminen
NV:n uusi viestintästrategia työseminaari
Julkisuus Ymmärrettävyys Avoin toiminta Hallinto mahdollistajana.
Kutsu Firstbeat Hyvinvointianalyysiin
Hei sinä 8.- tai 9.-luokkalainen _________seura XX_______ tarjoaa sinulle Sporttitettiä Jos sinua kiinnostaa liikunta-, kasvatus- tai opetus-ala, me tarjoamme.
Suomi.fi-viestien käyttöönotto
Tunnetko jo talous- ja velkaneuvonnan palvelut?
Esityksen transkriptio:

Yhdistyshuoltamo VISIO Pohjois-Karjalan yhdistyshuoltamo 2017 tukee, auttaa ja kehittää yhteistyössä maakunnan yhdistystoimintaa. Yhdistyshuoltamo kokoaa yhteen ja tarjoaa yhdistyksille koko maakunnassa tukipalveluita, kuten koulutus, tiedottaminen, taloushallinto, työllistäminen, vapaaehtoistoiminnan kehittäminen ja hankevalmistelu. Yhdistyshuoltamon tuloksena on yhdistysten sujuvampi, tehokkaampi ja helpompi toiminta. JANE Yhdistyshuoltamo / JAKE-hanke 20151

Paikallisen yhdistyksen näkökulmasta Ota yhteyttä | Netti, chatti, puhelin, sähköposti, kävele sisään. Kerro asiasi | Helpot yleisneuvot saat heti, jotkin asiat ovat valmiita paketteja, yksityiskohtaisemmissa tarpeissa ohjaamme oikealle asiantuntijallemme. Sovitaan mitä tehdään | Kuka yhdistyshuoltamosta tekee, meillä on monen järjestöjen osaajia, mitä, missä, maksaako jotain. Tehdään | Yhdistyshuoltamolla on eri tarpeisiin erilaisia paketteja. Joihinkin tarpeisiin riittää kertakäynti (teillä, meillä tai etänä), joskus tarvitaan useampia kertoja, ja on myös koko vuoden palveluita. Palaute| Yhdistyshuoltamon toimivuutta lisää, jos saamme rehellisen palautteen. JANE Yhdistyshuoltamo / JAKE-hanke 20152

Yhdistyshuoltamon osallisten näkökulmasta Mitä palveluita teiltä saa |Paketoidaan palvelut, että yhdistykset voivat niitä tilata. Miten voitte tarjota tukipalveluitanne| Netti, chatti, puhelin, sähköposti, fyysinen toimipiste, missä päin maakunta voitte liikkua. Sovitaan mitä tehdään ja kuka maksaa| Tehdään yleissopimus kokonaisuudesta niiden järjestöjen kesken, jotka yhdistyshuoltamoa ylläpitävät ja tukipalveluita tarjoavat. Tukipalvelusta riippuu, ketkä ovat kunkin tilauksen sopijaosapuolet. Maksaako työnne yleishyödyllinen rahoittaja vai asiakasyhdistys vai kuka? Viestitään yhdessä | Viestitään yhdessä, yhtenäisesti, mitä Yhdistyshuoltamosta saa ja mitä kautta palveluita voi tilata. Jelli.fi/yhdistyshuoltamo-sivut. Muu viestintä. Tehdään | Yhdistyshuoltamon toiminta on yhdistysten kanssa tekemistä. Sitä varten olemme olemassa. Raportoidaan | Yhdistyshuoltamo toimii verkostona, jonka osien on tiedettävä, minkälainen on kokonaisuutemme. Kehitetään yhdessä | Kun tavoitteena on yhdistysten sujuvampi, tehokkaampi, helpompi toiminta, niin tukipalveluita kannattaa kehittää yhdessä. JANE Yhdistyshuoltamo / JAKE-hanke 20153

Yhdistyshuoltamon rakentamisen aikataulu Kokeilutiski ja esittely Järjestöpäivillä , Tukipalveluiden paketointikoulutus Järjestöjä mukaan rakentamaan Yhteydenotot Ville Elonheimo, JANE Yhdistyshuoltamo / JAKE-hanke 20154