Kainuun alueverkoston ohjelma 21.1.2016 Kajaanin Työvoimayhdistyksen esittely Kainuun soten suunnittelija Niina Komulainen kertoo hyvinvoinnin palvelutarjottimesta.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Team Finland -henkinen roadshow Venäjällä ja Kiinassa - Laadukkuus - Luotettavuus - Puhtaus - Turvallisuus -
Advertisements

Ehkäisevän päihdetyön verkoston strategia
Projektipäällikkö Raija Hirvonen ARVO Kehittyvä ammattikorkeakoulu ja moniammatillinen opettajuus sekä työelämäosaaminen vanhustyön alueella.
Yhteispalvelupisteet vapaaehtoistoiminnan tiedottamisen ja vapaaehtoisten tukemisen paikkoina? Sirpa Sulku & Anu Kari
Toimintasuunnitelma – Lapin sosiaali- ja terveysalan järjestöjen yhteistyöhanke.
Vapaaehtoistyön kehittämishanke Lapin Sinisarastus ry
Raija Hirvonen ARVO Moniammatillisen opettajuuden ja oppimisen kehittäminen Toteutusmuodot.
TRIANGLE Avoin ammattiopisto-teemaryhmä
Sosiaali- ja terveysjärjestöt kumppanina yhteispalveluissa Anu Kari Keski-Suomen sosiaali- ja terveyspolitiikan kehittämispäivät
Esiintyjän nimi Harjoittelupaikka Harjoittelun ajankohta Harjoitteluseminaariesitys Liiketalous, Kuopio.
Järjestöt ja kunta- ja palvelurakenneuudistusprosessi Pohjois-Karjala Järjestöfoorumi 25.10: työryhmä valmistelemaan asiaa Työryhmässä : Sosiaali- ja terveysturvan.
Euroopan vapaaehtoistoiminnan vuosi 2011 ”Vapaaehtoisena vaikutat” 1.
Järjestöpäivät. Romanifoorumin löydät netistä:
Terveys- ja sosiaalipalvelujen henkilöstö 2012
Julkisen sektorin ja järjestöjen yhteistyö vanhustyön kehittämisessä YHTEISTYÖ SENIORI- JA VANHUSTYÖSSÄ SEMINAARI LUOSTOLLA Marko Palmgren Suunnittelija.
Turun seutu hyvinvoinnin malliseutu liikunnan keinoin vuonna 2016 Torstaina klo Ravintola Olè, Veritas stadion, 3 krs., Blomberginaukio.
Alueverkoston ohjelma Nuorten Ystävien tervehdys, pääsihteeri Arja Sutela Järjestöjen mahdollisuudet Oulun kaupungin kuntalaislähtöisen kaupunkikehittämisen.
JJ RAY Avustusosasto1 MITEN RAY:N UUSI AVUSTUSSTRATEGIA HUOMIOI ERITYISRYHMÄT? Valtakunnalliset vammaisneuvostopäivät Naantali Janne Juvakka.
Tästä pois logo Koulutusorganisaatiot innovaatiojärjestelmän toimijoina -projekti Verkostotapaaminen Koulutuksen järjestäjien yhdistys KJY.
“Vapaaehtoisena vaikutat” Reija Salovaara, viestintäjohtaja Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry Valtakunnallinen vammaisneuvostopäivä
STUDIO-projekti Toimintalinja 3: Osuvuutta ja kysyntälähtöisyyttä aikuisopiskeluun tieto-, neuvonta ja ohjauspalvelujen valtakunnallisella kehittämisohjelmalla.
Kaakkois-Suomen järjestöjen aluetapaaminen , Erica Mäkipää.
Seminaarin kokoava puheenvuoro LasSe –hankkeen päätösseminaari Kehittämispäällikkö Arja Hastrup.
Alueverkoston ohjelma Hengitysliiton tervehdys, aluesuunnittelija Päivi Suuniittu Oulun kaupungin järjestöavustukset, kehittämisjohtaja Sirkka-Liisa.
www.yhteisokeskus.fi Järjestöjen ja kuntien välinen yhteistyö Milja Karjalainen Satakunnan yhteisökeskus Sirpa Kynäslahti Porin kaupunki.
HYVINVOINNIN PALVELUTARJOTIN Kuva: Esko Pääskylä Kotiin tilattavat palvelut kaiken ikäisille Hyvinvoinnin.
Alueverkoston ohjelma Kumppanuuskeskuksen tilanne, Helena Liimatainen Oulun seudun päihde- ja mielenterveysneuvoston kuulumisia (pj, aluepäällikkö.
Järjestöbarometri 2014 Järjestöjohdon tilaisuus Scandic Park.
Alueverkoston ohjelma Rovaniemen Järjestötalon esittely, Suvimaria Saarenpää Sote-uudistus Lapissa, Sanna Hiltunen Sote-uudistuksen valtakunnallinen.
Yhteistyöllä hyvinvointia Erityisasiantuntija Marjo Riitta Tervonen Yhteistyöfoorumi Kajaanissa.
Terveys- ja sosiaalipalvelujen henkilöstö 2013 Reijo Ailasmaa.
KOKEMUSTIEDOSTA ASIANTUNTIJUUTTA  miten kokemustieto saadaan tuotua ammattilaistiedon rinnalle M/S Soste –risteily, avoin verkostotapaaminen
HealthHUB Mika Vuori Tampereen kaupunki
VISIO Ohjaamojen tavoitteena on nuorten työllistymisen, koulutuksen ja osallisuuden edistäminen tarjoamalla tieto-, neuvonta- ja ohjauspalveluita. Ohjaamot.
Maakuntauudistus ja järjestötoiminnan kehittäminen Varsinais-Suomessa Uusi kunta ja kolmas sektori Case Kemiönsaari Anneli Pahta
Uudenlainen yhteistyöfoorumi
Opintopolku – tilannekatsaus
M/S SOSTE , avoin verkostotapaaminen Sirpa Pajunen
KEVÄT 14 TALVI 15 KESÄ 14 SYKSY 15 KESÄ 15 SYKSY 14 KEVÄT 15 TALVI 14
Asiakastietojen sähköistä käsittelyä koskevan lainsäädäntötyöryhmän tavoitteet Maritta Korhonen Kehittämispäällikkö.
TERVETULOA To Koulutusmessut.
Uusi sote ja pieni kunta – vaikea yhtälö
Jaana Joutsiluoma ja Minttu Ojanen
Unelma Lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen tapahtuva työ
Lapin alueverkoston ohjelma
Savonia-ammattikorkeakoulu
Järjestöjen ja yritysten yhteistyöfoorumi -selvityshankkeen tuloksia Kari Kurkela, Ari Inkinen.
Viestit kansalaisille, ammattilaisille ja päättäjille
Askelmerkit Rahoitusmahdollisuuksia julkisen sektorin toimijoiden tuotekehitykselle ja vientiavauksille. Valtion vientitakuun tulee koskea myös koulutusvientipalveluja,
PoSoTe – työryhmän kokous
Pirkanmaan sote- ja maakunta uudistuksen valmisteluun osallistuvat järjestötoimijat Toimijoiden yhteistyö ja verkostoituminen (kolmas tapaaminen)
Maakunta/hankkeen nimi Lisätietoa hankkeen toiminnasta
Kansalaistoiminnankeskus Matara
Oma tupa, oma lupa - Kotona asuvan ikääntyvän itsemääräämisoikeuden tukeminen palveluilla Keski-Suomen hankesuunnitelma vanhuslain toimeenpanoon varattuun.
Palveluiden pohjana pärjäävyys – kuinka rakentaa Lapset puheeksi -työhön pohjautuva palvelurakenne? Mika Niemelä.
Matkailuohjelma – ohjausryhmä V2.0
Best in Class Hankinnan kehittämistyökalu
Edistetään terveyttä ja hyvinvointia sekä vähennetään eriarvoisuutta
SenioriKaste – Kainuun toiminnallinen osakokonaisuus
Kuntien ja järjestöjen yhteistyö
ERO LAPSIPERHEESSÄ –KOULUTUS tiistaina klo 9-15
Innokylästä tukea järjestöille sote- ja maakuntauudistuksen valmistelutyöhön , Tampere Erityisasiantuntijat Jaana Joutsiluoma & Minttu Ojanen.
Kuntien tehtävät ”hytessä” Kunnilla säilyy vastuu hyten edistämisestä: Hyten ja niihin vaikuttavien tekijöiden seuraaminen väestöryhmittäin.
Keski-Suomen alueverkosto -Kolmikko
Alueverkoston ohjelma
Voimaa arkeen II Mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus
Kuntien tehtävät ”hytessä” Kunnilla säilyy vastuu hyten edistämisestä: Hyten ja niihin vaikuttavien tekijöiden seuraaminen väestöryhmittäin.
Voimaa arkeen II Mielenterveyden ensiapu®1 -koulutus
Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry
Webcast klo Koulutus työelämää koskevista yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolain muutoksista Vuoden 2015 alussa tuli voimaan uusi yhdenvertaisuuslaki.
Esityksen transkriptio:

Kainuun alueverkoston ohjelma Kajaanin Työvoimayhdistyksen esittely Kainuun soten suunnittelija Niina Komulainen kertoo hyvinvoinnin palvelutarjottimesta ja katsotaan järjestöjen mahdollisuuksia sen kehittämisessä. Ehkäisevän päihdetyön asiaa Pohditaan syksyisen yhteistyöfoorumin jatkoa ja uusia hankeideoita.

Ajankohtaisia tilaisuuksia RAYn Haku Päällä!-kiertue – Kajaanissa Kevään toinen tapaaminen – tarvitaanko hankesparrausta? saattaisi olla mahdollista saada SOSTEn arviointiasiantuntija paikalle (Iisalmen koulutuksen jälkeen). Uusi Sairaala Kainua tilaisuus esteettömyydestä illalla Kainuun sote ja potilasjärjestöt 4.5. iltatilaisuus

-SOSTEn verkkoluento ”Vapaaehtoistoiminnan syntyvän osaamisen tunnistaminen” klo SOSTEn Kokeile, vaikuta, tiedota –koulutuskiertueen kevään paikkakunnat ovat Kouvola (5.4.), Seinäjoki (26.4.) ja Iisalmi (12.4.), aiheina kokeilemalla kehittäminen, kuntavaikuttaminen ja mediaviestintä.Kokeile, vaikuta, tiedota –

M/S SOSTE 2016 Ajankohta: M/S SOSTE on koulutus- ja verkostoitumisristeily, joka on suunnattu sosiaali- ja terveysjärjestöille sekä yhteistyökumppaneille: niin järjestöille, julkiselle sektorille kuin yksityisille toimijoille. Luvassa on kautta aikojen ensimmäisen, vuonna 2014 toteutetun risteilyn tapaan laadukasta ja monipuolista ohjelmaa järjestöjä, hyvinvointia ja yhteiskuntaa koskevista aiheista, kohtaamisia ja verkostoitumista sekä tietysti ripaus viihdettä ja virkistäytymistä.

M/S SOSTE - ohjelmahaku Kutsumme sinut mukaan rakentamaan M/S SOSTE ohjelmaa! Haluaisitko sinä tai organisaatiosi esitellä osaamistanne tai vaikka projektinne tuloksia M/S SOSTElla? Tee meille ehdotus ohjelmahakulomakkeella mennessä. Hakeminen onnistuu ja lisätietoja löydät: