Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Askelmerkit Rahoitusmahdollisuuksia julkisen sektorin toimijoiden tuotekehitykselle ja vientiavauksille. Valtion vientitakuun tulee koskea myös koulutusvientipalveluja,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Askelmerkit Rahoitusmahdollisuuksia julkisen sektorin toimijoiden tuotekehitykselle ja vientiavauksille. Valtion vientitakuun tulee koskea myös koulutusvientipalveluja,"— Esityksen transkriptio:

1 Askelmerkit Rahoitusmahdollisuuksia julkisen sektorin toimijoiden tuotekehitykselle ja vientiavauksille. Valtion vientitakuun tulee koskea myös koulutusvientipalveluja, ei pelkkää teollisuutta. Kaikille asteille säädettävä koulutuspalveluiden myynnin mahdollista säädös. Esteet purettava kaikilta osin ja kaikikilta asteilta. Kokeiluilla liikkeelle jo 2016, jotta saadaan käytännön kokemuksia tukemaan lainsäädäntötyötä. Luotava kansallinen toimintamalli sertifiointiin ja laadunvarmistuksen benchmarkaten maailmalla jo olevia kansainvälisiä toimintamalleja. Osaamisen kehittämisen ohjelma koulutuksen järjestäjien verkostolle.


Lataa ppt "Askelmerkit Rahoitusmahdollisuuksia julkisen sektorin toimijoiden tuotekehitykselle ja vientiavauksille. Valtion vientitakuun tulee koskea myös koulutusvientipalveluja,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google