Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Webcast klo 9-12.30 Koulutus työelämää koskevista yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolain muutoksista Vuoden 2015 alussa tuli voimaan uusi yhdenvertaisuuslaki.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Webcast klo 9-12.30 Koulutus työelämää koskevista yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolain muutoksista Vuoden 2015 alussa tuli voimaan uusi yhdenvertaisuuslaki."— Esityksen transkriptio:

1 Webcast klo Koulutus työelämää koskevista yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolain muutoksista Vuoden 2015 alussa tuli voimaan uusi yhdenvertaisuuslaki. Samalla naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta annettua lakia tarkistettiin. Mitä uutta uudistukset tuovat työpaikoille? Mikä muuttuu, mikä ei? Oikeusministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö ja sosiaali- ja terveysministeriö järjestävät keväällä 2015 lainmuutoksista koulutusta yhteistyössä alueellisten toimijoiden kanssa. Osallistu koulutukseen ja saata tietosi ja osaamisesi ajan tasalle. Kenelle? Koulutus on tarkoitettu julkisen ja yksityisen sektorin työpaikkojen tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasioista vastaaville: työnantajan edustajille ja luottamusmiehille, työsuojeluvaltuutetuille ja työmarkkinajärjestöille sekä muille asian parissa työskenteleville. Mitä? Koulutuksessa käydään läpi lakien keskeisimmät työelämään liittyvät muutokset. Tavoitteena on muodostaa kokonaisnäkemys yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa koskevasta lainsäädännöstä ja kielletystä eri asemaan asettamisesta. Uusi yhdenvertaisuuslaki - syrjinnän ilmeneminen, syrjinnän vaarassa olevat ryhmät ja henkilöt, - syrjinnän kiellot ja tasapuolinen kohtelu, - kohtuulliset mukautukset, - syrjinnän seuraamukset, - edistämistoimien suunnittelu ja toteuttaminen käytännössä, - yhdenvertaisuuslain valvonta Kouluttajina ovat mm. hallitusneuvos Susanna Siitonen työ- ja elinkeinoministeriöstä sekä erityisasiantuntija Panu Artemjeff, erityisasiantuntija Sinikka Keskinen ja ylitarkastaja Nexhat Beqiri oikeusministeriöstä. Uudistunut tasa-arvolaki - naiset ja miehet työelämässä, palkkaerot, - syrjinnän kiellot, - tasa-arvon edistäminen ja työpaikan tasa-arvosuunnittelu, - palkkakartoituksen laatiminen,- sukupuoli-identiteetti ja sukupuolen ilmaisu Kouluttajina ovat mm. projektipäällikkö Outi Viitamaa-Tervonen, hallitussihteeri Johanna Hautakorpi ja hallitussihteeri Terhi Tulkki sosiaali- ja terveysministeriöstä. Paras katselukokemus Windows ja Internet Explorer


Lataa ppt "Webcast klo 9-12.30 Koulutus työelämää koskevista yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolain muutoksista Vuoden 2015 alussa tuli voimaan uusi yhdenvertaisuuslaki."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google