Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

TERVETULOA To 13.10. Koulutusmessut.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "TERVETULOA To 13.10. Koulutusmessut."— Esityksen transkriptio:

1 TERVETULOA To Koulutusmessut

2 Illan ohjelma Kahvit Klo johdantoa illan aiheeseen Klo oppilaitokset esittäytyvät luokissa (n. 25 min) -Vaihto- Klo mahdollisuus kuunnella toinen esittely

3 Täällä tänään: Nuoret ja huoltajat, Luokanvalvojat
Muu henkilökunta, Parkanon yhteiskoulu Toisen asteen oppilaitokset Ammatti-instituutti Iisakki Ikaalisten kauppaoppilaitos Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos Parkanon lukio Sataedu Kankaanpää Tredu yleisesittely ja Metsätie (Kuru)

4 Tavoite: Oppia lisää opiskelumahdollisuuksista Tavata eri oppilaitosten edustajia Saada pohjaa oppilaitosvierailuille ammatilliset oppilaitokset, lähiseutu ja lukio Sedu 31.1.

5 Faktaa yhteishausta: Helmi-maaliskuussa haetaan Haku tehdään ohjatusti koulussa Huoltajaa kuullaan ennen hakua Vaihtoehtoja merkitään riittävästi (max 5) Ammatillisia ja lukiokohteita voi laittaa molempia tai vain toisia -> Keväästä on myös haku ammatillisiin erityisoppilaitoksiin (maalis-huhtikuussa) ja haku perusopetuksen lisäopetukseen (touko-heinäkuu)

6 Tarkat päiväykset jo netissä Siellä myös keväällä haussa olevat koulutukset ja lisätietoa toisen asteen koulutuksista Haku tehdään samassa ympäristössä Kevään todistus pohjana, haku aiemmin tuo mm. kutsut mahd. pääsykokeisiin On mahdollista hakea myös harkintaan perustuen (maininta yhteishaussa ja lisäpaperit)

7 Yhteishaussa pisteitä saa seuraavista: Lukio
lukuaineiden keskiarvo (yleisin peruste) mahdolliset painotettavat arvosanat mahdolliset erityisansiot Yhteishaussa pisteitä saa seuraavista: Lukio

8 Ammatillinen koulutus
Päättöluokkalaisuus Ei vielä saanut opiskelupaikkaa Yleinen koulumenestys Painotettavat arvosanat LISÄKSI Ammatillinen koulutus ensisijaisena vaihtoehtona Mahdolliset pääsy- tai soveltuvuuskoepisteet Epätyypillinen hakija sukupuolen perusteella Ammatillinen koulutus

9 Ammatti-instituutti Iisakki (Minna, 2. krs)
ESITTELYT SEURAAVISSA LUOKISSA (saa mennä, vaikkei olisi ilmoittautunut): Ammatti-instituutti Iisakki (Minna, 2. krs) Ikaalisten kauppaoppilaitos ja Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos (Kaisa, 2. krs) Parkanon lukio (Juhani, 2. krs) Sataedu Kankaanpää (Maija, 1. krs) Tredu yleisesittely (Elsa, 1. krs) Tredu Metsätie (Kuru) (Annika, 1, krs)


Lataa ppt "TERVETULOA To 13.10. Koulutusmessut."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google