Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot 45-50 marras-joulukuu.

Slides:

Samankaltaiset esitykset
Omalla ajalla tehtäviä harjoituksia

Coerver harjoitus 1: Pallonhallinta
Taitokouluharjoitus Pääteema: 1 v 1 puolustaja selässä Ryhmä:
FC Honka Uudet nappulavalmentajat syksy © FC Honka ry 2 Date/Title/Author Seura • Kaikille halukkaille halutaan luoda mahdollisuus harrastaa jalkapalloa.
Talvikauden harjoittelu
Seurayhteistyön painopisteet PELI, LUONNE, LUISTELU
JÄÄPALLOILIJAN FYYSISEN HARJOITTELUN OHJELMOINTI
Ottelutapahtuma- tutoroinnin -nostot 2011 Marko Viitanen.
Liike ja valppaus p p Ilman palloa, käännöksissä katse parissa
NiceFutis E10 kausi PELITAPA 6VS / Liikkuminen kentällä (oma pelipaikka) Tilanteiden tunnistaminen Syöttöpeli Pelinopeus PELITAITO.
P06 Harjoittelee. Harjoitukset Syksy – Talvi - Kevät MaTi 18-19:30Ke ToPe La Su Liiketaito, Kisakallio. Ilmoittautun eille (13)
FC Espoo Palaute PTE10, PTE11 ja TD12-13.
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
SAPA ry Pelaajakoulutuslinja osa 4
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
Kurikka Suomen Jääkiekkoliitto2 Toimi ”tässä ja nyt” -periaatteella: Ohjaa -> Opeta -> Valmenna: Anna pelaajalle palautetta.
JäPS PELIFILOSOFIA 5v5 Puolustuspeli: Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 7v7 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 9v9 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
VANHEMPAIN KOKOUS Laaksolahden hallin kokoustila klo 9.00
Oppimistavoitteet F6-F7 -ikäluokissa
NJS PELIKIRJA 9v NJS (Mikko Manninen)
HooGee-Espa P03 YJ2 Pääteemat harjoittelussa
FC WILD VALMENNUSLINJA 2015
Korson Palloseura Valmennuslinja. Arvot YhteisöllisyysSuvaitsevaisuusAvoimuusLuotettavuus -Jokainen tietää toisensa -Osallistumme yhdessä -Ikäluokkien.
Fyysinen valmennus pojat -04 Tiivistetty katsaus P 04 joukkueen fysiikkaharjoitteluun Jape.
NJS PELIKIRJA 7v NJS Pelikirja Mikä on pelikirja? Miksi joukkueilla on pelikirja? Minkälaisia pelikirjoja joukkueilla on? NJS
Suomen Jääkiekkoliitto / Kouluttajat1 SJL KOULUTUKSET 2009-
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
U15 Alueleiriharjoitteita. Pallonhallinta Max 3 kosketusta > 5 syöttöä aikaa murtautua maalintekoon porttien läpi Tilanteenvaihto Laitaan ohjaaminen /
Valmentajakoulutus Harjoittelun suunnittelu Liedon Pallo Hannu Paatelo.
FYYSISEN HARJOITTELUN PERUSTEET FHV. KEHITTYMISEN PERIAATTEITA HARJOITUSÄRSYKE = ”järjestelmän häirintä” HARJOITUSÄRSYKE = ”järjestelmän häirintä” ELINJÄRJESTELMÄN.
Pelitavan pääpiirteet 8v8
1v1 harjoitteet. 1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa.
URHEILUTOIMINTALINJAUS
Valmennuslinja Haukiputaan Pallo ry. 11/17/2017.
JUNIORI-ÄSSÄT F2-IKÄLUOKKA OIKEUDENMUKAISUUS AVOIMUUS
FYYSISET tekijät jalkapallossa
Yksilöllinen kehityksenseuranta
Karkkilan jalkapalloseura ry.
KPV T-10/11 kausisuunnitelma
Esityksen transkriptio:

Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu Kausisuunnitelman mukaan 2. Jakso Viikot 2-7 tammi-helmikuu Kausisuunnitelman mukaan 3. Jakso Viikot maalis-huhtikuu Kausisuunnitelman mukaan 4. Jakso Viikot touko-kesäkuu Teemat pelien mukaan - kausisuunnitelman teemojen kertaus / tekninen taito – Valmentajan valinta 5. Jakso Viikot elo-syyskuu Teemat pelien mukaan - kausisuunnitelman teemojen kertaus / tekninen taito – Valmentajan valinta Viikot 51-1: Valmentajan valinta / testit / loma Viikot 8-9: Valmentajan valinta / testit / loma Viikot 17-18: Valmentajan valinta / testit / loma Viikot 25-31: Valmentajan valinta / testit / loma Viikot 40-44: Valmentajan valinta / testit / loma UUSI KAUSI

Tekninen Syöttötekniikka 1. Kosketus maassa ja ilmassa Kuljettaminen, kääntyminen, harhautukset Laukaukset Viimeistely Taktinen 2-3 pelaajan yhteistyö puolustettaessa (prässi, tuki ja varmistus, aluepuolustaminen) 2-3 pelaajan yhteistyö hyökätessä (tilan tekeminen ja tilan täyttäminen) Pelin jatkuva kierto (reagointi tilanteenvaihtoihin) Nopeat tilanteenvaihdot +/- Fyysinen Nopeus Askeltiheys Ketteryys Tasapaino Kehonhallinta Aktiivinen liikkuvuus Nopeuskestävyys Henkinen ja sosiaalinen Keskittyminen (peleihin ja harjoituksiin) Voitontahto Itsetuntemus ja - arviointi

Leveyden ja syvyyden ymmärtäminen, yhteistyömallit Henkinen ja Sosiaalinen Itsetuntemus ja itsearviointi Fyysinen Nopeus, askeltiheys, tasapaino, ketteryys, reaktiokyky, lihastasapaino, nopeuskestävyys, kehonhallinta Taktinen Pelinavaaminen, kk pelaajien yhteistyö, laitapelaajien yhteistyö (8v8 tai 11v11), tilanteenvaihto +/- Tekninen Syöttötekniikat, 1 kosketus Jakso 1 Ylivoiman luominen keskikentällä ja tasapaino Henkinen ja Sosiaalinen Itsetuntemus ja itsearviointi Fyysinen Nopeus, askeltiheys, tasapaino, ketteryys, reaktiokyky nopeuskestävyys, kehonhallinta Taktinen Ylivoiman luominen (Rakentelu, 2-3 pelaajan yhteistyö ), Tilanteenvaihto +/- Tekninen Syöttötekniikat, 1.kosketus, pallonhallinta Jakso 2

Murtautuminen keskeltä ja laidasta, puolustuslinjan edessä pelaaminen Henkinen ja Sosiaalinen Oman toiminnan ohjaaminen Fyysinen Nopeus, askeltiheys, tasapaino, ketteryys, reaktiokyky, nopeuskestävyys, kehonhallinta, aktiivinen liikkuvuus Taktinen Murtautuminen (2-3 pelaajan yhteistyö), tilanteenvaihto +/- Tekninen Pitkät syötöt, 1.Kosketus (ilmassa), kuljetus, käännös, harhautus, laukaukset Jakso 3 Puolustuspelin perusteet kentän eri osa-alueilla Henkinen ja Sosiaalinen Oman toiminnan ohjaaminen Fyysinen Nopeus, askeltiheys, tasapaino, ketteryys, reaktiokyky, nopeuskestävyys, kehonhallinta, aktiivinen liikkuvuus Taktinen 2-3 pelaajan yhteistyö (aluepuolustaminen), tilanteenvaihto+ Puolustuspelin perusteet eri osa-alueilla Tekninen Katkosyötöt Jakso 4

Jakso 5 Kausisuunnitelman aiheiden kertaus (1-2 aihetta) Erityispainotus nopeudessa, ketteryydessä ja nopeustaitavuudessa Teknisen suorittamisen parantaminen

1. harjoituskerta Lyhyitä suorituksia täydellä ja/tai vajaalla palautuksella Nopeus, Ketteryys, nopeustaitavuus Tekninen / Taktinen teema 2. harjoituskerta Lyhyitä suorituksia vajaalla palautuksella. Pienpelit, peliaika 1-2 min, ketteryys Pelipäivä. Kisat ja pienpelit tai miniturnaus Tekninen / Taktinen teema 3. harjoituskerta Painopiste taktisessa harjoittelussa ja suoritusten laadussa Aluepelit / sääntöpelit Tekninen / Taktinen teema 1. Harjoituskerta tulee pitää lepopäivän jälkeen.