Kauneimmat Joululaulut kajahtavat rauhan puolesta.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Advertisements

Onneni on olla Herraa lähellä
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Kansainvälisen diakonian pohja on Raamatussa
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Pidä turvallisuusväli
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Tervetuloa laulamaan ja osallistumaan Suvivirsi- tapahtumaan. Yhdessä voimme muuttaa maailmaa!
Seurakunnan rooli maaseudun kehitystyössä Voimistuvat kylät-seminaari Seinäjoki Markku Ylinen Johtava kappalainen P eräseinäjoen kappeliseurakunta.
Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista.
Ystävä hyvä kuulespa tätä…
Punainen Risti on valtioiden valtuuttama järjestö
Anna kehitysmaiden lapsille hyvä koulutus – ja tulevaisuus! Päivätyökeräys 2014–2015.
LAPSEN OIKEUDET.
Hepr. 1:1-2 Arvoisa Sisärengaslainen, Heprealaiskirjettä on vanhastaan sanottu Paavalin kirjeeksi heprealaisille. Tässä määrittelyssä lienee kaikki väärin.
Tekoja-kampanja Maailmassa on tällä hetkellä ennätysmäärä nuoria ihmisiä. Enemmistö heistä asuu kehitysmaissa. Moni nuori on kasvanut konfliktin.
Miksi lasten suojelu hämmentää? mirja satka helsingin yliopisto
Lapsuudelle arvo Kaikilla lapsilla on oikeuksia, jotka toteutuvat eri lailla eri maissa Eriarvoisuus voi liittyä vaikka asuinpaikkaan, uskontoon, köyhyyteen.
Välipalaute Moduuli 3 Mitä tästä voimme oppia? Mitä parantaa?
Päivänavaus Rukous on silta Joskus sisimpäämme kasvaa ilon kukkamaa. Kaikki on niin hyvin, että ihan naurattaa. Silloin tuntuu, että rukouskin.
Lasten oikeudet. Lapsen oikeuksien sopimus Maailman laajin ihmisoikeussopimus Hyväksyttiin 1989, Suomessa voimaan maata hyväksynyt, vain Yhdysvallat.
Kauneimmat Joululaulut yrityksille. Kauneimmat Joululaulut tekee hyvää! Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut kajahtavat tänä jouluna 40. kerran.
Mikä päivätyökeräys? Päivätyökeräyksessä autat nepalilaisia lapsia kouluun ja nepalilaisia perheitä pysymään yhdessä. Voit olla mukana keräyksessä tekemällä.
EUROOPAN KIRKOT NYKYAIKANA UE2 LAJM. TEHTÄVÄ Tee ohjelmajulistus parisi/ ryhmäsi kanssa, jolla voitaisiin konkreettisesti tukahduttaa ja sensuroida opiskelijoitten.
Lapsuudelle arvo Kaikilla lapsilla on oikeuksia, jotka toteutuvat eri lailla eri maissa Eriarvoisuus voi liittyä vaikka asuinpaikkaan, uskontoon, köyhyyteen.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle. Kirkko elää, koska sen olemukseen kuuluu etsiä jatkuvasti uusia jäseniä.
Lähetysopetus rippikoulussa Esimerkkejä lähetysoppitunnilla käsiteltävistä asioista.
Kummina olet korvaamaton. Hei! Dumelang! Olen Gofaone ja asun Botswanassa äidin ja sisarusten kanssa. Äidillä ei ole töitä. Minut valittiin kummilapseksi,
Nälkäpäiväkeräys Katastrofirahastoon kerätyillä varoilla Punainen Risti pystyy vastaamaan avuntarpeeseen nopeasti, lähellä ja kaukana. Aliravitsemus,
Vaihtoehdot session 12 oph 1 Vauvan pitäminen Sijaisvanhemmuus Adoptio Abortti.
Kummina olet korvaamaton! MUGUN TYTÖT NEPALISSA. ”Aloin uskoa tulevaisuuteen” ”Jos en olisi päässyt mukaan kummiohjelmaan, olisin päätynyt lukutaidottomaksi.
Malmin seurakunnan nuorten lähetyskohde Senegalin koululaiset Senegalin luterilaisen kirkon koulutyön hanke/ Suomen Lähetysseura Minna-Sisko Mäkinen Kuvat:
Yhteinen esirukous Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta, kuninkaiden ja kaikkien.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle Katsaus vuoteen 2014.
Kummina olet korvaamaton Suomen Lähetysseuran kummityö on kanava, jonka kautta voimme parantaa lasten asemaa ympäri maailmaa.
Aabrahamin, Iisakin ja Jaakobin Jumala 2 Moos 3:6, 15, Mark 12:26-27 Apt 3:13, Luuk 13:28.
Toivon tiekartta Suomen Lähetysseuran strategia
Millaisen seurakunnan SINÄ HALUAT?
on vaikutusvaltaisin suomalainen eläinoikeusjärjestö
Karta pahaa ja tee hyvää, pyri sopuun, rakenna rauhaa!
Auta konfliktialueiden naisia saamaan äänensä kuuluviin.
Itä-Afrikassa lukemattomat lapset elävät köyhyydessä ja vailla huolenpitoa.
Ajankohtaista tietoa Kuurojen Lähetyksen toiminnasta
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Tervetuloa.
Samaan aikaan kun moni koti maailmalla on tuhoutunut,
Karta pahaa ja tee hyvää, pyri sopuun, rakenna rauhaa!
Mikä päivätyökeräys? Päivätyökeräyksessä autat nepalilaisia lapsia kouluun ja nepalilaisia perheitä pysymään yhdessä. Voit olla mukana keräyksessä tekemällä.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Enkeli-Klubi.
Jeesus liikkeestä valtionuskonnoksi
Auta konfliktialueiden naisia saamaan äänensä kuuluviin.
KRISTILLINEN OPPI IHMISESTÄ JA ELÄMÄN TARKOITUKSESTA
Tulkoon joulu Niityillä lunta, hiljaiset kadut
Lähetysopetus rippikoulussa
Joulu saapuu jokaiselle
Joulu on taas.
TULKOON JOULU 1. Niityllä lunta, hiljaiset kadut,
taakse jo jäänyt on syksyn lohduttomuus.
Muistojen virta, lapsuuden sadut.
Sanoma joulun on uusi mahdollisuus.
Tulkoon joulu.
SUUNNITELMA KIUSAAMISEN EHKÄISEMISEKSI Nilakan yhtenäiskoulussa
Lions Pass the Plate #lionspasstheplate

Maailmassa joka kuudes lapsi asuu keskellä sotaa tai konfliktia

SUMU RYHMÄ – SURUSSA MUKANA
KRISTILLINEN OPPI IHMISESTÄ JA ELÄMÄN TARKOITUKSESTA
:,: Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa. Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi, maan päällä niin kuin taivaassa.
Kaiken mitä kerran rakastin, mille elämäni rakensin, kaiken luovutan
Lähetysopetus rippikoulussa
Esityksen transkriptio:

Kauneimmat Joululaulut kajahtavat rauhan puolesta

Jokaisella meistä on oikeus elämään ilman pelkoa, väkivaltaa ja turvattomuutta. Kuva: Meeri Koutaniemi ©Suomen Lähetysseura

Kuva: Joanna Lindén-Montes ©Suomen Lähetysseura ”Jumalan on kunnia korkeuksissa, maan päällä rauha ihmisillä, joita hän rakastaa.”

Vähemmistöt jäävät helposti konfliktien jalkoihin. Kambodzhan vähemmistöille opetetaan ihmisoikeuksista. Kuva: ©Suomen Lähetysseura

Evankeliumi tekee vihollisesta lähimmäisen, opettaa pyytämään ja antamaan anteeksi. -Pastori Risto Leikola, Etiopia Kuva: ©Suomen Lähetysseura

”Aseelliset ryhmät ja isot yhtiöt taistelevat maistamme. Kylässä pysyminen on vaikeaa” -Opettaja John Elin, Kolumbia Kuva: Meeri Koutaniemi ©Suomen Lähetysseura

”Koulutus on paras tapa ehkäistä aseellisiin joukkoihin liittymistä” -poikien isä Jose Adán, Kolumbia Kuva: Meeri Koutaniemi ©Suomen Lähetysseura

”Rauhaa vain rauhaa, kellot ne soi, lapselle rauhaa, ne rauhaa soi.” Kuva: ©Suomen Lähetysseura

”Sain ihmisarvoni takaisin”. Maricela työskentelee Suomen Lähetysseuran tukemassa naisjärjestön ravintolassa Kolumbiassa. Kuva: Meeri Koutaniemi ©Suomen Lähetysseura

Kuvittele, että sinulla ei ole kotia eikä turvallista yösijaa lapsellesi. Liian moni joutuu jättämään kotinsa etsiäkseen turvaa. Kuva: Meeri Koutaniemi ©Suomen Lähetysseura

Ilman koulutusta, toimeentuloa ja ruokaa ei ole mahdollisuutta pysyvään rauhaan. Kuva: ©Suomen Lähetysseura

”Anteeksiant aminen tekee kipeää, mutta se on välttämätönt ä. Ilman rauhaa ei voi elää.” -Rosa, Kolumbia Kuva: Meeri Koutaniemi ©Suomen Lähetysseura

”Voimme kaikki toimia rauhan ja oikeudenmukaisuuden puolesta.” -Sangita, Nepal Kuva: Joanna Lindén-Montes ©Suomen Lähetysseura

Kolmevuotia s Adile ei ole koskaan nähnyt kotiaan. Auta Adilea palaamaan kotiin. Tue rauhan työtämme. Kuva: Lea Pakkanen ©Suomen Lähetysseura

”Tulkoon toivo kansoille maan, pääskööt vangit vankiloistaa n. Uskon siemen, nouskoon pintaan. Olkoon rauha loppumaton.” Kuva: Jari Seppälä ©Suomen Lähetysseura

Tule mukaan rakentamaan rauhaa kouluttamalla, huolehtimilla heikoimmista ja suojelemalla ihmisoikeuksia. Pienikin lahja auttaa. Näin voit auttaa: -Pudota lahjasi kolehtihaaviin -Lähetä tekstiviesti JOULU 5 (5€) tai JOULU10 (10€) numeroon Soita numeroon (15,36 € + PVM) -Lahjoita joulukeräykseen tilisiirrolla, jonka löydät lauluvihkosta Kiitos lahjastasi. Toivotamme sinulle rauhallista joulua! Keräysluvat: Manner-Suomi POL , voimassa , myönnetty , Poliisihallitus. Ahvenanmaa 2014/6610, voimassa 2015, myönnetty , Ahvenanmaan maakuntahallitus. Kerätyt varat käytetään vuosien Suomen Lähetysseuran ulkomaantyöhön.