Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kauneimmat Joululaulut yrityksille. Kauneimmat Joululaulut tekee hyvää! Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut kajahtavat tänä jouluna 40. kerran.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kauneimmat Joululaulut yrityksille. Kauneimmat Joululaulut tekee hyvää! Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut kajahtavat tänä jouluna 40. kerran."— Esityksen transkriptio:

1 Kauneimmat Joululaulut yrityksille

2 Kauneimmat Joululaulut tekee hyvää! Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut kajahtavat tänä jouluna 40. kerran. Suositusta seurakunnan tilaisuudesta on tullut koko kansan jouluperinne, joka saa vuosittain miljoona suomalaista laulamaan. Tule Sinäkin laulamaan itsellesi lämmin joulumieli! Samalla voit auttaa Aasian lapsia hankkimaan lukutaidon osallistumalla kolehtiin tai lahjoittamalla Suomen Lähetysseuran joulukeräykseen. OIKEUS OPPIA LUKEMAAN – JOKAISELLE LAPSELLE Tänä jouluna Lähetysseura kerää varoja lasten lukutaidon edistämiseen Aasiassa. Monen lapsen lukutaito riippuu siitä, minne hän on syntynyt tai mikä on hänen äidinkielensä. Koulutaipaleen aloittaminen on vaikeaa, jos alue on syrjäistä ja vaikeakulkuista, jos koulut ovat kaukana kaupungeissa ja vieraalla kielellä. Lukutaidottomuus aiheuttaa köyhyyttä.

3 LAHJOITA LUKUTAITO Jokaisella lapsella on oikeus koulutukseen ja lukutaitoon, äidinkielestä riippumatta. Koulutus on tehokas keino katkaista köyhyyden kierre. Lukutaito tarjoaa lapselle mahdollisuuden vaikuttaa omaan tulevaisuuteensa ja elinoloihinsa läpi elämän. AVULLASI ON MERKITYSTÄ Lahjoittamalla tuet Suomen Lähetysseuran ulkomaantyötä köyhyyden poistamiseksi, ihmisarvoisen elämän ja oikeudenmukaisuuden puolustamiseksi sekä lähimmäisenrakkauden ja kristillisen sanoman välittämiseksi. Teemme pitkäjänteistä vaikuttamis- ja koulutustyötä Aasian lasten lukutaidon edistämiseksi: tuemme lukutaitoluokkia, koulutamme opettajia ja tuotamme aapisia – jotta jokainen lapsi voisi oppia lukemaan kulttuuriin ja kieleen katsomatta. Suomen Lähetysseura on evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö, joka toimii yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa 30 maassa. Lähetysseura on Ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö ja yksi Suomen suurimmista kehitysyhteistyöjärjestöistä. Aasiassa Lähetysseura tekee kieli- ja lukutaitotyötä sekä tukee lasten koulunkäyntiä Laosissa, Nepalissa, Kiinassa, Kambodzhassa, Thaimaassa, Pakistanissa, Vietnamissa ja Papua-Uudessa-Guineassa.

4 YRITYKSILLE

5 Mikä on Kauneimmat Joululaulut yrityksille -tapahtuma? Lähes jokaisessa Suomen kirkossa joulun aikaan järjestettävä Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut -tapahtuma on 40 vuotta vanha jouluperinne, jossa noin miljoona suomalaista käy vuosittain laulamassa rakkaimpia ja tutuimpia joululauluja ja tekemässä lahjoituksen osallistumalla kolehtiin. Suomen Lähetysseura yhteistyössä seurakuntien kanssa tarjoaa yrityksille mahdollisuuden omaan Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuteen. Yritys voi kutsua tilaisuuteen henkilöstöään, asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan perheineen. Tapahtumassa kerättävän kolehdin sijasta yritys tekee lahjoituksen Suomen Lähetysseuran joulukeräyskohteeseen. Konsepti tarjoaa valmiin kohteen yrityksen yhteiskuntavastuun strategian toimeenpanoon. Yhteistyökumppanit tuottavat tapahtuman sisällön: Tapahtuman järjestävä ev.lut.seurakunta toteuttaa tilaisuuden, joka voidaan järjestää joko paikallisessa kirkossa tai seurakunnan mahdollisuuksien mukaan yrityksen omissa tiloissa. Seurakunnat voivat vastata tilaisuuden juonnosta ja säestyksestä. Suomen Lähetysseura tuottaa valmiin materiaalipohjan ja kohdesisällön tapahtumakutsuihin sekä yrityksen yhteiskuntavastuuviestintään käytettäväksi. Lahjoittaneet yritykset saavat nimi- ja logonäkyvyyttä www.kauneimmatjoululaulut.fi -sivustolla.www.kauneimmatjoululaulut.fi

6 Miten tapahtuma palvelee yrityksiä? Yritykselle tilaisuus profiloitua tunnetun ja näkyvän joulutapahtuman osaksi. Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksilla on noin miljoona kävijää Suomessa ja tapahtumaa järjestetään myös noin 20 maassa Suomen suurlähetystöissä ja kirkoissa. Suomen Lähetysseura yhteistyössä seurakuntien kanssa tarjoaa yrityksille mahdollisuuden omaan Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuteen joko paikallisessa kirkossa tai yrityksen omissa tiloissa. Tarjoaa yritykselle oman osallistavan joulutapahtuman ja positiivisen kokemuksen. Tapahtuma toimii välineenä yrityksen suhdetoiminnan rakentamisessa: yritys voi itse kutsua tilaisuuteen henkilöstöään, yhteistyökumppaneitaan ja asiakkaitaan perheineen personoidulla kutsulla. Tapahtumassa perinteisen kolehdin keräämisen sijasta yrityksen tekemä lahjoitus joulukeräyksen hyväksi tuo yritykselle positiivista imagoa vastuullisena toimijana ja hyväntekijänä. Lisäksi tapahtuma antaa mahdollisuuden kokemukseen hyvän tekemisestä yhdessä pelkän lahjoituksen sijaan.

7 Miten tapahtuma palvelee yrityksiä? Konsepti tarjoaa valmiin kohteen yrityksen yhteiskuntavastuun strategian toimeenpanoon. Konsepti tukee yritysten, seurakuntien ja kansalaisjärjestöjen yhteistyötä ja yritysten yhteiskuntavastuun strategiaa. Konsepti tukee brändiä ja liiketaloudellisia tavoitteita. Yhteistyökumppanit tuottavat tapahtuman sisällön: Tapahtuman järjestävät ev.lut.seurakunnat toteuttavat tilaisuuden ja Suomen Lähetysseura toteuttaa valmiin materiaalipohjan tapahtumakutsuihin sekä kohdesisällön yrityksen yhteiskuntavastuuviestintään käytettäväksi. Lahjoittaneet yritykset saavat nimi- ja logonäkyvyyttä verkossa www.kauneimmatjoululaulut.fi -sivustolla. Yhteydenotto: kauneimmatjoululaulut@mission.fi www.kauneimmatjoululaulut.fi Yritys voi mainonnassaan kertoa lahjoittaneensa esimerkiksi pikkujoulu- tai yritysjoululahjarahat tänä vuonna Kauneimmat Joululaulut -tapahtuman kautta Suomen Lähetysseuran joulukeräyskohteeseen. Tapahtuma on eettinen vaihtoehto esimerkiksi yritysjoululahjoille tai joulupostitukselle ja hyvä tapa vaikuttaa työilmapiiriin positiivisesti.

8 Mitä tapahtuma edellyttää yritykseltä? Yhteydenottoa paikalliseen seurakuntaan ja sopivan ajankohdan varaamista. Lahjoituksen tekoa Suomen Lähetysseuran joulukeräykseen ennen tapahtuman järjestämistä. Lahjoitus tehdään tapahtuman järjestävän seurakunnan kautta. Lahjoitussummasta voi keskustella seurakunnan kanssa. Pienikin apu on tärkeä! Tässä muutama esimerkki, mitä lahjoituksella saadaan aikaan: 100€peruskirjat kyläkoulun kirjastoon 500€esikoulu-opettajan vuoden opetusmateriaali 1000€ työkirjat sadalle lukutaito-oppilaalle 5000€aapiset koko kouluun Tapahtumaan kutsuttaville sähköisten kutsukorttien lähettämistä ja yrityksen niin halutessa kutsun sisällön personoimista.

9 SEURAKUNNILLE

10 Miten tapahtuma palvelee seurakuntia? Valmis toimintamuoto seurakunnille, kirkkoherroille ja yhteiskunnallisen työn pastoreille oman alueen yritysyhteistyön toteuttamiseen. Mahdollisuus luoda ja ylläpitää suhteita paikallisiin yrittäjiin ja yhteiskunnallisiin toimijoihin tarjoamalla yhteislaulutapahtuman järjestämistä valmiilla Kauneimmat Joululaulut - tapahtumakaavalla. Mahdollisuus tavoittaa uusia ihmisiä ja madaltaa kynnystä tulla mukaan seurakunnan toimintaan. Tapahtuman järjestäjänä seurakunnat voivat itse päättää millä tavalla haluavat tilaisuuden toteuttaa: yhteislaulutilaisuutena kirkossa vai yrityksen omissa tiloissa, kanttorin säestyksellä vai vapaaehtoisvoimin. Järjestävä seurakunta voi itse määritellä halutessaan minimilahjoituksen, jota vastaan seurakunta järjestää tilaisuuden. Tällöin voidaan ottaa huomioon esimerkiksi yrityksen koko. Tilaisuus voi olla yhteinen myös useammalle yritykselle, jos niin sovitaan. Seurakunnat voivat tarjota tilaisuuden yhteyteen esim. kahvitusta, jolla seurakunta tai esimerkiksi partiolaiset voivat kerätä rahaa omaan toimintaansa.

11 Mitä tapahtuma edellyttää seurakunnilta? Yhteydenottoa paikallisiin yrityksiin ja yritysten yhteydenottoihin vastaamista. Valmiin materiaalipohjan jakamista lahjoituksen tehneille yrityksille. Tilaisuuden juontamisen ja säestyksen hoitamisen. Tilattaessa seuraavan vuoden Kauneimmat Joululaulut -vihkoja seurakuntiin tilausmäärissä otettava huomioon yritystilaisuuksista mahdollisesti aiheutuva lauluvihkojen menekin kasvu, tai tekemällä lisätilauksen tapahtumaa varten osoitteessa www.kauneimmatjoululaulut.fiwww.kauneimmatjoululaulut.fi Keräyslippaan ottamista mukaan tilaisuuden ovelle osallistujien vapaaehtoisia lahjoituksia varten. Yrityksen lahjoituksen tilittämistä Suomen Lähetysseuran joulukeräykseen: IBAN: FI25 8000 1600 0607 10 viestiksi YJOULU12

12 SUOMEN LÄHETYSSEURALLE

13 Miten tapahtuma palvelee Suomen Lähetysseuraa? Tukee Lähetysseuran joulukeräystä ja toimintaamme kehitysmaissa. Lisää Lähetysseuran, Kauneimpien Joululaulujen tunnettuutta. Tuo mahdollisesti uusia kannattajia työllemme. Yrityslahjoitusten osuus kansalaisjärjestöjen varainhankinnasta n.5-10 %.

14 Mitä tapahtuma edellyttää Suomen Lähetysseuralta? Tapahtumaan liittyvää maksuton materiaalituotanto seurakunnille ja yrityksille Tiedottamista konseptista seurakunnille Maksuton materiaalin jakelu seurakunnille Joulukeräyskohteen vuotuinen valinta ja kohderaportoinnin tuottaminen

15 Tilaisuuden materiaali: Lähetysseuran tuottama valmis materiaali sekä tilaisuuden järjestävälle seurakunnalle että lahjoituksen tehneelle yritykselle pitää sisällään: Konseptikuvauksen tapahtuman esittelyä varten. Tässä kuvaus Kauneimmat joululaulut -tapahtumasta, mikä on joulukeräys, mitä keräyksen avulla tehdään, miten apu menee perille, miten tilaisuus palvelee yritystä, kehen ottaa yhteyttä ja lahjoitusohjeet sähköinen kutsupohja tapahtumaan yritykselle jaettavaksi. Yritys voi jakaa haluamilleen tahoille. Yritys voi täyttää siihen tapahtumatiedot ja tarvittaessa personoida kutsua esim. omalla logollaan. Kutsussa on ilmoitus yrityksen tekemästä lahjoituksesta: minkä hyväksi lahjoitus on tehty, mitä tuotolla saadaan aikaan, miten apu menee perille. lauluvihko tapahtumaan

16 Kiitos yhteistyöstä!


Lataa ppt "Kauneimmat Joululaulut yrityksille. Kauneimmat Joululaulut tekee hyvää! Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut kajahtavat tänä jouluna 40. kerran."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google