Fazer – Makuelämyksiä 2013. Fazer-konserni Oy Karl Fazer Ab Fazer Food Services Pohjoismaiden johtava ruokailupalveluyritys Lähes 1 100 ravintolaa Suomessa,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
PUHEEN VUORO Vanhempainilta
Advertisements

Puh: Tervetuloa! Ota yhteyttä ja tule tutustumaan: Euroopan unionin kotouttamisrahasto osallistuu hankkeen rahoittamiseen MoniNaisten Talo.
HARRASTUSTOIMINNASTA ELINKEINOTOIMINTAAN
ABIEN OPOILU What to do next?. Opinto-ohjauksen kurssit • OPA1 = PAKOLLINEN KURSSI, josta • 1. vuonna suoritettu1/3 kurssia, 2. vuonna 1/3.
Etelä-Suomen kuljetuskäytävän kilpailukyvyn kehittäminen
HOTELLI JA RAVINTOLA-ALAN PERUSTUTKINTO NÄYTTÖ
KOKOUS- JA KONGRESSIPALVELUT HELSINKI AIRPORT CONGRESS.
PALVELUT MAINOSTAJILLE Rakentaja.net – johtava yhteysasema.
KANSAINVÄLISTYVÄN YRITYKSEN OSAAMISHAASTEET

Verkostot ovat mahdollisuus (Kulmala)
Keravan seurakunta - matkakumppanisi
, SK, sivu 1 Tietoa liikennetilanteesta VR:n Internet-sivuilla
Hakeminen Päivähoidon laatukriteerit
Pia Hytönen Pasi Makkonen
Nummenpakan koulu Nummen yksikön järjestyssäännöt
TERVETULOA TUTUSTUMAAN TILOIHIMME. TOTEUTA HAAVEESI JA SOITA MEILLE!
Arkisin klo  KARTE KLUBI toimii Mehtimäen tennishallissa arkisin klo  Liittymällä KARTE KLUBIN jäseneksi pääset hyödyntämään klubilaisten.
Projekti: Iso rinkeli.
Atria työssäoppimispaikkana
Yhdessä pelastamme henkiä
Tulisijat Tulikiven tulisijaliiketoimintaan kuuluu vuolukiven louhinta, tuotanto, suunnittelu, myynti ja markkinointi Tuotteita ovat vuolukiviset tulisijat:
MEDIAVAIKUTTAMISEN MAHDOLLISUUDET RAUNA RAHJA KOORDINAATTORI MEDIAKASVATUSSEURA UUSI KOULU III -seminaari , Mikkeli.
LAMPPU Sarvijoen laavulla jumalanpalvelus
Helsingin Seurakuntayhtymän Malmin hautausmaan muistotilaisuudet 2015 Fazer Food Services Oy Kirsi Jousjärvi puh
Miten tapahtumani on uutinen?
Juha Sivonen Tulikivi Oyj tiedotustilaisuus.
Oppisopimuskoulutuksen laadunhallintaa oppisopimuskoulutuksen järjestäjän toimesta Tuula Hoivala, Pirkanmaan oppisopimuskeskus
Tervetuloa Malmin hautausmaan lounasravintolaan
OMNIAN TIETOPALVELUKESKUS OMNIA LIBRARY
VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen.
Terveyskeskussairaala Osasto 1
JANIKA, ANKI, HABEN, EMILIA
M1A Malaika, Noora, Pauliina, Helena
SUURI matkakohde, PIENET resurssit Savonlinnan Seudun Matkailu Oy Tj. Pia Kokki.
Kokkolan yliopistokeskus Chydenius On yksi Suomen kuudesta yliopistokeskuksesta. Kokkolan yliopistokeskuksessa yhteistyötä tekevät Jyväskylän, Oulun ja.
Palveluiden muutosten vaikutukset
Mielenterveys Hakeutuminen kiireelliseen hoitoon Osoite: Puistokatu 4, 3.krs Hoidon tarpeen arviointi ja ajanvaraus: ma-to klo 8-15 ja pe 8-14, puh. 046.
© Copyright Blue Service Partners 1 Helsingin Seurakuntayhtymän Honkanummen hautausmaan muistotilaisuudet 2016 Fazer Food Services Oy Minna Juuti-Lipponen.
Yrittäjyysasennetta, työelämävalmiuksia, talouslukutaitoja – tekemällä oppien. NY V UOSI YRITTÄJÄNÄ 2. ja 3. tunti – Tiimit, ideariihi ja neuvonantaja.
Omenahotelli tarjous SOT r.y.:n jäsenille Näköä 2014 päiville Varaukset: Alennuskoodi: NAKOA2014www.omenahotels.com Varaukset
IT-palvelut Jyväskylän yliopistossa Tervetuloa uudet opiskelijat!
TERVETULOA KOULUUN 1. MUISTETTAVAA Tarkista läsnäolevat. RO, ilmoita kansliaan, jos joku ykkönen puuttuu. Myös uudet opiskelijat muilla tasoilla toivotetaan.
Länsi-Uudenmaan Osuuspankki Konttoreiden aukiolo lähtien klo 19 asti maanantaisin aikavarauksella Lohja, Nummela, Vihti, Kirkkonummi, Veikkola,
Polar Shiitake Oy Kotikulmilta maailmalle. Itä-Suomen Siitake Oy Perustettu 1985 Liikevaihto 1999, mk kasvatusalustaa viikossa 350 kg sieniä.
Saunajoogan vertaisohjaajakoulutus
Henkisen tuen peruskurssi
KESÄN 2017 POIKKEAVAT AUKIOLOAJAT KAHVIOT OYS
NISSAKSEN ASUKASPUISTO Avoinna ma–to klo 9–16 ja perjantaisin klo 9–15
Nuoren urheilijan ravitsemus
Monikielinen kirjasto
LähiTapiola Keski-Suomi Lähellä läpi elämän
ULKOILUPÄIVÄ kuusijärvellä
Lohjan sairaalan JHL 134 järjestää kaikille avoimen kylpylämatkan
Ota 2. jaksossa.
PERINTEISET SYYSKARNEVAALIT PIDETÄÄN
Itsenäisten osuuskauppojen yhtiö
TTS Työtehoseura kouluttaa – tutkii – kehittää
Miten Turussa edistetään hvvinvointia ja ehkäistään syrjäytymistä?
Terveys ja maku samalla lautasella
TOIMINTASUUNNITELMAT 2018
HJK Ry:n iltapäivätoiminta ja futiskerhot
Lappeenrannan kulttuurikortti
Suomen Ensiapukoulutus
Ennusteet ja seurannan kehittäminen
Tervetuloa opiskelemaan avoimeen ammattikorkeakouluun
Terveyspalvelut ulkomaalaisille Helsingin kaupungissa Pia Tuovinen 07
Senioreiden ulkoilupäivä. Kuusijärvellä 2. 5
Tunnetko jo talous- ja velkaneuvonnan palvelut?
Kano-malli Etunimi Sukunimi.
Esityksen transkriptio:

Fazer – Makuelämyksiä 2013

Fazer-konserni Oy Karl Fazer Ab Fazer Food Services Pohjoismaiden johtava ruokailupalveluyritys Lähes ravintolaa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa Tanskassa, Baltiassa ja Venäjällä Noin asiakaskohtaamista päivittäin Liikevaihto 580 M€ (2012) Henkilöstö noin Fazer Leipomot & Makeiset Suomen johtava leipomo- ja makeisalan yritys, yksi johtavista yrityksistä Itämeren alueella ja Venäjällä 19 leipomoa Suomessa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä Makeistehtaat sijaitsevat Suomessa: Vantaalla, Lappeenrannassa ja Karkkilassa Liikevaihto 1096 M€ (2012) Henkilöstö noin Fazer-konserni 2012: liikevaihto 1 676,4 M€ henkilöstö noin

Missio, visio ja strategia Missiomme on luoda makuelämyksiä ”Meidän on aina ylitettävä asiakkaidemme odotukset.” Karl Fazer Visio Fazer on paras valinta Strategia Kasvattaa liiketoimintamme kannattavuutta johtavia tuotemerkkejämme hyödyntämällä Olla alan houkuttelevin työnantaja Olla sidosryhmiemme paras valinta

Yhteiset arvot ovat toimintamme perusta Asiakaslähtöisyys Asiakkaidemme tarpeet ovat kaiken sisäisen ja ulkoisen toimintamme perusta. Laadukkuus Vahvuutemme on korkealaatuisten tuotteiden, palveluiden ja makuelämysten tuottaminen. Yhteistyö Onnistumme saavuttamaan asiakkaidemme luottamuksen ja yhteiset tavoitteemme hyvän yhteistyön avulla.

Monipuolinen ja terveellinen lounas edistää hyvinvointia Opiskelijaravintolassa nautittu ateria on usein päivän pääateria, jonka terveellisyydestä huolehtiminen on erityisen tärkeää Fazer Food Servicesin uusien tuotteiden suunnittelussa ja ruokalista- suunnittelussa otetaan huomioon ravitsemussuositukset Ravintoloissa järjestetään ravitsemusaiheisia infotilaisuuksia ja teemoja Yksilölliset erityisruokavaliot valmistetaan huolellisesti

Yhteistyössä parhaisiin tuloksiin Oppilaitospalvelujen lähtökohtana on tiivis yhteistyö oppilaitoksen kanssa, koulun opetusohjelman sekä kasvatuksellisten tavoitteiden tukeminen mm. yleisiä ruokailusuosituksia noudattamalla Kehitämme palvelujamme yhteistyössä asiakkaidemme kanssa kuten asiakastoimikunnankokoukset Tärkein yhteistyömuoto on päivittäinen vuorovaikutus ravintolassa Palautteet ovat tervetulleita – päivittäin suullisesti – päivittäispalautelomakkeella – vuosittaisten asiakaskyselyjen kautta

Lounasvalikoimasuunnittelua ohjaavia periaatteita Pääraaka-aineiden ja olomuotojen monipuolisuus Erityisruokavalioiden huomioiminen Ravitsemussuositukset Asiakastyytyväisyyskyselyt ja päivittäispalautteet Suosikkiruokien huomioiminen Oppilaitoksen kanssa tehty palvelusopimus

Maksutavat ja seuranta Maksutavat – käteinen – pankki- ja luottokortit – Aterialiput, suosittelemme Korkeakouluopiskelijat, jotka ovat oikeutettuja Kelan ateriatukeen, esittävät opiskelijakorttinsa kassalla (sininen SAMOKin ja SYL:n sekä vihreä SAMOKin kortti). VR:n ja Matkahuollon myöntämillä opiskelijakorteilla alennusta ei voi saada. Kela tukee opiskelija-ateriaa 1,94 € / ateria

Ruokailun pelisäännöt Varaa opiskelijaruokailuun oikeuttava kortti esille tullessasi ruokailemaan (kortti on henkilökohtainen) Etene ravintolasalissa kulkusuuntien mukaisesti Ota lautasellesi vain sen verran kuin arvioit jaksavasi syödä, jolloin vältämme turhaa biojätettä Muista annoskoot; lisämaksusta voit täydentää ateriakokonaisuuttasi Huolehdi omalta osaltasi ruokailutilan siisteydestä Palauta astiat niille varatuille paikoille

Ravintola Snellmanian aukioloajat Palvelemme arkisin klo Lounasaika: Aamiainen: – Tarjolla on päivittäin 4 eri lounasvaihtoehtoa. Lisäksi: Kioski-kahvila Snellari : ma-to – ja pe – Kahvilapalvelut Take away -myynti – lounasruokaa – leipää – suolaisia ja makeita leivonnaisia

Tarjolla kokous- ja juhlatiloja tarjoiluineen Ravintolamme tilat ovat myös varattavissa kokousten ja juhlien järjestäjille: yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille Varattavat tilat ovat: – 1 neuvottelutila ravintolasalin yhteydessä max 16 hengelle – ravintolasali, jossa on asiakaspaikkoja 200 hengelle – auditorio 600 hengelle – ryhmätyötiloja Tilojen varaus: Eija Antikainen, puh Pyydä tarjous tilaisuudestasi – Ravintolaesimies Sirpa Tuunainen, puh

Lisätietoa Alueen muut Amica-ravintolat, jotka ovat oikeutettuja Kelan ateriatukeen: – Ravintola Canthia – Ravintola Mediteknia – Ravintola TietoTeknia Lauantaisin avoinna olevat Amica-ravintolat, jotka ovat oikeutettuja Kelan ateriatukeen: – Ravintola Snellmania – Avoinna – – Lounas – 13.00

Tervetuloa omaan opiskelijaravintolaasi ! Snellmanian ravintolaesimies Sirpa Tuunainen Puh , sähköposti: Canthian ravintolaesimies Harri Rissanen Puh , sähköposti:

Kiitos!