Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Saunajoogan vertaisohjaajakoulutus

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Saunajoogan vertaisohjaajakoulutus"— Esityksen transkriptio:

1 Saunajoogan vertaisohjaajakoulutus
Aika: Perjantaina klo 9:00-16:30 Paikka: Turku, Original Sokos Hotel Hamburger Börs Paikallisyhdistysten liikuntavastaaville ja liikuntavertais- ohjaajille tarkoitettu koulutuspäivä. Tule hakemaan perustietoa saunajoogan ohjaukseen sekä lisäenergiaa. Ohjauskokemuksesta on hyötyä, mutta ei edellytys koulutukseen osallistumiselle.

2 OHJELMA: Tervetuloa, aamukahvit & johdanto Saunayogaan Saunayoga-harjoitus saunassa + suihku Tekniikkaharjoitukset  Lounas
(omakustanteinen) Saunayogan ohjaaminen ja tekniikka- ja ohjausharjoitukset Saunayogan ohjausharjoitukset saunassa   Iltapäiväkahvit, palaute + käytännön asioita hyvän saunayoga -kokemuksen varmistamiseksi  Hinta 60 €/hlö. Hinta sisältää opetuksen, materiaalit sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Lounas on omakustanteinen. Varustus: Varaa mukaasi pari hikipyyhettä ja vaatekertaa molempia Saunayoga-harjoituksia varten sekä juomapullo. Suihkupyyhkeet on käytettävissä talon puolesta. Saunayogaan sopiva asu on esimerkiksi shortsit ja toppi tai hihaton paita. Ota myös mukaan esimerkiksi verryttelyasu, jonka voit pukea päällesi, kun teemme ohjaus- ja tekniikkaharjoituksia. llmoittautumiset 1.9. mennessä täältä: Peruutusehdot: Peruutukset tulee tehdä viimeistään viikkoa ennen koulutusta, jolloin osallistumismaksua ei veloiteta. Myöhäisemmän peruuntumisen kohdalla veloitetaan osallistumismaksu, mikäli tilojen ja tarjoilun tarjoaja perii ne koulutuksen järjestäjältä. Sairastapauksissa peruuntumisesta ei tule yhdistykselle/ osallistujalle kuluja. Lisätiedot: Tinja Saarela, Suomen Reumaliitto ry. GSM , Koulutuksen yhteistyökumppaneina on SaunaYoga International Oy ja Opintokeskus Sivis.


Lataa ppt "Saunajoogan vertaisohjaajakoulutus"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google