DIGITARVIKE.FI Tyyliopas. Yleistä  Tyyliopas on luotu selkeyttämään digitarvike.fi -sivuston informaatiorakennetta, koska käyttäjäkyselyiden perusteella.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vihreän liiton kesäpäivät 2006 Panu Laturi
Advertisements

Näkövammaiset ja verkkosivustot Virpi Jylhä
1 Opiston Moodleopas KALVOSTO 3 – KURSSIN MUOKKAAMINEN KTOL:n Moodle-työryhmä Olli Ruohomäki.
Jumalan kanssa.
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
 Metropolia alumnit ry. on Metropoliasta ja sitä edeltäneistä korkeakouluista valmistuneiden opiskelijoiden yhteisö. Alumni = kasvatti, suojatti.  Yhdistyksen.
Kehittynyt Informaatiopalvelu, joka keskittyy Euroopan unioniin, Euroopan maihin sekä kansalaisia, sidosryhmiä ja tutkijoita koskettaviin aiheisiin tämänpäivän.
Salasanojen hallinta Metropolian ympäristössä Timo Luukkonen.
Web-Käyttöliittymä, käytettävyys Asiakas on kuningas, hiiri aseena Jos asiakas ei löydä tuotetta, hän ei osta sitä.
LinkedIn yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Kirjaston verkkopalvelu Kirkes-kirjastojen asiakkailla on mahdollisuus käyttää IntroActive-verkkopalvelua internetissä. Verkkopalvelussa voi mm.  uusia.
Info-TV Projekti.
IGOOGLE YRITTÄJILLE Kiravo-projekti 2012 Kiravo - kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär - biblioteket som ett öppet lärcentra.
WWW-sivuston rakenteet. kehysrakenne Dokumentti linkit.htm Dokumentti alku.htm Dokumentti otsikko.htm.
Ohjeita Oppimisympäristön WWW-osoite ja etusivu.
1 IP-puhe_kertaus.ppt 1497D4 IP-puheen käyttötarkoitus Mitkä olisivat omassa organisaatiossasi tärkeimmät syyt siirtyä IP-puheeseen?
Päättäjien näkökulma Suurpelto-hankkeeseen
MAANMITTAUSLAITOS – TIETOA MAASTA 2009 Kokemuksia sosiaalisen median käytöstä Luonnonvaraviestintätapaaminen Mikko Laine.
Kodin ja koulun yhteistyö Harjun koulun huoltajien kysely Harjun koulu 2014.
(Joskus puhutaan myös komponenttitestauksesta.) Pienin kokonaisuus, joka on järkevä testata erikseen. ● Perinteisesti yksittäinen aliohjelma. ● Olio-ohjelmien.
Satakunnan ammattikorkeakoulun Liiketalous Rauman henkilöstön ja Rauman talousalueen yritysten yhteistyön selvittäminen ja kehittäminen Enni Karvinen.
Riippuvuus tupakoinnista
CSS ja sen sovellukset Vesa Jussila. Esitys  Yleistä –Historia –Etuja ja huonoja puolia –Mediatyypit  Käyttö –Laatikkomalli –CSS-taitto –Sovelluksia.
Info-TV Projekti.
Slideshare koonti Mervi Isola.
Nuorten ja nuorten aikuisten viestintästrategia Miksi?Kenelle?Miten?Mitä?
T Personal SE assignment Communication Practices Miikka Lötjönen.
Rakenteen ja ilmeen määrittelystä konseptissa. Konseptisuunnittelu Konseptisuunnitelman sisällöstä Konseptisuunnitelmassa kuvaillaan Projektin tausta.
Sähköinen portfolio - kyvyt.fi
Käyttöohje: Kuinka lisätä käyttäjä ryhmääsi. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Opetushallituksen rahoittama ESR-hanke Manner- Suomen ESR-ohjelma Anki Sundqvist, projektijohtaja.
Suunnitelmia Jyväskylän yliopiston verkkosivuston uudistamiseksi
VYYHTI- PROJEKTI Maiju, Noora, Juha, Joel. NYKYTILAN KUVAUS Toimeksiannon taustalla on koulutusmäärien kasvu, jota nykyinen sivusto ei kestä. Nykyisillä.
ONMKY:n Seuraava Askel. Kirkastimme toiminta-ajatustamme päivittämällä ja täydentämällä laatukäsikirjaamme. Hankimme lisää uusia vapaaehtoistoimijoita.
Graafiset www-käyttöliittymät Proseminaari | Sami Niemelä Graafiset www-käyttöliittymät kun kokeellisuus kohtaa konventiot.
Oppisopimuksella Eurooppaan - Oppisopimusopiskelijoiden yksilöliikkuvuushanke Aulangolla Leena-Maija Talikka CIMO.
Keikkailu Joo ja se on oikealta nimeltä rullalautailua. Sen ideana on saada temppuja erilaisia temppuja laudalla, jossa on kaksi truckia ja neljä rengasta.
Matkailun nettisivujen analysointi
Suomen Luomutori Verkkosivujen konsepti. Lähtötilanne Ei tällä hetkellä kotisivuja Yhteydenpito tuottajiin on pidetty puhelimitse Väliaikainen logo Luomutorilla.
Toteutuuko yhdenvertaisuus kuntien verkkopalveluissa? Selkokieliseminaari Kuntatalo Sami Älli Kehitysvammaliitto / Papunet verkkopalveluyksikkö.
Kalevankankaan koulun mainosprojekti Mediavaikuttamisen parhaat eurooppalaiset käytännöt.
Metropolian Alumnit Konseptisuunnitelma. Nykytilan kuvaus -Teksti sijoitettu suoraan navigaation otsakkeisiin -Epämielekäs -Ei erotu Metropolian omista.
Tiedottajan ABC-4 *Mitä kannattaa, mistä pitää tiedottaa?
Riippuvuus tupakoinnista
VYYHTI- PROJEKTI Maiju, Noora, Juha, Joel. NYKYTILAN KUVAUS Toimeksiannon taustalla on koulutusmäärien kasvu, jota nykyinen sivusto ei kestä. Nykyisillä.
ELEP-1110 SÄHKÖ- JA PIIRITEKNIIKAN PERUSTEET
Ohjelmistotuotanto - kurssin yleiset asiat Kevät 2004 Hanna-Kaisa Lammi LTY/Tite.
Porin Yksikkö / Elektroniikka Tanja Jokinen 1ELEP-1210 Elektroniikan peruskurssi ELEP-1210 ELEKTRONIIKAN PERUSKURSSI 5 op Kevät 2007 www-sivut:
Porin Yksikkö / Elektroniikka Tanja Jokinen 1ELEP-1210 Elektroniikan peruskurssi ELEP-1210 ELEKTRONIIKAN PERUSKURSSI 5 op Kevät 2009 www-sivut:
Projektityökurssi KLTITE06SU/OH Projektitöiden seminaariohjeet.
Projektityökurssi KLTITE05SU/OH Projektitöiden seminaariohjeet.
Kuovi-projekti 2. Väliesittely Projektiorganisaatio Jäsenet: * Antti Hedlund * Juho Kortelainen * Jaana Ojala * Juhana Pikki Tilaaja ja tilaajan.
Soveltuu hyvin esim. käden- ja työvälineiden asentojen näyttämiseen vaiheittaisena esim. työjärjestyksen osoittamiseen työvälineiden havainnollistamiseen.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Säteilysuojelu-kurssi 0,5 op
T y ö h v i n o t a s A j e l ONGO®School – Aktiivista oppimista liikkeessä Ihminen on luotu liikkumaan. Samaa voidaan sanoa ihmisen aivoista. Liike lisää.
Vinkkejä sähköiseen viestintään
Saavutettavuus/esteettömyys   Tilat, tuotteet ja palvelut suunnitellaan kaikkia käyttäjiä varten. Design for all / Universal design.
Lean Canvas palveluiden suunnittelun ja kehittämisen apuvälineenä
Professori Juha Karhu ONPOOL26 Varallisuusoikeus
Yritykseni pahimmat kilpailijat
Hoitopaikanvalinta.fi Verkkopalvelun kehittämistyö – missä mennään?
3 Tiedonhaku Sanahakupalvelut.
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
Digitarvike.fi Tyyliopas.
LIITE 11 Lakiasiat Vastuuvapauslauseke: Tässä esitetty informaatio on tarkoitettu ainoastaan perustiedon jakamiseen. Kirjoittaja ja Concordia-projekti.
OC-Raportoinnin ja OC-KVH toimintatavan automatisointi
Esityksen transkriptio:

DIGITARVIKE.FI Tyyliopas

Yleistä  Tyyliopas on luotu selkeyttämään digitarvike.fi -sivuston informaatiorakennetta, koska käyttäjäkyselyiden perusteella sivusto on mielletty kovin sekavaksi.  Tyylioppaan tarkoituksena on tehdä tuotteet löydettävimmäksi ja tehdä sivusto helpommin lähestyttäväksi.  Tyyliopas on Metropolian Informaatioarkkitehtuuri ja saavutettavuus -kurssin opiskelijoille ja Fotohovi Oy:n / Digitarvike.fi:n käyttöön.  Työryhmässä oli Timo Partti, Joonas Aarnio ja Heli Rinskoi

Kohderyhmä  Valo- ja videokuvausharrastajat  Ammattilaiset  Kattaa laajan valikoiman harvinaisempiakin tuotteita  Pääsääntöisesti aikuisia käyttäjiä  Käyttäjät haluavat löytää kiinnostavia ja edullisia tuotteita

Nimeämiskäytännöt  Uusi sivurakenne on “card sorting” -harjoituksen tulosta.  Suurin osa harjoituksiin osallistuneista oli sitä mieltä, että tällä tavalla järjestellyt tuotekategoriat ja niiden alakategoria olisivat loogisimmat ja löydettävimmät.

Puudiagrammi

Sivuston ulkoasu  Eri elementtien asetteluun sivulla pitää myös kiinnittää huomiota. Etusivun informaation paljous saa monet ihmiset lähtemään sivustolta siirtymättä sisäsivulle. Tällaisia asiakkaita ovat varsinkin sellaiset henkilöt, jotka eivät vielä tiedä, mitä haluaisivat, mutta tulevat selailemaan tuotteita. 

Muutokset  Kolmen tärkeimmän tuoteryhmän nosto  Tarjousalue  Uutisnostoalue  Poistettu liikaa tietoa  Graafisuus, siisteys  Alasvetovalikko pois  Pääkategoriat päänavigaation alapuolelle  Alakategoriat sivunavigaatioksi  Hakukenttä kiinteänä, mahd. apunavigaationa

Wireframet