Jessen seikkailu.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tupakoinnin aloittaminen
Advertisements

Karkki vai kepponen… seuraavalla sivulla on kuvia, paina mistä haluat
TavastiaGames 2013 Uutta ilmettä, uutta aktiviteettia.
Jakson 3 lähestyessä. Tarkista valinnat Wilmasta • Ryhmiä ei vaihdeta kesken jakson. • Pidä huoli, että valitset riittävästi kursseja. • Jos haluat osallistua.
Kevät on se hankalaa kun jäät sulaa keväällä koemme todellista jääpulaa avantoa ei ole silloin missään minne mennä lämpimissään.
Ylioppilaskirjoitukset
Pikkupoika kysyi isältään...
TAITOTASO 5 = TAITAJAN TAIDOT
Esimerkki digitaalisesta portfoliosta
Helga Skiftesvik, Sanna Pitkänen
Ylioppilaskokelaiden aikataulua syksy kevät 2013
Kotoa lähteminen Opiskelija on lähdössä kotoaan klo Pihalla hän huomaa huonon sään. © Copyright andy dolman and licensed for reuse under this Creative.
Kuvakäsikirjoitus. Opiskelija herää unestaan Kello on
Säteilylähteiden varastointi ja käytöstä poistaminen
YO-ILMOITTAUTUMISOHJE 2014 SYKSY. Täytä kuulakärkikynällä Huom! Jos erityisjärjestelyitä, lukitodistuksia, lääkärinlausuntoja on käytössä, nämä asiat.
Niin kaunis on maa.
Flavian tarina. Nimeni on Flavia. Olen 15 vuotta vanha ja asun Ugandassa. Pidän ompelemisesta, etenkin laukkujen tekemisestä ystävieni kanssa.
Suojelusenkeli Maan korvessa kulkevi lapsosen tie. Hän`t ihana enkeli kotihin vie. Niin pitkä on matka ei kotia näy, vaan ihana enkeli vieressä käy. Vaan.
KUVAKÄSIKIRJOITUS OPISKELIJAN VIIKKO + EXTRA Henrietta Partanen, Aki Hurtig.
Blondin logiikkaa 1 Made by the Man.
Opiskelijaporukka menossa hissiin. Yksi ei mahdu hissiin.
Laskulaatikoissa on eläimiä piilossa. Osa eläimistä lähtee pois laatikosta. Laske, kuinka monta eläintä jää laatikkoon. Näpäytä oikeaa vastausta. Tehtävä.
Toteutus: Lähikuva äidistä, joka vilkuttaa Emmalle ja lähtee takaisin sisälle. Näytetään tekstiruutua repliikeistä. Kuva siirtyy Emmaan, joka sitoo kypärän.
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Jukka Vehviläinen / DiaLoog LUKION PÄÄTTÄNEIDEN KYSELYN TULOKSET Kokkola
Kimble- game Intensiivikurssi.
UMF I Luento 2. Aika Luennot, Klo 14–16 to 4.9 – ke 10.9 ke 24.9 – ke 1.10 ke – pe Demot, Klo 10–12/12–14/14–16 Pe 12.9, Ti 16.9, Pe 19.9.
Eugen Herrigel.  Pakko myöntää, että mielenkiinto kirjaa kohtaan heräsi 76 sivua/3 kirjapistettä suhteesta, mutta tarkoituksenani oli kuitenkin lukea.
ABIN LOPPUSUORA Vanhempainilta ABIN LOPPUSUORA Preliminäärit Rehtorin ja opon infot Kaikki pakolliset kurssit oltava suoritettuna Tutkintomaksut.
K11071 Tietokoneavusteinen piirtäminen ja mallintaminen Yrjö Viitanen
Fiksu Opiskelija. Opetusaineisto jätteen synnyn ehkäisystä HSY Jätehuolto. Kulutusväittämiä Elena Saarikallio, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus.
OHJEITA YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN VALMISTAUTUVALLE.
MUSIIKKIVIDEO: PAPUKAIJA-SASUN SEIKKAILUT. 1.Kohtaus Papukaija-Sasu herättää joka aamu omistajansa Joonaksen. Lähikuvassa Joonas ja papukaija-Sasu nauttivat.
Esko ja Mauno tapaavat pihalla Esko tulee kuvaan oikeasta laidasta, pojat morjenstavat, Esko heilauttaa kättään ja Mauno nyökkää.
Tampere NYSSE TULEE ELI TYÖVÄENLIIKE KOKOONTUU! -Aina on saatu suuria aikaan, kun on kokoonnuttu isolla porukalla yhteen. -Niin saadaan nytkin!
Joulupukki on lähdössä jakamaan lahjoja jouluaattona, mutta Petteri on flunssassa ja aivastelee. Joulupukki päättää kuitenkin yrittää ja he lähtevät kohti.
Pikkupoika kysyi isältään...
Tupakoinnin aloittaminen ja käyttö
Esillepano harjoitus 2 Janita Sahlberg Lii12B.
Laskulaatikoissa on eläimiä piilossa. Osa eläimistä lähtee pois laatikosta. Laske, kuinka monta eläintä jää laatikkoon. Näpäytä oikeaa vastausta. Tehtävä.
Päähenkilö Köpi huomaa yliopiston käytävällä ilmoituksen opiskelijabileistä. Köpi näyttää hullaantuneelta..
Antti-Jussi Lakanen Jyväskylän yliopisto. Tervetuloa ohjelmoimaan pelejä Kurssin esittely Kurssipäivien ohjelma Ohjaajat esittäytyvät Osallistujat esittäytyvät.
Ohjelmistotekniikka - kurssin yleiset asiat Kevät 2003 Hanna-Kaisa Lammi LTKK/Tite.
3D –animaatio ja simulaatio Kurssiasiaa. Kurssin suoritus Luennot 7x2h Labrat 7x3h Tentti Harjoitustyö Extratehtävät Mallinnuskilpailu.
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja YO-koepäivät Pe 12.2.äidinkieli/ vanha juhlasali klo 9.00 Ma vieras kieli pitkä oppimäärä kuuntelu/
Tervetuloa Suomi 1B -kurssille!. Puhu ryhmässä! Kuka sinä olet? Minkämaalainen sinä olet? Mistä kaupungista sinä olet kotoisin? Missä sinä asut nyt? Oletko.
ABIT RO-TUOKIO JUOKSEVIA ASIOITA Valokuvauslaput jakoon, kuvaus Muodostakaa kolmen hengen ryhmät: Jokainen ryhmä kirjoittaa nyt.
ABI-INFO Lyseon lukion aikuislinja
Taukojumppa Työterveysergonomia.
Kaksoistutkinto-opiskelu
Maanantai 21. maaliskuuta 2016
Abiturientin ohje syksy 2017
Mihin aikaan? Monelta?.
Laurin seikkailu.
Näin toimit yo-kokeessa
Työnhaun +opiskelun taidot
Musti – The Dog ´Musti` eli Alexander on koira jonka rotu on Bordercollie. Hän syntyi vuonna Me haimme hänet Värtsilästä joskus vuoden 2009 Joulukuussa.
Professori Juha Karhu ONPOOL26 Varallisuusoikeus
JOPO – JOUSTAVAN PERUSOPETUKSEN LUOKKA
Taitokouluharjoitteet tammikuu 2015
TIPTOP-kokonaisuuksia
Pingu Poissa kotoa.
Jessen seikkailu.
Luennot : Esa Muurinen Harjoitukset : Tiina Pääkkönen ja Ari Vuokila
Tapahtuman järjestämisen työpaja Combo -hanke MORO!
Mihin aikaan? Monelta?.
Muualla kuin Haaga-Helia:ssa hankittu osaaminen
Karttamerkit 2
KAUHAJOEN YHTEISKOULU 7.lk - VALINNAISAINEILTA
AJOTAITO SM 2019 Parkkipaikka 1 2 neulansilmät pujottelu 3
Esityksen transkriptio:

Jessen seikkailu

Sammuttaa herätyskellon ja jatkaa uniaan. Jesse herää aamulla klo 7.45 herätyskellon ääneen. Tentti alkaisi 8.00, mitä Jesse tekee? Nousee ylös, hyppää pyörän selkään ja lähtee sotkemaan kohti yliopistoa. Sammuttaa herätyskellon ja jatkaa uniaan.

Jesse ehtii tenttiin, mutta onpa vaikeita tehtäviä… Mitäs nyt? Jesse luovuttaa, jättää tenttipaperin tyhjäksi ja lähtee takaisin kotiin niin pian kuin mahdollista. Jesse ei luovuta, vaan yrittää tentissä parhaansa.

Tentti jäi tekemättä ja tuloksena oli hylätty! Kokeile uudestaan.

Tentti suoritettu. Tulokset tulevat ja Jesse sai arvosanan 1 Tentti suoritettu! Tulokset tulevat ja Jesse sai arvosanan 1. Kurssi läpi, hienoa!